Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika banka-manka

banka-manka

#6317958 Napisano: 03.02.2017 10:00:11 w Auchan
Dziwią mnie te teorie, że jedna osoba wygrywa w kilku sklepach. Mało to jest ludzi, którzy mają tak samo na imię i nazwisko na tę samą literę, ba albo nawet to samo imię i nazwisko? Przecież w Polsce żyją miliony ludzi, nie sądzę, żeby wszyscy byli tak wyjątkowi i nie zdarzył się dubel w inicjałach emotka Wyświetl w wątku >>

banka-manka

#6317626 Napisano: 02.02.2017 15:18:59 w WC - rozmowy o wszystkim
slonko365 napisał(a):

Nie dość, że się człowiek musi namachać, żeby konkurs wygrać, to jeszcze się musi namachać, żeby nagrodę odebrać. Noż sadyzm w czystej postaci. emotka  Konkurs Tarczyński:
"Odbiór nagrody głównej nie był dla pana Pawła łatwym zadaniem. Gwarantując mu przedsmak wielkiej przygody, z którą wiąże się realizacja nagrody głównej, organizatorzy konkursu zaprosili go do Domu Ekscentrycznego Podróżnika – jednego z escape room'ów toruńskiego Open The Door. Wcielając się w rolę detektywa, pan Paweł rozwiązał szereg zagadek, tym samym docierając do walizki skrywającej bon wakacyjny i przydatne w podróży niespodzianki."   emotka   emotka  http://www.poradnikhandlowca.com.pl/nowosci-fmcg-kampanie/zdaniem-wielu-najlepsze-kabanosy-na-swiecie-marki-tarczynski

Powstał z tego nawet film  emotka
https://www.faceb...eos/820899508049115/

Jakoś tak mnie żal było nie wygrać w tym konkursie. Nie wiem czy czułabym się komfortowo biorąc udział w tego typu przedsięwzięciu emotka  Z tego co kojarzę w regulaminie nie było wzmianki o nietypowym przekazaniu nagrody.  Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

banka-manka

#6317218 Napisano: 01.02.2017 20:37:13 w Czy informują/ informowali?
Były już mejle z tego konkursu? Może być PW.
https://www.e-kon...ie.html#.WJI4N1PhDIU Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6317215 Napisano: 01.02.2017 20:32:55 w SZUKAM....
lager napisał(a):

Skad te żele z mdw na Wizaz.pl? "Konkursy i testy" u nich na stronie nic nie widze, na naszym forum tez w bazie nie moge znalezc emotka

Były prywatne zaproszenia w wiadomości PW do testów.
W bazie chyba go nie było, skoro dla wybrańców.  Wyświetl w wątku >>
1 lager 0

banka-manka

#6317187 Napisano: 01.02.2017 19:26:57 w Wkurza mnie...
ondine napisał(a):

Ale chyba nie do lekarza POZ? emotka Masakra!
Mój tata ma holter... we wrześniu, zapisywał się w grudniu, a jest po operacji serca. Kardiologia chyba najbardziej kuleje w tym kraju emotka

U Was też takie chore, że pacjent MUSI sam zakupić baterię/akumulator określonej firmy i elektrody? Bo NFZ daje tylko maszynę, ale bez wyposażenia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6316577 Napisano: 31.01.2017 21:08:55 w Wkurza mnie...
joasiajulia napisał(a):

Ktos pomoze z konkursem nivea....chce wziasc udział ale nie mogę emotka

Musisz się zalogować w klubie nivea. Albo dopiero założyć konto.  Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

banka-manka

#6316073 Napisano: 30.01.2017 20:57:41 w Czy informują/ informowali?
ewka656 napisał(a):

banka-manka napisał(a):

Czy z tego konkursu były jakieś mejle?
https://www.e-kon...00.html#.WI9diFPhDIU

też chciałabym wiedzieć...
Pisałam do nich dziś rano i twierdzili, że wyniki dziś ukażą się na stronie...

