Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika banka-manka

banka-manka

#6329991 Napisano: 07.03.2017 20:55:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ivanotta napisał(a):

banka-manka napisał(a):

ivanotta napisał(a):

a jak to jest z bueno? dodałam foto, dostałam info że jest już w galerii a odszukać się nie mogę.. ktoś tak miał? 

W mejlu jest bezpośredni link do zdjęcia. 

u mnie tylko ten: http://wizaz.pl/akcje/kinderbueno/

Pod linkiem gdzie powinno być Twoje zdjęcie jest link do głównej strony?
To nie wiem. W 1 etapie w mejlu był bezpośredni link. Działa do teraz. 
Poczekaj do jutra, może zdjęcie się pojawi w galerii. Jeśli nie, napisz do nich na pewno pomogą emotka Wyświetl w wątku >>
1 notta 0

banka-manka

#6329982 Napisano: 07.03.2017 20:47:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ivanotta napisał(a):

a jak to jest z bueno? dodałam foto, dostałam info że jest już w galerii a odszukać się nie mogę.. ktoś tak miał? 

W mejlu jest bezpośredni link do zdjęcia.  Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6329944 Napisano: 07.03.2017 18:51:53 w Czy informują/ informowali?
bzowapani napisał(a):

Jak robili Sorayę w Lidlu to esemesy puszczali parę minut po 19, więc może jeszcze dziś dadzą.

Wtedy mejle były dużo wcześniej, bo po południu. A teraz zgłoszenia były mejlowo.
Plus zastanawiam się czy z nagrodami zrobią jak wtedy i podadzą jaki stopień dopiero po weryfikacji. Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6329661 Napisano: 07.03.2017 10:59:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

malenka89 napisał(a):

no to chociaż mnie pocieszyłaś, bo ja też żadnych danych nie podawałam  emotka  napisali, że dzisiaj podadzą wyniki, więc zastanawiam się jak to zrobią.... może początek maila podadzą albo zdjęcia potraw. 

Oj nie wiem, czy tak będzie. Mogą sobie oszczędzić zachodu i nagrodzić tylko tych nadgorliwych, co dane wpisali w mejle emotka

Tak szczerze, to już na nic nie liczę, bo drugi przepis był lepszy, ciekawszy i bardziej zdrowy (wg nettowych kryteriów). Nie nagrodzono go jednak i chyba nic mu nie przypadnie. Domniemywam, że ktoś posłał przepis bardzo podobny, ale lepszy - stąd nagrody brak emotka

A czy tak czasem ten lepszy przepis nie był wysłany pod koniec konkursu?
Bo mam wrażenie, że większość nagród przypadła na zgłoszenia z początku konkursu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6329184 Napisano: 06.03.2017 11:02:37 w PLAGIATY
kalinea napisał(a):

A ciekawe co by zrobiła jakby ją z tym zdjęciem wybrali jako twarz Kinder Bueno??  emotka

Pewnie by nie przyjęła nagrody emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6329101 Napisano: 06.03.2017 09:17:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ilosto3995 napisał(a):

Czy netto dziś informuje pozostałych zwycięzców ?

Wg informacji na FB dziś będą wyniki opublikowane. A czy wcześniej poinformują mejlowo czy nie, to kto ich tam wie.  Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6328335 Napisano: 03.03.2017 14:36:26 w Dyskusje o wynikach konkursu
magnus napisał(a):

Bardzo pomogło dzwonienie do Wielkopolskiego, wybrali kolejne zgłoszenia od tyłu z ostatniego wszystkie kolejno jak leci emotka

Ale oni chyba przerzucają wygrane zdjęcia w galerii na pierwszą stronę. 
Wygrałam w 1 etapie, moje zdjęcie było głęboko zakopane, a po ogłoszeniu wyników wskoczyło na górę.
Następne edycje zauważyłam ten sam mechanizm.  Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6327966 Napisano: 02.03.2017 17:02:21 w Dyskusje o wynikach konkursu
bruce napisał(a):

Ja mam wyświetlone tylko fotki na tej stronie, znów nie widziałam żadnej z nich dotychczas, aż się boję, że znowu po moim wpisie się okaże, ile to już razy każda z nich po necie śmigała w innych konkursach (mam nadzieję, że nie), ale naprawdę mowę wprost mi odjęło po ich obejrzeniu emotka - są MEGA: pomysłowe, z humorem, kapitalnie opisane, doskonale wstrzelone w zasady i wymogi. emotka emotka

