Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika banka-manka

banka-manka

#7092022 Napisano: 08.05.2023 15:24:49 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
anaesth napisał(a):

Winiary "Podziel się ciepłem" - czy ktoś dzisiaj dostał przelew?

Nie. 
Pisałam do nich to moją wiadomość przekażą do odpowiednich osób w celu weryfikacji… Wyświetl w wątku >>
1 anaesth 0

banka-manka

#7091921 Napisano: 08.05.2023 10:02:40 w Czy informują/ informowali?
Kinder Country za 2 etap? Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#7091865 Napisano: 07.05.2023 19:33:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
8igora9 napisał(a):

banka-manka napisał(a):

Ktoś ma dziś problem ze zgłoszeniem do Kinder Country? 
Bot zacina się na Akceptacji polityki prywatności.

Tak, od wczoraj

Pisałam z nimi i według nich zgłoszenia normalnie docierają i wina jest po mojej stronie. 
Mam pisać do organizatora bezpośrednio. 
Po kilku godzinach i ciągłym klikaniu (zacinało się nawet po dodaniu zdjęcia) udało się. Chociaż do końca nie wierzę, że się dobrze zapisało. Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#7091789 Napisano: 07.05.2023 11:40:14 w SZUKAM....
W kwestii paragonów Rodowita Dino - obok formularza jest podgląd przykładowego paragonu i jest taki sam opis jaki my mamy emotka
Więc wszystko się zgadza. Wyświetl w wątku >>
1 atanerka 0

banka-manka

#7091788 Napisano: 07.05.2023 11:19:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ktoś ma dziś problem ze zgłoszeniem do Kinder Country? 
Bot zacina się na Akceptacji polityki prywatności. Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#7091727 Napisano: 06.05.2023 18:35:49 w SZUKAM....
stokrotka238 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

stokrotka238 napisał(a):

Jak macie opisaną Rodowitą w Dino  bo ja mam tylko woda d/gaz i nie wiem czy grać takim paragonem w ogóle?

Też mam taki opis

Czyli co grać i się nie przejmować?

U mnie to samo. W różnych sklepach ten sam opis. 
Z tego wynika, że taki opis to standard w tej sieci. Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

banka-manka

#7090264 Napisano: 26.04.2023 20:27:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Shifo napisał(a):

Jestem nowa , ale Pana kojarzę …
weszłam z ciekawości na YouTube i przecieram oczy ze zdumienia. Najgorsze ze organizatorzy to łykają 😳😳😳 pan powinien napisac poradnik „jak oszukać regulamin konkursu”. Ciekawe jakbym napisała do lambdi i zapytała o taka możliwość ? Wrzucenia linku do zgłoszenia ? Co odpiszą ?

Ja mam ochotę popytać o konkurs Develey Organizatora.
Choć Agencje uważałam za rzetelną.
Ale znając organizatorów odpowiedz będzie w stylu, nie braliśmy filmu pod uwagę, zachwycił nad tekst itp. 
A jak było, każdy wie. 

Wkurzające jest nagradzanie łamanie regulaminu. 
X lat temu popularne były laurki i makiety wysyłane bezpośrednio do agencji, teraz wystarczy wklejać linki. Wyświetl w wątku >>

banka-manka

#7090253 Napisano: 26.04.2023 19:39:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
banka-manka napisał(a):

kachakacha napisał(a):

Jakby ktoś chciał posłuchać odpowiedzi na pytanie przy akompaniamencie gitary:
https://m.faceboo...3770515&sfnsn=mo

Ostatnio inicjały tego Pana znajdowały się w konkursie Develey przy głównej nagrodzie - I co tu więcej dodawać.
I za każdym razem jak widzę je gdzieś w wynikach to zastanawiam się, czy to ten Pan i czy do odpowiedzi pisemnej dołączony był link do śpiewanego filmiku emotka  
A wiemy, po filmach dodawanych na kanał YT, że były tam utwory dedykowane do konkursów, gdzie odpowiedź miała składać się z 300 znaków.

Edit: znalazłam na YT Pana  filmik na konkurs Develey. Więc chyba mam odpowiedz na swoje pytanie. 
Ps: film na opisowy konkurs Lambi też jest emotka Wyświetl w wątku >>

banka-manka

#7090235 Napisano: 26.04.2023 18:02:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kachakacha napisał(a):

Jakby ktoś chciał posłuchać odpowiedzi na pytanie przy akompaniamencie gitary:
https://m.faceboo...3770515&sfnsn=mo

Ostatnio inicjały tego Pana znajdowały się w konkursie Develey przy głównej nagrodzie - I co tu więcej dodawać.
I za każdym razem jak widzę je gdzieś w wynikach to zastanawiam się, czy to ten Pan i czy do odpowiedzi pisemnej dołączony był link do śpiewanego filmiku emotka  
A wiemy, po filmach dodawanych na kanał YT, że były tam utwory dedykowane do konkursów, gdzie odpowiedź miała składać się z 300 znaków. Wyświetl w wątku >>

banka-manka

#7090167 Napisano: 26.04.2023 11:32:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Konkurs zero przeciwwskazań Lidl - ile nagród może wygrać jedna osoba?
Nie potrafię namierzyć tej informacji w regulaminie (a mogę źle szukać emotka ).
Znalazłam info o dowolnej ilości zgłoszeń potwierdzonych nowym dowodem zakupu i innym rozwiązaniem zadania.
Może ktoś wie? Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#7089852 Napisano: 24.04.2023 20:14:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gosia46 napisał(a):

