Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika banka-manka

banka-manka

#6783664 Napisano: 25.05.2021 12:56:15 w Czy informują/ informowali?
Dove/Tresemme Rossmann informował? Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6783619 Napisano: 25.05.2021 10:24:07 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Odebrany sprzęt z konkursu Fix Knorr Kupiec - gdyby kogoś interesowało: protokół z adresem, pesel i numerem dowodu do wypełnienia; zostawia się paragon.  Wyświetl w wątku >>

banka-manka

#6782565 Napisano: 20.05.2021 10:43:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy z Zottarella przychodzi potwierdzenie zgłoszenia na mejla, czy tylko komunikat na stronie?  Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6781882 Napisano: 17.05.2021 12:44:26 w SZUKAM....
xxdesiree napisał(a):

Szukam... sposobu, w jaki wykorzystaliście ten e-kod 50zł do Rossmanna z konkursu Cztery Pory Roku z Instagrama? Na stronie online nie widzę opcji płatności bonem, a w Rossmannie pani mnie odesłała twierdząc, że u nich to tylko karty plastikowe  emotka

On jest tylko do wykorzystania stacjonarnie. 
Zrobiłam sobie screen tej karty. 
W kasie przeszło jako bon/karta podarunkowa. 
Kasjerka zeskanowała kod kreskowy, ja wpisałam kod PIN. Przy jednej płatności wchodzi kilka bonów na raz. 
Babeczka w sklepie na początku też było zdziwiona, że karta w takim wydaniu. Ale doszła do wniosku, że to bardziej ekologicznie i przyszłościowo emotka   Wyświetl w wątku >>
1 xxdesiree 0

banka-manka

#6781710 Napisano: 16.05.2021 13:16:19 w Paragony na trwające konkursy
Kupię dwa paragony na Auchan Łowicz
https://www.amooco.com/wygrywanie-na-sniadanie/
Proszę o wiadomość PW.  Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6781121 Napisano: 13.05.2021 15:14:43 w Czy informują/ informowali?
magie1982 napisał(a):

margobb napisał(a):

banka-manka napisał(a):

magie1982 napisał(a):

Vanish z pralkami, na jakim dniu stanął i czy w ogóle było już info o pralkach, bo widziałam tylko zestawy?

A te zestawy to nie były z Vanish Biedronka, a nie tego ogólnego?

Tak, z Biedronki

No raczej nie, ktoś się chwalił, że dostał maila za jakiś dzień z początku kwietnia.

Tam pisało o marcu. 
Bo też myślałam, że to ten ogólny. A potem z informacji z kiedy, doszłam do wniosku, że to ten Biedronka.
Wyświetl w wątku >>
1 margobb 0

banka-manka

#6781120 Napisano: 13.05.2021 15:12:29 w moje dzisiejsze wygrane :)
Blender kielichowy od Fix Knorr.
Telefon przed chwilą. Wyświetl w wątku >>

banka-manka

#6781114 Napisano: 13.05.2021 15:01:35 w Czy informują/ informowali?
magie1982 napisał(a):

Vanish z pralkami, na jakim dniu stanął i czy w ogóle było już info o pralkach, bo widziałam tylko zestawy?

A te zestawy to nie były z Vanish Biedronka, a nie tego ogólnego? Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6779831 Napisano: 07.05.2021 19:08:56 w Czy informują/ informowali?
Bic Shell informował? Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6779562 Napisano: 06.05.2021 20:57:23 w WC - rozmowy o wszystkim
la-princessa napisał(a):

Czy ktoś z Was był ostatnio w banku? Jak teraz wygląda tam przyjmowanie klientów w związku z obostrzeniami? Czy są jakieś długie kolejki? Muszę się wybrać, a mam bardzo mało czasu i nie wiem na co się przygotować. 

Wszystko zależy od zainteresowania daną placówką.
Jej wielkości - dopuszczalny limit osób, które mogą być w środku. Reszta stoi na zewnątrz i czeka. 
W środku wyznaczone miejsca do siedzenia, w odległości od siebie. 
Wszędzie dezynfekcja, pilnowanie maseczek itp. 

Tu nie ma jednej uniwersalnej odpowiedzi. Wszystko zależy na jaki ruch trafisz i co dane osoby będą załatwiać, czasem jedna osoba jest dłużej obsługiwana niż trzy emotka  
Jak były godziny dla seniorów, warto było podejść sobie już z godzinkę/pół  wcześniej żeby wbić się do kolejki o 12. 

