Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika banka-manka

banka-manka

#7097336 Napisano: 01.06.2023 17:31:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monisss napisał(a):

banka-manka napisał(a):

Konkurs Milka/Oreo w Netto - nie potrafię namierzyć w regulaminie informacji ile znaków może zawierać przesłane hasło i czy mogą być użyte polskie znaki?

Jak nie ma to chyba musi być 1 sms?

No właśnie nie wiem. 
Chyba po prostu napiszę do organizatora, żeby być pewnym. Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

banka-manka

#7097317 Napisano: 01.06.2023 16:23:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Konkurs Milka/Oreo w Netto - nie potrafię namierzyć w regulaminie informacji ile znaków może zawierać przesłane hasło i czy mogą być użyte polskie znaki? Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#7097269 Napisano: 01.06.2023 12:58:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
andii napisał(a):

banka-manka napisał(a):

Yoko napisał(a):

Mam pytanie do osób, które wygrały w konkursie Whiskas: Wysłaliście zdjęcie z czy bez produktu Whiskas? W formularzu i regulaminie te informacje się chyba rozmijają.emotka

Z produktem, w 2 etapie. 
I jest fontanna, czyli najgorsza nagroda według regulaminu.

I faktycznie się delektuje na zdjęciu?  Bo mój niechce zapozowac 🤣

Udało się ją uchwycić z idealnie wystawionym językiem jak się oblizuje. Bo żeby w ogóle chciała pozować, musiałam ją karmić smaczkami emotka
Tylko, że ona jest czarna jak smoła, cała. I przez to mało fotogeniczna. Tylko widać oczka, różowy jęzor i wielką, czarną kulę  (nie zrzuciła jeszcze zimowego zapasu - choć co ja się oszukuje - ten kot jest tak leniwy, że nawet latem będzie tak gruba) emotka Wyświetl w wątku >>

banka-manka

#7097235 Napisano: 01.06.2023 11:22:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Yoko napisał(a):

Mam pytanie do osób, które wygrały w konkursie Whiskas: Wysłaliście zdjęcie z czy bez produktu Whiskas? W formularzu i regulaminie te informacje się chyba rozmijają.emotka

Z produktem, w 2 etapie. 
I jest fontanna, czyli najgorsza nagroda według regulaminu. Wyświetl w wątku >>
1 Yoko 0

banka-manka

#7097215 Napisano: 01.06.2023 10:24:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@Kwiat napisał(a):

Monika11 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

katrin1 napisał(a):

Czy da się wygrać w Rodowitej samym tekstem?

w pierwszym etapie wygrałem samym tekstem. Teraz się nie udaje.

ja w drugim samym tekstem emotka  , a w trzecim lipa emotka

A myślicie ze mu wszyscy poinformowani.... może jeszcze jest jakaś nadzieja....

Wczoraj przez przypadek wysłali mejle do wszystkich zwycięzców na raz. I jako odbiorcy jest wpisanych 80 adresów.
Więc bony wszystkie poinformowane. Wyświetl w wątku >>
1 monisss 0

banka-manka

#7097179 Napisano: 01.06.2023 09:09:42 w Czy informują/ informowali?
monisss napisał(a):

Rodowita wszystko poszło ?

Bony napewno. 
Nie wiadomo jak TM, nikt się nie chwalił. Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#7097096 Napisano: 31.05.2023 21:21:35 w moje dzisiejsze wygrane :)
Bony Dino Rodowita, bez telefonu e-mail 21:16. Wyświetl w wątku >>

banka-manka

#7096980 Napisano: 31.05.2023 15:28:33 w Zapowiedzi konkursów

banka-manka

#7096951 Napisano: 31.05.2023 14:22:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sabart napisał(a):

banka-manka napisał(a):

Czy na paragonie z Żabki powinna być informacja, że aplikacja została zeskanowana?
Kupiłam Lech, nie mam kodu.
A na paragonie nie potrafię znaleźć informacji, że aplikacja została użyta. A po żappsach nie potrafię dojść, czy po zakupach ich przybyło bo nie zwróciłam na to uwagi.

Nie wiem, ale w aplikacji w zakładce moje zapsy możesz zobaczyć historię transakcji

Dzięki!
Są dzisiejsze zakupy emotka  
I kod się pojawił. Uff!
Na co dzień w żabce zakupów nie robię, tylko na konkursy i nie ogarniam tej apki. Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#7096948 Napisano: 31.05.2023 14:18:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy na paragonie z Żabki powinna być informacja, że aplikacja została zeskanowana?
Kupiłam Lech, nie mam kodu.
A na paragonie nie potrafię znaleźć informacji, że aplikacja została użyta. A po żappsach nie potrafię dojść, czy po zakupach ich przybyło bo nie zwróciłam na to uwagi. Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#7096924 Napisano: 31.05.2023 13:37:26 w Czy informują/ informowali?
flinta_13 napisał(a):

Dzwonił do kogoś nr 502? Zastanawiam się czy nie rodowita?

