Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika katrin1

katrin1

#6068977 Napisano: 08.09.2015 09:58:49 w Biedronka
karola-00 napisał(a):

[quote=

bzowapani napisał(a):

mama190]agencja bardzo się stara żeby te same osoby za dużo nie wygrywały...

Agencja stara sie zeby dobre hasla wygrywały i nie ma znaczenia dla nich kto te hasla pisze

emotka emotka widać, kochana, że jesteś konkursową świeżynką, skoro jeszcze wierzysz w takie bajeczki przy takiej ilości nagród dziennych Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin1

#6068967 Napisano: 08.09.2015 09:46:37 w Intermarche
Czy komuś coś wiadomo na temat wyników konkursu Okazje dla domu? Podobno główne poinformowane już z tydzień temu a co z dodatkowymi dziennymi? Z moich obliczeń wynika, że czas mają do dzisiajemotka
Szukam też info do kiedy poinformowani są laureaci z loterii Nestle emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin1

#6068855 Napisano: 07.09.2015 22:37:12 w Biedronka
W mojej biedronce ludziska tak sie na cheetosy rzucili, ze wzielam ostatnie 3 sztuki. Jak tak dalej pojdzie wyczyscimy im pieknie magazyny . A jak im pieknie sprzedaz idzie, ja nawet nie wiedzialam, ze jest taki sok tropicana, a teraz mam kilkanascie butelek w zapasieemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin1

#6068478 Napisano: 07.09.2015 15:24:20 w Biedronka
ciekawe, moje poprzednie wygrane zawsze były w 4 setce na końcu listy, słałam je w okolicach 22-23, czwartkowe słane ok 15-tej jest w 1 setce. To by wyjaśniało te rodzinne wygrane, zgłoszenia  słane zapewne jedno po drugim Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin1

#6068468 Napisano: 07.09.2015 15:19:44 w Biedronka
Jak wam się wydaje ta lista jest wg kolejności dodawania zgłoszeń? Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin1

#6068217 Napisano: 07.09.2015 09:35:38 w Informują
ultrixx napisał(a):

Albedo dzwoni z potwierdzeniem lodówek w Almie, nr zastrzeżony

u mnie 618xxx415emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin1

#6067417 Napisano: 04.09.2015 21:15:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
forumowiczka napisał(a):

Witam, wczoraj wysłałam zgłoszenie z biedronki (z promocji 50 zł), kiedy mogę (przy odrobinie szczęścia) spodziewać się wyników?

Jutro, ale najprawdopodobniej beda dopiero w poniedzialek. Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin1

#6067376 Napisano: 04.09.2015 20:34:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy nie skopiowal ktos przypadkiem listy zwyciezcow z lodowkami z Almy zanim usuneli nazwiska? Jesli tak prosze o wiadomosc na priv. Nie zdazylam zobaczyc a teraz sa tylko imiona i inicjal nazwiska emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin1

#6067265 Napisano: 04.09.2015 17:58:29 w Czy informują/ informowali?
Czy albedo informowalo juz z lodowkami z almy? Sa wyniki na stronie ale tylko  imie i pierwsza litera nazwiska i nie wiem czy ja to ja emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin1

#6067100 Napisano: 04.09.2015 14:52:39 w Biedronka
karolkas napisał(a):

kurka kto podpowie w jakim stylu te hasla wysylacie i wygrywacie, na PW proszę. Normalnie skuteczność mam poniżej słów krytyki.

Wierzysz, że ktoś to czyta? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin1

#6067043 Napisano: 04.09.2015 14:02:10 w Konkursowiczki w ciąży
Ech, aż mi się moje porody przypomniały. To podekscytowanie-że to już!!!,  a później przytulenie takiej słodkiej kruszynki. Obu synów rodziłam naturalnie-bo tak chciałam, choć miałam wskazanie do cesarki. Byłam nacinana 2 razy ale dziś nie ma po tym śladu. Moim zdaniem poród naturalny-choć bolesny to niesamowite przeżycie, takie nierozerwalnie związane z istotą naszej kobiecości i uważam że jeśli tylko nie ma przeciwskazań każda kobieta spodziewająca się dziecka powinna spróbować rodzić naturalnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin1

#6066915 Napisano: 04.09.2015 11:45:07 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
I ja się wpisuję może tak jak ostatnio odczaruję pecha emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin1

#6066743 Napisano: 04.09.2015 08:19:42 w Biedronka
misiamisiam napisał(a):

katrin1 napisał(a):

slonko365 napisał(a):

barszcz napisał(a):

Dzisiaj jak kolejny raz kupowałam zestaw Cheetosy+Tropicana,to ochroniarz patrzył na mnie jak na wariatkę:-)Urzadzam sobie krótkie,ale kilka razy dziennie spacery,zeby zregenerować organizm po lekach,a ze Biedronka po drugiej stronie ulicy,to kaźdy wypad kończę kupując na konkurs.Co teź się rozgrywa w głowie tego ochroniarza:-))

A ja gdy wchodzę do mojej Biedronki, to co druga osoba znajoma - i weź tu kup na kilka paragonów, żeby na mnie cała wieś jak na wariatkę patrzyła...  emotka

Ja wprawdzie nie znam ludzi z biedronki i innych sklepów w których robię konkursowe zakupy ale ludzie w kolejce a nierzadko również kasjerki i tak patrzą na mnie jak na wariatkę, kiedy każę sobie kilka coli po 1,30 wybijać każdą na inny paragonemotka

znam to emotka i jeszcze do tego pytanie: I to wszystko na osobne paragony ma być??? Po co to Pani??? A ja z wielkim uśmiechem odpowiadam "na konkurs" Fajny widok jak ludziom szczęki opadają i patrzą na mnie z politowaniem emotka

