Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika banka-manka

banka-manka

#6822761 Napisano: 15.11.2021 15:58:20 w moje dzisiejsze wygrane :)
Dobre rozpoczęcie tygodnia - marynarka od L’oreal!  Wyświetl w wątku >>

banka-manka

#6822746 Napisano: 15.11.2021 15:24:48 w Czy informują/ informowali?
sabanerro napisał(a):

domika napisał(a):

banka-manka napisał(a):

banka-manka napisał(a):

Konkurs cukru trzcinowego Diamant, czy informowali? Jeśli dobrze doczytałam regulamin, do dziś maksymalnie miały być wyniki?

Podbijam! Ruszyło coś? Albo jest jakieś info o opóźnieniu? 

Cisza.

Mi odpisali, że mieli małe problemy techniczne i dziś lub jutro mają zamiar opublikować wyniki

O to bardzo dobra wiadomość! 
Oby były dziś… Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6822733 Napisano: 15.11.2021 14:46:58 w Czy informują/ informowali?
banka-manka napisał(a):

Konkurs cukru trzcinowego Diamant, czy informowali? Jeśli dobrze doczytałam regulamin, do dziś maksymalnie miały być wyniki?

Podbijam! Ruszyło coś? Albo jest jakieś info o opóźnieniu?  Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6822373 Napisano: 13.11.2021 09:15:20 w Paragony na trwające konkursy
Mam paragon z herbata Lipton, ale z Kauflandu - niebieski. Słabo widać, ale coś widać.
Jeśli ktoś jest zainteresowany, zapraszam na PW, oddam za darmo.
ODDANY Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6822323 Napisano: 12.11.2021 18:38:05 w Czy informują/ informowali?
Konkurs cukru trzcinowego Diamant, czy informowali? 
Jeśli dobrze doczytałam regulamin, do dziś maksymalnie miały być wyniki? Wyświetl w wątku >>
1 sabaka 0

banka-manka

#6819698 Napisano: 09.11.2021 15:13:42 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Co może słać Fortis DPD? Opaski z Benecol w Auchan czy Pudliszki Lidl?  Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6819399 Napisano: 08.11.2021 10:46:40 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Bony Netto z urodzinowego konkursu, kurier DHL. Rano powiadomienie SMS, brak dokumentów do podpisu. 
Paczki szły z Poznania. Wyświetl w wątku >>
2 ZetZ, mili05 0

banka-manka

#6818334 Napisano: 02.11.2021 09:56:29 w Czy informują/ informowali?
ivanotta napisał(a):

lucya napisał(a):

Z Bell już informowali za pierwszy etap?

A co to za konkurs? 

Wędliny Bell 
https://www.e-konkursy.info/konkurs/konkurs-zasmakuj-w-bell-etapy Wyświetl w wątku >>
1 notta 0

banka-manka

#6818177 Napisano: 31.10.2021 15:58:26 w SZUKAM....
Konkurs 'Podkręć radość' z Bourjois, do wygrania były bony 200 zł do Minty Dot, ważne do końca roku.
Ktoś jeszcze je ma i może zrealizować? U mnie komunikat o braku aktywności kodu lub nieprawidłowym kodzie. Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6817778 Napisano: 28.10.2021 18:37:14 w Wyniki konkursów (tylko wyniki!!!)

banka-manka

#6817727 Napisano: 28.10.2021 15:31:11 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
anialistopad napisał(a):

banka-manka napisał(a):

Z jakiego konkursu może słać dziś nagrody Fortis? Pasują mi trzy konkursy i nie wiem co to może być. 

Loteria hit -glosniki

Dziękuje, to nie to. W loteriach nie gram.
Więc możliwe że wysyłają z kilku konkursów/loterii na raz. Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6817708 Napisano: 28.10.2021 14:42:39 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Z jakiego konkursu może słać dziś nagrody Fortis? Pasują mi trzy konkursy i nie wiem co to może być.  Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6817445 Napisano: 27.10.2021 12:22:28 w Informują
Informują z Konkurs "Wygrana na talerzu" Kucharek

Rodzaj powiadomienia: Telefon
Dodatkowe informacje:
1 etap, 22 87xxx Wyświetl w wątku >>
1 frodo 0

banka-manka

#6817422 Napisano: 27.10.2021 10:05:46 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
Czy ktoś dalej ma problem z dodawaniem konkursów?
Wybór daty z kalendarza - komunikat o niepoprawnym formacie daty.
Zmiana daty na wymagany format.
Data rozpoczęcia konkursu - ok.
Data zakończenia konkursu - wpisuję, gdy zatwierdzam to data rozpoczęcia konkursu się kasuje - zostaje puste okienko. I tak zabawa w kółko. Jedna data uzupełniona, druga znika.
Nowa i stara wersja tak samo, tel czy komp.

