Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika banka-manka

banka-manka

#7217075 Napisano: 28.10.2024 18:35:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
FBmagdalena17 napisał(a):

Czy komuś udało się namierzyć kawę Costa w Odido? Bo u mnie duże miasto trzy sklepy zaliczone. Nikt nic nie widział, nie słyszał. Jestem ciekawa czy u mnie tylko tak jest. Kolejny konkurs w którym dostępność towaru zerowa.

Była w pierwszym tygodniu konkursu bo był to produkt z gazetki i musieli go mieć. Ale trzy opakowania, mega krótka data ważności i szybko poszły. 
W stałej ofercie jej nie mają, małe miasto. 
Zapytaj u siebie czy w ogóle ją sprzedają bez oferty narzuconej z góry gazetką. Wyświetl w wątku >>

banka-manka

#7217009 Napisano: 28.10.2024 14:55:08 w Paragony na trwające konkursy
Kupię Lubella Łowicz lub wymienię na inne paragony m.in. Lidl, Netto, C4, Kaufland itp. Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#7216922 Napisano: 28.10.2024 10:43:59 w Informują
Informują z Konkurs "Jesienna podróż z BIC czyli piękna Ja i piękny TY" E. Leclerc

Rodzaj powiadomienia: Email
Dodatkowe informacje:
Teraz Wyświetl w wątku >>
1 anaesth 0

banka-manka

#7216879 Napisano: 28.10.2024 06:30:42 w WC - rozmowy o wszystkim
koniczynka123 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

pumba napisał(a):

xooxoo napisał(a):

pumba napisał(a):

Mam pytanie, korzystacie z LatyShops? Bezpieczne to, opłaca się zakładać tam konto? 🙂

Mam LetyShops, wypłacałam już kilka razy. Strona bezpieczna i nie ma problemów ze zwrotem.

Dzięki za odpowiedź, chyba się skusze i założę 🙂

też korzystałem. Jednak po kilku problemach z naliczaniem zwrotu przeszedłem na goodie... Tam zero problemów. Każdy zwrot jest. Sprawdzaj sobie czy lepsze zwroty są na latyshops czy goodie...

Popieram, LatyShops też mnie oszukało. Miał być zwrot ponad 100 zł i nagle stwierdzili że z mojego IP też ktoś korzysta i mimo reklamacji kasy nie zwrócili. Bardzo nieuprzejmi ukraińcy- nikomu nie polecę tej strony emotka

Aktualnie mam ten sam problem. 
Podarowali mi zwrot z ich firmowych pieniędzy w wysokości 0,91 zł emotka  Podkreślając jacy są wspaniali i jakie to dobroduszne z ich strony. Gdzie zwrot powinien być na kwotę ponad 30 zł! 
I tak samo dziwny ton wypowiedzi łamaną polszczyzną. Wyświetl w wątku >>

banka-manka

#7216089 Napisano: 23.10.2024 21:43:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monkakk napisał(a):

banka-manka napisał(a):

monkakk napisał(a):

banka-manka napisał(a):

Jakim kurierem nadawane są nagrody z konkursu Mutti?

Najpier info od epaka a dostarcza DPD emotka

Dzięki za odpowiedź emotka
A są jakieś dokumenty zwrotne? Czy można śmiało przekierować?

Można przekierować, nie ma dokumentów.

Świetna wiadomość! Bardzo dziękuję za pomoc emotka Wyświetl w wątku >>
1 monkakk 0

banka-manka

#7216087 Napisano: 23.10.2024 21:36:46 w Udane wymiany - polecane nicki:)
anaesth
Przesympatyczny kontakt, miła wymiana. Dziękuję za paragonową pomoc emotka Wyświetl w wątku >>
1 anaesth 0

banka-manka

#7216086 Napisano: 23.10.2024 21:34:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monkakk napisał(a):

banka-manka napisał(a):

Jakim kurierem nadawane są nagrody z konkursu Mutti?

Najpier info od epaka a dostarcza DPD emotka

Dzięki za odpowiedź emotka
A są jakieś dokumenty zwrotne? Czy można śmiało przekierować? Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#7216082 Napisano: 23.10.2024 21:21:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jakim kurierem nadawane są nagrody z konkursu Mutti? Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#7215793 Napisano: 23.10.2024 09:15:04 w Wkurza mnie...
xooxoo napisał(a):

Wkurzam się na siebie. Wczoraj kupiłam kostki Domestosa na zwrot $ i zacięła się kasa, nie wyszedł paragon. Pani z Rossmanna próbowała naprawić kasę i okej, ale paragon nie wyszedł. Kierowniczka poszła drukować na zaplecze. I co? Przyniosła jakąś wydrukowaną kartkę, ale chyba sama ją pisała, a ja z tego wszystkiego nawet nie zauważyłam od razu, że nie przybiła pieczątki ani nic. Zresztą to i tak nieważne, bo po co mi taka wydrukowana kartka a4. A wkurzam się, bo rozdzieliłam zakupy i zamiast większe kupić na pierwszy paragon, to dałam te kostki i emotka .

