Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika donia7

donia7

#6299468 Napisano: 12.12.2016 20:21:12 w Informują

donia7

#6295136 Napisano: 02.12.2016 17:26:46 w Biedronka
mixik napisał(a):

A co z wypełnianiem oświadczeń dla wygranych tabletów? Czy szumnie przez niektórych zapowiadane nie wpisywanie wrażliwych danych osobowych z dowodu dalej aktualne, w sensie - czy bez ich podawania i tak nagroda przyjdzie, czy jednak lepiej wypełnić wszystko, czego oczekują na oświadczeniach?

ja wcześniej na główne wypełniałam, ale na te dodatkowe nie i nagrody przychodziły. Wyświetl w wątku >>
1 mixik 0

donia7

#6293260 Napisano: 30.11.2016 13:56:39 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
lampki Led od Durexa, moim zdaniem świetne (na pewno dzieci będą zachwycone:P) Wyświetl w wątku >>
0 0

donia7

#6291904 Napisano: 28.11.2016 14:29:03 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
3 zegarki z Jordana, piękne, z tym, że dwa granatowe i jeden czerwony... może ktoś chciałby się wymienić jesli ma inny kolor a marzy mu się granatowy? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

donia7

#6291747 Napisano: 28.11.2016 11:00:39 w Czy informują/ informowali?
madzia1-s napisał(a):

aniago81 napisał(a):

Czy informowali juz z konkursu wlosy moich marzen?

Do jutra maja czas na poinformowanie

to ten Elseve? Wyświetl w wątku >>
0 0

donia7

#6290950 Napisano: 25.11.2016 18:10:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Kiciunia21 napisał(a):

DC Knorr
Jakiej firmy są te garnki? Ktoś wie? emotka

Olkusz Wyświetl w wątku >>
0 0

donia7

#6290593 Napisano: 25.11.2016 10:18:10 w Smolar
ciasssteczko napisał(a):

Smolar właśnie odpisał na mojego soczystego maila, że oni oczywiście współpracują z GIODO, wszystko zgodne z prawem, bla bla... a a jeśli jestem "laureatkom" jak to pisze pan Robert, to moje dane przechowują przez 5 lat zgodnie z przepisami. Podobno też wczorajsze smsy wyszły omyłkowo tylko do laureatów ich konkursów i to najdalej od lutego tego roku emotka

na bank nie i niech nie kłamie emotka
Moja mama była ostatni raz laureatkoM chyba z 2 lata temu, a eska dostała wczoraj i szczęśliwa przybiegła na stypie (!!!) mi o tym opowiedzieć emotka   Wyświetl w wątku >>

donia7

#6290415 Napisano: 24.11.2016 22:20:52 w Smolar
giulietta napisał(a):

mczarna napisał(a):

dzikiwiewiór napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

picola napisał(a):

giulietta napisał(a):

trochę dziwne te wszystkie negatywne komentarze i nie chodzi o to, że wygrywam w Smolarze, bo moją (naszą) statystykę najlepiej oddaje refren "Ty jedna na milion...." https://www.youtu.../watch?v=0OTIhqEUeGo  a wracając do sedna sprawy to przecież taki konkursowy numer nie należy do agencji tylko do firmy zewnętrznej i to raczej tu trzeba się dopatrywać "POMYŁEK"......... a nie macie tak, że wysyłacie smsa do agencji X na numer XXXX, którego wcześniej używała agencja Y i wraca wam treść tego smsa do agencji Y??, który w fonie już dawno jest historią.... ?

Nie, nie mam tak, a sprawa nieuprawnionego przechowywania i przetwarzania danych osobowych przez agencję jest naruszeniem prawa. Jeśli udostępniam dane osobowe (nr telefonu jest taką daną) na potrzeby konkursu XXX, to z chwilą zakończenia procedury reklamacyjnej w tym konkursie, dane powinny ulec zniszczeniu. Akurat trochę "siedzę" w ochronie i  przetwarzaniu danych osobowych i akurat tutaj Smolar zawinił na całej linii. Pytanie, czy będą odważni, aby zgłosić to do GIODO

Będą,  będą i nie tylko do GIODO, ale i do izby celnej.
Jakieś rady co do konstrukcji pisma ?