Pierwsze miejsce to to samo co I miejsce w konkursie Noizz  emotka  Tylko tu cały filmik, a w Lenovo zdjęcie z tego filmu.
http://noizz.pl/l...rnal-kampera/rjddezr Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

banka-manka

#6327847 Napisano: 02.03.2017 13:11:51 w Wkurza mnie...
Drukowanie wyblakniętych paragonów emotka
I po raz kolejny system zwrotów z Żabce 'Przyjdź Pani w niedziele o 6:45 jak będzie kierowniczka, bo ja nie mogę. No nic Pani nie poradzę'. K**wa!! co za g*wno! Ciekawe jak mam zrobić zwrot jak na paragonie nie widać nic, ani nazwy produktów, ani sumy, ani numeru, ani nic !! Zwrot zrobię na nie wiadomo co. emotka
Przed zakupem promocyjnym już nie tylko trzeba pytać czy to na pewno sklep tej i tej sieci, ale też czy mają tusz do drukowania paragonów! Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6327674 Napisano: 02.03.2017 08:59:12 w Paragony na trwające konkursy
Kupię tanio paragon Bobovita ITM, proszę o PW. Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6327539 Napisano: 01.03.2017 20:03:54 w Carrefour konkursy
W nowym konkursie Syrena, które organizuje Albedo nie ma ograniczeń znaków? Dobrze widzę? 
Nie ma też punktu, że ma być to odpowiedź pisemna - tylko 'odpowiedzi na pytanie' i jedynie musi  'spełniać następujące warunki:a) nie może zawierać wulgaryzmów, treści obraźliwych, treści sprzecznych z prawem
lub przyjętymi za obowiązujące normami obyczajowymi,
b) nie może naruszać praw osób trzecich, w tym w szczególności dóbr osobistych i praw
autorskich'
Chciałam się upewnić, czy w ogóle warto rozważać udział emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6327374 Napisano: 01.03.2017 15:45:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy przychodzą już zwrotki z Activii w ABC?  Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6327335 Napisano: 01.03.2017 14:53:15 w Dyskusje o wynikach konkursu
edzia21 napisał(a):

joan napisał(a):

Cieszę się, że (mimo początkowych zamiarów) nie zmarnowałam ani sekundy swego jakże krótkiego życia na dumanie przy odpowiedzi na konkurs Walentynkowy Alcatel Shine Lite

Zgodnie z regulaminem: "Zgłoszenie do Konkursu polega na przesłaniu we wskazanym w niniejszym Regulaminie terminie
na adres alcatel_walentynki@marquard.pl PRACY OPISOWEJ"

Oto FILMIK, który został nagrodzony: https://www.youtu.../watch?v=cKEpjyOQNoQ

emotka

A to nie jest Pan od Tarczyńskiego?  emotka

W tym wypadku wygrała chyba Pani, która jest Panią Pana od Tarczyńskiego emotka  
Sama Pani w Tarczyńskim też wygrała, praktycznie identycznym filmem, którym wygrała w konkursie Perfect Me.  Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6326903 Napisano: 28.02.2017 19:33:45 w Paragony na trwające konkursy
Kupię tanio paragon Activia ABC. Proszę PW. Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6325509 Napisano: 24.02.2017 12:02:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

banka-manka napisał(a):

Na FB na początku konkursu ludzie dopytywali - gdzie, z kim, jak. Netto odpisało, że wyjazd dla jednej osoby, a z większych miast będzie organizowany dojazd. Teraz pytanie większe miasta chodzi o te pod względem ilości mieszkańców czy laureatów  emotka
Jestem ciekawa czy zwrócą np. za bilety.

Nie nastawiałabym się pozytywnie do tej kwestii, bo co to niby jest "większe miasto"? Wojewódzkie czy jakie? Inna sprawa, że co komu z tzw. organizacji dojazdu, jak to jest od groma kilometrów...

