Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika banka-manka

banka-manka

#6312402 Napisano: 19.01.2017 09:13:08 w SZUKAM....
pioge7 napisał(a):

Hmmm no wg moich doświadczeń bateria schodzi szybko. 
Ledwo kupiońy jeden telefon i bateria schodzi po 5 minutach korzystania nieraz jakieś 15%. Nie używany może siedzieć nawet 4 dni bez ładowania a tylko go dotknę i posiedzę pare minut to z 50% robi sie 20% emotka   Brat ma też samsunga i ładuje codziennie a siedzi na nim krótko bo w pracy przez 10 godzin nie używa. Szwagier tez ma naładuje i przez noc nie używania schodzi ok 15% baterii a ma Huawei. Druga siostra też ma huawei i ładuje się codziennie emotka  a telefony każdy w granicach 800/900 zł kosztował. 
Ja jej wlasnie doradzam od Apple telefon bo wiem że baterie trzymają długo. 

To wszystko jest kwestia indywidualna.
Nie mogę powiedzieć o moim ajfonie, że trzyma długo. Bo czasem i dwa razy dziennie go podładuję. Ale używam go naprawdę dużo.
Ładowanie codzienne co 1,5 dnia to taka norma przy 'normalnym' użytkowaniu.
W swoich telefonach nie macie ciągle włączonych jakiś pobocznych aplikacji, co zżerają tyle baterii? Mam starego samsunga bateria 5 dni potrzyma na samym dzwonieniu. Mąż ma nowego to do 5 dni na same telefony. Na zabawę 2-3 dni, zależy co robi. Wyświetl w wątku >>
1 edzia21 0

banka-manka

#6312386 Napisano: 19.01.2017 08:43:45 w SZUKAM....
pioge7 napisał(a):

dolly napisał(a):

pioge7 napisał(a):

siostra chce sobie kupić nowy telefon i zastanawia się nad iphone od Apple.
Ma ktoś taki? Jakie macie o nim zdanie? Dobry jest? Bateria długo trzyma? Psuje się?

Mam ipad i mówię że jest super, więc telefon chyba też będzie ale prosiła się dowiedzieć emotka
będzimey wdzięczni za informację emotka

Niech nie bierze, to wciąga,  bedzie chciała ciagle lepszy i lepszy emotka  
Ładowanie codziennie.

Hmm emotka  a jeśli mało by go używała to też ładować trzeba codziennie? Bo np. iPad wiem że bateria nie schodzi jak się go nie używa, a w kazdym smartfonie z Androidem schodzi przez noc jak jest nie używany.,. Ona dużych wymagań nie ma byle by dzownić i pisać smsy i ewentuwlanie na internecie trochę posiedzieć jak jedzie do i z pracy 

Nie zgodzę się , że Android krótko trzyma baterie. Same dzwonienie i pisanie,  w normalnej ilości 4-6 dni bateria trzyma. 
Jeśli siostra nie potrzebuje telefonu do jakiś aplikacji, czy bardziej wymagających rzeczy niż dzwonienie/pisanie to chyba szkoda kasy na ajfona. Będzie wtedy nie wykorzystany, a zapłaci sporo. 
Ja ajfona ładuje dziennie. Ale sporo go używam do
aplikacji i innych rzeczy.  Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6312303 Napisano: 18.01.2017 21:20:46 w SZUKAM....
toka napisał(a):

pioge7 napisał(a):

toka napisał(a):

szukam kogoś kto ma internet z Cyfrowego Polsatu.Marzę aby zrezygnować z usług orange i zastanawiam się czy warto wybrać Cyfrowy.Z góry dzięki za wszelkie uwagi  emotka

Osobiście nie mam ale wejdź sobie na fb cyfrowego Polsatu strasznie krytykują ich internet że bardzo spowalnia też miałem brać ich internet jak mi sie umowa z Orange skończyła ale przeraziły mnie te komentarze...

właśnie czytam i jestem w szoku ale przynajmniej nie widzę ani jednego pozywyta więc mam jasność ze ich nie wybiorę.A moze ktoś poleci jakiś net zamiast neostrady? Płacę w orange za neostradę i telefon stacjonarny którego kompletnie nie używam-w sumie ponad 80zł więc chętnie zmienie operatora na coś tańszego ale dobrego.

