Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika banka-manka

banka-manka

#6922521 Napisano: 09.09.2022 13:38:24 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
lirianka napisał(a):

dede napisał(a):

Ja im od razu podałam dane o których mowa w regulaminie. Nie odpisali, ale jakby co wszystko maja. Jakiś lipny ten organizator.

Też podesłałam dane. Wg regulaminu powinno się dostarczyć dane w ciągu 3 dni od ogłoszenia wyników.  Ale nie dostałam ani odpowiedzi, ani na razie nagrody.

Gdzieś na FB mi mignęło, że mają 21 dni na wysyłkę nagrody od podania danych - komuś tak odpisali w komentarzu, ale to było pod tymi postami sponsorowanymi, które wyświetlają się na tablicy, a u nich na profilu nie mogę tego znaleźć.
Ich organizacja naprawdę to porażka, od publikowania zgłoszeń, wyników i ogólnej komunikacji.
W zeszłej edycji też nie byli w tym lepsi emotka   Wyświetl w wątku >>
1 lirianka 0

banka-manka

#6922508 Napisano: 09.09.2022 13:11:34 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
dede napisał(a):

Czy z konka z jogurtem naturalnym Bakoma ktoś już otrzymał nagrodę z 4 etapu?

Mnie nawet nie odpisali na pierwszego mejla, gdzie mieli kierować w jaki sposób odebrać nagrodę, czyli nawet adresu nie podałam. 
Organizacja tego konkursu to kpina. Wyświetl w wątku >>
1 lirianka 0

banka-manka

#6881354 Napisano: 08.09.2022 15:10:55 w Zapowiedzi konkursów
Nie wiem czy dobry wątek.
Żabka z aplikacją, za zakup 5 batonów Nestle* (wybrane rodzaje) bon na zakup skarpetek.
7-13.09. lub do wyczerpania puli.
Regulamin otwiera się tylko w appce.
NestlePlatkiSniadaniowe na Instagramie: „Rozpocznij dzień z batonami śniadaniowymi Nestlé! Kup 5 batonów śniadaniowych Nestlé NESQUIK i/lub Nestlé CORN FLAKES w sieci sklepów Żabka…”

Jeśli ktoś ma ochotę dodać do bazy, to proszę.

*rozłożyć zakup na pięć paragonów i będzie co zgłaszać do loterii emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6881157 Napisano: 07.09.2022 15:49:53 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
agaluna napisał(a):

Wie ktoś gdzie można kupić małą smakową maślankę mrągowską?

Dziś widziałam w Lidlu.  Wyświetl w wątku >>
1 agaluna 0

banka-manka

#6881117 Napisano: 07.09.2022 13:12:30 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Cydr Lubelski, ktoś dostał już nagrodę, jak tak, to z którego tygodnia konkursu? Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6879584 Napisano: 30.08.2022 19:53:22 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
mietowa napisał(a):

Czy wszyscy dostali już bony do Dino z pierwszego etapu Wszystkie Smaki Lata z Kropki Bordo?

Nie, ja dalej czekam. Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6878428 Napisano: 25.08.2022 12:43:08 w Paragony na trwające konkursy
Szukam na wymianę paragonu na konkurs Activia ITM
Konkurs "Wznieś toast za zdrowie jelit" Activia Intermarche - e-Konkursy.info
W zamian mogę mieć paragony z C4:
- Persil
- Wesoły do szkoły
- Lipton
- Milka
- Słodka loteria
- Loteria Kubuś Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6878259 Napisano: 24.08.2022 15:31:24 w Czy informują/ informowali?
Do którego dnie podpięte są wyniki z Big Milk Żabka. Do niedzieli napewno (21.08), a dalej? Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6877961 Napisano: 23.08.2022 16:28:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ladyinred napisał(a):

Kod z żabki BigMilk powinien pojawić sie od razu po zakupie? Jak nie ma to pisac do nich?

pomine, ze lody Big milk małe znalazlam dopiero w 4 żabce, a kodu i tak brak. Patyczek z nieczytelnym kodem - litości. 

Powinien być od razu. 
A kupiłaś promocyjne lody? Bo nie wszystkie są objęte promocją.  Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6877693 Napisano: 22.08.2022 17:34:25 w Giełda Kodów ; )
Oddam kod na 3 miesiące Spotify Premium dla nowych użytkowników.  Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6877567 Napisano: 22.08.2022 11:34:10 w Avanti
anaesth napisał(a):

To fakt. Osobiście mam konkurencję o tym samym imieniu i pierwszej literze nazwiska, która dość często wygrywa. Ale teraz zgłoszenie poszło na męża emotka

U mnie poszło na męża i pierwszy raz widzę jego inicjały, a mejla brak emotka  
Oby te mejle jeszcze szły.. Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6877519 Napisano: 22.08.2022 10:57:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
3dominika3 napisał(a):

3dominika3 napisał(a):

Hej, czy macie jakieś info odnośnie 3 etapu konkursu Bakoma? Coś nie widzę swojej pracy konkursowej w galerii, a wysyłałam ją w niedzielę emotka  

Up, ktoś coś wie? emotka

Poszukaj posty wyżej, albo użyj lupki, była już o tym dyskusja. Od tej pory chyba nic się nie zmieniło.  Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6877262 Napisano: 19.08.2022 22:03:22 w SZUKAM....
ashanti napisał(a):

andii napisał(a):

ashanti napisał(a):

Orientujecie się, czy da się jakoś znaleźć kod z aplikacji żabka (konk Brooklyn), który wpisywało się w formularzu? Kurczę te konkursy w aplikacji zupełnie znikają po zakończeniu, a kod jest niezbędny do odebrania każdej nagrody, nawet czapki  emotka  ja go nigdzie nie zapisałam emotka  może gdzieś krąży po żappkowych czeluściach internetu...

