Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika banka-manka

banka-manka

#6314947 Napisano: 27.01.2017 10:06:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monisss napisał(a):

krseta napisał(a):

Co do auchan to kwota jak na miesięczne zakupy bez szału;p Ale duży plus za ilość nagród;)

liczyłam na 1000zł emotka ale nie powiem, bardzo bym się ucieszyła z tych 600zł + do budżetu domowego! i tak prawe 500 000zł wydadzą na nagrody.. i do tego nie trzeba nic kupować. szacun

Ja liczyłam za stówkę dziennie emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6314946 Napisano: 27.01.2017 10:04:09 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Commmand Biedronka, kurier PP (oświadczenia słane pod koniec terminu). Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6314743 Napisano: 26.01.2017 13:59:37 w Paragony na trwające konkursy
Kupię taniej paragon Topaz, konkurs Walentynkowy. Proszę o PW.  Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6314739 Napisano: 26.01.2017 13:52:20 w SZUKAM....
Czy ktoś poratuje regulaminem do konkursu walentynkowego Topaz?  Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6314728 Napisano: 26.01.2017 13:42:50 w Dyskusje o wynikach konkursu
MartaZey napisał(a):

banka-manka napisał(a):

mdepfs napisał(a):

banka-manka napisał(a):

Zdjęcie z I miejsca fajne.
Ale zauważyłam, że po ostatnich nagrodzonych fotach dziadków/starych zdjęć małżeńskich dziadków zrobił się wysyp w ową modłę na niektórych kontach na insta  i w ogóle w konkursach  emotka   Jestem ciekawa jak długo motyw będzie popularny i nagradzany. 

no też zauważyłam , że starsze osoby "muszą" być doceniane, bo to nie wiem jak to nazwać by nikogo nie urazić, nie wiem.. to taka była swego czasu nisza konkursowa?.. ooo patrzy sobie organizator - jak super tacy starsi ludzi - trzeba nagrodzić, bo jak nie to posądzą o dyskryminacje emotka

To tak samo jak foty dzieci  emotka  Do wygrania patelnia, napisz odpowiedź a tu bach! w komentarzu fotka dziecka niczym nie związana z zadaniem, a gdzie tam jeszcze z opisem. Bo na dziecko przecież najłatwiej żebrać. Mam dziecko to mi się należy. 

Bzdura. Nie zauważyłam, żeby ludzie z dziećmi jakoś więcej wygrywali, wręcz przeciwnie. Większość fotek to fotki "młodych, pięknych" - zobaczcie kto wygrywa główne w dużych konkursach...Belvita latem, Avene Cleanance (2 Iphone) i wieeele innych. Sama mam dzieci ale nie gram "nimi", wolę sobie sama fotki robić - głównie dlatego, że nie chcę ich wizerunku wykorzystywać. Swoim dysponuję jak chcę:)
Zamiast więc wymyślać teorie spiskowe - proponuję się skupić i zrobić jakąś dobrą pracę:)

Ja nie piszę, że ludzie z dziećmi wygrywają więcej.
Piszę, że ludzie w konkursach opisowych, nie związanych z tematyką dziecięcą wrzucają do swych odpowiedzi zdjęcia dzieci, by to udobruchało jury i ich nagrodziło przykładowo tą patelnią. 
A ja proponuję czytać ze zrozumieniem  emotka Wyświetl w wątku >>

banka-manka

#6314724 Napisano: 26.01.2017 13:35:47 w Dyskusje o wynikach konkursu
mdepfs napisał(a):

banka-manka napisał(a):

Ale zauważyłam, że po ostatnich nagrodzonych fotach dziadków/starych zdjęć małżeńskich dziadków zrobił się wysyp w ową modłę na niektórych kontach na insta  i w ogóle w konkursach  emotka   Jestem ciekawa jak długo motyw będzie popularny i nagradzany. 

no też zauważyłam , że starsze osoby "muszą" być doceniane, bo to nie wiem jak to nazwać by nikogo nie urazić, nie wiem.. to taka była swego czasu nisza konkursowa?.. ooo patrzy sobie organizator - jak super tacy starsi ludzi - trzeba nagrodzić, bo jak nie to posądzą o dyskryminacje emotka

