Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika katrin1

katrin1

#6070820 Napisano: 10.09.2015 11:59:46 w Intermarche
fino napisał(a):

mixik napisał(a):

dostał ktoś jakieś potwierdzenie smsowe po wysłaniu danych (konkurs Okazja dla domu)? bo nic nie dostałem od dłuższego już czasu

ja nie dostałam  emotka

ja również nie, wczoraj posłałam dane eskiem. Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin1

#6070817 Napisano: 10.09.2015 11:57:53 w Biedronka
ashley878 napisał(a):

kreatia napisał(a):

rogalino napisał(a):

Napisałem do nich czemu nie wszyscy otrzymali maila jeśli nagród było więcej niż zgłoszeń, otrzymałem taką informację
"Zgodnie z regulaminem, w pierwszej kolejności informowani są laureaci główni.Po ich weryfikacji, będziemy kontaktować się z laureatami z listy rezerwowej."

Z tego wynika, że osoby które nie dostały maila są na rezerwie aparatów

Ale bzdura. Czy to znaczy, że cztery zdjęcia rezerwowe, które są najlepsze zaraz po dwóch zwycięskich nie dostaną nic, jeśli dwa zwycięskie zdjęcia okażą się zgodne z regulaminem?  emotka  

Idąc tokiem rozumowania agencji mogą zadzwonić do jednej osoby i powiedzieć, że wygrała dwa auta, ucieszyć się z nią poprosić o przesłanie potrzebnych danych do weryfikacji po czym zweryfikować go pozytywnie i odebrać jedno auto dziwiąc się " Po co się cieszyłeś przecież w regulaminie była mowa że możesz tylko jedno!" ŻENADA!!!!! 

IQ ma swoje metody, żeby sobie przyznać nagrody, do tego ponoć nikt z nimi jeszcze nie wygrał reklamacji, nawet w przypadku posiadania kopii zwycięskiego paragonu. Ta agencja powinna dawno zniknąć z rynku, do tego zwykle robi konkursy z bardzo dużą liczbą nagród, gdzie brak rezerwy a nieprzyznane nagrody przepadają na rzecz organizatora. Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin1

#6070806 Napisano: 10.09.2015 11:49:58 w Biedronka
zezowaty_kot napisał(a):

Każdy walczy o swoje , logiczne. Znam regulamin, ale nie ja dałam doopy. Przynajmniej im naubliżam, żeby dać upust rozgoryczeniu. emotka   kombinują, bo aparaty z rezerwy też przypadną, przecież może tak być, zeże w rezerwie są inne moje zdjecia. Czyli co się też stanie z 4 aparatami, których mi dać nie mogą? I nikomu innemu tez nie, bo im się opcje skończyły?  :) 

Oj, tam, nie martw się, na pewno są już na nie chętni tak jak w przypadku mnóstwa innych nagród nie przyznanych w konkursach organizowanych przez tę agencjęemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin1

#6070760 Napisano: 10.09.2015 11:12:01 w Paragony
estrelitta napisał(a):

Mam paragon Oxford. Pw 

Ja również mam 2 emotka Tanio Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin1

#6070738 Napisano: 10.09.2015 10:49:23 w TESCO konkursy
luko922 napisał(a):

Mam przeczucie, że wyniki LUBELLA z garnkami zbliżają się wielkimi krokami, ponieważ w odpowiedzi na moje zgłoszenie poprosili mnie o podanie adresu i telefonu, o którym zapomniałem emotka . Zatem już przynajmniej czytają przepisy.. emotka

Konkursu nie było w bazie, tak, że uważaj, bo karniaczka dostaniesz emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin1

#6070718 Napisano: 10.09.2015 10:23:35 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Wczoraj koszyk z Mola i tablet z Hitpola emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin1

#6069958 Napisano: 09.09.2015 12:51:05 w Czy informują/ informowali?
termitek99 napisał(a):

katrin1 napisał(a):

jarko44 napisał(a):

Oxford dojechany do końca? Lista jest na 02.09 

Raczej nie, bo do tej pory lista była uzupełniana na bieżąco po telefonie do zwycięzców, obstawiam, że dziś będą dzwonić, do jutra maja wstawić ranking na stronie

Obawiam się, że będzie opóźnienie, bo widziałem że ktoś szukał paragonu. Pewnie poczekają kilka dni i wezmą osoby z rezerwy.

Tym bardziej, że brakuje zwycięzców z 14 i 22, może organizatorowi nie udało się skontaktować ze zwycięzcamiemotka . Nazwiska umieszczali na liście zaraz po telefonie, bez czekania na dokumenty, więc ostatnie dni powinny się pojawić niebawem. Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin1

#6069945 Napisano: 09.09.2015 12:38:08 w Intermarche
defed napisał(a):

i co... emotka  i nic? emotka  0/8 emotka

przebiję cię, 0/18 emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin1

#6069907 Napisano: 09.09.2015 12:10:05 w Czy informują/ informowali?
misiamisiam napisał(a):

katrin1 napisał(a):

jarko44 napisał(a):

Raczej nie, bo do tej pory lista była uzupełniana na bieżąco po telefonie do zwycięzców, obstawiam, że dziś będą dzwonić, do jutra maja wstawić ranking na stronie

a nie dzisiaj? - "W ciągu trzech dni roboczych (liczonych od zakończenia Okresu Rejestracji B) Komisja stworzy z Listy Finałowej „Ranking B”" emotka

Wydaje mi się, że w regulaminie pisali, że listę B najpóźniej umieszczą na stronie 10 września Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin1

#6069885 Napisano: 09.09.2015 11:56:43 w Czy informują/ informowali?
jarko44 napisał(a):

Raczej nie, bo do tej pory lista była uzupełniana na bieżąco po telefonie do zwycięzców, obstawiam, że dziś będą dzwonić, do jutra maja wstawić ranking na stronie Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin1

