Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika donia7

donia7

#7239918 Napisano: 10.02.2025 15:46:00 w Czy informują/ informowali?
rudzixon napisał(a):

loteryjny napisał(a):

parad0x napisał(a):

gregory napisał(a):

Wawel ITM było? Bo w ostatnich dniach nie mam czasu śledzić forum...

Nie

Do kiedy mają czas na poinformowanie?

W regulaminie nie ma zapisu. Jedynie, że w piątek wyłonią zwycięzców.

Oni to mogą nawet o 23 dziś wysłać emaile. U nich nie ma reguły... Wyświetl w wątku >>
1 rudzixon 0

donia7

#7239517 Napisano: 07.02.2025 19:00:43 w WC - rozmowy o wszystkim
Jestem zmartwiona, wydałam wszystkie bony już. Jak ja teraz pójdę do Biedronki, Kauflandu albo do Lidla? emotka emotka Wyświetl w wątku >>

donia7

#7239183 Napisano: 06.02.2025 11:48:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
unicornes napisał(a):

Hej! Kupiłam dwie zupki instant do konkursu moje włoskie wakacje i w domu zorientowałam się, że na paragonie mam "vifon nudle" . Co w takiej sytuacji? Jaka powinna być nazwa na paragonie?

Też tak mam emotka Wyświetl w wątku >>
1 unicornes 0

donia7

#7238669 Napisano: 03.02.2025 19:15:19 w WC - rozmowy o wszystkim
ziolko napisał(a):

jagodzianka napisał(a):

Dostalam maila ze udało się logowanie z innego urządzenia (Kolumbia) , akurat trzymałam telefon w ręku więc szybko weszłam , e mail szybko został usunięty i pojawiała się wiadomość z max o potwierdzeniu zmianie maila lub hasła , w każdym razie ten mail też szybko został usuniety( nie przeze mnie ) , szybko zmieniłam hasło do maila ale martwię się co to miałam być i co się tam wydarzyło, w aktywnościach potem spojrzałam że było w styczniu wiele nieudanych prób logowania do mojej poczty z Arabii, Iraku itp i dwie udane , mieliście coś takiego , co dalej robić ?

Masz jakieś skany dokumentów na poczcie albo inne dane wrażliwe? Jakieś pesele itp?
Pozmieniaj hasła wszędzie tam, gdzie podawałaś tego maila

Miałam tak jakiś czas temu. Ktoś próbował wbić się na moją pocztę, vinted i linkedin. Na to ostatnie mu się udało :/ Hasła nie byłam w stanie już zmienić. A na poczcie i vinted zmieniłam i włączyłam szybko uwierzytelnianie dwuskładnikowe.

Czy jest tu jakaś ogrodniczka/ogrodnik, którzy orientują się czy hortensja osikana przez psa padnie? Mamy psa od kilku miesięcy i ostatnio już biega normlanie po ogródku. Boję się o rośliny, a przymierzam się do sadzenia hortensji. Wyświetl w wątku >>
0 0

donia7

#7238500 Napisano: 03.02.2025 10:34:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Działa Wam już ta strona Whiskas? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

donia7

#7238408 Napisano: 02.02.2025 14:52:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
adamo86 napisał(a):

agi68 napisał(a):

katee14 napisał(a):

Próbował ktoś wysłać dzisiaj whiskas? Zmniejszyłam zdjęcia, a nie idzie wysłać z żadnej przeglądarki ciągle wyskakuje komunikat 
Oops!Something went wrong.
Our team has been notified and will review the issue soon.
Please try again later.

Próbowałam kilkakrotnie wczoraj, dzisiaj, rozmiar zdjęcia mały, cały czas ten sam komunikat.i n

Mam to samo od wczoraj. I teraz nie wiem czy ich błąd czy mam dalej cudować ze zdjęciem 

Mi też nie działa i mam ten sam komunikat... Wyświetl w wątku >>
0 0

donia7

#7237931 Napisano: 29.01.2025 21:28:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
notta napisał(a):

Czy baza z konkursami się wyzerowała? Wchodzę we wszystkie konkursy i mam wszędzie zera? Czy ktoś jakieś paskudne zaklęcie na moje konto rzucił?