To tak samo jak foty dzieci  emotka  Do wygrania patelnia, napisz odpowiedź a tu bach! w komentarzu fotka dziecka niczym nie związana z zadaniem, a gdzie tam jeszcze z opisem. Bo na dziecko przecież najłatwiej żebrać. Mam dziecko to mi się należy.  Wyświetl w wątku >>

banka-manka

#6314680 Napisano: 26.01.2017 11:18:24 w Dyskusje o wynikach konkursu
Ale zauważyłam, że po ostatnich nagrodzonych fotach dziadków/starych zdjęć małżeńskich dziadków zrobił się wysyp w ową modłę na niektórych kontach na insta  i w ogóle w konkursach  emotka   Jestem ciekawa jak długo motyw będzie popularny i nagradzany.  Wyświetl w wątku >>

banka-manka

#6314561 Napisano: 25.01.2017 21:05:24 w SMACZNEGO - sprawdzony przepis
joan napisał(a):

banka-manka napisał(a):

Lubię kaczkę z pomarańczami i cydrem, ten miodowy dobrze by pasował.
Ale chyba dobrze kojarzę, że jesteś wegetarianką?

Tak, wege emotka Myślałam, żeby do risotto dodać. Tylko nie wiem, co by z tego wyszło emotka Waham się, czy można cydru dodawać zamiast np. wina, zupełnie się na tym nie znam...

Nie próbowałam tych konkretnie przepisów, ale wydają się być ciekawe.
Sam krem z białych warzyw jest pyszny, a z cydrem może być ciekawy emotka
http://www.zchaty...warzyw-z-cydrem.html
http://www.magazy...-warzywami-i-cydrem/

Z risottem nie pomogę, ale spróbować chyba warto. Jeszcze będziesz musiała bloga założyć z innowacyjnymi przepisami emotka

EDIT Piwo czasem dodaję do ciasta do smażonej ryby, ale też do pieczonych jabłek. Więc podmienienie piwa na cydr, do jabłek wyszłoby dobrze.
Tu przykładowy przepis: http://www.magazy...ka-w-ciescie-piwnym/ Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6314557 Napisano: 25.01.2017 20:59:13 w SMACZNEGO - sprawdzony przepis
joan napisał(a):

Czy ktoś ma pomysł, do jakiego dania mogłabym użyć Cydru Lubelskiego (który został mi z konkursu)?

Posiadam cydr klasyczny (jabłkowy) i miodowy, oba mają po 4,5% alkoholu.

emotka

PS: Nie, nikt z mojego najbliższego otoczenia nie pije alkoholu emotka

Lubię kaczkę z pomarańczami i cydrem, ten miodowy dobrze by pasował.
Ale chyba dobrze kojarzę, że jesteś wegetarianką? Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6314408 Napisano: 25.01.2017 14:16:07 w SZUKAM....
basku napisał(a):

agniecha1985 napisał(a):

basku napisał(a):

prosze napiszcie jak mozna sprawdzic stan i waznosc konta w play?
wczoraj doladowalam nowy starter kwota 10 zl.... do dzisiaj nie mam zadnego sms z informacja o doladowaniu emotka

*101#

BARDZO DZIEKUJE emotka

jednak sprawdzilam i teraz mi pokazuje tylko wartosc tego startera ;( doladowalam wczoraj ok 22 przez mbank

czy ktos wie po jakim czasie moze przyjsc to doladowanie?
doladowalam wczoraj 10 zl i od razu wzielam udzial w konkursie pociag do nagrod... a teraz patrze ze stan konta to 5 zl nadal

Sprawdź czy na pewno wpisałaś dobry numer konta przy przelewie. Ja kiedyś tak kilka dni czekałam, aż kasa się pojawi na koncie. A okazało się, że pomyliłam jedną cyfrę, choć numer od 5 lat ten sam. I tak nie wiadomo komu doładowała konto za 20 zł  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6314300 Napisano: 25.01.2017 11:13:07 w Czy informują/ informowali?
spursman napisał(a):

Z konkursu "Upiecz i wygraj" w Kauflandzie już były wyniki?? emotka

Czasu mają jeszcze sporo emotka  
 Po zakończeniu Okresu Trwania Konkursu, nie później niż do 28 lutego 2017 roku, jury wyłoni zwycięzców nagród w Konkursie. Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6314278 Napisano: 25.01.2017 10:31:55 w WC - rozmowy o wszystkim
ace napisał(a):

czy jest tu ktoś kto miał do czynienia ze szklanymi garnkami? Jaka jest Wasza opinia? Jaką firmę polecacie?

Tu fajnie jest opisane:
http://www.olgasm...garnki-ze-szkla.html
Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6313547 Napisano: 23.01.2017 09:04:47 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
Mam problem z wyszukiwarką konkursów na telefonie.
Przy wpisaniu głównego hasła pokazuje, że konkurs jet aktualny. Przy opisie konkursu dopiero zmienia się na ten, który ma się rozpocząć.