A wiecie dziewczyny, co mnie rozbroiło całkowicie w tym konku? Że laureatów powiadomią mniej więcej tydzień przed wyjazdem. Nie no szał, tego jeszcze nie grali! emotka

Oni na FB mogą sobie nawet bajki pisać  emotka   Regulamin nic nie mówi o transporcie, ale też nie mówi konkretnie gdzie nagroda i jak realizowana.
Sprawdziłam sobie dojazd i mogą mnie nagradzać emotka  Bezpośredni pociąg, 39 zł w jedną stronę, niecałe 3 godziny jazdy  i to jeszcze z mojego miasta.

Niby teraz jest termin -  ok. ktoś może sobie spojrzeć i zdecydować czy grać, bo termin mu odpowiada. Ale co z osobami, które dały zgłoszenia na początku konkursu, gdy jeszcze nic nie było wiadomo?  Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6325491 Napisano: 24.02.2017 11:15:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

gagi napisał(a):

No masz rację te inne nagrody nieokreślone tak dziwnie.
a do hotelu mam 20 km :-D

A to szok - gdy spisywałam regulamin nie był znany ani hotel, ani termin wyjazdu emotka

Aczkolwiek mnie to nie bardzo pasuje, bez auta ciężko... no i prawie 400 km w jedną stronę emotka  

Na FB na początku konkursu ludzie dopytywali - gdzie, z kim, jak. Netto odpisało, że wyjazd dla jednej osoby, a z większych miast będzie organizowany dojazd. Teraz pytanie większe miasta chodzi o te pod względem ilości mieszkańców czy laureatów emotka
Jestem ciekawa czy zwrócą np. za bilety. Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6324882 Napisano: 22.02.2017 21:54:59 w Wkurza mnie...
Dzień dzisiejszy.
Wiatr połamał mi parasolkę, zmokłam cała, zanim dotarłam do pracy,  do tego stare buty obtarły mi obie pięty.  A u lekarza dowiedziałam się, że mam tupet zajmować miejsce w kolejce starym, niedołężnym ludziom. Moją bezczelność potęgował fakt, że miałam wcześniejszy numerek niż oni. Nie rozgrzeszył mnie też czas bycia w gabinecie, równy wypisaniu skierowania.  Dawno nie czułam tak dużej dawki ludzkiej sympatii. Do tego dyrektorzy w pracy chyba cierpią już na wiosenne przesilenie, albo jakaś pełnia czy kur. inna planeta na nich działa. 
Tak, a jutro nażrę się pączków a wieczorem będę się w*, żem gruba.

Czasem myślę że przydałby mi się psychiatryk, a potem przypominam sobie, że pracuje tam teściowa i jakoś tak od razu mi lepiej, lepiej w domu. 

Przepraszam za wulgaryzmy, których nawet nie wiedziałam, że użyłam.  Zamierzone ukruciłam, niezamierzone zrobił za mnie automatyczny słownik w telefonie.  Wyświetl w wątku >>

banka-manka

#6324570 Napisano: 22.02.2017 10:36:16 w Auchan
Agnes napisał(a):

czy ktoś kupował za te bony alkohol???

Ja kupowałam. Zapomniałam, że może nie można. Ale w zakupach były 2 butelki wina i nic Pani kasjerka nie mówiła, nic nie rozliczała, czy odejmowała.  Wyświetl w wątku >>
1 Agnes 0

banka-manka

#6323555 Napisano: 19.02.2017 21:42:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zaczarowanka napisał(a):

Czy zna ktoś może listę sklepów ABC biorących udział w konkursie Podejmij wyzwanie Activii? Dziękuje z góry za pomoc emotka

W regulaminie pisze, że załącznik numer 1 to lista PRODUKTÓW. A sklep promocyjny to każdy sklep abc dostępny na stronie: https://sklepyabc.pl/
 Dokonać w sklepach abc (lista sklepów objętych promocją znajduje się na stronie: www.sklepyabc.pl)zakupu minimum 2 dowolnych produktów Activia (lista produktów objętych promocją stanowi Załącznik nr1 do regulaminu) na jedynym paragonie, zachować paragon. Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6323531 Napisano: 19.02.2017 19:40:07 w SZUKAM....
Czy w konkursach Edipress m.in. Polki po dodaniu zgłoszenia przychodzi mejlowe potwierdzenie? Czy tylko komunikat na stronie?  Wyświetl w wątku >>
0 0