Jakbym siebie widziała, jest identycznie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin1

#6066737 Napisano: 04.09.2015 07:57:18 w Biedronka
slonko365 napisał(a):

barszcz napisał(a):

Dzisiaj jak kolejny raz kupowałam zestaw Cheetosy+Tropicana,to ochroniarz patrzył na mnie jak na wariatkę:-)Urzadzam sobie krótkie,ale kilka razy dziennie spacery,zeby zregenerować organizm po lekach,a ze Biedronka po drugiej stronie ulicy,to kaźdy wypad kończę kupując na konkurs.Co teź się rozgrywa w głowie tego ochroniarza:-))

A ja gdy wchodzę do mojej Biedronki, to co druga osoba znajoma - i weź tu kup na kilka paragonów, żeby na mnie cała wieś jak na wariatkę patrzyła...  emotka

Ja wprawdzie nie znam ludzi z biedronki i innych sklepów w których robię konkursowe zakupy ale ludzie w kolejce a nierzadko również kasjerki i tak patrzą na mnie jak na wariatkę, kiedy każę sobie kilka coli po 1,30 wybijać każdą na inny paragonemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin1

#6066120 Napisano: 03.09.2015 12:53:16 w Biedronka
rogalino napisał(a):

katrin1 napisał(a):

że też nie zrobią konkursu z czymś bardziej zdrowym i zjadliwym, wszędzie tylko chipsy, piwo i cola emotka .

Tropicane mozna pic emotka

Wyczytałam, że ona z jakichś kalifornijskich pewnie zmutowanych  jabłek, tak jakby w Polsce jabłek nie było emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin1

#6066115 Napisano: 03.09.2015 12:50:26 w Biedronka
że też nie zrobią konkursu z czymś bardziej zdrowym i zjadliwym, wszędzie tylko chipsy, piwo i cola emotka . Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin1

#6066078 Napisano: 03.09.2015 12:27:51 w Biedronka
joan napisał(a):

defed napisał(a):

czy ktoś tu przestrzegał przez Cheetosami z Biedry...? a ja głupia nie posłuchałam i wczoraj zjadłam...  emotka

I jak zdrówko?

Cheetosami Pizzerini strułam się ja i 2 inne osoby. Przy czym ja w poniedziałek, a nadal nie mogę się pozbierać i od wczoraj znów boli mnie żołądek emotka Chyba czeka mnie dłuższa dieta lekkostrawno-niesmaczna, żeby się wszystko uspokoiło.

Wspólnie z dziećmi zjedliśmy wczoraj paczkę tych pizzerinek, jak na razie wszystko w normieemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin1

#6066047 Napisano: 03.09.2015 12:00:49 w Biedronka
anetka129 napisał(a):

co wpisujecie na walizkach Leonowych jaka datę odebrania nagrody i jaka wartość?

ja datę dzisiejszą wartość  61,50 dodatkowa 6,83 Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin1

#6066036 Napisano: 03.09.2015 11:45:24 w Biedronka
barszcz napisał(a):

Cytrusek77 napisał(a):

Ludziska dobra informacja z Hortexu, właśnie odpisali mi na FB:
Wyjaśniliśmy tę kwestię z Organizatorem konkursu. Prosimy o podanie jedynie numeru PESEL. Dziękujemy za Twoje zainteresowanie i uwagi oraz przepraszamy za zamieszanie i wszelkie niedogodności z nim związane. Bardzo chcemy, aby Twoje dzieci mogły cieszyć się z wygranej Emotikon smile

Mówiłam/pisałam,że w grupie/w nas siła:-) I tak trzymać konkursowicze:-)

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin1

#6066026 Napisano: 03.09.2015 11:38:19 w Biedronka
Dzwoniłam do JETa babeczka jest niekompetentna nic nie wie, najpierw twierdzi, że wszystkie dane, później że tylko pesel lub nr dowodu-czyli jedne dane wystarczą, bo kilka osób się pytało o to. Zapytałam ją do czego to im potrzebne, nie umiała wyjaśnić, twierdziła, że do US, uświadomiłam ją że do US wystarczy im pesel i że nigdy w żadnym konkursie nikt ode mnie takich danych nie żądał i powiedziałam, że powinni ten zapis skonsultować z prawnikiem, w razie gdyby im dane wyciekły a to są dane poufne mogą mieć kłopoty. spytałam też o podstawe prawną -nie umiała powiedzieć. Poza tym się oburzyła, powiedziała że dane są tylko na potrzeby konkursu, że są chronione, że np do kredytu musieliby mieć kopię dowodu. A guzik prawda, mają  dane mogą z nimi wszystko zrobić. Mówię jej, że to jest baza danych 500 osób, czy zdaje sobie sprawę z konsekwencji? zmiękła, zaczęła motać i chciała się mnie ewidentnie pozbyć. Pytałam również o wspólny adres swój i męża, powiedziała, że można wysłać w 1 kopercie, że oboje otrzymamy nagrodę, mam nadzieję, że nie powiedziała tego na "odczepnego", a miałam wrażenie że właśnie tak było.  Jakby co będziemy reklamować, nie ma ograniczenia na gospodarstwo w regulaminie, muszą wydac nagrody. Wyświetl w wątku >>
0 0