Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika lusienka

lusienka

#6093715 Napisano: 14.10.2015 14:52:18 w Czy informują/ informowali?
Ciekawe czy Milka dziś już informowała i czy o mnie znowu zapomniała???emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lusienka

#6093412 Napisano: 14.10.2015 09:50:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
olabas napisał(a):

boom30 napisał(a):

jaromon napisał(a):

mahuska napisał(a):

To forum zlazło na psy...
miałam juz nic nie pisać... ale żal  "Wam" tak cenzura ściska że aż nie wiem czy płakać czy się śmiać.
Oczywiście każdy z "Was" zawsze śle 1 paragon, 1 sms, 1 mail
Oczywiście jeśli macie w domu pastę do zębów/kawę/laptop/samochód/    to o nie nie gracie

Dobrze że czasami pw przywraca wiarę że to forum ma sens. Tu wielkie podziękowania dla osoby która mi wczoraj coś podarowała..
Dobrze że wiem na kogo mogę liczyć...( i czasami z kim wypić wódeczkę emotka )

A "Wy" się tu dalej opluwajcie... tylko uwaga .,... czy macie wodoszczelne telefony bo już nic nie wyślecie

A co ma do rzeczy czy mam laptop, samochód... Gram o laptop, czy samochód bo mogę go sprzedać i kupić dla przykładu obiektyw, który kosztuje 2,3 tys. i o nim marzę, ale go nie kupię bo jest... za drogi, a ja mam inne wydatki. A konkursów z obiektywami nie ma bo to produkty niszowe. Tak mam 4 paragony, gram tylko cztery razy. Takie to dziwne? Nigdy nie proszę o paragony. Nie mam w regionie np. Polomarketu, po prostu nie gram w Ich konkursach. Uważasz, że żebranie i kupowanie prawie za free  paragonów to pomoc w konkursach? Ja tak nie uważam. Uważam, że to zabija światłą ideę rzeczywistej pomocy. Ale skoro ktoś kto zjadł zęby na tym forum uważa inaczej, to ja... tracę wiarę w ludzi. Dobranoc... 

Czy nie uważasz, że gra tylko po to by to sprzedać (czyli jest Ci to nie potrzebne) jest bardzo nie etyczna? Przecież odbierasz szanse na tą nagrodę komuś kto właśnie o tym marzył.... matko co za hipokryzja.

a co w tym nieetycznego? jeśli wygrywasz nagrodę w uczciwy sposób, to Twoja sprawa co z nią potem zrobisz

Jak jest tani konkurs z ciekawymi nagrodami,to oczywiste,że każdy wyśle więcej zgłoszeń,aby mieć większą szansę na wygraną...a że uda mu się wygrać 2-3 nagrody,to już ma się jednej zrzecemotka  bo mu nie wypada wziąć dwóch... Po to są konkursy aby grać i wygrywać.A tym bardziej,że jeśli ma ktoś świetne pomysły i nimi  się wygrywa.
Mnie osobiście bardzo cieszy,że właśnie osoby z forum wygrywają emotka i dzielą się tym z nami.
Z kolei przeraża mnie zawiść która się tu tworzy.I powoli człowiek będzie się zastanawiał czy pochwalić się tu jakąś cenniejszą nagrodą  emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

lusienka

#6092706 Napisano: 13.10.2015 11:54:02 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
I się wtorek zaczął tak jak poniedziałek emotka
od samych porażekemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lusienka

#6092218 Napisano: 12.10.2015 15:41:01 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
ewikewik napisał(a):

Dziś zawiadamiają z promocji, w których brałam udział. U mnie oczywiście cisza, żaden telefon nie dzwoni. Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa zwariuję!