Ja tak mam jak wcisnę "Konkursy z moim udziałem" emotka Wyświetl w wątku >>
1 notta 0

donia7

#7237662 Napisano: 28.01.2025 15:30:26 w Paragony na trwające konkursy
mima napisał(a):

rufus napisał(a):

Kupie zdjecie kota do whiskas

I co jeszcze? a jak pod Ciebie podszywa się jakiś zoofil? Moja piękna koteczka w niebezpieczeństwie!!!!!!emotka emotka

Kotów też tyczy się Rodo emotka
Ja nie będę szastać wwizerunkiem swoich kotek emotka

Kupię Wawel Itm emotka  I kod na Oshee z Żabki Wyświetl w wątku >>
0 0

donia7

#7237636 Napisano: 28.01.2025 13:28:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Kinder biedniej, niestety. Dwa latat temu słodycze rozdawałam, a w tym roku jest mniej. Wyświetl w wątku >>

donia7

#7237371 Napisano: 27.01.2025 12:47:57 w moje dzisiejsze wygrane :)
stokrotka238 napisał(a):

W pewnym wątku ponarzekałam, patrzę, a tu 2 karty empik wygrałam 😁🎉

Też  emotka Wyświetl w wątku >>

donia7

#7237187 Napisano: 25.01.2025 20:35:07 w Wkurza mnie...
adamo86 napisał(a):

donia7 napisał(a):

atyde25 napisał(a):

Jestem załamana bo szykuję nowe paki do ecozwrotów. Cudowny polarek za 320 zł 100 % poliester. Prać w max 20 stopniach taaaa
Sweterek z Nutelii 85% acryl i aż 15 bawełna no szok. Prać w 30 stopniach. Tak napisałam do tych browarów w Poznaniu co myślę o ich nagrodzie polarku. Nie będę już oceniać gadżetów z Knorra bo też skład sądząc po skarpetkach nie porywa.
Ale wkurza mnie ,że coś mnie uczuliło i szyja mnie swędzi. Nie , nie zakładam na siebie niczego z cudów z poliestru i acrylu.

Ten polarek z Hardmade porażka. Tak chcialam go wygrać, ale teraz wolę te marne 50 zł.

Skoro tak, to chętnie odkupię za 50zł emotka

Ja zamiast polarka wygrałam wówczas 50 zł  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

donia7

#7237184 Napisano: 25.01.2025 20:19:37 w Wkurza mnie...
atyde25 napisał(a):

Jestem załamana bo szykuję nowe paki do ecozwrotów. Cudowny polarek za 320 zł 100 % poliester. Prać w max 20 stopniach taaaa
Sweterek z Nutelii 85% acryl i aż 15 bawełna no szok. Prać w 30 stopniach. Tak napisałam do tych browarów w Poznaniu co myślę o ich nagrodzie polarku. Nie będę już oceniać gadżetów z Knorra bo też skład sądząc po skarpetkach nie porywa.
Ale wkurza mnie ,że coś mnie uczuliło i szyja mnie swędzi. Nie , nie zakładam na siebie niczego z cudów z poliestru i acrylu.

Ten polarek z Hardmade porażka. Tak chcialam go wygrać, ale teraz wolę te marne 50 zł. Wyświetl w wątku >>
0 0

donia7

#7236876 Napisano: 23.01.2025 16:42:15 w Wkurza mnie...
zezowaty_kot napisał(a):

Nuna1210 napisał(a):

Przyłączam się! Tak bardzo się nudzę, że piszę zgłoszenia na konkursy, z których nie mam jeszcze paragonu... Zaraz zacznę sama sobie wymyślać pytania konkursowe 😂

Pani Nuna, czy to pytanie konkursowe jest teraz z nami w pokoju? 😁

Ja wczoraj robiłam to samo emotka Wyświetl w wątku >>

donia7

#7236828 Napisano: 23.01.2025 12:24:28 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
malgol napisał(a):