Plus przepuszcza linki do konkursów już zgłoszonych, nie ma info, że konkurs jest w bazie. Można normalnie uzupełniać informacje o konkursie. Nie wiem czy w ostateczności by się dodał, czy wtedy byłby komunikat o zdublowaniu konkursu, bo nie przepuszcza mi daty.

Będę wdzięczna jak ktoś podzieli się jak to naprawić/obejść emotka   Wyświetl w wątku >>

banka-manka

#6817361 Napisano: 26.10.2021 21:04:55 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
magdalena-chili napisał(a):

banka-manka napisał(a):

Czy w wersji nowoczesnej można prosić o dodanie do części "na skróty" tej części z ostatnimi wątkami na forum? Korzystam z przeglądarki na telefonie, ale w laptopie chyba to samo... 

Chodzi Ci o taką podstronę:https://www.e-konkursy.info/forum/ostatnio

tak, o taką podstronę jak podałaś! emotka  a gdzie to znalazłaś?  emotka   emotka 1. na telefonie w przeglądarce to się niby otwiera, ale jak wychodzę z wątku, to nie ma tej zbiorczej podstrony, tylko cofam się do głównej, 
2. a na komputerze - tego w ogóle nie ma  - a nie chcę tracić czasu i scrollować strony głównej emotka  

Miałam zapisana od zawsze, bo tak wchodzę na ekonki.  Ileś lat temu zapisałam. Teraz jak szukałam to od tak przeszukując stronę nie potrafiłam namierzyć. 
W niedziele nie działało, zgłosiłam i Pionas zrobił że znów działa emotka  Ale tylko z tego gotowego linku. Wyświetl w wątku >>

banka-manka

#6817272 Napisano: 26.10.2021 15:55:19 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!

Czy w wersji nowoczesnej można prosić o dodanie do części "na skróty" tej części z ostatnimi wątkami na forum? Korzystam z przeglądarki na telefonie, ale w laptopie chyba to samo... 

Chodzi Ci o taką podstronę:
https://www.e-konkursy.info/forum/ostatnio Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6817219 Napisano: 26.10.2021 13:42:49 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
rene napisał(a):

WEWNĘTRZNY BŁĄD SERWERA CHCĄC ODCZYTAĆ POWIADOMIENIA!emotka

Mam tak od wczoraj. 
Najpierw nie było powiadomień, od wczoraj już są, ale nie idzie odczytać - ciagle błąd 500. Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6817166 Napisano: 26.10.2021 10:32:05 w SZUKAM....
rainbowdash napisał(a):

co można zrobić z makaronu (lubella) i majonezu (Winiary) w dużych ilościach?? emotka trochę żarcik trochę serio emotka

Do wypieków zamiast masła czy oleju, dodawać majonez. Nie do wszystkich rodzajów się sprawdzi, ale choćby do babki już tak emotka   Wyświetl w wątku >>

banka-manka

#6817130 Napisano: 26.10.2021 08:16:35 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
Czy ktoś też ma problem z odczytaniem powiadomień? Zarówno na nowej i starej wersji komp/telefon. Każda próba wejścia w powiadomienia kończy się 500 wewnętrzny błąd serwera. Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6817085 Napisano: 25.10.2021 21:00:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
incendio12 napisał(a):

monia86rze napisał(a):

kumulacja napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

kumulacja napisał(a):

Popatrzcie na wyniki VENUS. Czy to nie dziwne, że laureatki np. bonów do Rossmanna kończą się na literę M (w zasadzie to na MA0.Podobnie jest z kalendarzami! 

właśnie się nad tym zastanawiam - czy jedna osoba mogła wygrać kilka takich samych nagród???

Imiona mogą się powtarzać i pierwsza litera nazwiska też. Chodzi o to, że lista imion kończy się na Małgorzacie.Lista jest od A do M. A inne imiona gdzie? Nie wierzę, że nie było imion od N do Z. https://www.venus...l/konkurs/Kalendarze to kończą się w ogóle na H emotka dziwne to bardzo naprawdę

Może mieli ustawione zgłoszenia alfabetycznie według imion - i przeglądając zgłoszenia przyznawali nagrody emotka  A jak im się skończyły nagrody to przestali przeglądać zgłoszenia dalej emotka   Szkoda, że mam imię akurat na N, literka do tyłu i może bym się na coś załapała emotka   Ale tak serio to wygląda to bardzo podejrzanie... 

Jedna Natalia w kalendarzach się załapała emotka  
Ale na literę A wygrały tylko Anny, jakby nie było innych imion emotka Wyświetl w wątku >>