Jeśli masz mało czasu może warto podejść chwile przed otwarciem i być pierwszym?  Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6779363 Napisano: 05.05.2021 21:58:30 w SZUKAM....
gosiak351 napisał(a):

kiedyś byl taki konkurs mokate, szukam kubka z rosenthala mokate

mialam i zbiłam 

Jeśli się nie mylę to jest dokładnie ten emotka  

https://sklep.rosenthal.pl/kubek-tajemniczy-ogrod.html

Tylko ten z kawy miał dodruk Mokate.
Dałam mamie, jej ulubiony do kawy.  Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6779327 Napisano: 05.05.2021 18:07:45 w Kupię...
Laptop, raczej z tych mniejszych.
Tylko na gwarancji.
Jeśli ktoś ma, proszę o wiadomość z modelem i ceną. Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6778895 Napisano: 03.05.2021 17:58:47 w Kupię...
Kod ipla na rok.
Proszę o wiadomość PW z ceną.
Nieaktualne. Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6777737 Napisano: 26.04.2021 18:51:23 w Paragony na trwające konkursy
Kupię Finuu Auchan. 
Proszę o PW. Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6776875 Napisano: 21.04.2021 21:52:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anaesth napisał(a):

banka-manka napisał(a):

banka-manka napisał(a):

Konkurs Vanish - czy ktoś też ma problem z wysłaniem zgłoszenia? Po naciśnięciu 'zgłaszam się'  nie dzieje się nic. Formularz dalej wypełniony, żadnego ładowania czy podziękowania. Czy tak ma być?
Próbowałam na kompie i telefonie, to samo. 

Ponawiam pytanie! 
Jak u Was zgłaszanie się do konkursu?

A bardzo Ci zależy na wysłaniu zgłoszenia akurat dzisiaj? Bo jeśli nie jesteś pewna czy poszło, to zawsze możesz poczekać na maila od nich - w ciągu 3 dni wysyłają potwierdzenie otrzymania zgłoszenia emotka Niemniej jednak powinno wyskoczyć podziękowanie/potwierdzenie na stronie.

Nie zależy emotka  
Probuje od wczoraj. I w ogóle guzik ,zgłaszam się’ jakby nie był u mnie w ogóle aktywny. Nie ma też żadnego błędu, że któreś z pół jest źle wypełnione. 
Może to wina próby zgłoszenia filmiku. 
Przed chwilą znalazłam takie pretensje u kogoś na IG. I chyba też jest problem z wysłaniem filmu (nie do końca rozumiem co ta Pani pisze). 

Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6776855 Napisano: 21.04.2021 19:12:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nataliii napisał(a):

banka-manka napisał(a):

banka-manka napisał(a):

Konkurs Vanish - czy ktoś też ma problem z wysłaniem zgłoszenia? Po naciśnięciu 'zgłaszam się'  nie dzieje się nic. Formularz dalej wypełniony, żadnego ładowania czy podziękowania. Czy tak ma być?

Ponawiam pytanie! 

Ja wysyłałam wczoraj koło 12 i był komunikat o poprawnie wysłanym zgłoszeniu. I dziś dostałam emaila ze jest w bazie. Może spróbuj na innym urządzeniu.

Dziękuje za odzew.
Próbowałam na dwóch komputerach i telefonie. Kombinowałam z rozszerzeniem zdjęcia paragonu. Zmianą rozmiaru itp. 
I nic.
Będę kombinować, bo teraz wiem że to problem z mojej strony.  Wyświetl w wątku >>
1 nataliii 0

banka-manka

#6776849 Napisano: 21.04.2021 19:02:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
superloser napisał(a):

banka-manka napisał(a):

banka-manka napisał(a):

Ponawiam pytanie! 

Moze masz zbyt ciezkie zalacznik

Takie jakie przewiduje regulamin czyli do 5 MB. Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6776838 Napisano: 21.04.2021 17:55:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
banka-manka napisał(a):

Ponawiam pytanie! 
Jak u Was zgłaszanie się do konkursu? Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6776742 Napisano: 21.04.2021 10:37:01 w Paragony na trwające konkursy
Kupię Heinz Lidl.
Proszę o wiadomość PW. Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6776633 Napisano: 20.04.2021 17:56:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Próbowałam na kompie i telefonie, to samo.  Wyświetl w wątku >>
0 0