Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika lusienka

lusienka

#6025822 Napisano: 01.06.2015 16:51:31 w TESCO konkursy
kaskaderka1 napisał(a):

Czy dzwonią nadal z rowerami ? bo coś malutko tych wygranych emotka

Noooo malutko,a czekających na telefon coraz więcej  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lusienka

#6025800 Napisano: 01.06.2015 16:10:17 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Ech... Nałęczowianko,nadal na Ciebie czekamemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lusienka

#6025096 Napisano: 30.05.2015 12:34:43 w Biedronka
Próbuję załadować zdjęcie do konkursu i w podglądzie cały czas wyskakuje mi do góry nogami,to normalne???emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lusienka

#6024833 Napisano: 29.05.2015 16:54:47 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Jak dobrze ,że maj się kończy... bo takiego manka jeszcze w żadnym miesiącu sobie nie zrobiłam  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lusienka

#6023252 Napisano: 27.05.2015 08:55:07 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Dwa dni mnie nie było i co????
Tyle konkursów znowu wtopiłam...a myślałam że ten ostatni tydzień maja bedzie lepszy  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lusienka

#6021259 Napisano: 23.05.2015 07:09:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pola731 napisał(a):

lusienka napisał(a):

pola731 napisał(a):

jestem niepiękna (a może piękna inaczej ? ) , kiepsko śpiewam (na trzeźwo na pewno) , nienaturalnie brzmię na filmikach - więc trenuję umysł w 180 znakach....

I tego się trzymajmy emotka  należy tępić modę na głupkowate zdjęcia i filmy. Niech wrócą czasy zwykłych laurek i życzeń.

miałam nadzieję, że napiszesz mi " o Ziuta, ja wiem, że nie ma brzydkich kobiet, tylko wina czasem brak"   emotka

Nie jestem już aktywnym konkursowiczem, ale wciąż mnie tu ciągnie - czasem zazdroszczę Wam nagród , czasem się cieszę, że nie konkuruję z taką produkcją  emotka

Oj tak Ziuta-nie ma brzydkich kobiet  emotka
a z pewnością my należymy do płci pięknej,ale pozostawiamy ją tyko dla wyjątkowych osób. Co do konkursów teraz naprawdę 2x trzeba się zastanowić czy warto brać udział w niektórych konkursach.
A teraz tak na poważnie
Powiedz czy Ty chciałabyś otrzymać takie życzenia w swoje urodziny??? Bo ja w życiu emotka
I jeśli Biedronka za takie wypinanie się (być może w stanie upojonym) przyzna jedną z głównych nagród,to naprawdę straci w moich oczach...
Bo jeśli Agencja ma olej w głowie,pośmieje się się tak jak my i odłoży pracę na bok.A jeżeli nie to już będziemy wiedzieć dlaczego w niektórych konkursach (zwłaszcza gdzie nie publikują prac) tak ciężko nam wygrać .emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lusienka

#6021211 Napisano: 22.05.2015 22:48:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pola731 napisał(a):

lusienka napisał(a):

pola731 napisał(a):

mahuska napisał(a):

pola731 napisał(a):

mahuska napisał(a):

też chcę powąchać to samo co ta Pani  emotka    nie no szacun....trzeba mieć mega odwage....emotka

musiałabym wypić duuuuuuuuużo wody ognistej i wypalić sporo ziół leczniczych by zdobyć się na coś takiego

tak sobie myślę, jakby co 10-ty aktywny forumowicz, postanowił coś podobnego w sieci zamieścić, to nakręcono by o nas horror w 3 odsłonach

ciekawe czy to się da leczyć ?

Gorzej jeśli zaraza zacznie się roznosić ... Nie oglądajcie już tego bo się zarazicie  emotka emotka

poprawka - nie ZARAZICIE - a ZAINSPIRUJECIE !

Nie strasz!!! Bo my zwykli,skromni i nieśmiali konkursowicze torby spakujemy jeśli taka moda nastanie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lusienka

#6021210 Napisano: 22.05.2015 22:46:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pola731 napisał(a):

jestem niepiękna (a może piękna inaczej ? ) , kiepsko śpiewam (na trzeźwo na pewno) , nienaturalnie brzmię na filmikach - więc trenuję umysł w 180 znakach....

