Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika banka-manka

banka-manka

#6308487 Napisano: 06.01.2017 20:03:53 w Pomocy!!!!
Czy jest jakaś strona gdzie można szybko sprawdzić czy jest jakaś awaria w przesyłaniu sygnału telewizji naziemnej? 
Mamie znikły wszystkie programy. Na żadnym nie ma sygnału. Nie wiem czy to wina anteny, bo siadła od mrozu, telewizora czy coś z głównym sygnałem.  Antena do sprawdzenia najwcześniej jutro.  Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6308239 Napisano: 05.01.2017 19:09:18 w SMACZNEGO - sprawdzony przepis
defed napisał(a):

Niebieska_Laguna - dziękuję za wskazanie pewniaka  emotka

I ja polecam ten przepis! Wychodzi przepyszny. Świetnie dobrane przyprawy  emotka  
Tak samo warzywny pasztet albo ten z soczewicy - stale goszczą u nas na stole. Na zimę zrobiłam też keczup z cukini i to był jeden z niewielu przepisów gdzie nie było tony cukru i przecieru, a dużo cukini i znów idealnie dobrane przyprawy, które robią cała robotę. 
Mało mam takich sprawdzonych stron gdzie do przepisów nie muszę dodawać czegoś od siebie albo modyfikować, bo nie wychodzi tak jak powinno. Jadłonomia pasuje mi w 100%. Wyświetl w wątku >>
1 defed 0

banka-manka

#6307876 Napisano: 05.01.2017 09:13:56 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Olej Wielkopolski, 1 etap. Kurier UPS.  Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6307535 Napisano: 04.01.2017 11:53:07 w Dyskusje o wynikach konkursu
xpac napisał(a):

Jak myślicie w konkursie Belvita, można dodawać kilkukrotnie to samo zdjęcie ?? Jestem laureatem rezerwowym, więc może za 3-4 dni uda się tym samy zdjęciem zdobyć deskę ??

W ostatnim konkursie nie widzieli problemu z ponownym nagradzaniem zdjęć już nagrodzonych w poprzednim belvitowym konkursie emotka   Na zwrócenie uwagi, że są to te same zdjęcia odpisali coś w stylu, że jak dobre foto to czemu go nie nagrodzić?  Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6307528 Napisano: 04.01.2017 11:41:59 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Szampony Vichy, 1 etap. Kurier DPD. Wyświetl w wątku >>
1 kajeczka 0

banka-manka

#6307463 Napisano: 04.01.2017 09:03:23 w Zdjęcia naszych wygranych
psemulek napisał(a):

masakra jakaś! Te niebieskie mają tak w połowie kuleczek widoczna, jakby sklepienia połówek, brzydko to wygląda. Osobiście wstydziłabym się coś takiego dać komuś na prezent. Myślałam, że to porządna bransoleta bedzie Ani Kruk z tych co na jej stronie są po blisko 200zł a tu jakiś plastik z chińskiego, to może warte jest z 2 zł!

W regulaminie wartość wychodziła chyba kilkanaście złotych jak liczyłam, chyba nie więcej niż 20 emotka  Stawiam, że to bransoletki robione specjalnie na ten konkurs. Więc i po kosztach, tak jak zażyczył sobie sponsor.
Zresztą Ania Kruk robiła też bransoletki dla Posti, też specjalnie dedykowane. Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6307114 Napisano: 03.01.2017 12:15:52 w Udane wymiany - polecane nicki:)
kammaro napisał(a):

banka-manka PELECAM! Błyskawiczna transakcja, przemiły kontakt. Wymiana o kilkutysięcznej wartości odyła się w atmosferze wzajemnego zaufania. Super!

I ja bardzo dziękuje  emotka   Sympatyczne rozmowy, szybko i sprawnie. Sama przyjemność!  Wyświetl w wątku >>
1 kammaro 0

banka-manka

#6307039 Napisano: 03.01.2017 09:07:02 w Zdjęcia naszych wygranych
Zestaw Cotton Balls, 35 sztuk w pięknych kolorach emotka  ! Nie spodziewałam się takiej ilości, wg wartości regulaminowej powinno być sztuk 20. Nie otwierałam więc nie wiem czy przewód jest w linii czy pętli. 

Wyświetl w wątku >>

banka-manka

#6307037 Napisano: 03.01.2017 09:01:30 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Cotton Balls, z konkursu 'Mikołaj istnieje' etap II, kurier GSL. Wyświetl w wątku >>
1 ZetZ 0

banka-manka

#6306282 Napisano: 31.12.2016 17:33:17 w Paragony na trwające konkursy
Kupię paragon Command Biedronka, zrobiłam za dużo zdjęć i nie mogę się zdecydować. Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6306239 Napisano: 31.12.2016 14:06:33 w Biedronka
W konkursie Command wysyłamy same zdjęcie, bez żadnych danych i paragonu? Chcę się upewnić.  Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6306192 Napisano: 31.12.2016 10:03:49 w Nasze wygrane w minionym roku
banka-manka napisał(a):

Wróciłam do gry we wrześniu po prawie dwu letniej przerwie  i wpadło całkiem sporo nagród. Kilka tysięcy w bonach, sama gotówka, naście sprzętów AGD - roboty, miksery, blendery, ekspresy, do tego garnki.  Dużo książek, mnóstwo kosmetyków. Część gadżetów. Dość sporo różnorodnego jedzenia. 
No i najlepsze wymarzony KitchenAid emotka  I super warsztaty kulinarne na koniec roku. 