Najczęściej dzwonią z 512, ale w konkursie Aldi pojawiały się inne numery.
Przeszukaj wątek dyskusje lub szukam. Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#7096826 Napisano: 31.05.2023 10:20:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ostin789 napisał(a):

Hej jak to jest z rzeczami wygranymi w konkursie a gwarancją? Wygrałam ostatnio thermomix a podobno w vorwerk bez dowodu zakupu nie ma gwarancji. Napisałam do organizatora i czekam na info ale nie odpisują więc może Wy wiecie? emotka

Napisz do Vorwerk z numerem seryjnym urządzenia. Powinni Ci potwierdzić czy jest gwarancja u nich i jeśli tak, to do kiedy.
Uzbrój się w cierpliwość, lubią długo odpisywać emotka Wyświetl w wątku >>
1 Ostin789 0

banka-manka

banka-manka

#7096808 Napisano: 31.05.2023 09:25:23 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Bony Lidl, 1 i 2 etap, Zero przeciwwskazań; e-mail. Wyświetl w wątku >>

banka-manka

#7096750 Napisano: 30.05.2023 21:56:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@Kwiat napisał(a):

banka-manka napisał(a):

Shifo napisał(a):

banka-manka napisał(a):

@Kwiat napisał(a):

Mam pytanie z których dni informowali z konkursu fotograficznego ORBIT EMPIK - czy z ostatnich dni tez szły powiadomienia?
za info z góry serdecznie dziękuję  emotka

Wyniki są kolejnego dnia w ostatniej transmisji na żywo, zazwyczaj na koniec pokazują wybrane zdjęcie z imieniem, czasem imieniem i nazwiskiem. 
W piątek żadnej transmisji nie było, w sobotę podali dwóch zwycięzców.

Transmisje sa na Facebook empik ?

Tak, na Ig też.
Ale na FB są zapisane na stałe, można wrócić i obejrzeć co wygrało emotka

Nie umiem znaleźć - proszę o link do tych transmisji wyboru laureatów  - z góry dziękuję

Nie wkleję linków do nastu transmisji.
Bardzo łatwo znaleźć. 
Wszystkie wyglądają mniej więcej tak. 
Autor, data i godzina. 
Wyniki są w ostatnim spotkaniu danego dnia. 
Tu są ostatnie wyniki. 

Wyświetl w wątku >>

banka-manka

#7096693 Napisano: 30.05.2023 19:14:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Shifo napisał(a):

banka-manka napisał(a):

@Kwiat napisał(a):

Mam pytanie z których dni informowali z konkursu fotograficznego ORBIT EMPIK - czy z ostatnich dni tez szły powiadomienia?

Wyniki są kolejnego dnia w ostatniej transmisji na żywo, zazwyczaj na koniec pokazują wybrane zdjęcie z imieniem, czasem imieniem i nazwiskiem. 
W piątek żadnej transmisji nie było, w sobotę podali dwóch zwycięzców.

Transmisje sa na Facebook empik ?

Tak, na Ig też.
Ale na FB są zapisane na stałe, można wrócić i obejrzeć co wygrało emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#7096672 Napisano: 30.05.2023 18:09:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@Kwiat napisał(a):

W piątek żadnej transmisji nie było, w sobotę podali dwóch zwycięzców. Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#7096530 Napisano: 30.05.2023 10:59:56 w Czy informują/ informowali?
olabas napisał(a):

z którego tygodnia informują dziś z Kinder? z zeszłego?

Z 2. Kończył się 21.05. Wyświetl w wątku >>
1 olabas 0

banka-manka

#7096389 Napisano: 29.05.2023 14:58:29 w Czy informują/ informowali?
salwadorka45 napisał(a):

Też jestem ciakawa czy  GELLWE juz pozamiatało?

Myślę, że tak. Nagród nie było dużo.
Do jutra jest termin na odesłanie danych. Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#7096373 Napisano: 29.05.2023 13:57:47 w Paragony na trwające konkursy
Kupię paragony Netto lody.
W moim sklepie nie ma, są jakieś problemu z dostawą. Wyświetl w wątku >>
0 0