Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika banka-manka

banka-manka

#7129712 Napisano: 09.10.2023 15:57:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
notta napisał(a):

W których sieciach jest ładnie opisany paragon bonduelle?

Carrefour kukurydza mała puszka 
D_KUKURYDZA BONDUEL Wyświetl w wątku >>
1 notta 0

banka-manka

#7129655 Napisano: 09.10.2023 13:05:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mietowa napisał(a):

magalan83 napisał(a):

W wakacje wygrałam kosmetyki Tolpa, czy orientuje się ktoś czy wysyłka już była? Powinna być u mnie? Czy jeszcze nie wysłali nagród?

Chyba jeszczce nie słali, ja też wygrałam dawno temu.

Jeśli chodzi o ten aktualny Hebe Tołpa, to termin wysyłki do 08.12. Wyświetl w wątku >>
1 magalan83 0

banka-manka

#7128615 Napisano: 05.10.2023 08:03:55 w SZUKAM....
ludzka_istota napisał(a):

Dzień dobry z rana. Czy oprócz Ferrero i Haribo jest jakiś konkurs slodyczowy?

Wedel ITM. Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#7128565 Napisano: 04.10.2023 20:40:43 w Kupię...
Kod Spotify Premium dla aktualnych użytkowników, proszę o PW. Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#7128367 Napisano: 04.10.2023 10:02:46 w Informują
Informują z Konkurs "Bądź piękna jesienią z BIC" Rossmann

Rodzaj powiadomienia: E-mail
Dodatkowe informacje:
Kilka minut temu. Wyświetl w wątku >>

banka-manka

#7128221 Napisano: 03.10.2023 15:52:08 w Czy informują/ informowali?
Wielka Loteria Carrefour, informowała za jakieś dni? Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#7127792 Napisano: 01.10.2023 20:27:36 w NA CO CZEKAMY?
do 13.10 (06.10 + 7 dni) konkurs ‚Mega sprytne gotowanie’; SMS Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#7127690 Napisano: 01.10.2023 10:26:14 w NA CO CZEKAMY?
do 11.10 (02.10 - 06.10 + 5d) Bądź piękna jesienią z BIC; tel/SMS/e-mail Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#7127568 Napisano: 30.09.2023 18:22:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
8igora9 napisał(a):

banka-manka napisał(a):

8igora9 napisał(a):

Konkurs sprytne gotowanie z aplikacją moje sklepy. 
Czy jak się zrobi zakupy z aplikacją to jest jakaś adnotacja na rachunku albo zostaje jakiś ślad w aplikacji? Nigdzie niczego nie widzę. Karta nie chciała się zeskanować aż kasjerka powiedziała, że już poszlo i nie wiem czy mnie nie okłamała, bo było 10 minut do zamknięcia sklepu i kolejka za mną...

Zakupy robiłam (mąż robił) w malutkim sklepiku. Pani wiedziała o co chodzi z aplikacją, ale wspominała, że nie wszystkie sklepy mają tę opcję (ten sklep nie był dostępny w aplikacji, żeby wybrać go jako swój sklep) i nie jest pewna, czy karta się nabije.
Więc nie jestem do końca pewna, czy mój zakup był z aplikacją, ale na dole paragonu pojawił się zapis:
Klient stały: 000000000000
I ten numer pokrywa się z numerem z aplikacji.
I zgłosiłam go jako ten zakup z aplikacją. Czy dobrze? Nie wiem.

Ja właśnie specjalnie jechałam do Groszka, którego znalazłam w aplikacji, a nie do tego, do którego miałam najbliżej. U mnie nie ma tego napisu ani nie ma nigdzie numeru mojej karty. 🙄 Aczkolwiek teraz zauważyłam, że weszła mi promka na serki Danio, która zgodnie z tym, co jest napisane w aplikacji, powinna wejść tylko przy zeskanowaniu karty. I teraz już zupełnie zgłupiałam...

Szkoda, że ta aplikacja nie jest dopracowana i nie ma eparagonów, wtedy jest pewność, czy zakup był.
Sprawdziłam na starym paragonie z Groszku, na poprzedni konkurs bez apki i on nie ma tego zapisu o stałym kliencie. 
U mnie weszła promocja na dżem Łowicz, babeczka też podobno było zdziwiona, że rabat emotka  
Więc stawiam, że u Ciebie też jest ok.
Teraz już chyba nic nie zrobisz, więc warto wysłać z numerem karty. 
Może jeszcze ktoś potwierdzi/napisze jak u niego wygląda paragon z aplikacją. Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#7127561 Napisano: 30.09.2023 18:05:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
8igora9 napisał(a):

Konkurs sprytne gotowanie z aplikacją moje sklepy. 
Czy jak się zrobi zakupy z aplikacją to jest jakaś adnotacja na rachunku albo zostaje jakiś ślad w aplikacji? Nigdzie niczego nie widzę. Karta nie chciała się zeskanować aż kasjerka powiedziała, że już poszlo i nie wiem czy mnie nie okłamała, bo było 10 minut do zamknięcia sklepu i kolejka za mną...