Nuna1210 napisał(a):

nata1898 napisał(a):

Nuna1210 napisał(a):

U mnie też 200 zł do Lidla z Pepsi, ale na razie jedna, na dwie jeszcze czekam 🙂

Z jakiego dnia wysłali? emotka

Nie wiem dokładnie, bo to było zanim zaczęłam to skrupulatnie śledzić, ale jedną wygraną miałam z początku konkursu (jakoś 14./15.11) i to pewnie ta 🙂

do mnie doszła wygrana z 14

Do mnie z 26.11 Wyświetl w wątku >>
0 0

donia7

#7236310 Napisano: 21.01.2025 09:53:17 w Avanti
niunio napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

montezuma napisał(a):

pikawka napisał(a):

O losie co jest z Avanti… zmieniła się komisja? Ewidentnie inny styl nagradzają, czy się mylę ?:/

A może powód jest zupełnie inny, banalny nawet?
Nowa platforma zwiększyła w sposób bardzo znaczny popularność konkursów organizowanych przez agencję. 
Efekt?
Znacznie większa konkurencja i mniejsze szanse na nagrody.

Pozostaje mieć nadzieję, że w związku ze zwiększonym zainteresowaniem akcjami promocyjnymi Avanti powiększyło także znacząco zespół wyłaniający laureatów.

Nie sądzę, konkurencja konkurencją, ale coś by wpadło a tu ściana dosłownie. Tym bardziej że dużo było przed świętami ich konkursów, to też się trochę rozłożylo. Chyba faktycznie teraz inne odpowiedzi wybierają, choć staram się zmieniać styl, ale póki co bezskutecznie. Pozostaje mieć nadzieję że załapę się na jedną ze 100 nagród dziennych w Biedronce.

A ja w ciągu tylu lat wygrałam tylko 2 razy(badziewia emotka ) w Avanti i nadal nie wygrywam. Dla mnie nic się nie zmieniło, a ślę na każdy konkurs sporo zgłoszeń, w różnym stylu. Dla mnie to losowania, choćby nie wiem kto co tu napisał emotka

Totalnie, masz rację. Nagrody losują, a te same osoby, które regularnie wpisują się w mdw, to po prostu podstawieni statyści.

Oczywiście, to są statyści i tego się trzymajmy emotka  a zezowaty kot to w ogóle już taka statystka i aparatka, że szok emotka  ;) Wyświetl w wątku >>

donia7

donia7

#7236061 Napisano: 20.01.2025 11:17:16 w WC - rozmowy o wszystkim
nanajka81 napisał(a):

tereniagno napisał(a):

Dziś przeżyłam horror.Córka pojechała z zięciem do lasu.Zabrali ze sobą 2,5 letniego Haskiego, żeby wybiegał się.
Nie zauważyli jak oddalił się, zapewne puścił się za jakimś zwierzakiem.Córka dzwoni do mnie z płaczem, że Paguś zaginął.
Szukali go w lesie przeszło 40 minut, mgła, że nic nie widać.Objechali las wzdłuż i w szerz.Po drodze pytali ludzi, czy nie spotkali.
Gwizdali gwizdkiem, bo na to reagował, wołali i cisza.Ktoś widział nad jeziorem 4 km od lasu i to z drugiej strony jeziora,
to jakieś 8 km od nich.Zięć pojechał, a Paguś szczekał przeraźliwie( Paguś nigdy nie szczeka)-dawał znać gdzie jest i gdzie mają go szukać. Gdy do niego dotarł, to śmierdział bagnem, cały brudny.Wyglądał jak dzik emotka . Dodam, że bardzo zadbany pies,członek rodziny.Był bardzo przestraszony i wyczerpany.Myślę, że jakiś zwierzaczek uciekał przed nim w bagno,a ten leciał za nim na oślep bez pohamowania.Jak wzięli go do auta, to zaraz zasnął.W połowie drogi obudził się i obserwował, czy aby napewno jadą do domu.
Oczywiście tapicerka w aucie cała do wyprania, brudna i śmierdząca. Wrócili do domu zaraz do kąpania,suszenie i czesanie.Najadł się i cały czas śpi, tylko przechodzi z miejsca na miejsce cały czas przy córce.Nie wiem co go pikło, że poleciał za zwierzakiem.On nigdy nie oddalał się daleko od córki.Zawsze oglądał się i kontrolował gdzie jest córka.Zięć powiedział,  że już do lasu nigdy z nim nie pojedzie.Więcej jak miesiąc nie byli z nim w lesie i taki numer odwalił.Zawsze idą w stronę wsi, żeby wybiegał się w polu lub 2x wokół jeziora.No podniósł mi dziś solidnie adrenalinę ten nasz Paguś, ma czipa, ale nie był uaktualniony. Na obroży też ma nr telefonu  w razie co. Dobrze,że znalazł się i jest bezpieczny.To tyle na dziś emotka