I tego się trzymajmy emotka  należy tępić modę na głupkowate zdjęcia i filmy. Niech wrócą czasy zwykłych laurek i życzeń. Wyświetl w wątku >>
0 0

lusienka

#6021205 Napisano: 22.05.2015 22:41:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pola731 napisał(a):

mahuska napisał(a):

pola731 napisał(a):

mahuska napisał(a):

też chcę powąchać to samo co ta Pani  emotka    nie no szacun....trzeba mieć mega odwage....emotka

musiałabym wypić duuuuuuuuużo wody ognistej i wypalić sporo ziół leczniczych by zdobyć się na coś takiego

tak sobie myślę, jakby co 10-ty aktywny forumowicz, postanowił coś podobnego w sieci zamieścić, to nakręcono by o nas horror w 3 odsłonach

ciekawe czy to się da leczyć ?

Gorzej jeśli zaraza zacznie się roznosić ... Nie oglądajcie już tego bo się zarazicie  emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lusienka

#6021175 Napisano: 22.05.2015 21:59:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
elbowndg napisał(a):

lusienka napisał(a):

kaskaderka1 napisał(a):

elotta napisał(a):

elbowndg napisał(a):

Jezu!!!! Widzieliscie film zgloszony do konkursu Biedronki z Pania ktora na tylku nakleila sobie kartke i sie wypina? emotka  Nie bede spala w nocy przez to..

emotka

emotka odważna jest .

Matko,do czego ludzie są zdolni by zdobyć nagrodę  wartą max 1700zł. Aż się boję co bedzie się działo pod koniec konkursu.
Szkoda,że nie zaśpiewała tego w stylu "Wyginam śmiało ciało" emotka

Mnie osobiscie zamurowalo. To nie jest ani fajne, ani smieszne.. Wrecz odrazajace.

Ale z pewnością podbije internet...może to było celowo tak zrobione.Ludzie potrzebują sensacji.Zwykłym filmikiem nikt się nie zainteresuje przecież ...a ten filmik już jakie zrobił poruszenie.Tylko szkoda mi tej dziewczyny  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lusienka

#6021169 Napisano: 22.05.2015 21:53:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kaskaderka1 napisał(a):

elotta napisał(a):

elbowndg napisał(a):

Jezu!!!! Widzieliscie film zgloszony do konkursu Biedronki z Pania ktora na tylku nakleila sobie kartke i sie wypina? emotka  Nie bede spala w nocy przez to..

emotka

emotka odważna jest .

Matko,do czego ludzie są zdolni by zdobyć nagrodę  wartą max 1700zł. Aż się boję co bedzie się działo pod koniec konkursu.
Szkoda,że nie zaśpiewała tego w stylu "Wyginam śmiało ciało" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lusienka

#6021158 Napisano: 22.05.2015 21:47:32 w Wkurza mnie...
giulietta napisał(a):

stamp napisał(a):

mikki85 napisał(a):

calliope napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

mikki85 napisał(a):

Kogoś po**b**o - sam Wróż Maciej do ludzi dzwoni

+48 22 292 57 09

do mnie też dziś dzwoniłemotka

i co mówił? emotka emotka

Nie bój żaby - do Ciebie też zadzwoni

emotka

a taki sms to też od Macieja? „Od Maciej dla numeru……… :Mozesz stracic cos na zawsze. Podam Ci imie tego komu nie mozesz dac odejść. Odp IMIE na (    )” śmieszą mnie takie smsy, po pierwsze: jak ktoś chce odejść to taka to była miłość i taki to był ten ktoś! więc najlepiej niech sp…acerkiem się jak naszybciej oddali i to najlepiej z Maciejem! a po drugie: taki z tego Macieja (o ile chodzi o TEGO Macieja) niby fafarafa, a nie widzi w Tarocie, że mam dwa telefony? i że na dwa to samo wysyła? to co to za wróżbita i co to za Tarot?  emotka  