Zakupy robiłam (mąż robił) w malutkim sklepiku. Pani wiedziała o co chodzi z aplikacją, ale wspominała, że nie wszystkie sklepy mają tę opcję (ten sklep nie był dostępny w aplikacji, żeby wybrać go jako swój sklep) i nie jest pewna, czy karta się nabije.
Więc nie jestem do końca pewna, czy mój zakup był z aplikacją, ale na dole paragonu pojawił się zapis:
Klient stały: 000000000000
I ten numer pokrywa się z numerem z aplikacji.
I zgłosiłam go jako ten zakup z aplikacją. Czy dobrze? Nie wiem. Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

banka-manka

#7127279 Napisano: 29.09.2023 12:25:44 w Zapowiedzi konkursów

banka-manka

#7127256 Napisano: 29.09.2023 11:47:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kuleczkar napisał(a):

margarittta napisał(a):

Igoosia90 napisał(a):

kuleczkar napisał(a):

Macie jakieś doświadczenia z  konkursem foto Kinder Country- chętniej nagradzają zdjęcia z osobą na zdjęciu czy jednak bez?

Ja uporczywie wysyłam bez osoby na zdjęciu i nic nie wygrywam, więc może trzeba z osobą 🤣

foty z osobami wygrywają emotka

Dziękuję za (p)odpowiedź emotka
Jest tylko taki problem, że nie ma mi kto tych fot robić, bo mąż totalnie nie ma oka, a przede wszystkim cierpliwości i zawsze kończy się spięciem, a córka niespełna 7letnia robi lepsze zdjęcia od niego, ale jeszcze się musi podszkolić, więc nawet jak mam fajny i nietypowy (w moim mniemaniuemotka )pomysł, to rozczarowanie jest nie na etapie wyników, a robienia zdjęcia, które nigdy nie jest takie, jak ja sama bym je sobie zrobiła...  emotka

Statyw to najlepszy fotograf emotka  
Ile kłótni zapobiega, frustracji i nerwów.
Co prawda trzeba trochę się napracować, żeby ustawić dobry kadr, nie zawsze uda się za pierwszym czy piątym razem. Nie jest to tak łatwe, jak fotografia z ręki. Ale zdecydowanie warto. Wyświetl w wątku >>

banka-manka

#7127003 Napisano: 28.09.2023 11:46:40 w PODZIĘKOWANIA
sonyyy0
Przesympatyczny kontakt, szybka i sprawna wymiana. Polecam i dziękuje emotka Wyświetl w wątku >>
1 sonyyy0 0

banka-manka

#7127002 Napisano: 28.09.2023 11:45:58 w PODZIĘKOWANIA
tomasz3
Szybka i bardzo miła wymiana emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#7126982 Napisano: 28.09.2023 10:51:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kuleczkar napisał(a):

U Smolara pojawiła sie zakładka z Wielką loterią C4.... 2 pudła, ale łudzę się, że  jeszcze nie podpięli....

Od wczoraj już jest ta zakładka.
Ale sms chyba nie było. Wyświetl w wątku >>
1 kuleczkar 0

banka-manka

#7126687 Napisano: 27.09.2023 10:42:14 w Carrefour konkursy
misiamarysia napisał(a):

Mam pytanie odnośnie aktualnej loterii w Carrefour. Czy udało Wam się bez problemu dostać ten kupon loteryjny? Czy on się drukuje automatycznie?
Wczoraj w C4 w Arkadii w Warszawie trzech kasjerów przekonywało mnie, że tam wystarczy zgłosić numer paragonu i nic nie dostałam, chociaż zrobiłam odpowiednie zakupy, za właściwą sumę, na paragonie jest na dole "liczba losów 1", ale nic więcej, nie ma takiego wydruku jak ten na wzór w regulaminie. Poddałam się, bo zrobiło się zamieszanie, wołali nawet kierownika i odeszłam "z kwitkiem", a raczej bez niego.
Napiszcie proszę, jak to wygląda w Waszych sklepach.

Tak, ten kod drukuje się osobno zaraz za paragonem.
W regulaminie pisze, że ten wydruk trzeba zachować tak jak paragon. Na nim jest też podany numer paragonu do którego jest przypisany.
Na stronie konkursowej jest wizualizacja. I w rzeczywistości wygląda dokładnie tak samo. Wyświetl w wątku >>

banka-manka

#7126645 Napisano: 27.09.2023 08:44:32 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
anialistopad napisał(a):

Tołpa z Hebe wygrałam 17 sierpnia ,miałam pozytywną weryfikację ,a kosmetyków nie ma. Ktoś jeszcze czeka?

Chyba wszyscy. Konkurs jeszcze trwa.
Tam był długi okres na wysyłkę nagród, jeśli nie pomyliłam to listopad.
Edit: Termin wysyłki do 08.12. Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#7126588 Napisano: 26.09.2023 20:02:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
[quote=
zezowaty_kot]
banka-manka napisał(a):

Ktoś też ma problem z wysłaniem Milki C4?
Moja miejscowość jest na liście, adresu sklepu nie ma.
Formularz nie przepuszcza bez wybrania adresu.
Każą zgłosić adres sklepu przez formularz kontaktowy, ale też jest błąd wysyłania.

U mnie zgłoszenie poszło, ale nie mam zwrotki na maila 🥲Zamiast edytować post, usunęłam go emotka
Adres sklepu się dodał, mimo że wiadomość miała błąd - chyba było to tak specjalnie ustawione.
Ale zwrotki też nie mam.
EDIT Po kilku minutach jest zwrotka w SPAM. Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#7126389 Napisano: 26.09.2023 09:40:58 w Informują
Informują z Konkurs "BIOróżnorodność w Twoim ogrodzie"

Rodzaj powiadomienia: E-mail
Dodatkowe informacje:
Teraz. Wyświetl w wątku >>