Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika banka-manka

banka-manka

#7245652 Napisano: 10.03.2025 17:02:51 w Kupię...
Kupię bony Slowhop, niższe nominały 500-1000 zł. Proszę o PW. Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#7245630 Napisano: 10.03.2025 15:47:40 w Informują
Informują z Konkrus "Uchwyć słodki smak pomarańczy" Lidl, 18+

Rodzaj powiadomienia: E-mail
Dodatkowe informacje:
Teraz Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

banka-manka

#7244866 Napisano: 06.03.2025 13:52:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
isiulka napisał(a):

Czy może ktoś zerknąć na datę ważności tych kinder kanapek. Czy one mają taką mega krótką datę ważności? Kupilam w weekend kilka, teraz zerknęłam na papierek i zaskoczyło mnie, że wszystkie są już po terminie…

Dziś kupione, ważne do 27.03. Poprzednio też raczej spotykałam z krótszą datą do 7 dni ważności od daty zakupu. Wyświetl w wątku >>
1 isiulka 0

banka-manka

#7243075 Napisano: 25.02.2025 19:25:09 w Kupię...
Kod Canal+ filmy i seriale kupię. Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#7242443 Napisano: 22.02.2025 21:55:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
natxalka napisał(a):

ile widzicie zgłoszeń do tego konkursu?
dobrze widzę że jest tylko jeden post na instagramie czy coś się u mnie ścięło? https://www.e-konkursy.info/konkurs/konkurs-w-podrozy-dookola-swiata

Zgłoszenia mogą być także na Tik Toku, plus można dodawać story, a nie tylko posty, więc trudno oszacować ile jest zgłoszeń. Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#7241982 Napisano: 20.02.2025 14:57:41 w SZUKAM....
pikawka napisał(a):

atyde25 napisał(a):

Odbiegając od tematu ale w sumie w temacie H&M ma rewelacyjne pościele. Dobra jakość nie takie cienkie derki na jaką się nacięłam w Ikeii.A Ikea miała kiedyś super jakościowe. Widać miałam pecha.

Spojrzałam na te pościele i już mi wpadła jedna w oko ale mają dziwne rozmiary bo 150x200 a nie 160x200  emotka

Tak, ale u mnie te 150 idealnie pasuje na 160 cm kołdrę. Nie wiem z czego to wynika, czy kołdra się zbiła i jest mniejsza, czy te pościele 160 cm które kupowałam były jakieś nie wymiarowe, ale zawsze zostawało mi sporo miejsca i doprowadzało mnie do szału jak wisiały puste rogi.
Te z HM są naprawę dobre. Tylko warto patrzeć na gęstość bawełny, im wyższa tym jest bardziej mięsista. I trzeba testować, bo niektóre na żywo bardzo cienkie i sztywne. Jak będzie zniżka będę kupować muślinowe emotka Wyświetl w wątku >>
1 pikawka 0

banka-manka

#7241965 Napisano: 20.02.2025 14:11:31 w SZUKAM....
pikawka napisał(a):

banka-manka napisał(a):

pikawka napisał(a):

pikawka napisał(a):

Muszę zrobić zakupy w H&M home, może ktoś ma jakieś rabaty itp ???? emotka

Jeśli planujesz zakupy online i nie spieszy Ci się z zakupami, to sprawdzaj regularnie aplikacje HM. Co jakiś czas są rabaty - 15/20% na wszystko dla klubowiczów i użytkowników apki.

No właśnie od stycznia poluje na jakąś przecenę tej ławki która chce i nic a już mi się cierpliwość kończy emotka

Poluj na te zniżki w apce. Zazwyczaj jest na cały asortyment, rzadko kiedy tylko na sam dział Home. I one są dosyć regularnie. Jak będę widzieć i nie zapomnę to dam Ci znać. Wyświetl w wątku >>
1 pikawka 0

banka-manka

#7241893 Napisano: 20.02.2025 11:27:43 w Opisy z paragonów
PPPet-er napisał(a):

Dziekuje. emotka
Bo wczesniej byly tylko wymagane 3 Mutti produkty
A tu teraz jakies konkretne sosy chca   emotka  
I ten SosDatteriMutti400g to ten z przymusowych?

Wydaje mi się, że to są te trzy pierwsze pozycje na liście. Sosy, a nie sosy do makaronu. Najlepiej sprawdź po kodzie EAN. Ja tak sprawdzałam te sosy do makaronu bo można się pogubić w tych nazwach z tabeli, bo nie zawsze dokładnie odzwierciedlają nazwy na słoikach. Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#7241848 Napisano: 20.02.2025 09:32:10 w SZUKAM....
pikawka napisał(a):

pikawka napisał(a):

Muszę zrobić zakupy w H&M home, może ktoś ma jakieś rabaty itp ???? emotka

Jeśli planujesz zakupy online i nie spieszy Ci się z zakupami, to sprawdzaj regularnie aplikacje HM. Co jakiś czas są rabaty - 15/20% na wszystko dla klubowiczów i użytkowników apki. Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#7241844 Napisano: 20.02.2025 09:28:32 w Opisy z paragonów
PPPet-er napisał(a):

Mutti Biedronka 
Ma ktos moze zakupiony ten słoik? Jaki jest opis na paragonie?

Bo czytnik ma tak

Kupowałam w 1 edycji w listopadzie. Opisy wtedy miały ładne.