Na stronie Netii takie same komentarze  emotka   W każdej sieci są problemy, a na tego typu stronach piszesz się zawsze o nich, że coś nie działa itp. A jak jest ok, to nikt nie pochwali. 
Osobiście miałam Orange i to samo co u Ciebie - telefon płacony tylko po to, żeby był net. I nie zawsze działał tak jak powinien. Do tego oferta DO 20 MB, dobrze dobrane słowo 'do', bo w porywach do 10. A jak pytanie czemu tyle, to nasz linia nie udźwignie więcej. Więc płacenie, a nie wykorzystanie. Wychodziło wtedy 100 zł. A ile zachodu, żeby zrezygnować, choć umowa wygasa, to jeszcze pisma pisać, wysłuchiwać w salonie, potem na infolinii a dlaczego/a po co/a mamy takie i srakie oferty/a co się nie podoba blaa blaa blaa.
Aktualnie jestem na światłowodzie za 50 zł/50 MB w lokalnej firmie. Więc może zainteresuj się czy u Ciebie czegoś miejscowego nie ma?  Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6312286 Napisano: 18.01.2017 20:43:47 w SZUKAM....
andii napisał(a):

banka-manka napisał(a):

W konkursie Nivea w Klubie Nivea - numer paragonu - chodzi o numer systemowy, czy numer, który znajduje się po tych literkach (nie wiem jak je się nazywa) np. ABC 1111111?
Z rysunku wygląda mi na ten numer, po literkach, ale nie pasuje mi do numeru paragonu. 

a czy Nivea zmieniła wygląd strony??? parę dni temu logowałam się a dziś nie umiem- emotka  

Tak. Mieli jakąś aktualizację.
Rano strona jeszcze w ogóle nie działała.  Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6312282 Napisano: 18.01.2017 20:31:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
trampek, napisał(a):

banka-manka napisał(a):

trampek, napisał(a):

dostałam @ o nadaniu paczki inpostem z GoldenSubmarine Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością

wie ktoś może co to może być?

Coś od Nivea.

nie wiem co to brałam kiedyś udział na ich stronie w konkursie ale nic mi nie wiadomo,ze wygrałam. No zobaczymy emotka

Czasem mają tak, że wysyłają, a nawet nie wiesz emotka  Oby to było coś fajnego emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6312277 Napisano: 18.01.2017 20:16:48 w SZUKAM....
W konkursie Nivea w Klubie Nivea - numer paragonu - chodzi o numer systemowy, czy numer, który znajduje się po tych literkach (nie wiem jak je się nazywa) np. ABC 1111111?
Z rysunku wygląda mi na ten numer, po literkach, ale nie pasuje mi do numeru paragonu.  Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6312274 Napisano: 18.01.2017 20:03:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
trampek, napisał(a):

dostałam @ o nadaniu paczki inpostem z GoldenSubmarine Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością

wie ktoś może co to może być?

Coś od Nivea. Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6311816 Napisano: 17.01.2017 14:07:40 w SZUKAM....
Czy mogło coś informować pół godziny temu, początek 886 ... 923. 
Na próbę oddzwonienia nikt nie odbiera.  Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6311331 Napisano: 16.01.2017 13:55:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agicho napisał(a):

agicho napisał(a):

Powrót do  źródeł - karton rządzi. 

https://www.faceb...p;type=3&theater

i kolejne kartonowe szaleństwo a swoją drogą jak straszną trzeba mieć facjatę, że wybór padł na karton

https://www.faceb...p;type=3&theater

Tym razem wersja świąteczna emotka  Ten papier z Mikołajem. Uf, jak dobrze, że mamy jeszcze okres świąteczny i do lutego można mieć dekoracje, bo inaczej mogłoby być tak nie na czasie  emotka Wyświetl w wątku >>
1 kajeczka 0

banka-manka

#6310724 Napisano: 13.01.2017 15:50:15 w SZUKAM....
5 dni roboczych, gdy powiadomienie było w poniedziałek daje mi czas do następnego poniedziałku czy piątku (dziś)? Chodzi mi o oświadczenie i paragon w Command Biedronka, kiedy ostatni dzień słania?  Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6310425 Napisano: 12.01.2017 21:18:39 w Konkursowiczki w ciąży
Mysia napisał(a):

Dziewczyny polecacie coś na rozstępy, a raczej na zapobieganie? Słyszałam różne opinie m.in. że tak naprawdę nic nie pomoże i to sprawa indywidualna, będę wdzięczna za rady emotka

ps. dolly jeszcze raz dzięki za wsparcie w zeszłym roku, przygotowałam się, udało się i póki co wszystko przebiega prawidłowo emotka

Ogólnie nie tylko na rozstępy, bo tak jak piszesz jak mają wyjść to i tak wyjdą, ale na poprawę nawilżenia, elastyczności i ogólnej kondycji polecam naturalne oleje np. ze słodkich migdałów, kokosowy. Dobre też jest masło shea. 
Sroka ma fajną stronę gdzie są ogólnie polecane kosmetyki z dobrym i nie zagrażającym składem.
No i systematyczność to podstawa emotka   Wyświetl w wątku >>

banka-manka

#6310366 Napisano: 12.01.2017 17:35:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rudawka napisał(a):

banka-manka napisał(a):

rudawka napisał(a):

Czy ktoś jeszcze dostał już nagrodę z Wielkopolskiego, czekam na sokowirówkę i nie wiem czy już się martwić czy czekać spokojnie.