Ja kiedyś dostałam smsa coś w stylu: Czy wiesz że w tym domu dawno temu ktoś umarł i zostawił coś bardzo cennego. Odpisz a dam Ci wskazówki aby to znaleźć....bla,bla,bla

A najlepsze to,to że mieszkam w nowo wybudowanym budynku.Mój mąż jak to zobaczył to taką łacinę do niego wypisał,że do dziś mam spokój  emotka

A w temacie-wkurza mnie że mam w ogrodzie ślimaki emotka   a raczej ślimaczyska brzydkie obślizgłe i najgorsze jest to,że zjadły mi już prawie wszystkie moje warzywka które posadziłamemotka niech się udławią tą zieleniną,która nie była przeznaczona dla nich emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lusienka

#6021010 Napisano: 22.05.2015 16:34:35 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Podsumowanie dzisiejszego dnia
Same przegrane:
rossnet,
wizaż golarki,
wizaż plastry,
megaturniej,
playboy,
desperados

To zbyt wiele jak na jeden dzień emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lusienka

#6020989 Napisano: 22.05.2015 16:12:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ilonaxx5 napisał(a):

remik108 napisał(a):

Mam pytanie odnośnie Nivea . Czy paragon zgłoszony  w pierwszym etapie tylko w nim bierze udział w losowaniu. Czy jest brany pod uwagę w drugim losowaniu?

losowniu ? a to jest loteria?

No właśnie..... Jeśli chodzi o konkurs z rowerami to tam wszystkie zgłoszenia czytają tak,że aż mózgi im parują emotka  a w tym tygodniu to chyba tyle mieli zgłoszeń,że nawet do poniedziałku się nie wyrobią emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lusienka

#6020900 Napisano: 22.05.2015 13:42:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
No Nivea... puść że już te maile,niech stres już będzie za nami.Lepiej o porażce się dziś dowiedzieć niż  weekend siedzieć z nadzieją...emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lusienka

#6020898 Napisano: 22.05.2015 13:40:03 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
niuansowa napisał(a):

Mnie też playboy olał wraz z desperadosem ;(

Ja Desperadosa to na oczy widzieć już nie chcęemotka  kończę z nim,jest drogi i niedobry emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lusienka

#6020514 Napisano: 21.05.2015 17:10:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Mam pytanie co do konkursów z Kiora Disney, nie widzę w ich regulaminie już zapisu,że zwycięzcą nie może zostać osoba która w ostatnich miesiącach już wygrała. kiedyś coś takiego chyba było...czyli jak syn weźmie udział w 3 konkursach to jest możliwość wygrania więcej niż 1nagrody(biorąc jeszcze pod uwagę że większość nagród to jakieś płyty  emotka _) 
Nie wiem czy ryzykować,czy lepiej wziąć tylko w 1 konkursie udział. Wyświetl w wątku >>
0 0

lusienka

#6020002 Napisano: 20.05.2015 15:39:17 w Rossmann
UlCiAh napisał(a):

lusienka napisał(a):

Pamięta ktoś co wchodziło w skład zestawu kosmetyków Maybelline

Nagroda III:
•    zestaw kosmetyków Maybelline (róż Dream 02 Peach, Dream Matte Mousse podkład - 020 Cameo, Master Brow kredka do brwi kolor jasny brąz, Master Drama kredka miękka czarna, balsam do ust Baby Lips Odświeżenie)
•    Wartość nagrody: 150 zł

emotka

No,no...emotka

UlCiAh dziękuję ślicznie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lusienka

#6019983 Napisano: 20.05.2015 15:06:30 w Rossmann
Pamięta ktoś co wchodziło w skład zestawu kosmetyków Maybelline Wyświetl w wątku >>
0 0

lusienka

#6019886 Napisano: 20.05.2015 12:12:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
marzenier napisał(a):

lusienka napisał(a):

Pojawia się lista zwycięzców Nivea Stress

Jest tam 75 osób , czy ja cos źle pacze emotka

Powoli się uzupełnia, a ja myślałam,że jakaś rezerwa do mnie zapuka... buuuuuuuuemotka Wyświetl w wątku >>
0 0