Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
banka-manka
Postów 2963
Data rejestracji 08.09.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
banka-manka
Postów 2963
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Może i zwraca na siebie bardziej uwagę, ale przynajmniej nie widać, że to syf - a do niego to zawsze było multum komentarzy, rad itp.A tak - zadrapałam się
banka-manka
Postów 2963
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
banka-manka
Postów 2963
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Warto podejść do punktu serwisowego (takiego co się zna na aparatach) i zapytać - znają się, mieli pewnie podobne przypadki, wiedzą ile kosztuje wymiana danej części, jeśli to ona jest zepsuta
Ostatnio zepsuła mi się migawka w Nikonie D3100 - naprawa 500 zł, a to jeszcze na używanych częściach (poszła malutka część z migawki, a trzeba było całość wymienić). Opłacało się. Choć nowy bez obiektywu kosztuje ok. 1 tys. Ale zależało mi na naprawie. Faceta gadał, że teraz robią bardzo słabe 'środki', a ich naprawa przewyższa wartość aparatu. Taki myk.
Naprawdę warto do renomowanego serwisu, nie musi być sieciówka. W zwykłych elektrycznych ręce mi rozkładali. Wyświetl w wątku >>
banka-manka
Postów 2963
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Albo, że 10 osób o różnych imionach dodaje to samo zdjęcie?
banka-manka
Postów 2963
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
banka-manka
Postów 2963
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Ale nie wiem czy to ta sama Pani, która jest fotografem. Trudno wygrać, z profesjonalistami, którzy mają zaplecze.
https://www.facebook.com/AMMCStudio
https://www.faceb.../?type=3&theater Wyświetl w wątku >>
banka-manka
Postów 2963
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
http://karmellove.wedel.pl/f9b3f9d7f6fa/
Może teraz będzie działać. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
banka-manka
Postów 2963
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Chłopak wygrała czekolady.
Ale ten patent, styl i zdjęcia 'na laboratorium/ widziałam już chyba w 3 konkursach, na pewno instagramowych PZU Kariera i innych, też na IG. Ktoś chyba zarzucał, że ciągle powielany ten sam pomysł. Wyświetl w wątku >>
banka-manka
Postów 2963
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Tak, jest bardzo dużo zgłoszeń. Jednego razu przeglądałam pod rząd około 50 zgłoszeń (więcej nie dałam rady). 40 z nich przedstawiały dzieci w różnej kombinacji, raczej kiepskiej jakości, a pozostałe koty/psy i inne zwierzęta.
Na pewno są lepsze i gorsze zgłoszenia. Na lepsze się nie na tknęłam. 90 % z nich to dzieci, dzieci, dzieci.... Ale też nie oglądałam ich jakoś bardzo dużo. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
banka-manka
Postów 2963
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Na karmellove jeszcze szansa
banka-manka
Postów 2963
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Wg regulaminu najpóźniej w ciągu 7 dni od zakończenia konkursu, mają więc czas do niedzieli. Stawiam, że dziś lub jutro będą informować. Wyświetl w wątku >>
banka-manka
Postów 2963
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Coś wolno wrzucają. Na stronie raz na jakiś czas się aktualizują. Wyświetl w wątku >>
banka-manka
Postów 2963
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Ja niestety nie dostałam potwierdzenia, że wiadomość odczytana. Wyświetl w wątku >>
banka-manka
Postów 2963
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Gdzieś niedawno czytałam artykuł - facet z synem zrobili sobie fotkę, razem z koniem, co był na łące. Wygrali chyba wycieczkę. Zgłosiła się właścicielka konia, że zgody nie udzieliła i jej się należy nagroda. Organizator chyba w końcu podarował dwie wycieczki dla gościa i właścicielki konia
Więc uważaj z tym koniem, bo jeszcze o naruszenie praw autorskich będą Cię ścigać
banka-manka
Postów 2963
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Nie wiem czy jest jeszcze na co czekać. Wyświetl w wątku >>
banka-manka
Postów 2963
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
W sypialni - było.
W pokoju dziecięcy - było.
Na schodach/korytarzu - było.
W łazience - było.
To gdzie teraz fote trzeba strzelić?
banka-manka
Postów 2963
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
banka-manka
Postów 2963
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
I jak widzę, więcej takich kwiatków. Wyświetl w wątku >>
banka-manka
Postów 2963
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Co to za konkurs? Gdzie można zobaczyć źródło zdjęcia?