Proste zawiadomienie o naruszeniu ustawy o ochronie danych osobowych wystarczy przez firme Smolar wystarczy  emotka
Sami powinni wszcząć postępowanie wyjaśniające po takich zgłoszeniach.

Dziwi mnie trochę fakt,że osoba,która potrafi  trzaskać regulaminami, prawami,przepisami itd, w tej sytuacji działa odwrotnie, dziwi się negatywnymi komentarzami itp...Może mi ktoś podpowiedzieć dlaczego tak jest ?

już odpowiadam, a możesz posiadanie swoich danych bardziej rozwinąć? czy smsy dostali wszyscy, którzy wcześniej wygrali i odesłali te wrażliwe dane? czy też dostali wszyscy, którzy grali u Smolara?, czy też dostali wszyscy, którzy wysyłali zgłoszenie na nr x? proponuję opierać się na konkretnych faktach emotka  

to ciekawe spostrzeżenie, bo ja dostałam na numery telefonów, na które nie wygrałam i wygrałam coś kiedyś emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

donia7

#6287693 Napisano: 21.11.2016 12:55:52 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Doszedł grill z konkursu Kasztelana w c4-  Weber Original one touch szary Wyświetl w wątku >>
1 wiesia30 0

donia7

#6283426 Napisano: 12.11.2016 14:53:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bibeck napisał(a):

Czy przy zgłoszenieu na konkurs z biedry (płyny EDEN) powinno przyjść jakieś potwierdzenie, albo wyświetlić się komunikat o przyjęciu zgłoszenia? Pytam, bo po kliknięciu wyślij, praktycznie nic się nie dzieje. Tekst nadal w okienku i żadne potwierdzenie przyjęcia zgłoszenia nie przychodzi na @, ani nie wyświetla się na ekranie monitora.

https://zapodaj.n...6f1fdfe4608.png.html Wyświetl w wątku >>
1 bibeck 0

donia7

#6283335 Napisano: 11.11.2016 22:46:40 w Sport
asantesana napisał(a):

Ten sędzia zapomniał wziąć kartek z szatni?  emotka

tak to wyglądało emotka albo bał się, że jak wyciągnie to petardą dostanie emotka  

3:0 emotka Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

donia7

#6283220 Napisano: 11.11.2016 17:18:38 w Popraw sobie humor...
misio666 napisał(a):

Przychodzi Pierre Curie do Marii i mówi:
- Kochanie, ależ dziś promieniejesz!
Maria była tego dnia wyjątkowo uradowana.

emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

donia7

#6283218 Napisano: 11.11.2016 17:08:52 w Dyskusje o wynikach konkursu
bruce napisał(a):

donia7 napisał(a):

Mnie też to wkurza...ale jeszcze bardziej wkurzyła mnie sytuacja na wakacjach jaka miała miejsce. Byłam z mamą i dziećmi w Krasiczynie i tam robiłyśmy sobie fotkę przed zamkiem na takich armatkach. Kto był, ten wie o czym mówię. Córka na jednej usiadła i moja mama strzeliła jej kilka fotek. Nagle jakaś facetka, która robiła zdjęcia podeszła i zrobiła mojej córce zdjęcia i odeszła. Jak mnie ta sytuacja wkur...zyła emotka  nie wiem co to miało być i żałuję, że się jej nie spytałam co ona wyprawia?Mama do mnie, żebym dała sobie z tym spokój, że to nic złego....ale byłam zła jak osa wtedy i mnie zamurowało emotka

Tylko patrzeć, jak ta facetka - dzięki super fotce z Twoją Córcią - dookoła świata się "w nagrodę" wybierze! emotka
Oczywiście żartuję  emotka ; bądź dobrej myśli, że nic złego z tego nie będzie, po prostu "Mała" była najwyraźniej tak fotogeniczna i tak uroczo wyglądała emotka , że nieznajoma nie mogła sobie odmówić ani się powstrzymać i zrobiła Jej zdjęcia, bo.... sama by pewnie na wspomnianej armatce wyszła, jak - nie przymierzając - Twardowski na księżycu!  emotka ->>. http://vignette4....st?cb=20121016142747   emotka

rozbawiłaś mnie emotka  emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

donia7

#6283212 Napisano: 11.11.2016 16:57:27 w Wkurza mnie...
bruce napisał(a):