#6069882 Napisano: 09.09.2015 11:55:04 w Intermarche
violetta napisał(a):

defed napisał(a):

marzenier napisał(a):

I ze.to juz po ptokach?
Buu,nie lubię emotka

chyba teraz byli powiadamiani dopiero Ci z dwoma stówkami... więc spoko-jeszcze szanse na stówki mamy emotka  chyba...

też mi się wydaje, że jeszcze 100-wki polecą, oby chociaż jedna dotarła do mnie

oby tylko znów tygodnia przerwy sobie nie zrobili emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin1

#6069856 Napisano: 09.09.2015 11:36:24 w Intermarche
U mnie też nic(, na kilkanaście zgłoszeńemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin1

#6069850 Napisano: 09.09.2015 11:30:21 w Biedronka
magnus napisał(a):

mgrzel napisał(a):

kreatia napisał(a):

mgrzel napisał(a):

jolajolanta napisał(a):

Ciekawe jak będą oceniane zdjęcia w Tyskim... Czy te kreatywne po photo shopie zdobędą uznanie komisji...?Tylko czy to jeszcze są zdjęcia czy już obrazy emotka ? Nigdy nie brałam udziału w konkursach foto i nie wiem jak komisje konkursowe w innych konkursach zapatrują się na zdjęcia po "delikatnych" korektach.

Ta sama agencja oceniała konkursy fotograficzne tj. selfie z Prince Polo czy Knorra Wielbiciele makaronów i wygrywały  zdjęcia "z jednego ujęcia" niepodrasowane ale i również photoshopy. Jedno jest pewne: trzeba ich zaskoczyć emotka

a galeria wielbicieli jest może gdzieś w sieci?
prince polo kojarzę, a tego konka nie.
wychodzi na to, że liczy się pomysł bardziej niż wykonanie.

tutaj masz link do wielbicieli makaronów (to konkurs z 2013 roku):
http://knorr-wiel...groda-glowna/miesiac

No już widać- wygrywa i zaskakuje emotka  dziewczyna od dyskusyjnego filmu VIsa, obskakuje tym lub podobnymi kolejne konkursy (z powodzeniem), tu też jest "w niebie"
i niezdarta moniau, która wszędzie jest z ogromną ilościa fruwajacych papierków,  latawców, sznureczków a gdzie się da z rodziną, pudełkiem i świecidełkami (w Tyskim nie dało się to są papierki fruwające) Dziwi mnie fakt, ze jeszcze nie przejadło sie to Organizatorom

Ja udziału nie brałam, ale emocje mi się udzielają, obstawiam, że wygra znów i Kaja i Monia. Choć to IQ, więc może być też tak, że autka przypadną "znajomkom"emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin1

#6069765 Napisano: 09.09.2015 09:08:26 w Biedronka
Po raz pierwszy weszłam w galerię Tyskie, o matko i córkoemotka miałam odpuścić ten konkurs ale chyba wezmę udział, nawet ja jestem w stanie zrobić zdjęcie o podobnym poziomie do prezentowanychemotka

Dotusia, trzymam kciuki,moim zdaniem  masz jedno z lepszych zdjęćemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin1

#6069347 Napisano: 08.09.2015 15:28:52 w Biedronka
Jutro jest ostatni dzień na odesłanie oświadczenia z 321.08, dobrze rozumiem? Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin1

#6069345 Napisano: 08.09.2015 15:25:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
trampek_1 napisał(a):

Mam pytanie bo wygrałam dw arazy w biedronce raz 2 i raz 5 wrzesnia i z 2 dostalam @ a z 5 nie? to moge odeslac w jedej kopercie dwa formuarze+dwa paragony czy trzeba osobno? albo 2 koperty w jednej na kazdy dzien?

maile z 5 już były też, możesz odesłać oba w 1 kopercie, do każdego osobne oświadczenie. Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin1

#6069338 Napisano: 08.09.2015 15:22:50 w Biedronka
masza napisał(a):

joan napisał(a):

mama2006 napisał(a):

a skąd wiecie jakie paragony odesłać? w przypadku mniejszej ilości wygranych niż zgłoszeń?

Wszystkie.

z danego dnia tak? Czy z całosci konkursu niewygrane, bo juz się zamotałam

Po co z całego konkursu? wszystkie zgłoszone na tę osobę która wygrała z danego dnia, ja nie mam problemu bo codziennie po 1 zgłoszeniu na osobę wysyłam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin1

#6069330 Napisano: 08.09.2015 15:16:25 w Biedronka
magdalena1020 napisał(a):

mama2006 napisał(a):

a skąd wiecie jakie paragony odesłać? w przypadku mniejszej ilości wygranych niż zgłoszeń?

Możesz napisać do nich meila z pytaniem który paragon wygrał, tylko musisz podać wszystkie numery jakie zgłosiłaś tego dnia. Pani podaje nagrodzony numer paragonu bez żadnego problemu emotka

A po co im głowę zawracać? Nie łatwiej posłac wszystkie zgłoszone w tym dniu? Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin1

#6069227 Napisano: 08.09.2015 13:49:23 w Biedronka
Niektóre rodziny wymitatają, dzień w dzień 4-5 razy to samo nazwisko i miasto na liście. Ciekawe ile trzeba słać zgłoszeń żeby mieć taką skuteczność? Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin1

#6068980 Napisano: 08.09.2015 10:08:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ciekawi mnie dlaczego w oxfordzie brakna liście zwycięzców z dnia 14 i 22 sierpnia. Czyżby w tych dniach nie było w ogóle zgłoszeń? Ja akurat te 2 dni odpuściłam i nic nie słałamemotka Wyświetl w wątku >>
0 0