Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika synk

synk

#6256100 Napisano: 18.09.2016 16:04:55 w Zjazd e-konkursowiczów
dobrze że zlot już był - po czytając ostatnie wpisy na forum, zapewne można by się spodziewać rękoczynów z wyrywaniem włosów włącznie (nie mylić z walkami w kisielu) Wyświetl w wątku >>
0 0

synk

#6256098 Napisano: 18.09.2016 16:02:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
a ja mam takie pytanie - jeśli agencja daje mi do odesłania protokół przekazania nagrody, w którym żąda wpisania numeru dowodu osobistego - to czy powinienem taki numer podawać jeśli w regulaminie zastrzegli sobie wszystko (adres, telefon, pesel) a nie numer dowodu? Odesłać puste pole? Czy może wpisać pesel?
Wyświetl w wątku >>
0 0

synk

#6250512 Napisano: 06.09.2016 11:23:32 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
bucik-konkursy napisał(a):

synk napisał(a):

Pytania w ankiecie dotyczyły zamknięcia wątku paragonowego a nie stosunku do nieuczciwego zjawiska. Skoro nie używam wątku paragonowego to nie mogę się wypowiedzieć na jego temat bo nie wiem o co chodzi. Tak samo było np. z aplikacją na telefony - też nie używam a nie mogłem zrezygnować z ankiety ani odpowiedzieć inaczej niż TAK/NIE.
Skoro nie potrafisz czytać pytań ze zrozumieniem  to sorry...

Ankieta o zamknięcie wątku paragonowego zrodziła się z woli ludu pracującego miast i wsi, któren to lud wyraził swe święte i czcigodne oburzenie związane z nieuczciwymi praktykami, jakim jest masowe wysyłanie zgłoszeń, czyli granie bez paragonu, połączone z późniejszą próbą uzyskania takowego w przypadku wygranej. emotka
No ale skoro masz problemy ze zrozumieniem powodów to sorry... emotka

hmm mam wrażenie że codziennie wstajesz lewą nogą...albo czegoś Ci brak...Czy wartościową w ankiecie dla kogoś jest opinia osoby nie będącej w temacie? Czy np nie oglądając telewizji będziesz się wypowiadać na temat zawartości kanałów? Więc przestań gwiazdorzyć, zjedz cokolwiek Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

synk

#6250087 Napisano: 05.09.2016 13:51:35 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
bucik-konkursy napisał(a):

synk napisał(a):

jestem za dodaniem do ankiet odpowiedzi neutralnej - bo jak nie gram np. w paragonowe to co mam kliknąć skoro mi to obojętne? A Ankieta wisi do czasu kliknięcia

Ankieta ma na celu ustalenie stosunku społeczności do pewnego nieuczciwego zjawiska.
Oczywiście można mieć stosunek obojętny do nieuczciwości jako takiej emotka co też w pewien sposób określa człowieka.
pionas - zamiast opcji neutralnej ja proponuję wprowadzenie możliwości REZYGNACJI z udziału w ankiecie, przez umożliwienie jej zamknięcia. emotka

Pytania w ankiecie dotyczyły zamknięcia wątku paragonowego a nie stosunku do nieuczciwego zjawiska. Skoro nie używam wątku paragonowego to nie mogę się wypowiedzieć na jego temat bo nie wiem o co chodzi. Tak samo było np. z aplikacją na telefony - też nie używam a nie mogłem zrezygnować z ankiety ani odpowiedzieć inaczej niż TAK/NIE.
Skoro nie potrafisz czytać pytań ze zrozumieniem  to sorry... Wyświetl w wątku >>

synk

#6249976 Napisano: 05.09.2016 10:08:17 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
jestem za dodaniem do ankiet odpowiedzi neutralnej - bo jak nie gram np. w paragonowe to co mam kliknąć skoro mi to obojętne? A Ankieta wisi do czasu kliknięcia Wyświetl w wątku >>
0 0

synk

#6247141 Napisano: 29.08.2016 14:13:02 w WC - rozmowy o wszystkim
nkba napisał(a):

defed napisał(a):

Gdzie najdalej, a w zasadzie ile km Wasze dzieci jechały na wycieczkę przedszkolną? Ostatnio mój niespełna 4-latek był w ZOO w Opolu, ponad 60km od domu, pierwszy raz tak daleko ode mnie... Czy bywają jeszcze dalsze wyprawy przedszkolaków?

Tak, u nas około 100 km w każdą stronę do większego miasta. Dzieciaki dają radę choć dla matki stres przeogromny!!! Dużo zależy od opiekunów emotka

160km w jedną stronę (Zator) lub 150 - Bałtów. Dzieciaki dają radę ale rodzice mają możliwość jechać z nimi. Wyświetl w wątku >>
0 0

synk

#6245512 Napisano: 24.08.2016 16:31:32 w Oddam za darmo
Z miłości do radości Wawel
KETCEY7JZ Wyświetl w wątku >>
0 0

synk

#6238731 Napisano: 08.08.2016 13:30:14 w Dziś cieszę się z.....
cieszę się że nie udało się sprzedać wygranego vouchera. Wyjazd okazał się świetnym resetem, a hotel bazą wypadową do odwiedzenia kilku odległych od domu zakątków Polski, Niemiec i Czech. Wyświetl w wątku >>

synk

synk

#6232954 Napisano: 25.07.2016 20:07:44 w Wkurza mnie...
znalazłem konkurs w którym do wygrania była podróż do Amsterdamu, zorganizowany przez KLM. Poświęciłem czas aby go dodać do bazy - admin go olał...bo nie zna angielskiego? To niech bęzie w nagłówku "dodaj konkurs" że tylko konkursy polskojęzyczne Wyświetl w wątku >>

synk

#6232211 Napisano: 22.07.2016 17:38:40 w moje dzisiejsze wygrane :)
bridget napisał(a):

sms neutrogena

gratuluję wygrania sms
a w temacie:
książka i piłka z Cityhandlowy Wyświetl w wątku >>

synk

#6231446 Napisano: 20.07.2016 21:58:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
giulietta napisał(a):

synk napisał(a):

xpac napisał(a):

alita napisał(a):