Zobacz w ... moje kupony

Niestety u mnie w kuponach są tylko oferty produktów do odebrania za żabsy, nie ma w ogóle tych kodów konkursowych, no nic, chyba przepadło, ale dziękuję za chęć pomocy  emotka

Napisz na tego mejla służącego do kontaktu. 
Kiedyś zniknął mi kod na odbiór szminki, a był jeszcze ważny. Napisałam, sprawdzili, przeprosili i wysłali kod emotka   Wyświetl w wątku >>
1 ashanti 0

banka-manka

#6877089 Napisano: 19.08.2022 12:41:26 w SZUKAM....
Ktoś kojarzy, czy Fortis informuje zawsze terminowo? 
Mnie się wydaje, że zawsze trzymają się terminów, zazwyczaj ostatniego dnia regulaminowego powiadamiają. 
Pytam w odniesieniu do konkursu Lato z Bonduelle, termin mają do niedzieli i zastanawiam się, czy pójdzie dziś czy każą czekać do poniedziałku emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6876950 Napisano: 18.08.2022 18:36:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
FBaneta4 napisał(a):

banka-manka napisał(a):

monisss napisał(a):

Emememe napisał(a):

monisss napisał(a):

kurde.. jaja.. godzina 12.30 i nadal ani żabka ani smolar nic nie odpisali.. żenua ten konkurs emotka

U mnie w aplikacji żappki właśnie pojawił się ten konkurs, sprawdźcie u siebie emotka

Taka sama sytuacja emotka  

U mnie nawet pojawił się kod, za wczorajsze zakupy! 
I teraz tylko pytanie czy warto dziś słać zgłoszenie, jak wszyscy się rzucimy emotka
Ah, tak mało nagród, tak dużo chętnych emotka  

A jak ten kod odnaleźć mam?

Na samej górze aplikacji, po lewej stronie, pod ilością żappsów. Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6876921 Napisano: 18.08.2022 16:46:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monisss napisał(a):

Emememe napisał(a):

monisss napisał(a):

kurde.. jaja.. godzina 12.30 i nadal ani żabka ani smolar nic nie odpisali.. żenua ten konkurs emotka

U mnie w aplikacji żappki właśnie pojawił się ten konkurs, sprawdźcie u siebie emotka

Taka sama sytuacja emotka  

U mnie nawet pojawił się kod, za wczorajsze zakupy! 
I teraz tylko pytanie czy warto dziś słać zgłoszenie, jak wszyscy się rzucimy emotka
Ah, tak mało nagród, tak dużo chętnych emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6876904 Napisano: 18.08.2022 15:54:11 w WC - rozmowy o wszystkim
agusiac87 napisał(a):

Czy ktos mi wytlumaczy cos w temacie oferty olx ? Wystawilam cos z przesyłką olx. Udostępniłam opcje olx gabaryt B. Kupujacy twierdzi że nie ma opcji kup z przesyłką olx. O co może chodzic ?

Mnie ostatnio nie pojawiła się wysyłka, gdy przedmiot miał za niską cenę. Niby przy dodawaniu ogłoszenia bez problemu mogłam ustawić wysyłkę, to po opublikowaniu ogłoszenia przedmiot nie miał jej.
Chyba dopiero powyżej 5 zł wskoczyła. 
Sprawdź u siebie czy ogłoszenie ma wysyłkę, czy ten błąd jest u kogoś czy to jeszcze coś innego. Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6876843 Napisano: 18.08.2022 12:14:53 w Czy informują/ informowali?
Wiolka85 napisał(a):

Kinder-zegarki, kiedy jakieś info? Regulamin mi się nie otwiera 

Losowanie 1 etapu jest dopiero 23.08. Wyświetl w wątku >>
1 Wiolka85 0

banka-manka

#6876826 Napisano: 18.08.2022 11:05:13 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Przyjaciel od serca Benecol, kurier DPD, dokumenty zwrotne; brak wcześniejszego info. Wyświetl w wątku >>
1 mili05 0

banka-manka

#6876797 Napisano: 18.08.2022 08:47:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sabart napisał(a):

banka-manka napisał(a):

Czy komuś po nocy zaktualizowała się aplikacja Żabka i pojawił się kod lub w ogóle pojawiło się info o konkursie?

U mnie nic nie widać, nikt nie pisał. Ciekawe jak to rozwiązać chcą. Tam były chyba etapy dzienne jeśli się nie mylę?

Tak dzienne. 
I tak właśnie przepadają nagrody. 
U kogoś w ogóle pojawił się konkurs w appce? Wyświetl w wątku >>
0 0