Wyświetl w wątku >>
1 PPPet-er 0

banka-manka

#7241159 Napisano: 17.02.2025 19:35:56 w Albedo Marketing
Monika11 napisał(a):

Do Lidlomixów  z Coca Coli też macie tak krótką datę gwarancji ? Odpisali mi ,że gwarancja na sprzęt jest ważna do 18.09.2025. A Lidlomixy mają 3 lata 

A to nie jest tak, że jak kupuje firma na fakturę to jest tylko rok gwarancji, a dla zwykłych konsumentów jest tyle ile gwarantuje producent? Przy TM tak jest zaznaczone, może tu jest podobnie? Wyświetl w wątku >>

banka-manka

#7241061 Napisano: 17.02.2025 14:17:51 w Czy informują/ informowali?
ewa84 napisał(a):

Czy Mollers z kubkami Stanley już coś informował?

Podbijam pytanie.
1 etap powinien być do dziś info (3 dr wybór + 3 dr info). 
Może już było?
EDIT: Formularz na stronie z wynikami przepuszcza, SMS jeszcze nie ma. Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#7239579 Napisano: 08.02.2025 10:29:15 w SZUKAM....
stokrotka238 napisał(a):

Wygrałam apaszkę spadiora  z loterii z nivea i w @ zwrotnym proszą również  o wypełnienie i odesłanie protokołu przekazania nagrody znajdującego się pod linkiem

Kto wie gdzie jest ten link bo ja, w wiadomości go nie widzę??

Jak klikniesz w słowo LINK to przenosi Cię do formularza emotka
https://img.nivea.com/-/media/nivea/local/pl/documents/Moja_skora_Moj_styl_oswiadczenie_laureata_loterii_NIVEA.pdf Wyświetl w wątku >>

banka-manka

#7238737 Napisano: 04.02.2025 09:50:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
yaagatka napisał(a):

KTOŚ PYTAŁ U ORGANIZATORA
JEST 160 ZNAKÓW max

Jeśli ktoś chce sprawdzić, to niech przeleci wcześniejsze wypowiedzi, bo ja sama o to pytałam

Dzień dobry,
w odpowiedzi na poniższe zapytanie informujemy, iż odpowiedz konkursowa powinna być przesłania w jednej wiadomości (160 znaków bez polskich liter) może być również przesłana w dłuższej wiadomości ale wówczas operator naliczy dodatkowe opłaty.

Wyjaśnia to regulamin konkursu punkt 3 podpunkt 3 o następującym brzmieniu:
"W zależności od sposobu rozliczania wiadomości SMS stosowanego przez operatorów telefonii komórkowej lub/i uwarunkowań technicznych modelu telefonu użytego w tym celu przez uczestnika konkursu, faktyczna długość wiadomości SMS zgłoszonej do konkursu przez uczestnika
może być różna. W szczególności dotyczy to wiadomości SMS zawierających polskie znaki diakrytyczne, w związku z czym przed wysłaniem zgłoszenia uczestnik powinien upewnić się, że treść zgłoszenia nie przekracza ilości znaków wskazanej powyżej."
Z poważaniem
Dział Obsługi Klienta konkursu „Gotuj z Ambition” Wyświetl w wątku >>

banka-manka

#7236929 Napisano: 23.01.2025 20:17:06 w Kupię...
Kod canal+ filmy na 1 miesiąc. Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#7236723 Napisano: 22.01.2025 16:38:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sweety162 napisał(a):

Czy każdy dostał maila z legendarnych Andrzejek? Lista jest na stronie i widzę swój mail (pierwsze litery i liczba znaków się zgadza) a maila nie mam. Tu też wysłali maila do wszystkich w wiadomości i mógłby mi sprawdzić?

W innym konkursie miałam dokładnie taką samą sytuację. Zgadzały się podane inicjały na stronie i długość znaków emaila.
Napisałam do agencji, to nie byłam ja mimo takiej dużej zbieżności.
Napisz do nich, na pewno wyjaśnią. Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#7236626 Napisano: 22.01.2025 10:45:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

Mam głupie pytanie: czy te kody BLIK z Lajkonika będą w formie kodu wysłanego na maila/sms, żeby samemu wypłacić w bankomacie?

pierwszy raz wzięłam udział w konkursie tej agencji.

W poprzednich konkursach wypłacało się samemu w bankomacie. A numer Blik przychodził na e-mail i równocześnie SMS z pinem do blika. Wyświetl w wątku >>
1 edzia21 0

banka-manka

#7236286 Napisano: 21.01.2025 08:10:43 w Paragony na trwające konkursy
Kupię paragon Bic stacje Shell, proszę o PW. Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#7235905 Napisano: 18.01.2025 19:37:39 w Pomocy!!!!
Madzix_10 napisał(a):

Czy ktoś mi powie jak można na forum odpowiadać na czyjes komentarze ?? 🙈 Daje "cytuj wiadomość " ( tylko to mam przy  wpisach )  odpowiadam , ale pojawia się tylko mój komentarz , a tego cytowanego tekstu nie ma , chyba że widzi się tylko swój wpis ??? Jak wy macie ? Ile razy chciałam komuś coś odpowiedzieć to usuwalam bo widziałam swoją wiaodmsoc która nie wiadomo czego się miała tyczyć 🤣

Widać komentarz na który się odpowiada i robi się to dokładnie tak jak piszesz przez ‚cytuj wiadomość’. 
Może spróbuj przez inną przeglądarkę? Albo wyczyść ciasteczka. Bo to jakiś błąd. 

Wyświetl w wątku >>
1 Madzix_10 0