Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano postów użytkownika lusienka

lusienka

#6290194 Napisano: 24.11.2016 18:09:18 w Smolar
barcza napisał(a):

maryam napisał(a):

lusienka napisał(a):

No i masz!!!! W ciu 5 min 3raz informacja o wygranej filizance na ten sam numer.A grałam tylko raz. Ojjjj dalej rozpierduche maja w systemie...żeby tak mi zestaw zamiast tej filizanki też wysłali do domu emotka

Mogę mojego sms-a ci oddać o głównej emotka

ja mogę ci dodać jeszcze 2  o głównej

Jaka tu sie atmosfera świąteczna robi...i ta szczodrość emotka  żeby tak głównymi nagrodami gardzić...no wiecie...Smolar się obrazi emotka emotka Wyświetl w wątku >>
2 defed, brucee 0

lusienka

#6290184 Napisano: 24.11.2016 18:00:57 w Smolar
stamp2 napisał(a):

lusienka napisał(a):

maryam napisał(a):

lusienka napisał(a):

No i masz!!!! W ciu 5 min 3raz informacja o wygranej filizance na ten sam numer.A grałam tylko raz. Ojjjj dalej rozpierduche maja w systemie...żeby tak mi zestaw zamiast tej filizanki też wysłali do domu emotka

O głównej to cała moja rodzinka dostała emotka

emotka a głównych chyba 5 było emotka emotka emotka

Ale wiecie jak mi przez chwilę gorąco i błogo sie zrobiło....właśnie wracałam z pracy jak dostalam tego smsa i nie miałam pojęcia jeszcze o wpadce systemowej....Czytam...zestaw Kenwood  i to na numer który gralam,więc az z wrażenia musiałam zjechac na pobocze by ochlonąć z radości....W skowronkach od progu krzyczę mojemu "Kochanie dostane Prezent od Smolara pod choinkę "   no i wtedy czar prysnął jak mi powiedział,że dużą choinkę będziemy musieli mieć żeby 4 takie zestawy pod nią zmieścić emotka
No wie Smolar jak zepsuć wieczór...nie ma co emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lusienka

#6290169 Napisano: 24.11.2016 17:51:13 w Smolar
maryam napisał(a):

lusienka napisał(a):

O głównej to cała moja rodzinka dostałaemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lusienka

#6290165 Napisano: 24.11.2016 17:48:58 w Smolar
No i masz!!!! W ciu 5 min 3raz informacja o wygranej filizance na ten sam numer.A grałam tylko raz. Ojjjj dalej rozpierduche maja w systemie...żeby tak mi zestaw zamiast tej filizanki też wysłali do domuemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lusienka

#6290158 Napisano: 24.11.2016 17:41:11 w Smolar
no i poszły właściwe smsy od Smolara z filiżankami
Wyświetl w wątku >>
0 0

lusienka

#6289993 Napisano: 24.11.2016 16:19:52 w moje dzisiejsze wygrane :)
Zestaw Kenwood okazał sie jednak filiżanką z Tetley emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lusienka

#6289405 Napisano: 23.11.2016 23:05:38 w Biedronka
ilonaxx5 napisał(a):

natka91 napisał(a):

lager napisał(a):

Widzieliście na końcu regulaminu oświadczenie dla laureatów tego konkursu dr gerard? emotka nie wiem czy podam te dane nawet za ten tablet, bez jaaaaj emotka  

Mam te same wątpliwości. W przypadku auta to jeszcze jakoś uzasadnione ... ale dla tego tableta ? 

chyba sobie żarty robią na pewno bym nie podała takich danych emotka

Ale Jet też organizowali konkursy z Hortexem i hulajnogami.I z tego co pamiętam tam identycznie wyglądał formularz.Pisałam wtedy do nich czy muszę podawać tak prywatne dane i odpisali mi że wystarczy PESEL.Nagroda dotarła bez problemu.Więc myślę,że jeśli chodzi o tablety,to też nie będą robić problemów. Wyświetl w wątku >>
1 lager 0

lusienka

#6288101 Napisano: 22.11.2016 07:39:46 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Potrzebuję Mocy!!!!Wątku zadziałaj!emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lusienka

#6287683 Napisano: 21.11.2016 12:42:10 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie WYPASIONE MLEKO!!!!!!
Na ponad 30 zgłoszeń nawet kubka nie wygrałamemotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

lusienka

#6286498 Napisano: 18.11.2016 11:18:55 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Konsolka PS4 i piłka razem emotka emotka  z Laysów -DPD Wyświetl w wątku >>

lusienka

#6275071 Napisano: 25.10.2016 20:58:17 w moje dzisiejsze wygrane :)
Aaa i jeszcze bym zapomniała..100zł do DECATLON z TEB  emotka  takie wiadomości to ja każdego dnia poproszę  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lusienka