To Smolar możesz do nich śmiało napisać z opisem sytuacji, dołączyć zdjęcie tego zastępczego paragonu i dopytać czy możesz taki zgłosić.
Miałam podobną sytuację w loterii Carrefour, też paragon zastępczy bo kasa się zacięła. Odpowiedzieli w bardzo miłym tonie, że to nie moja wina, mam śmiało takie coś zgłaszać, bo jako klient nie powinnam ponosić konsekwencji zepsutej kasy, która  jest niezależna ode mnie emotka Wyświetl w wątku >>

banka-manka

#7215730 Napisano: 22.10.2024 19:12:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
GreenEK napisał(a):

banka-manka napisał(a):

Czy jest gdzieś regulamin do tego konkursu? Na stronie nie potrafię go znaleźć. 
https://www.e-konkursy.info/konkurs/konkurs-biovax-we-love-hair-w-hebe

na dole strony
https://konkurs-b...X-We-love-HAIR-1.pdf

Dziękuję emotka Wyświetl w wątku >>
1 GreenEK 0

banka-manka

#7215721 Napisano: 22.10.2024 18:55:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy jest gdzieś regulamin do tego konkursu? Na stronie nie potrafię go znaleźć. 
https://www.e-konkursy.info/konkurs/konkurs-biovax-we-love-hair-w-hebe Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#7215313 Napisano: 21.10.2024 13:54:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
8igora9 napisał(a):

jomico napisał(a):

8igora9 napisał(a):

Wysyłaliście wczoraj zgłoszenia na konkurs Mutti? Dostaliście maila z linkiem do potwierdzenia udziału w konkursie? Ja nie dostałam. 🙄

a to było Twoje pierwsze zgłoszenie czy kolejne? Mi nie przyszło jak wcześnej już wysłałam

To było moje drugie zgłoszenie. Myślałam, że ten link będzie przychodził za każdym razem. 🤔

U mnie na drugie nie było potwierdzenia, wysyłałam to chyba z pięć razy o różnych godzinach, przeglądarkach, internetach i nic. Ale okazało się, że musiało się zapisać bo dziś była wiadomość o wygranej. Wyświetl w wątku >>
1 8igora9 0

banka-manka

#7215071 Napisano: 20.10.2024 07:52:42 w Zapowiedzi konkursów

banka-manka

#7215070 Napisano: 20.10.2024 07:47:02 w Zapowiedzi konkursów

banka-manka

#7215069 Napisano: 20.10.2024 07:44:35 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
Od jutra w Lidlu ponownie w ofercie.

Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#7215052 Napisano: 19.10.2024 20:21:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zielonaszpilka napisał(a):

infante napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

infante napisał(a):

Jak długo trwała u was weryfikacja w loterii lipton biedronka ? wgralam paragon jak kazali i cisza...

To Smolar. Wejdź w formularz laureata, wpisz numer paragonu i telefon i wyskoczy Ci na jakiem etapie jest weryfikacja. Może być negatywna, Smolar nie informuje o negatywnej weryfikacji.

Szukam u nich tej loterii z Biedry, zeby wpisac numery ale jest tylko Dino i Kaufland...

https://wyniki.smolar.pl/#wyniki jest - 2 kubki lipton, tylko nie wiem czy tutaj pokazuje stan weryfikacji emotka  na laureatach faktycznie nie ma. Na jakiś czas wypadłam z konkursowego obiegu i nie wiem czy czegoś nie pozmieniali, bo w laureatach jakoś wyjątkowo mało zakładek.

2 kubki dziennie to stary konkurs z ITM.
https://www.smolar.pl/konkurs-lipton-2-kubki-dziennie
Loteria Biedronka dane uzupełniało się przez formularz który wysyłali na e-mail.
I nie ma możliwości samemu sprawdzić weryfikacji. Niestety emotka Wyświetl w wątku >>

banka-manka

#7215035 Napisano: 19.10.2024 18:15:31 w SZUKAM....
FBmarzena5 napisał(a):

Czy ktoś kojarzy do kiedy jest ważna karta 500zł Carrefour która była do wygrania po zakupie produktów Wedel za 15 zł
coś kojarzę konkurs trwał w Walentynki 2023r.

Tu można sprawdzić ważność:
Usługi - bony i karty - Zakupy online z dostawą do domu - Carrefour.pl Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#7215004 Napisano: 19.10.2024 12:30:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ErniPPL napisał(a):

Witajcie, mam pytanie. Czy jak jest konkurs w którym trzeba kupić dany produkt to kupujecie go na osobny paragon jako pojedyncza rzecz czy może być ten produkt wśród innych, codziennych domowych zakupów byle tylko znajdował się na paragonie ?

Nie musi być sam produkt promocyjny na paragonie.
Ale zazwyczaj łatwiej jest kupować na osobne. Jest krótszy, łatwiej zrobić mu zdjęcie i bardziej przejrzysty. Plus łatwiej się go przechowuje  i segreguje  emotka  
A jak są wymagania zakupu za daną kwotę przy danym produkcie promocyjnym to trudniej o pomyłkę gdy nie ma się innych rzeczy. 
Jak mam małe zakupy 2-3 rzeczy to nie rozdzielam, przy większych już tak. 
I jak kupujesz za jednym razem produkty na kilka promocji, warto rozdzielać żeby nie było potem problemu jak dwie agencje będą chciały oryginały. Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

banka-manka

#7214743 Napisano: 18.10.2024 09:58:45 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Zestaw wafelków Prince Polo, kurier DPD; powiadomienie SMS; brak dokumentów zwrotnych. Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#7214701 Napisano: 17.10.2024 22:20:31 w Smolar
adamo86 napisał(a):

banka-manka napisał(a):

A czy bony do 4F z Lipton Biedronka też szykują do wysyłki? Ktoś dostał może powiadomienie?

bony nie miały być na @?

Nie pamiętam. 
Dopytuje, żeby nie przeoczyć. Bo chyba nie ma info o pozytywnej/negatywnej weryfikacji. Wyświetl w wątku >>
1 awangarda 0