Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika banka-manka

banka-manka

#6190078 Napisano: 28.04.2016 17:28:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
marzenier napisał(a):

@banka-manka napisał(a):

marzenier napisał(a):

marilla napisał(a):

@banka-manka napisał(a):

Widzę, że informowali z Belvita Mila - czy mail dostało więcej osób, wszystko już poszło?

tez jestem ciekawa, moze sla na raty?

Wątpię 
Skoro mail był p 16 to już raczej po rowerach emotka

To mało ich wpadło na forum, a pula było dość duża.
No nic, czekamy na kolejne sklepy.  Może będą inne zadania. Trzeba zmienić styl, skoro tym się nie udało emotka

To jest bardzo dziwna agencja i nie zdziwiłbym się gdyby połowa prac "nie spełniała wymogów regulaminu" emotka

Pfy, to co ja się dziwię, jak u normalnych, popularnych ciężko mi wygrać emotka
Mam nadzieję, że opublikują pracę, żeby wiedzieć o co im chodzi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6190071 Napisano: 28.04.2016 17:23:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
marzenier napisał(a):

marilla napisał(a):

@banka-manka napisał(a):

Widzę, że informowali z Belvita Mila - czy mail dostało więcej osób, wszystko już poszło?

tez jestem ciekawa, moze sla na raty?

Wątpię 
Skoro mail był p 16 to już raczej po rowerach emotka

To mało ich wpadło na forum, a pula było dość duża.
No nic, czekamy na kolejne sklepy.  Może będą inne zadania. Trzeba zmienić styl, skoro tym się nie udało emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6190061 Napisano: 28.04.2016 17:16:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Widzę, że informowali z Belvita Mila - czy mail dostało więcej osób, wszystko już poszło? Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6190023 Napisano: 28.04.2016 16:21:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mia napisał(a):

izak1000 napisał(a):

Już są  wyniki konkursu wielkanocnego  na stronie  Kaufland 

A poszły maile też?

Chyba nie.
Widzę swoje inicjały i miasto. Ale skrzynka pusta. Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6189451 Napisano: 27.04.2016 15:16:14 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
I ja może się wpiszę, coś może wpadnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6189242 Napisano: 27.04.2016 11:03:20 w SZUKAM....
zaczytana-pola napisał(a):

Czy działa Wam Allegro? emotka Tzn. czy można się zalogować?

Tak. Bez problemu. Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6188880 Napisano: 26.04.2016 13:44:03 w SZUKAM....
Czy ktoś może mi napisać, jak nazywa się dokument pdf z MILA Belvita, potwierdzenie zgłoszenia, które zapisuje się na kompie? Choćby pierwsze kilka liter. Zapisałam gdzieś i nie wiem gdzie, nie potrafię namierzyć na kompie, a chcę posłać drugie zgłoszenie, a nie wiem który paragon wykorzystałam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6188869 Napisano: 26.04.2016 13:35:00 w Wkurza mnie...
ace napisał(a):

A co z kobietami które czują się mężczyznami/są w trakcie zmiany płci (albo na odwrót)? emotka A w ogóle to kobieta wąsa nie może już mieć?

Określenie że w konkursie mogą brać udział tylko kobiety lub mężczyźni to chyba nie byłoby zgodne z prawem? Bo dyskryminacja emotka To tak jakby powiedzieć, że w tym konkursie mogą brać udział tylko biali lub czarni emotka

http://whatannawe...dziejaussie-konkurs/
Właśnie dodałam do bazy - tylko dla czytelniczek, Panom dziękują emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6188808 Napisano: 26.04.2016 12:04:50 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Zestaw Nivea #działamSMART, kurier DPD
Te legginsy mają chyba wyszczuplać, przez brak dopływu krwi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6188715 Napisano: 26.04.2016 09:32:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
andii napisał(a):

bc14 napisał(a):

W lewiatanie nowy konkurs 800 rowerow do wygrania po 1 na sklep!:) aaale urnowy  w dodatku o wygranych decyduje komisja ze sklepu;/ moglo byc tak pieknie a tak bedzie dzialo i uswiadamialo gdzie nasze urny by wygralia znajomi wlasciciela sklepu SZKODA

Hello, a gdzie można znaleźć jakieś info o tym konkursie??? bo już wszystko przeszukałam i go nie umiem znaleźć:) z góry dziękujęemotka

https://www.e-kon...an.html#.Vx8ZmfmLTIU Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6188286 Napisano: 25.04.2016 15:53:05 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

Kartoning na konkurs Gatta/FB (w bazie). Ale autorka na forum siedzi, więc i fotka została usunięta. Ale tekst Adriany Teresy W* na stronie Gatty pozostał, ma szansę na nagrodę emotka

PS: Nie zachęcam do czytania i ostrzegam: 18+. Żeby potem nie było, że po przeczytaniu... komuś mózg zryło.

