Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika banka-manka

banka-manka

#6167717 Napisano: 02.03.2016 12:48:49 w Kaufland konkursy
parole21 napisał(a):

Możecie mi przytoczyć pełną treść smsa? Bo do mnie doszło coś takiego Kaufland Troszczymy (...) na kaufland@tqg.pl wyślij dane wymagane w pkt 13...

I u mnie to samo. Ucięte pół wiadomości. Ostatnim razem też tak było. Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6167525 Napisano: 02.03.2016 09:18:33 w Wkurza mnie...
defed napisał(a):

Wkurza mnie syf na środku nosa. Nie wiem jak go zakamuflować, nie tapetuję się. Skubany wyrósł centralnie i w dodatku sączy się z niego, tryska choćby wulkanem radości.  Pozostaje tylko ciachnąć selfie emotka

W kryzysowych sytuacjach kleiłam plaster na takie dziady emotka
Może i zwraca na siebie bardziej uwagę, ale przynajmniej nie widać, że to syf - a do niego to zawsze było multum komentarzy, rad itp.A tak - zadrapałam się emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6167524 Napisano: 02.03.2016 09:17:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
logos89 napisał(a):

Dziś poszło zgłoszenie w carex a Pani w rossmanie chyba się czaiła na paragon bo się ociągała z wydaniem go emotka  W rossmanie promocja na carex zapas 500 + mydło 250 za 8 zł

Dzięki za info!  Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6167330 Napisano: 01.03.2016 20:35:34 w SZUKAM....
benasia napisał(a):

Czy ktoś orientuje się ile mniej więcej może kosztować - czy w ogóle opłaca sie - naprawa aparatu Nikon Coolpix l27 któremu zaciął się obiektyw?

Obiektyw czy migawka?
Warto podejść do punktu serwisowego (takiego co się zna na aparatach) i zapytać - znają się, mieli pewnie podobne przypadki, wiedzą ile kosztuje wymiana danej części, jeśli to ona jest zepsuta  emotka
Ostatnio zepsuła mi się migawka w Nikonie D3100 - naprawa 500 zł, a to jeszcze na używanych częściach (poszła malutka część z migawki, a trzeba było całość wymienić). Opłacało się. Choć nowy bez obiektywu kosztuje ok. 1 tys. Ale zależało mi na naprawie. Faceta gadał, że teraz robią bardzo słabe 'środki', a ich naprawa przewyższa wartość aparatu. Taki myk. 
Naprawdę warto do renomowanego serwisu, nie musi być sieciówka. W zwykłych elektrycznych ręce mi rozkładali.  Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6166949 Napisano: 01.03.2016 11:08:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
visserarthur napisał(a):

Z przepisów wedla, ktoś już zwróci im uwagę na fb, więc może coś z tym zrobią. Rozbawił mnie gulasz- facet położył jakąś sałatę i pomidorki i mamy... gulasz emotka :D

Mnie się chce śmiać z tych ich moderacji emotka  Jak mogli nie zauważyć, że ktoś dodał zdjęcie ich autorstwa jako swoje przy zgłoszeniu?
Albo, że 10 osób o różnych imionach dodaje to samo zdjęcie? emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6165793 Napisano: 26.02.2016 19:05:33 w Czy informują/ informowali?
Będę upierdliwa - czy kogoś dziś informowali z Tago, piernikowy domek? Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6165298 Napisano: 25.02.2016 20:57:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lola.lola napisał(a):

MartaZey napisał(a):

lola.lola napisał(a):

Karmellove - nie wierze, że 4/5 zwycięzców to filmy...  emotka

a wiecie jak się kręci takie filmy? Czy to po prostu dużo zdjęć zmontowanych z podkłądem muzycznym?
https://youtu.be/rSqk2jHG7co

Ten jest akurat fajowski emotka  emotka

Filmik bardzo fajny.
Ale nie wiem czy to ta sama Pani, która jest fotografem. Trudno wygrać, z profesjonalistami, którzy mają zaplecze.
https://www.facebook.com/AMMCStudio
https://www.faceb.../?type=3&theater Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6165172 Napisano: 25.02.2016 16:55:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
MartaZey napisał(a):

@banka-manka napisał(a):

http://karmellove.wedel.pl/
Chłopak wygrała czekolady.
Ale ten patent, styl i zdjęcia 'na laboratorium/ widziałam już chyba w 3 konkursach, na pewno instagramowych PZU Kariera i innych, też na IG. Ktoś chyba zarzucał, że ciągle powielany ten sam pomysł.

Ale o ktorym zgloszeniu mowa?

Widzę, że nie dodaje się konkretne zgłoszenie,.
http://karmellove.wedel.pl/f9b3f9d7f6fa/
Może teraz będzie działać. Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6165165 Napisano: 25.02.2016 16:48:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
http://karmellove.wedel.pl/
Chłopak wygrała czekolady.
Ale ten patent, styl i zdjęcia 'na laboratorium/ widziałam już chyba w 3 konkursach, na pewno instagramowych PZU Kariera i innych, też na IG. Ktoś chyba zarzucał, że ciągle powielany ten sam pomysł. Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6165016 Napisano: 25.02.2016 12:40:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zonka78 napisał(a):

Też czekam, ale zgłoszeń było tak dużo, że raczej marne szanse emotka

Przenoszę tutaj, żeby było na temat, a tam bez karniaka emotka
Tak, jest bardzo dużo zgłoszeń. Jednego razu przeglądałam pod rząd około 50 zgłoszeń (więcej nie dałam rady). 40 z nich przedstawiały dzieci w różnej kombinacji, raczej kiepskiej jakości, a pozostałe koty/psy i inne zwierzęta.
Na pewno są lepsze i gorsze zgłoszenia. Na lepsze się nie na tknęłam. 90 % z nich to dzieci, dzieci, dzieci.... Ale też nie oglądałam ich jakoś bardzo dużo. Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6165002 Napisano: 25.02.2016 12:18:35 w Czy informują/ informowali?
lola.lola napisał(a):

@banka-manka napisał(a):

lola.lola napisał(a):

Czy Karmellove Wedla już informowało ?

