Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika banka-manka

banka-manka

#6783619 Napisano: 25.05.2021 10:24:07 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Odebrany sprzęt z konkursu Fix Knorr Kupiec - gdyby kogoś interesowało: protokół z adresem, pesel i numerem dowodu do wypełnienia; zostawia się paragon.  Wyświetl w wątku >>

banka-manka

#6782565 Napisano: 20.05.2021 10:43:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy z Zottarella przychodzi potwierdzenie zgłoszenia na mejla, czy tylko komunikat na stronie?  Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6781882 Napisano: 17.05.2021 12:44:26 w SZUKAM....
xxdesiree napisał(a):

Szukam... sposobu, w jaki wykorzystaliście ten e-kod 50zł do Rossmanna z konkursu Cztery Pory Roku z Instagrama? Na stronie online nie widzę opcji płatności bonem, a w Rossmannie pani mnie odesłała twierdząc, że u nich to tylko karty plastikowe  emotka

On jest tylko do wykorzystania stacjonarnie. 
Zrobiłam sobie screen tej karty. 
W kasie przeszło jako bon/karta podarunkowa. 
Kasjerka zeskanowała kod kreskowy, ja wpisałam kod PIN. Przy jednej płatności wchodzi kilka bonów na raz. 
Babeczka w sklepie na początku też było zdziwiona, że karta w takim wydaniu. Ale doszła do wniosku, że to bardziej ekologicznie i przyszłościowo emotka   Wyświetl w wątku >>
1 xxdesiree 0

banka-manka

#6781710 Napisano: 16.05.2021 13:16:19 w Paragony na trwające konkursy
Kupię dwa paragony na Auchan Łowicz
https://www.amooco.com/wygrywanie-na-sniadanie/
Proszę o wiadomość PW.  Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6781121 Napisano: 13.05.2021 15:14:43 w Czy informują/ informowali?
magie1982 napisał(a):

margobb napisał(a):

banka-manka napisał(a):

magie1982 napisał(a):

Vanish z pralkami, na jakim dniu stanął i czy w ogóle było już info o pralkach, bo widziałam tylko zestawy?

A te zestawy to nie były z Vanish Biedronka, a nie tego ogólnego?

Tak, z Biedronki

No raczej nie, ktoś się chwalił, że dostał maila za jakiś dzień z początku kwietnia.

Tam pisało o marcu. 
Bo też myślałam, że to ten ogólny. A potem z informacji z kiedy, doszłam do wniosku, że to ten Biedronka.
Wyświetl w wątku >>
1 margobb 0

banka-manka

#6781120 Napisano: 13.05.2021 15:12:29 w moje dzisiejsze wygrane :)
Blender kielichowy od Fix Knorr.
Telefon przed chwilą. Wyświetl w wątku >>

banka-manka

#6781114 Napisano: 13.05.2021 15:01:35 w Czy informują/ informowali?
magie1982 napisał(a):

Vanish z pralkami, na jakim dniu stanął i czy w ogóle było już info o pralkach, bo widziałam tylko zestawy?

A te zestawy to nie były z Vanish Biedronka, a nie tego ogólnego? Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6779831 Napisano: 07.05.2021 19:08:56 w Czy informują/ informowali?
Bic Shell informował? Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6779562 Napisano: 06.05.2021 20:57:23 w WC - rozmowy o wszystkim
la-princessa napisał(a):

Czy ktoś z Was był ostatnio w banku? Jak teraz wygląda tam przyjmowanie klientów w związku z obostrzeniami? Czy są jakieś długie kolejki? Muszę się wybrać, a mam bardzo mało czasu i nie wiem na co się przygotować. 

Wszystko zależy od zainteresowania daną placówką.
Jej wielkości - dopuszczalny limit osób, które mogą być w środku. Reszta stoi na zewnątrz i czeka. 
W środku wyznaczone miejsca do siedzenia, w odległości od siebie. 
Wszędzie dezynfekcja, pilnowanie maseczek itp. 

Tu nie ma jednej uniwersalnej odpowiedzi. Wszystko zależy na jaki ruch trafisz i co dane osoby będą załatwiać, czasem jedna osoba jest dłużej obsługiwana niż trzy emotka  
Jak były godziny dla seniorów, warto było podejść sobie już z godzinkę/pół  wcześniej żeby wbić się do kolejki o 12. 