Moja nagroda od ponad tygodnia w domu.

Dziękuję, no nic poczekam jeszcze troszkę, może ślą partiami

Albo zainteresuj się u nich na FB, albo mejlowo. Nic nie stracisz, a może Cię uspokoją  emotka
Jak widziałam na FB kilka osób też chwaliło się nagrodami, różnego stopnia.  Wyświetl w wątku >>
1 rudawka 0

banka-manka

#6310363 Napisano: 12.01.2017 17:33:19 w Udane wymiany - polecane nicki:)
iva polecam i dziękuje emotka Wyświetl w wątku >>
1 notta 0

banka-manka

#6310357 Napisano: 12.01.2017 17:16:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rudawka napisał(a):

Czy ktoś jeszcze dostał już nagrodę z Wielkopolskiego, czekam na sokowirówkę i nie wiem czy już się martwić czy czekać spokojnie.

Moja nagroda od ponad tygodnia w domu. Wyświetl w wątku >>
1 rudawka 0

banka-manka

#6310253 Napisano: 12.01.2017 13:31:43 w Dyskusje o wynikach konkursu
mattadore napisał(a):

A czy jest na sali masterchef lub chociaż sama Gesler???  Bo widzę jedno foto czegoś w galarecie, ryba czy to jakieś mięso ?? Nie wiedziałem, że do galerety, zimnych nóżek czy cóś daję się OLEJ ?? ja sie pytam na jakim etapie??  Zamysł konkursu danie pełne smaku...

Może wcześniej mięso było na tym smażone? Albo marynowane?

Mnie boli, że ignorują słodkie dania i wypieki. Przecież idzie tyle dobrych i fajnych ciast na oleju upiec emotka Wyświetl w wątku >>
1 gopablo1 0

banka-manka

#6310250 Napisano: 12.01.2017 13:29:49 w Dyskusje o wynikach konkursu
mattadore napisał(a):

Zastanawia mnie tez fakt, ale to tyczy się też zdjęć z galerii.
Jest na foto gotowe danie, zrobione, wykończone, wyświechtane, nawet smaczne...
a butelka oleju na zdjęciu pełna, nie otwarta !!
To ja się pytam, na czym smażyłeś ? 
Na oliwie czy na Kujawskim ??  emotka emotka emotka
Ja osobiście na oliwie  emotka

Jak się kupuje kilka butelek oleju, na kilka paragonów. Smaży/gotuje/dusi/marynuje itp. na jednym. A piękną, czystą, nie uwaloną butelkę, dobrze zakorkowaną, bez ryzyka wylania manewruje się przy robieniu zdjęcia  emotka  
Nie wiem czy tak obtłuszczona etykieta dobrze prezentowała się na zdjęciu.  Wyświetl w wątku >>

banka-manka

#6310051 Napisano: 11.01.2017 23:57:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
 Co do Wielkopolskiego.
Ja się tam się dziwie, że nikt się chwali skoro ostatnio była taka fala krytyki nagrodzonych zdjęć emotka  Do tego nagród wcale nie jest aż tak dużo na dany etap, a zgłoszeń naprawdę sporo.
Strona na FB powstał chyba na potrzeby konkursu, bo z tego ci się orientuję to prędzej nie miała (ale mylić się mogę). 
Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6309015 Napisano: 09.01.2017 13:08:28 w SZUKAM....
krseta napisał(a):

czy ma ktoś może adres do regulaminu Command Biedronka?

https://cdn2.bied...804463272.1441013784

Czy jedna osoba może wygrać więcej niż jedną nagrodę?
Czytam regulamin i nie widzę takiego zapisu, tylko, ze każde zgłoszenie to nowy paragon. 
Mam dwie różne nagrody, na dwa zgłoszenia i dwa paragony i nie wiem czy się nie pomylili, czy tak być może.  Wyświetl w wątku >>
1 dorothy 0

banka-manka

#6309011 Napisano: 09.01.2017 13:07:01 w SZUKAM....
Czy ktoś też dostał mejla z konkursu Command z nagrodą III stopnia i w adresatach ma adresy mejlowe WSZYSTKICH laureatów emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6308704 Napisano: 08.01.2017 15:18:13 w SZUKAM....
wioleczka83 napisał(a):

może jest tu ktoś kto uwielbia czytać książki i poleci mi autora naprawdę dobrych kryminałów (Cobena mam już wszystkie książki, Conellyego tez, Fitzek - czytałam jedna ksiazkę )

Dobre książki ma Link Charlotte - może nie czysty kryminał, ale (prawie) zawsze jest wątek, który trzyma w napięciu i rozwiązuje się na końcu. Mocno polecam Przerwane milczenia, Grzech Aniołów, Echo Winy, Wielbiciel.  Zresztą wszystkie pozycje są dobre.  Wyświetl w wątku >>
0 0