Szwagierki 11-letni Haski non stop kombinuje jak uciec z podwórka i nawet dość często mu się to udaje. Efekt tego jest taki że pobiega po tej naszej miasto-wiosce po czym zmęczony gdzieś siada i czeka aż go znajdą - na obroży ma imię i numer telefonu więc zawsze znajdzie się ktoś kto zadzwoni z informacją gdzie jest pies. Pies już tyle razy zwiał że pół miasta go zna i i jak znajomi widzą że biegnie to już do niej albo do mnie dzwonią z informacją gdzie sobie hasa albo siedzi.

Nasz się nauczył klamkę od furtki otwierać (już mamy bramę wjazdową) i raz też uciekł, na szczęście niedaleko i jeszcze bezczelnie stał na drodze i czekał na męża, czy go już szuka czy jeszcze nie emotka  Furtka musi być zamykana na klucz emotka Wyświetl w wątku >>
1 nanajka81 0

donia7

#7236052 Napisano: 20.01.2025 10:43:53 w WC - rozmowy o wszystkim
tereniagno niech córka i zięć mają nauczkę i psa już nigdy nie spuszczają emotka My mamy rocznego Thai Ridgebacka. Jest to pupilek męża. I jakoś 2 miesiące temu, kiedy nie mieliśmy jeszcze bramy wjazdowej, to wysunął głowę z obroży (na smyczy był) i mi zwiał. Pobiegłam oczywiście za nim przerażona, w wyobraźni widząc rozpacz męża i zastanawiając się jaką kwotę będę musiała oferować komuś, kto go znajdzie z ogłoszenia. Ale mimo, że poleciał nie wiadomo gdzie, to za 10 min wrócił pod drzwi domu. Wyświetl w wątku >>
0 0

donia7

#7235984 Napisano: 19.01.2025 20:31:50 w WC - rozmowy o wszystkim
snowflake napisał(a):

donia7 napisał(a):

Dziś dowiedziałam się, że mam być jakimś beznadziejnym świadkiem w sądzie w środę. Kiedyś jakieś wezwanie przyszło, mąż nie odebrał i ponoć było ponowne awizo. Osoba, która mnie wezwała na świadka straszy mnie, że jak się nie wstawię, to będę płacić karę. Skoro nie odebrałam wezwania, to mam ponosić jakieś konsekwencje? No masakra jakaś. W dodatku rozprawa, w której wielki G wiem.

Niestety nieodebrane wezwanie do Sądu jest traktowane jako odebrane 😵‍💫 Polska...

Porażka jakaś emotka  nie mam nawet jak jechać, bo to do sąsiedniego miasta, mam dzieci, lekarza w tym terminie. Ale mi się ciśnienie podniosło! Wyświetl w wątku >>
0 0

donia7

#7235720 Napisano: 17.01.2025 14:51:42 w Avanti
Napiszcie proszę czy emaile z tego konkursu bez paragonu macie o tej samej porze. Wyświetl w wątku >>
0 0