Dzięki emotka
Zastanawiam się czy puścili już mejle do zwycięzców, a lista na stronie to tylko formalność.
Swoją drogą mieli naprawdę dużo czasu na wybór, a na czas nie dają wyników emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6315982 Napisano: 30.01.2017 16:39:49 w Czy informują/ informowali?
Czy z tego konkursu były jakieś mejle?
https://www.e-kon...00.html#.WI9diFPhDIU Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6315785 Napisano: 30.01.2017 10:59:44 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
La Roche Posay, Miś Szumiś, kurier DPD (rano powiadomienie na mejla o nadaniu przesyłki). Wyświetl w wątku >>

banka-manka

#6315256 Napisano: 27.01.2017 21:24:56 w SMACZNEGO - sprawdzony przepis
Szukam sprawdzonego przepisu na domowe krakersy.
Jest mnóstwo różnych wersji a to woda, albo mleko, masło płynne lub zimne, a może oliwa? Nie wiem co najsmaczniejsze.
Zależy mi żeby smakowały jak najbardziej prawdziwie, a nie jak zwykłe ciasto z mąki i wody. 
Ktoś działał w tej kwestii? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6314947 Napisano: 27.01.2017 10:06:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monisss napisał(a):

krseta napisał(a):

Co do auchan to kwota jak na miesięczne zakupy bez szału;p Ale duży plus za ilość nagród;)

liczyłam na 1000zł emotka ale nie powiem, bardzo bym się ucieszyła z tych 600zł + do budżetu domowego! i tak prawe 500 000zł wydadzą na nagrody.. i do tego nie trzeba nic kupować. szacun

Ja liczyłam za stówkę dziennie emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6314946 Napisano: 27.01.2017 10:04:09 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Commmand Biedronka, kurier PP (oświadczenia słane pod koniec terminu). Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6314743 Napisano: 26.01.2017 13:59:37 w Paragony na trwające konkursy
Kupię taniej paragon Topaz, konkurs Walentynkowy. Proszę o PW.  Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6314739 Napisano: 26.01.2017 13:52:20 w SZUKAM....
Czy ktoś poratuje regulaminem do konkursu walentynkowego Topaz?  Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6314728 Napisano: 26.01.2017 13:42:50 w Dyskusje o wynikach konkursu
MartaZey napisał(a):

banka-manka napisał(a):

mdepfs napisał(a):

banka-manka napisał(a):

Zdjęcie z I miejsca fajne.
Ale zauważyłam, że po ostatnich nagrodzonych fotach dziadków/starych zdjęć małżeńskich dziadków zrobił się wysyp w ową modłę na niektórych kontach na insta  i w ogóle w konkursach  emotka   Jestem ciekawa jak długo motyw będzie popularny i nagradzany. 

no też zauważyłam , że starsze osoby "muszą" być doceniane, bo to nie wiem jak to nazwać by nikogo nie urazić, nie wiem.. to taka była swego czasu nisza konkursowa?.. ooo patrzy sobie organizator - jak super tacy starsi ludzi - trzeba nagrodzić, bo jak nie to posądzą o dyskryminacje emotka

To tak samo jak foty dzieci  emotka  Do wygrania patelnia, napisz odpowiedź a tu bach! w komentarzu fotka dziecka niczym nie związana z zadaniem, a gdzie tam jeszcze z opisem. Bo na dziecko przecież najłatwiej żebrać. Mam dziecko to mi się należy. 

Bzdura. Nie zauważyłam, żeby ludzie z dziećmi jakoś więcej wygrywali, wręcz przeciwnie. Większość fotek to fotki "młodych, pięknych" - zobaczcie kto wygrywa główne w dużych konkursach...Belvita latem, Avene Cleanance (2 Iphone) i wieeele innych. Sama mam dzieci ale nie gram "nimi", wolę sobie sama fotki robić - głównie dlatego, że nie chcę ich wizerunku wykorzystywać. Swoim dysponuję jak chcę:)
Zamiast więc wymyślać teorie spiskowe - proponuję się skupić i zrobić jakąś dobrą pracę:)

Ja nie piszę, że ludzie z dziećmi wygrywają więcej.
Piszę, że ludzie w konkursach opisowych, nie związanych z tematyką dziecięcą wrzucają do swych odpowiedzi zdjęcia dzieci, by to udobruchało jury i ich nagrodziło przykładowo tą patelnią. 
A ja proponuję czytać ze zrozumieniem  emotka Wyświetl w wątku >>

banka-manka

#6314724 Napisano: 26.01.2017 13:35:47 w Dyskusje o wynikach konkursu
mdepfs napisał(a):

banka-manka napisał(a):

Ale zauważyłam, że po ostatnich nagrodzonych fotach dziadków/starych zdjęć małżeńskich dziadków zrobił się wysyp w ową modłę na niektórych kontach na insta  i w ogóle w konkursach  emotka   Jestem ciekawa jak długo motyw będzie popularny i nagradzany. 