Widzieliście?  :)

http://finanse.wp...c02=facebook_finanse

Tutaj z filmikiem 
http://www.azorek...y-wygrac-w-konkursie

na aledrogo za 3zł można kupić kalkulator

nie gram tam, ale nie było wcześniej jakiegoś do przeliczania na stronie? z kilkuletniego doświadczenia strasznie nie lubię takich loterii... tak jak takich z od razu wylosowaną bramką czasową... a na filmiku tylko 1000 zupek kupili? oj naiw

dla uproszczenia dla grających - jeżeli Wasza liczba jest podzielna przez 13 lub po odjęciu od niej 100 jest podzielna przez 13, to nie ma wygranej.
Trzeba szukać takiej liczby która w wyniku dzielenia przez 13 daje resztę, lub (X -100)/13 daje resztę. Prawdopodobnie ta "pożądana" liczba będzie podzielna przez 9. Wyświetl w wątku >>
0 0

synk

#6231435 Napisano: 20.07.2016 21:42:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
xpac napisał(a):

alita napisał(a):

Widzieliście?  :)

http://finanse.wp...c02=facebook_finanse

Tutaj z filmikiem 
http://www.azorek...y-wygrac-w-konkursie

na aledrogo za 3zł można kupić kalkulator Wyświetl w wątku >>
0 0

synk

#6231220 Napisano: 20.07.2016 13:59:02 w moje dzisiejsze wygrane :)
zestaw lakierów do paznokci w konkursie HOT MODA Wyświetl w wątku >>

synk

#6230687 Napisano: 19.07.2016 08:15:42 w Czas na zmiany...
pionas napisał(a):

synk napisał(a):

pionas napisał(a):

Ankieta w sprawie łapek ciągle aktywna, także decyzja jeszcze nie zapadła.
Póki co to dodałem poprawkę po kliknięciu na liczbę przy łapce wyświetli się lista osób które oceniały.
Działa tylko w przypadku gdzie liczba jest większa od 0 emotka

nie da się odznaczyć danej łapki.
A co do zmian? Czy w kategoriach konkursów wreszcie coś ruszy? Bo drażni mnie kategoria "aktualne"

ciągle czekam na propozycje, tak aby podjąć ostateczną decyzję i dokonać zmian...
Ankieta wygląda tak:
Czy jesteś za zmianą nazwy kategorii "Konkursy aktualne" na "Konkursy internetowe"
168 (nie) - 56 (tak)

Ty nie rozumiesz - ta kategoria - niezależnie jak ją nazwiesz - jest g**no warta bo w rzeczy samej jest to jeden wielki wór do którego mogę wrzucić większość konkursów. Trzeba troszkę rozdrobnienia. Ktoś już tu pisał wcześniej z propozycjami kilku kategorii, ja podawałem swoje propozycje. No ale pomimo ankiet i pozorów :demokracji: na forum panuje dyktatura. Użytkowników się nie słucha. No  może  słucha tylko wybiórczo. Wyświetl w wątku >>
1 mirai 0

synk

#6230539 Napisano: 18.07.2016 18:06:33 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
książka z konkursu na fanpage citihandlowy, kurierem VIVA XPRESS Wyświetl w wątku >>
0 0

synk

#6230487 Napisano: 18.07.2016 16:39:51 w Czas na zmiany...
pionas napisał(a):

Ankieta w sprawie łapek ciągle aktywna, także decyzja jeszcze nie zapadła.
Póki co to dodałem poprawkę po kliknięciu na liczbę przy łapce wyświetli się lista osób które oceniały.
Działa tylko w przypadku gdzie liczba jest większa od 0 emotka

nie da się odznaczyć danej łapki.
A co do zmian? Czy w kategoriach konkursów wreszcie coś ruszy? Bo drażni mnie kategoria "aktualne" Wyświetl w wątku >>

synk

#6230041 Napisano: 17.07.2016 09:12:32 w Wkurza mnie...
pioge7 napisał(a):

Źe u mnie,na wsi są tylko 3 pokemony... emotka

ciesz się że nie są w twoim domu, bo już są przypadki że ludzie po nocy się dobijają żeby w czyimś mieszkaniu pokemona wyhaczyć Wyświetl w wątku >>
1 pioge7 0

synk

#6229754 Napisano: 15.07.2016 18:04:20 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Zegarek O-BAG z HOT Moda, DHL Wyświetl w wątku >>
0 0

synk

#6229342 Napisano: 14.07.2016 21:10:31 w moje dzisiejsze wygrane :)
mahuska napisał(a):

staropolanka sms emotka

gratuluję wygrania sms-a
w temacie - miody w konkursie "QUIZ na Zdrowie" Wyświetl w wątku >>