Nikt się nie chwalił.
Wg regulaminu najpóźniej w ciągu 7 dni od zakończenia konkursu, mają więc czas do niedzieli. Stawiam, że dziś lub jutro będą informować.

Ok, to dobrze bo widziałam w MDW, że ktoś pisał o zestawie Wedla i myślałam, że może chodziło o zestaw czekolad emotka  więc jest jeszcze minimalna szansa emotka

Też widziałam. I napisałam PW - to jest wygrana z konkursu Wedla na FB emotka
Na karmellove jeszcze szansa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6164973 Napisano: 25.02.2016 11:33:48 w Czy informują/ informowali?
lola.lola napisał(a):

Czy Karmellove Wedla już informowało ?

Nikt się nie chwalił.
Wg regulaminu najpóźniej w ciągu 7 dni od zakończenia konkursu, mają więc czas do niedzieli. Stawiam, że dziś lub jutro będą informować. Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6164910 Napisano: 25.02.2016 09:56:23 w SZUKAM....
maryam napisał(a):

Jak długo czeka się na dodanie pracy w testowaniu przepisów Wedla?

Ja czekałam prawie 2 dni.
Coś wolno wrzucają. Na stronie raz na jakiś czas się aktualizują.  Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6164618 Napisano: 24.02.2016 16:47:26 w Czy informują/ informowali?
olciak napisał(a):

@banka-manka napisał(a):

Znów pytam - czy Tago do kogoś dzwoniło? Może być PW. 
Nie wiem czy jest jeszcze na co czekać.

chyba można mieć jeszcze nadzieję, bo dopiero wczoraj rano odczytywali @

Dziękuje za informację.
Ja niestety nie dostałam potwierdzenia, że wiadomość odczytana.  Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6164606 Napisano: 24.02.2016 16:31:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
noisy0000 napisał(a):

Ja w weekend będę na warszawskiej cavaliadzie, poczęstuję konia milką i może sobie cyknie ze mną selfie emotka

Ale, że koń też będzie na zdjęciu?
Gdzieś niedawno czytałam artykuł - facet z synem zrobili sobie fotkę, razem z koniem, co był na łące. Wygrali chyba wycieczkę. Zgłosiła się właścicielka konia, że zgody nie udzieliła i jej się należy nagroda. Organizator chyba w końcu podarował dwie wycieczki dla gościa i właścicielki konia emotka  To chyba była Anglia.
Więc uważaj z tym koniem, bo jeszcze o naruszenie praw autorskich będą Cię ścigać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6164598 Napisano: 24.02.2016 16:11:36 w Czy informują/ informowali?
Znów pytam - czy Tago do kogoś dzwoniło? Może być PW. 
Nie wiem czy jest jeszcze na co czekać. Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6164593 Napisano: 24.02.2016 16:02:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zaczytana-pola napisał(a):

A może teraz tak we dwoje? Położyć się oczywiście. W końcu Milka zbliża emotka

Gratulacje dla zwycięzców emotka  

W kuchni - było.
W sypialni - było.
W pokoju dziecięcy - było.
Na schodach/korytarzu - było.
W łazience - było.
To gdzie teraz fote trzeba strzelić? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6164086 Napisano: 23.02.2016 18:52:15 w SZUKAM....
Kto mógł teraz dzwonić z zastrzeżonego, numer typowo konkursowy. Po odebraniu zaraz się rozlączył?  Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6164017 Napisano: 23.02.2016 16:41:57 w Dyskusje o wynikach konkursu
joan napisał(a):

@banka-manka napisał(a):

Ale odważni organizatorzy emotka  Zaraz po odważnych graczach, którzy 'zaryzykowali złamaniem regulaminu' emotka
Co to za konkurs? Gdzie można zobaczyć źródło zdjęcia? emotka  Z chęcią poczytam tłumaczenia organizatora,  na zarzuty emotka

Google znalazło: http://krowkanagrodowka.pl

A mnie znaleźć nie chciało emotka  Dziękuje!

I jak widzę, więcej takich kwiatków.  Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6163991 Napisano: 23.02.2016 15:52:43 w Dyskusje o wynikach konkursu
gosposia07 napisał(a):

Kolejna perełka :    emotka   A niby zasady  brzmiały : Zrób zakupy, odbierz kartę do głosowania i napisz NA NIEJ...

PS. Nie brałam udziału

Ale odważni organizatorzy emotka  Zaraz po odważnych graczach, którzy 'zaryzykowali złamaniem regulaminu' emotka
Co to za konkurs? Gdzie można zobaczyć źródło zdjęcia? emotka  Z chęcią poczytam tłumaczenia organizatora,  na zarzuty emotka Wyświetl w wątku >>
0 0