Na przyszły rok życzę sobie gotówki na wymarzoną kuchnię, więcej bonów i fajnych wyjazdów. I parę dobrych sprzętów emotka

W tym roku udało się spełnić kilka życzeń - wymarzona kuchnia emotka , fajne wyjazdy już za nami, kilka jeszcze przed emotka , bony pomnożyły swoją ilość i wartość, a dobrych i tych wymarzonych sprzętów było tyle ile potrzeba - mąż każdego ranka raczy się aromatyczną kawą z ekspresu, ja piję pyszny sok świeżo zrobiony, poranki spędzamy przy słodkich gofrach, a wieczory przy grillu. Dzwonię z wyczekanego ajfona, filmy oglądamy na dużym ekranie, a czysty dźwięk ulubionej nuty zawdzięczamy głośnikom. Wypięknieliśmy dzięki ekskluzywnym kosmetykom, przytyliśmy przez słodkie nagrody, zgubiliśmy je dzięki siłowym karnetom. Poziom kultury wzrósł przez bilety do kina i teatru. Modnie i sportowo się ubieramy. Konto bankowo powiększyło się o kilka zer.

Największe emocje tego roku to telefon z informacją, że jest się w finale walki o główną nagrodę i czekanie na ostateczne wyniki. Później rozczarowanie, gdy to jednak nie Ty. 

Rozwinęłam się konkursowo - lepiej piszę, robię lepsze zdjęcia. 

Rok temu spełniły się wszystkie życzenia emotka   Pora więc chyba życzyć w końcu samochodu emotka  Do tego porządnej gotówki, bonów, cudownych wyjazdów i dobrych sprzętów.

Oby ten 2017 rok był dobry dla Nas wszystkich! Wyświetl w wątku >>

banka-manka

#6304941 Napisano: 27.12.2016 19:04:21 w Biedronka
monkakk napisał(a):

banka-manka napisał(a):

Jak macie opisane paragony no konkurs Command? Bo mam bardzo dziwnie opisane haczyki do dekoracji: Akce Samoch Haki. Zastanawiam się, czy wszystkie biedronki tak dziwnie opisują, czy moja tak wyjątkowa. 

Tak u mnie też tak jest emotka

Czyli wszystko się zgadza emotka
Dzięki. Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6304938 Napisano: 27.12.2016 19:01:11 w Biedronka
Jak macie opisane paragony no konkurs Command? Bo mam bardzo dziwnie opisane haczyki do dekoracji: Akce Samoch Haki. Zastanawiam się, czy wszystkie biedronki tak dziwnie opisują, czy moja tak wyjątkowa.  Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6304316 Napisano: 23.12.2016 11:54:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magnus napisał(a):

Czy Olej wielkopolski musi być z napisem "tłoczony raz" ?
U mnie są inne ...
Zdjęcia jak zdjęcia- zawsze budzą kontrowersje, są różne- bardzo ładne i dopieszczone i bardzo przeciętne

Wydaje mi się, że nie. Zresztą wystarczy spojrzeć na nagrodzone zdjęcia  emotka
Najważniejsze żeby był to olej rzepakowy marki Wielkopolski, a nie słonecznikowy, czy mieszany z oliwą  emotka  
Te butelki pokazane na stronie konkursowej to chyba ich nowa szata graficzna dla rzepakowego - u siebie jeszcze nie widziałam. Ale patrząc po zgłoszeniach, część już je ma.  Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6302967 Napisano: 20.12.2016 11:27:54 w Wkurza mnie...
bethan napisał(a):

banka-manka napisał(a):

Plam niczym nie da się zmyć, bo tłuste. 

Mydło malarskie powinno dać radę  emotka  W Brico jest na pewno.

Dzięki emotka  Na pewno pójdę kupić.  Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6302387 Napisano: 19.12.2016 11:54:23 w SZUKAM....
Czy ktoś jeszcze ma problem z wysyłaniem wiadomości na poczcie Interia? Próbuję z różnych kont, różni adresaci, a ten sam problem - wiadomość wraca.  Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6300838 Napisano: 15.12.2016 14:56:20 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Zestaw czekolad Wawel, z konkursu na selfie na FB - kurier TNT. Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6299867 Napisano: 13.12.2016 17:43:06 w SZUKAM....
Szukam osoby, która w Curver Biedronka wygrała nagrodę 2 stopnia. 
Proszę o PW. Mam kilka technicznych pytań.  Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6299658 Napisano: 13.12.2016 10:32:17 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Głośnik od Nivea, za recenzje musów. Kurier DPD.
Rano było powiadomienie mejlowe, że paczka wydana do doręczenia. Wyświetl w wątku >>
1 lager 0