#6275038 Napisano: 25.10.2016 19:31:13 w moje dzisiejsze wygrane :)
Oooooo ja nie wierzę.... emotka emotka  PS4 od Lidki  emotka Wyświetl w wątku >>

lusienka

#6271844 Napisano: 19.10.2016 12:28:14 w Dyskusje o wynikach konkursu
Moi chłopcy jak tylko zobaczyli w gazetce informację,to nie było mowy o tym aby nie wyrysowali pocztówki,aż mi sie serce kroi,nie dlatego że wygrali kredki,ale dlatego,że wiekszość prac nie powinna wogóle  znaleźć sie na tej liście.Wyraźnie jest w regulaminie(praca wykonana własnoręcznie przez dziecko)szkoda że nie podali wieku laureatów.
Wyświetl w wątku >>

lusienka

#6271829 Napisano: 19.10.2016 12:17:30 w Dyskusje o wynikach konkursu
Konkurs pt. "Pocztówka z Polski"https://www.faceb..._id=1125576204145218
Kolejny konkurs w którym udział nie wzieły dzieci tylko dorośli, emotka emotka
naprawdę aż przykro pokazywac te prace  dzieciom,które uczciwie brały udział i z niecierpliwością wyczekiwały wyników. Wyświetl w wątku >>

lusienka

#6267396 Napisano: 11.10.2016 08:18:27 w Biedronka
Natie77 napisał(a):

Dobrzy ludzieee emotka  Pierwszy raz ustrzeliłam coś w loterii Smolarowej, rozchorowałam się i muszę zostać trochę w domu,a paragon mam w akademiku. W regulaminie (loteria coli) jest taki zapis "17.3 Warunkiem wydania nagrody jest przesłanie przez laureata pocztą, po otrzymaniuinformacji o wygranej, o której mowa w pkt. 17.1 w nieprzekraczalnym terminie 7 dni od
momentu wysłania przez organizatora wiadomości SMS, na adres biura organizatora" 

Czyli rozumiem to jako, że w 7 dni ten paragon musi się u nich znaleźć, czy mam 7 dni na wysłanie (decyduje data stempla pocztowego/nadania)? Baaardzo proszę o pomoc emotka

Od daty kiedy otrzymałaś smsa masz 7 dni na wysłanie,tak więc spokojnie  emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

lusienka

#6266391 Napisano: 09.10.2016 10:42:08 w Biedronka
kadett33 napisał(a):

maryam napisał(a):

bruce napisał(a):

masza napisał(a):

Czy ktoś wie za co można zdobyć dodatkowe naklejki  na świeżaki? Oprócz tych 3 gwarantowanych  za zakup za min 40 zł, karta i warzywo lub owoc....

Ja nie bardzo dalej kumam, jakie są zasady przyznawania tych naklejek. Dostałam niedawno z paragonem dodatkowy kupon na dodatkową naklejkę (czemu go dostałam - nie mam zielonego pojęcia! emotka ), zatem podałam go kasjerowi przy kolejnych zakupach, nareszcie dostałam kartę biedronkową, nareszcie ją zarejestrowałam, aby nareszcie była aktywna, do tego wzięłam owoce i warzywa, miałam paragon za ponad 40 zł, a naklejki otrzymałam tylko dwie (co potwierdził jakiś dodatkowy kupon, chyba w sumie siódmy, dodany mi tym razem do rachunku) - według zasad, jakie odczytałam na jakiejś ulotce, walającej się po sklepie, powinnam dostać tych naklejek co najmniej cztery: za kwotę z paragonu, za aktywną kartę Biedronki, za warzywa i owoce oraz za kupon na dodatkową naklejkę. emotka emotka To dla mnie zdecydowanie za trudne, aby skumać należycie... emotka emotka

Może na paragonie były produkty które nie zaliczają się do kwoty, na przykład alkohol albo coś dla dzieci.

to chyba wcale by nie dostała naklejek, pewnie karta jeszcze nie jest zarejestrowana, a produkt ekstra już po promocji.
Ja po rejestracji karty na stronie, miałem dopiero zarejestrowaną po 3 dniach.

Ja ostatnio robiłam zakupy i pani kasjerka widząc moje napalone dzieciaczki przy kasie oczekujące na naklejki pyta mnie czy moge pani te nektarynki zważyć każdą z osobna?(miałam 4 w woreczku) Pytam po jaką cholerę......a ona na to że każdy owoc osobno nabity na kasę to dodatkowa naklejka,a widzę po dzieciach że zbieracie emotka  i rzeczywiście miałam zakupy za 80 zł i dostałam 10 naklejek  emotka Wyświetl w wątku >>

lusienka

#6264612 Napisano: 05.10.2016 14:43:46 w Informują
Oxford dzwoni z pufami Wyświetl w wątku >>
0 0

lusienka

#6261889 Napisano: 30.09.2016 08:55:58 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Koniec tygodnia i co....no właśnie nic emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lusienka

#6259370 Napisano: 24.09.2016 13:14:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
W konkursie KinderChocolate-w galerii najpopularniejszych zdjęć są zdjęcia tylko z obecnego etapu,czy to są zdjęcia wszystkich etapów z najwyższą liczbą punktów?Bo nie wiem czy warto sie fatygować widząc że trzeba mieć min ponad 40 głosów  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lusienka

#6259298 Napisano: 23.09.2016 22:16:40 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie strasznie,że w większości konkursów plastycznych skierowanych do dzieci,wygrywaja prace malowane przez dorosłych... Wyświetl w wątku >>