Niebieska_Laguna napisał(a):

Dziękuję emotka Niestety, bardziej niż straty finansowe zasmuciło mnie to, że nikt tego telefonu nie oddał. Wracając do kasy miałam jakąś głupią nadzieje, że uczciwy znalazca go po prostu zwrócił i całą sytuację zakończę z uśmiechem. A tak zmieniło się wszystko w stres, płacz, problemy i ciąganie po policji. Na komisariacie byłam pierwszy raz, a pytając się o drogę do niego, ludzie patrzyli na mnie jakbym szła tam wyrok odsiedzieć. Już słyszę gadanie sąsiadów, kiedy dostanę zawiadomienie na policję w roli świadka emotka Ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło emotka Chociaż nowy telefon sobie sprawiłam i już mnie nie wkurza ciągłe zacinanie się emotka

Wiesz, spokojnie... emotka Padłaś ofiarą złodzieja, przecież to normalna sytuacja, że musisz być wtedy na komisariacie. Każdego kiedyś to spotyka, takie czasy...
Nowy działa lepiej? emotka - a  zatem - nie ma tego złego... emotka

dokładnie emotka  u mnie w zeszłym roku była policja i mnie przesłuchiwali w sprawie pożaru w bloku emotka  i jeszcze te pouczenia, że mam "mówić prawdę"...czułam się jak kryminalistka emotka Wyświetl w wątku >>

donia7

#6283211 Napisano: 11.11.2016 16:55:12 w Dyskusje o wynikach konkursu
Mnie też to wkurza...ale jeszcze bardziej wkurzyła mnie sytuacja na wakacjach jaka miała miejsce. Byłam z mamą i dziećmi w Krasiczynie i tam robiłyśmy sobie fotkę przed zamkiem na takich armatkach. Kto był, ten wie o czym mówię. Córka na jednej usiadła i moja mama strzeliła jej kilka fotek. Nagle jakaś facetka, która robiła zdjęcia podeszła i zrobiła mojej córce zdjęcia i odeszła. Jak mnie ta sytuacja wkur...zyła emotka  nie wiem co to miało być i żałuję, że się jej nie spytałam co ona wyprawia?Mama do mnie, żebym dała sobie z tym spokój, że to nic złego....ale byłam zła jak osa wtedy i mnie zamurowało emotka Wyświetl w wątku >>
2 brucee, mia 0

donia7

donia7

#6282463 Napisano: 09.11.2016 21:07:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ladyinred napisał(a):

Calgon pozamiatany na amen? ktos pytal jak pani informowała?
 mam nadal w rzece na tarze prac?

przewalone, nie? Ja wieszam na suszarce przez okno ciuchy, posypuje proszkiem albo rozbijam kapsułkę i czekam na deszcz emotka Wyświetl w wątku >>

donia7

#6282051 Napisano: 09.11.2016 12:17:32 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
estrelitta napisał(a):

katrin1 napisał(a):

wpisuję się znów, może odczaruję emotka

to i ja tak spróbuję emotka

i ja, choć ten wątek jakiegoś magicznego działania wg mnie nie miał Wyświetl w wątku >>
0 0

donia7

#6281049 Napisano: 07.11.2016 22:26:37 w Gratulacje! Dla wygranych!
TINUNUNU OGROMNE GRATULACJE! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

donia7

#6279915 Napisano: 04.11.2016 21:22:01 w WC - rozmowy o wszystkim
ace napisał(a):

czy ktoś mógłby rzucić okiem na tę aukcję? Kurcze bo mi się wyświetla że cena to jedynie 99,99zł????? I w ogóle to jest promocja z 15,00zł i liczy obok że to niby zniżka o 567%.... No i teraz się zastanawiam czy to ja mam jakiegoś wirusa (choć taka cena wyswietla mi się i na lapku i na ipadzie...) czy na allegro coś ceny świrują (bo to nie jedyna aukcja z takim kosmosem..) http://allegro.pl...krk-i5818580596.html

ja też tak widzę emotka   to jest jakaś pomyłka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0