Żeby tylko na ten konkurs. Gdzie nie spojrzysz tam karton emotka
Pamiętam jak w jednym konkursie wysyłało się zdjęcia na mejla, Pan organizator był pod wrażeniem, że to specjalnie dla Niego i opublikował na FB zdjęcie kartonu. No i dowiedział się, że nie On taki jedyny, wyjątkowy, szczególny bo inni blogerzy na swe konkursy dostali takie same prace emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6188099 Napisano: 25.04.2016 10:06:08 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
mellowfruit napisał(a):

Ja swojego kremu od ponad miesiaca nie mam. Bioline wysyla nagrody listem zwyklym - jak widac jeszcze sie nie nauczylo ze poczta polska kradnie, choc poprzednie nagrody tez nie docieraly do wszystkich... zalosne i tyle
W temacie bluza od serca i rozumu w piatek, okropna

Nie wysyła.
Wysyła InPostem, przesyłką rejestrowaną.
Nawet po odebraniu paczki przychodzi na mejl potwierdzenie (ten adres, z którego wysyłane były dane).

W temacie: zestaw SP Le Petit, DPD Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6187429 Napisano: 22.04.2016 14:09:05 w Inne mniejsze markety
ultrixx napisał(a):

Czy z konkursu Belvita Mila przychodzi zwrotka na maila?

Nie dostałam nic. Ale po dodaniu zgłoszenia wyskakuje podsumowanie, które można zapisać w pdf jako potwierdzenie zgłoszenia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6187339 Napisano: 22.04.2016 10:53:35 w Inne mniejsze markety
estrelitta napisał(a):

Odbierają telefony - z miłą Panią da się porozmawiać. Dzwoniłam z pytaniem, który paragon mam odesłać, bo skasowałam smsa, ale nie dopytałam o ilość wygranych na jedno gospodarstwo

W mailu dostałam informację, że trzeba odesłać wszystkie paragony odpowiadające liczbie zgłoszeń. Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6187332 Napisano: 22.04.2016 10:30:26 w Inne mniejsze markety
mia napisał(a):

mia napisał(a):

Czy komuś Kozel odpisał na maila z danymi?
Choćby potwierdzenie odczytania raczył przesłać? emotka

Podbijam.

Pisałam do nich we wtorek, zaraz po dostaniu SMS - ale z pytaniem co trzeba odesłać. Odpisali po kilku godzinach z wszystkimi informacjami i wytycznymi. Danych jeszcze nie odsyłałam.
Nie wiem czy to coś Ci pomogło. Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6187201 Napisano: 21.04.2016 21:28:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

honoris napisał(a):

Hahaha z ciekawości popracowałam 5 minut z google images i są już pierwsze plagiaty w konkursie Itaki "Twoje pierwsze wakacje". Zdjęcia widoczków ukradzione z neta. Pomijam już względy etyczne, bo wszystko na ten temat na tym forum już padło. Jedyne co mnie wciąż dziwi, to że nadal są tak głupi ludzie którzy sądzą, że nikt się nie zorientuje.

Bo wiesz, potem się ludzie tłumaczą, że "A jak ja nigdzie nie wyjeżdżam, to niby skąd miałam wziąć zdjęcie, COOOO?!" emotka

Nie, najlepsze są tłumaczenia 'Nie miałam swojego zdjęcia, to mogłam wziąść z internetu!!!!!!! Przecież tam byłam, tylko zdjęcia nie zrobiłam' emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6186951 Napisano: 21.04.2016 13:15:05 w Kupię...
Kupię lokówkę stożkową. Proszę o model wraz z ceną na PW emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6186912 Napisano: 21.04.2016 12:31:29 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Mydło od Bioline, kurier InPost Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6186806 Napisano: 21.04.2016 11:04:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
brudny napisał(a):

HOLLY napisał(a):

Ciekawe co by ten koleś zrobił gdyby do wygrania były cenniejsze nagrody? ( zdjęcie z galerii konkursowej Wedla )

emotka
trochę uwłaczające emotka

A gdzie tam, przecież twarz zasłonił emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6186390 Napisano: 20.04.2016 14:36:51 w Dyskusje o wynikach konkursu
To, co jak podobają się wyniki nowego Korala? emotka
W oko wpadło mi zdjęcie Pani, co wyłączała lodowy budzik, fajny pomysł i wykonanie - myślałam, że wygra główną, albo ciut niżej. A widzę, że Jej inne zdjęcie się załapało.
Reszty chyba nie będę głośno komentować emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0