U mnie teżemotka
robię urlop od konkursów,bo się nie ogarniamemotka

Nie wspomnę o Wawelu,który nie chce nawet cukierkami mnie obdarować emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lusienka

#6090763 Napisano: 09.10.2015 12:09:25 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Czekam na jakąś naprawdę miłą niespodziankę wątku emotka emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

lusienka

#6088489 Napisano: 06.10.2015 11:22:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Pytanie do konkursu ITM z Żywcem...
Czy tam trzeba kupic 4piwa 0,5l, czy mogą byc 4piwa 0,33l.
Bo w regulaminie jest tylko informacja :
4.3 Zakup promocyjny – każdy jednorazowy zakup minimum czterech dowolnie wybranychpiw marki Żywiec (w loterii biorą udział zarówno puszki, butelki i czteropaki według dowolnego
wyboru uczestnika). Zakup promocyjny może być dokonany w dowolnym sklepie promocyjnym
w okresie trwania sprzedaży promocyjnej i udokumentowany jednym dowodem zakupu

I mam wątpliwości,bo na plakacie są niby tylko 0,5. Wyświetl w wątku >>
0 0

lusienka

#6087149 Napisano: 05.10.2015 10:04:01 w SZUKAM....
mmagd napisał(a):

Szukam konkursu gdzie trzeba żel pod prysznic kupić?
Będę wdzięczna za pomoc emotka

https://www.e-kon...ja.html#.VhIt5_ntlBc w Tesco emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lusienka

#6087119 Napisano: 05.10.2015 09:08:51 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
och Smolarku...tak mi brakuje Twych smskówemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lusienka

#6087118 Napisano: 05.10.2015 09:06:05 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
tusienka napisał(a):

wszyscy już mają winko z faktorii tylko nie ja emotka  ciapa ciapowata emotka

Nie jesteś samaemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lusienka

#6086970 Napisano: 04.10.2015 21:14:19 w Czy informują/ informowali?
bc14 napisał(a):

bistro Tesco pepsi wylonilo zwyciezow? jak oni w ogole informowali 

Oni powiadamiali następnego dnia od zgłoszenia,mailowo emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

lusienka

#6086839 Napisano: 04.10.2015 16:26:08 w Biedronka
victorious napisał(a):

lusienka napisał(a):

Dlaczego dziś przy zakupach w Biedronce dostałam RABAT na zupki Knorremotka  a że robiłam większe zakupy przy kasie się nie zorientowałam...i co po podliczeniu mam 19,80emotka  paragon do kosza emotka

Dlaczego do kosza? Jest jeszcze Narodowa Loteria Paragonowa. emotka Możesz zamienić ten nieszczęsny papierek na autko. :

Ja już sobie loterie odpuściłam po ostatnich porażkach i jakoś nawet te auto mnie nie kusi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lusienka

#6086836 Napisano: 04.10.2015 16:15:38 w Biedronka
Dlaczego dziś przy zakupach w Biedronce dostałam RABAT na zupki Knorremotka  a że robiłam większe zakupy przy kasie się nie zorientowałam...i co po podliczeniu mam 19,80emotka  paragon do kosza emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lusienka

#6086098 Napisano: 02.10.2015 20:59:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agicho napisał(a):

http://www.poranalodykoral.pl/

zdjęcie nr 3 już gdzieś widziałam w innym konkursie,nie mogę sobie przypomnieć / będzie powtórka z rozrywki ,tylko zmiana rekwizytów(?)

Ja widziałam gdzieś takie samo zdjęcie,tyle że dzieci były owinięte lampkami choinkowymi a na pierwszym planie był przebrany mikołaj Wyświetl w wątku >>
0 0

lusienka

#6085653 Napisano: 02.10.2015 12:19:45 w Czy informują/ informowali?
A co z Wedlem z C4?
Już sie zakończył...i jakaś taka cisza emotka  nawet nikt bonu nie wygrał? Wyświetl w wątku >>
0 0

lusienka

#6085487 Napisano: 02.10.2015 10:07:36 w Wkurza mnie...
nanajka81 napisał(a):

wqrzyla mnie tesciowa - dziecko ledwo sniadanie zjadlo i umylo ząbki a tu juz tesciowa daje jej miske slonych precelkow. Noz kurde gdzie logika?? Musialam nakrzyczec po corce i tesciowej echh ladny poczatek dnia emotka

to ja z kolei mam tak z moją mamą,tylko ona wpycha w moje dzieci słodyczeemotka
 i nie ważne o której godzinie...a potem to ja mam problem,bo dzieci obiadu jeść nie chcą,na zabawę ochoty nie mają....grrrrrrr
i nieważne ile razy  można jej powtarzać to i tak robi swoje. Takie babcie chyba się już nie zmieniają emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lusienka