Jeśli masz mało czasu może warto podejść chwile przed otwarciem i być pierwszym?  Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6779363 Napisano: 05.05.2021 21:58:30 w SZUKAM....
gosiak351 napisał(a):

kiedyś byl taki konkurs mokate, szukam kubka z rosenthala mokate

mialam i zbiłam 

Jeśli się nie mylę to jest dokładnie ten emotka  

https://sklep.rosenthal.pl/kubek-tajemniczy-ogrod.html

Tylko ten z kawy miał dodruk Mokate.
Dałam mamie, jej ulubiony do kawy.  Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6779327 Napisano: 05.05.2021 18:07:45 w Kupię...
Laptop, raczej z tych mniejszych.
Tylko na gwarancji.
Jeśli ktoś ma, proszę o wiadomość z modelem i ceną. Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6778895 Napisano: 03.05.2021 17:58:47 w Kupię...
Kod ipla na rok.
Proszę o wiadomość PW z ceną.
Nieaktualne. Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6777737 Napisano: 26.04.2021 18:51:23 w Paragony na trwające konkursy
Kupię Finuu Auchan. 
Proszę o PW. Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6776875 Napisano: 21.04.2021 21:52:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anaesth napisał(a):

banka-manka napisał(a):

banka-manka napisał(a):

Konkurs Vanish - czy ktoś też ma problem z wysłaniem zgłoszenia? Po naciśnięciu 'zgłaszam się'  nie dzieje się nic. Formularz dalej wypełniony, żadnego ładowania czy podziękowania. Czy tak ma być?
Próbowałam na kompie i telefonie, to samo. 

Ponawiam pytanie! 
Jak u Was zgłaszanie się do konkursu?

A bardzo Ci zależy na wysłaniu zgłoszenia akurat dzisiaj? Bo jeśli nie jesteś pewna czy poszło, to zawsze możesz poczekać na maila od nich - w ciągu 3 dni wysyłają potwierdzenie otrzymania zgłoszenia emotka Niemniej jednak powinno wyskoczyć podziękowanie/potwierdzenie na stronie.

Nie zależy emotka  
Probuje od wczoraj. I w ogóle guzik ,zgłaszam się’ jakby nie był u mnie w ogóle aktywny. Nie ma też żadnego błędu, że któreś z pół jest źle wypełnione. 
Może to wina próby zgłoszenia filmiku. 
Przed chwilą znalazłam takie pretensje u kogoś na IG. I chyba też jest problem z wysłaniem filmu (nie do końca rozumiem co ta Pani pisze). 

Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6776855 Napisano: 21.04.2021 19:12:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nataliii napisał(a):

banka-manka napisał(a):

banka-manka napisał(a):

Konkurs Vanish - czy ktoś też ma problem z wysłaniem zgłoszenia? Po naciśnięciu 'zgłaszam się'  nie dzieje się nic. Formularz dalej wypełniony, żadnego ładowania czy podziękowania. Czy tak ma być?

Ponawiam pytanie! 

Ja wysyłałam wczoraj koło 12 i był komunikat o poprawnie wysłanym zgłoszeniu. I dziś dostałam emaila ze jest w bazie. Może spróbuj na innym urządzeniu.

Dziękuje za odzew.
Próbowałam na dwóch komputerach i telefonie. Kombinowałam z rozszerzeniem zdjęcia paragonu. Zmianą rozmiaru itp. 
I nic.
Będę kombinować, bo teraz wiem że to problem z mojej strony.  Wyświetl w wątku >>
1 nataliii 0

banka-manka

#6776849 Napisano: 21.04.2021 19:02:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
superloser napisał(a):

banka-manka napisał(a):

banka-manka napisał(a):

Ponawiam pytanie! 

Moze masz zbyt ciezkie zalacznik

Takie jakie przewiduje regulamin czyli do 5 MB. Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6776838 Napisano: 21.04.2021 17:55:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
banka-manka napisał(a):

Ponawiam pytanie! 
Jak u Was zgłaszanie się do konkursu? Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6776742 Napisano: 21.04.2021 10:37:01 w Paragony na trwające konkursy
Kupię Heinz Lidl.
Proszę o wiadomość PW. Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6776633 Napisano: 20.04.2021 17:56:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Próbowałam na kompie i telefonie, to samo.  Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6776119 Napisano: 17.04.2021 13:55:40 w WC - rozmowy o wszystkim
kumulacja napisał(a):

banka-manka napisał(a):

edi999a napisał(a):

Planuję kupić płytę indukcyjną. Wszystkie mają panel dotykowy. 
Ta jest inna  https://www.ceneo...75705173#tab=reviews
Czy ktoś ma taki lub podobny model, tzn. z pokrętłami i mógłby się wypowiedzieć na temat użytkowania.
A tak w ogóle jaką indukcję polecacie?

Mogę tylko wypowiedzieć się w kwestii utrzymania czystości - mam płytę gazową, szklaną. I to żeby dobrze ją umyć, a potem wypolerować z tymi wszystkimi zakamarkami to jest koszmar  emotka  
Nie lubię gotować na indukcji, jedynie brakuje mi tego łatwego czyszczenia, bez obijania palców, zdzierania paznokci żeby pomiędzy choćby pokrętłami fajnie wymyć by nie było smug.

A próbowałaś myć papką wody z sodą? Uważam, że dobrze czyści. 

Tak.
To nawet nie chodzi o środki do mycia. A o budowę, zakamarki, różne wysokości itp. Przez to trudno się poleruje, ściągam brud. Nie idzie przetrzeć na raz dużej powierzchni.  Wyświetl w wątku >>
0 0