Aktywowałam ten voucher z wafli Familijne . Czy ktoś wie czemu na moim koncie widnieje data 24.05.2023 jako najbliższa data rozliczenia? Czy ja mam ten canal + na rok czy miesiąc 🤔

Też tak mam. 
Tam jest podana kwota przy tej dacie 0 zł.
A jak spojrzysz na mejla potwierdzającego aktywowanie vouchera to jest podana data do kiedy ważny jest pakiet i od kiedy będzie pobierana opłata 34 zł (nie zaznaczyłam zgód marketingowych)  emotka  

U mnie problem, bo Samsung nie obsługuje tej aplikacji emotka
A wcale nie jest taki stary. Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#7089040 Napisano: 19.04.2023 17:15:54 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
jokan napisał(a):

Majkii napisał(a):

mili05 napisał(a):

ineska1991 napisał(a):

Winiary przelew za konkurs podziel się ciepłem? Ktoś coś wie ?

Nadal cisza, chyba będzie trzeba do nich napisać, bo prawie miesiąc mija od chwili jak mieli przelać zgodnie z regulaminem.

Oni zawsze wysyłają na ostatnio dzień.

pisał ktoś do nich?

Info z ich Instagrama, dodana minimum tydzień temu:
Wyświetl w wątku >>

banka-manka

#7088649 Napisano: 17.04.2023 16:24:41 w Paragony na trwające konkursy
Paragon Dino Somersby wymienię na LISTERINE Auchan. Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#7088407 Napisano: 15.04.2023 12:45:02 w Paragony na trwające konkursy
Szukam paragonu Listerine Auchan w zamian za inny np. nadchodzący Lambi, Heinz - sklepy Lidl, C4, Netto, Kaufland, Biedornka, Hebe. Proszę o PW. Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#7088392 Napisano: 15.04.2023 06:48:30 w WC - rozmowy o wszystkim
rainbowdash napisał(a):

Czy ktoś podpowie gdzie znaleźć sery z goliszewa?

Z ich komentarza na FB: 
sery można zakupić w Dino, Stokrotce lub w Topazie. Są też w mniejszych sklepikach osiedlowych. Mogę to być sery paczkowane lub na wagę😃 Czekamy na zgłoszenie i życzymy powodzenia💪 Wyświetl w wątku >>

banka-manka

#7088096 Napisano: 13.04.2023 13:50:03 w Czy informują/ informowali?
sabart napisał(a):

Czy olx za ostatni etap informowało? 
I Prymat Lidl może ktoś ma info?

Też jestem ciekawa Prymat.
Czy mają podobne opóźnienia jak Wawel, czy może główne już były, a dodatkowe nie. A może już wszystko?
Sam Prymat chyba nie ma swojego FB, żeby tam zapytać? Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#7087681 Napisano: 11.04.2023 14:22:01 w Paragony na trwające konkursy
Paragon sery z Goliszewa wymienię na paragon Listerine Auchan (był w zapowiedziach). Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#7087568 Napisano: 09.04.2023 14:39:55 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
mili05 napisał(a):

jokan napisał(a):

anaesth napisał(a):

sylwiamickie napisał(a):

Czy ktoś już dostał przelew od WINIARY za konkurs Konkurs "Podziel się ciepłem z bliską Ci osobą" - e-Konkursy.info

Zapas budyni, kisieli i owsianek mam. Jednak pieniążków na koncie jeszcze nie...

U mnie też przelewu brak emotka

ja też czekam

Ja też czekam a miały być wysłane w terminie 14 dni od poinformowania o wygranej.

Czy od tego czasu coś ruszyło? Albo Winiary dał jakiś komunikat, kiedy będą przelewy? Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#7087105 Napisano: 05.04.2023 10:32:54 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
rooney napisał(a):

banka-manka napisał(a):

rooney napisał(a):

Czy widzieliście gdzieś Sery z Goliszewa? emotka  Czy dostanę je może w E.Leclerc (widzę na stronie)?

Swego czasu były w Biedronce, teraz nie widziałam, chyba była to sezonowa oferta. 
U mnie w lokalnych sklepikach są. 
Podobno na wagę też można kupić, według info z Facebooka - Dino, Topaz i Stokrotka.

Dzięki emotka  To właśnie w Społem też widziałam na wagę, ale nie wiem, jak z opisem na paragonie  emotka   Spróbuję!

Oni mają tez ser piórko i on jest w stałej ofercie w Biedronce czy C4. Nie wiem czy on też się liczy jako zakup promocyjny, choć pisze dowolny produkt Sery z Goliszewa. Wyświetl w wątku >>
2 rooney, ZetZ 0