#6085429 Napisano: 02.10.2015 07:13:10 w Biedronka
visserarthur napisał(a):

dotusia napisał(a):

taalvikki napisał(a):

dotusia napisał(a):

czy myślicie, że oni naprawdę podadzą już za trzy dni te wyniki z Wedla?
czuję jakiś wewnętrzny dyskomfort związany z tym konkursem... emotka

a cóż to za różnica. podadzą, to podadzą, jeden dzień raczej nikogo nie zbawi. po co się denerwować czymś, na co nie ma się wpływu?  spokojnie, ludzie  :)

chodzi mi o to, że nie chcę, by ten "wewnętrzny dyskomfort" się przedłużał... jeden dzień - OK, ale wolę wiedzieć, bo czekam jak na szpilkach i nie mogę się skupić emotka  mam przeczucie, że to się przedłuży...

Chwilę temu właśnie zajrzałem do tego regulaminu i tak jakoś profesjonalnie zabrzmiało, że wyniki w niedzielę, może rzeczywiście ktoś z Wedla tam siedzi cały tydzień i czyta emotka

Z pewnością nie siedzi tam jedna osoba,a poza tym co to jest przeczytac  kilka tys zgłoszeń-albo kilkaset,bo konkurs był drogi,krótko trwał i co najlepsze był na hasło,a z tego co wiem wielu osobom wygodniej jest wysyłać na loterie zgłoszenia...
Jakbym czasem policzyła,to i tu na forum jest to osiągane przeczytanie tyule postów/nowych konkursów,itp w ciągu dnia,gdy dużo się dziejeemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lusienka

#6085323 Napisano: 01.10.2015 20:50:38 w Twoja najcenniejsza nagroda:D
Kiedy i ja się będę mogła wpisać tutaj z autememotka

W temacie bon 5000tys na wycieczkę emotka , ale niestety dawno,dawno temu... Wyświetl w wątku >>
0 0

lusienka

#6084809 Napisano: 01.10.2015 08:51:17 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
norweska20 napisał(a):

ach te biedronkowe konkursy z autami - człowiek ma nadzieje , łudzi się ze może tym razem....a tu życie--biedronkowe  auto to znowu nie moja bajka ...ktoś z forum napisał mi kiedyś że może za wysoko mierze- ale przecież każdy ma swoje marzenia i o nie walczy - tylko trudno je dosięgnąć

Moje auta odfruwają mi sprzed nosa jak biedronki w ciepłe krajeemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lusienka

#6084807 Napisano: 01.10.2015 08:48:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
benon69 napisał(a):

anula81 napisał(a):

agicho napisał(a):

miszczu1 napisał(a):

Czy po wygranej i wysłaniu w formularzu Turniej Tyskiego przychodzi na maila potwierdzenie z wysłanymi danymi? Jak tak to mniej więcej po jakim czasie? Wiecie może? emotka

dopiero po weryfikacji ich ale to po dobrych paru dniach przychodzi mail,ze przeszedłeś werfyfikacje pozytywnie bądźnie emotka

ja po @ z gratulacjami w zeszłą środę, odrazu wypełniłam formularz, info o weryfikacji doszło w kolejny poniedziałek, ale nie którzy dostali już w piątek.

czy byly wyniki juz z ostatniego etapu?

Ho,ho....zaglądnij w wątek moje wygrane....były,były emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lusienka

#6084805 Napisano: 01.10.2015 08:47:07 w Czy informują/ informowali?
Czy loteria Milki w tym tygodniu informowała? Nikt z forum nie wygrał? Wyświetl w wątku >>
0 0