Na laptopie wyszukuje poprawnie. 

Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6313470 Napisano: 22.01.2017 20:26:13 w SZUKAM....
magnus napisał(a):

Szukam  jakim kurierem najtaniej jest posłać małą przesyłkę pudełko wielkości większej koperty bąbelkowej

Największe zaufanie mam do sendit.pl i przewoźnika DPD - wg mnie najtaniej (w porównaniu np. z UPS) i najbardziej rzetelnie (lubię też mojego kuriera, który jest naprawdę fajny; może też dlatego mam sentyment do tej firmy).
Sam sendit.pl też dobry - robiłam pobrania na kilka tysięcy i pieniądze zawsze były szybko na koniec, a w razie jakiś problemów bardzo szybka i dobra obsługa na infolinii.  Wyświetl w wątku >>
1 edzia21 0

banka-manka

#6313389 Napisano: 22.01.2017 13:22:01 w Dyskusje o wynikach konkursu
mn112 napisał(a):

bruce napisał(a):

mn112 napisał(a):

A ja zrobiłam z własnoręcznymi obrazkami i mi nie zaakceptowali jeszcze a zaraz minie 48 godzin. 
Szkoda tylko,z e jury nie docenia samodzielnego wkładu i zabawa staje się mało atrakcyjna.

emotka Naprawdę? Nie uznali, czemu? Jakoś to chociaż uzasadniają?  emotka

Nie wiem...napisałam na FB u nich i czekam za odpowiedzią...a wydawałoby się, ze akceptują jak leci. Łudzę się jeszcze, ze dziś niedziela i może dlatego nie przyjęli...prace wysyłałam w piątek po południu 

Stawiam, że to kwestia weekendu. To samo było przy jogobelli. Wszystkie prace piątek-niedziela sukcesywnie w poniedziałek. 
Praca na pewno zostanie zaakceptowana. 
Powodzzenia emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

banka-manka

#6313035 Napisano: 20.01.2017 20:48:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
memos napisał(a):

Czy ten olej wielkopolski musi być "100 % Olej rzepakowy"? Moja zakupiona dziś butelka różni się nieco od tej konkursowej, choć to ten sam olej wielkopolski. Pomoże ktoś?

Musi być rzepakowy. Tak mówi regulamin, choć legendy głoszą, że sam organizator udziela innych odpowiedzi typu dowolny olej. 
A to, że się różnic to nic nie szkodzi - ta na ich stronie, to nowa szata graficzna butelki (u mnie w sklepach jeszcze nie dostępna). Zobacz na nagrodzone zdjęcia, są na nich stare wersje butelek emotka   Wyświetl w wątku >>
1 memos 0

banka-manka

#6313016 Napisano: 20.01.2017 19:39:14 w Czy informują/ informowali?
lubiekisiel napisał(a):

Czy wszyscy dostali dzisiaj maila z La Roche Posay RODZINY LIPIKAR? Bo czytałam w wątku informują, że ktoś dostał a ja nie (mam nadzieję, że go nie skasowałam ze spamu) a na liście widzę swoje zdjęcie emotka

Dostałam. W SPAM nie był, ale był później niż ten w informują (mój o 13:21). Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6312873 Napisano: 20.01.2017 14:40:30 w Kupię...
Bony do Decathlon o długim terminie ważności. Proszę o PW.  Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6312743 Napisano: 20.01.2017 10:50:02 w SZUKAM....
izkak napisał(a):

Czy na konkurs NIVEA wpisujemy ten cały numer FE?  emotka   Pierwszy raz widzę, że ktoś uznaje unikatowy numer kasy za numer paragonu  emotka    

Pytałam kilka dni temu, czy chodzi im właśnie o ten numer, bo zgłupiałam trochę emotka Wyświetl w wątku >>
1 izkak 0

banka-manka

#6312460 Napisano: 19.01.2017 11:08:24 w SZUKAM....
dolly napisał(a):

Kurde, co oni tak majtaja tymi cenami. Przedwczoraj normalna, wczoraj niższa, dzisiaj wyższa wrrrr

Te zmiany cen są mega wkurzające emotka  Nie wiem czy oni to robią specjalnie. Ale nic nie można pooglądać, zastanowić się i wrócić, bo cena z dnia na dzień coraz droższa. To jest chyba chwyt, że skoro ci się podoba to i tak kupisz, nawet drożej.  Wyświetl w wątku >>
1 dolly 0