no też zauważyłam , że starsze osoby "muszą" być doceniane, bo to nie wiem jak to nazwać by nikogo nie urazić, nie wiem.. to taka była swego czasu nisza konkursowa?.. ooo patrzy sobie organizator - jak super tacy starsi ludzi - trzeba nagrodzić, bo jak nie to posądzą o dyskryminacje emotka

To tak samo jak foty dzieci  emotka  Do wygrania patelnia, napisz odpowiedź a tu bach! w komentarzu fotka dziecka niczym nie związana z zadaniem, a gdzie tam jeszcze z opisem. Bo na dziecko przecież najłatwiej żebrać. Mam dziecko to mi się należy.  Wyświetl w wątku >>

banka-manka

#6314680 Napisano: 26.01.2017 11:18:24 w Dyskusje o wynikach konkursu
Ale zauważyłam, że po ostatnich nagrodzonych fotach dziadków/starych zdjęć małżeńskich dziadków zrobił się wysyp w ową modłę na niektórych kontach na insta  i w ogóle w konkursach  emotka   Jestem ciekawa jak długo motyw będzie popularny i nagradzany.  Wyświetl w wątku >>

banka-manka

#6314561 Napisano: 25.01.2017 21:05:24 w SMACZNEGO - sprawdzony przepis
joan napisał(a):

banka-manka napisał(a):

Lubię kaczkę z pomarańczami i cydrem, ten miodowy dobrze by pasował.
Ale chyba dobrze kojarzę, że jesteś wegetarianką?

Tak, wege emotka Myślałam, żeby do risotto dodać. Tylko nie wiem, co by z tego wyszło emotka Waham się, czy można cydru dodawać zamiast np. wina, zupełnie się na tym nie znam...

Nie próbowałam tych konkretnie przepisów, ale wydają się być ciekawe.
Sam krem z białych warzyw jest pyszny, a z cydrem może być ciekawy emotka
http://www.zchaty...warzyw-z-cydrem.html
http://www.magazy...-warzywami-i-cydrem/

Z risottem nie pomogę, ale spróbować chyba warto. Jeszcze będziesz musiała bloga założyć z innowacyjnymi przepisami emotka

EDIT Piwo czasem dodaję do ciasta do smażonej ryby, ale też do pieczonych jabłek. Więc podmienienie piwa na cydr, do jabłek wyszłoby dobrze.
Tu przykładowy przepis: http://www.magazy...ka-w-ciescie-piwnym/ Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6314557 Napisano: 25.01.2017 20:59:13 w SMACZNEGO - sprawdzony przepis
joan napisał(a):

Czy ktoś ma pomysł, do jakiego dania mogłabym użyć Cydru Lubelskiego (który został mi z konkursu)?

Posiadam cydr klasyczny (jabłkowy) i miodowy, oba mają po 4,5% alkoholu.

emotka

PS: Nie, nikt z mojego najbliższego otoczenia nie pije alkoholu emotka

Lubię kaczkę z pomarańczami i cydrem, ten miodowy dobrze by pasował.
Ale chyba dobrze kojarzę, że jesteś wegetarianką? Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6314408 Napisano: 25.01.2017 14:16:07 w SZUKAM....
basku napisał(a):

agniecha1985 napisał(a):

basku napisał(a):

prosze napiszcie jak mozna sprawdzic stan i waznosc konta w play?
wczoraj doladowalam nowy starter kwota 10 zl.... do dzisiaj nie mam zadnego sms z informacja o doladowaniu emotka

*101#

BARDZO DZIEKUJE emotka

jednak sprawdzilam i teraz mi pokazuje tylko wartosc tego startera ;( doladowalam wczoraj ok 22 przez mbank

czy ktos wie po jakim czasie moze przyjsc to doladowanie?
doladowalam wczoraj 10 zl i od razu wzielam udzial w konkursie pociag do nagrod... a teraz patrze ze stan konta to 5 zl nadal

Sprawdź czy na pewno wpisałaś dobry numer konta przy przelewie. Ja kiedyś tak kilka dni czekałam, aż kasa się pojawi na koncie. A okazało się, że pomyliłam jedną cyfrę, choć numer od 5 lat ten sam. I tak nie wiadomo komu doładowała konto za 20 zł  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0