Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika donia7

donia7

#6587401 Napisano: 05.04.2019 13:23:02 w SZUKAM....
Miła26 napisał(a):

Urbanek napisał(a):

Szukam jakieś małej podpowiedzi, jak ustrzelić tego misia z Velvet, bo normalnie spać po nocach przez te miśki nie mogę emotka

ja również szukam podpowiedzi:)

Ja trafiłam kilka sztuk po zakupach ok godz. 19 emotka Wyświetl w wątku >>

donia7

#6587385 Napisano: 05.04.2019 12:51:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Z jakich dni poinformowała Nałęczowianka, może ktoś napisać? Wyświetl w wątku >>
0 0

donia7

#6586835 Napisano: 03.04.2019 18:57:30 w Wkurza mnie...
Ja dzieci przeniosłam do innej szkoły i z tego co zauważyłam to można zadawać mniej i uczyć skuteczniej. W drugiej klasie w poprzedniej szkole moja córka czasem kilka godzin robiła zadania, aż płakała (i nie tylko ona!).A teraz ma jakąś kserówkę, coś powtórzyć, zrobić w ćwiczeniach i zajmuje to góra 30-45 minut (jak się skupi) emotka Wyświetl w wątku >>

donia7

#6586292 Napisano: 02.04.2019 15:11:41 w Wkurza mnie...
superloser napisał(a):

Wiesz, zawsze możesz kuzynkom szepnnąć, ze na ekonkursy mogą cos fajnego Dziecku kupić po taniości - nawet mogą złożyć sie na głosnik Bose  emotka  albo voucher na jakies atrakcje. (Te prezent.pl czy cos takiego)

Jak ludzie mieszaja, to zawsze o kase chodzi. Zwłaszcza, ci normalnie zarabiający. Ci z wyższego progu, powiedza otwarcie, ze nie maja teraz kasy na komunie, bo na wakacje na Floryde wydali wszystko. emotka

właśnie ten głośnik próbuję sprzedać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

donia7

#6585923 Napisano: 01.04.2019 17:06:14 w Wkurza mnie...
superloser napisał(a):

donia7 napisał(a):

ziolko napisał(a):

donia7 napisał(a):

Wkurza mnie to, że z 27 osób zaproszonych na komunię mojej córki będzie ledwo 11 z nami. Taką mamy rodzinę...

Kiepsko... 
Jakie powody nieobecności podawali?

Takie żałosne, że aż wstyd pisać.

Wiesz, może nie każdy sie chetnie przyzna, że nie ma kasy... bo trzeba dojechac, w cos sie ubrac i dac cos do koperty.
To jakies 1000zl na jeden dzień, za który cała rodzina może żyć miesiąc.

I wiem, że o obecność chodzi - może kiedyś, dziś to czysty biznes i impreza w lokalach. 
I wiem, że nie szata zdobi - tylko każdy sie lepiej czuje jak sie fajnie prezentuje.

Znajomej rodzice byli na wesele zaproszeni. 400km u chrześniaka. Pożyczke brali, by jakość wypaść wsród innych gości. Sam fryzjer skasował ich ponad 100zl. Ona z mężem  nie pojechała, bo nie było ich stać ani z kim dziecka zostawić.

I czasami w życiu można sobie tłumaczyć, że nie ilość a jakość  emotka

Do wczoraj goście mi mieli ostatecznie potwierdzić. Dwie kuzynki zaczęły kręcić, że kiepsko z kasą zarówno u jednej i drugiej, że "przepraszają, ale ich nie będzie" itp. Ja zarówno jednej jak i drugiej napisałam, że prezenty i kasa nie są ważne i mały upominek to też prezent. To jedna i druga napisała, że będą jednak, czyli dojdzie mi 5 osób plus jeszcze ciocia z wujkiem i jeszcze jeden wujek. 19 osób to już inaczej brzmi niż 11... Wyświetl w wątku >>

donia7

#6585272 Napisano: 30.03.2019 08:28:03 w Wkurza mnie...
bruce napisał(a):

donia7 napisał(a):

taalvikki napisał(a):

donia7 napisał(a):

Wkurza mnie to, że z 27 osób zaproszonych na komunię mojej córki będzie ledwo 11 z nami. Taką mamy rodzinę...

ależ w Komunii chodzi o jedność z Bogiem, a nie z tłumem ciotek emotka  więc spokojnie emotka

Masz rację emotka

Akurat moja córcia tym faktem się aż tak nie przejmuje (my z mężem zdecydowanie) . Ani razu nie wspomniala o kasie czy prezentach. My już dawno jej powiedzieliśmy że MY (jako rodzice) na komunie jej kupimy własne pianinko cyfrowe (bo teraz mamy keyboard pożyczony ze szkoly muzycznej) i tyle... Dobił mnie Twój wpis bruce emotka

No, sorry emotka , zaznaczyłam, że oprócz innych rzeczy, lecz z własnego doświadczenia wiem, jak - podczas wręczania zaproszeń - rodzice dziecka mówią: "a zamiast prezentów poprosimy o pieniążki, ponieważ dziecko zbiera na...". Zazwyczaj to remont pokoiku czy wymarzony telefon bądź komputer/laptop. Msza popołudniowa, zaraz po tej komunijnej, to z reguły wymienianie się szeptem w kościele, kto, co i od kogo dostał, ewentualnie - podawanie otrzymanej w prezentach sumy. Ja tu nikogo przecież nie krytykuję, to całkiem normalna rzecz. Psychika dzieci w tym wieku jest nieco inna od pojmowania świata przez dorosłych. Moja Córa miała Komunię wieki temu, wtedy coś takiego do głowy by nam nie przyszło, lecz teraz rodzice bez krępacji zapraszają, z góry wskazując, na co czekają dla swego dziecka. Jeśli gdzieś jeszcze są inne rodziny, chwała im za to. emotka emotka

U nas nie ma tego tematu prezentów chyba przez te konkursy. Wszystko mamy w nadmiarze hulajnogi, deskorolki, tablety itp  emotka  Może to ma jakiś wpływ, zresztą moja od zawsze ma małe wymagania mimo, że dostawała różne prezenty.  Wyświetl w wątku >>

donia7

#6585260 Napisano: 29.03.2019 23:04:56 w Wkurza mnie...
taalvikki napisał(a):

donia7 napisał(a):

ależ w Komunii chodzi o jedność z Bogiem, a nie z tłumem ciotek emotka  więc spokojnie emotka

Masz rację emotka

Akurat moja córcia tym faktem się aż tak nie przejmuje (my z mężem zdecydowanie) . Ani razu nie wspomniala o kasie czy prezentach. My już dawno jej powiedzieliśmy że MY (jako rodzice) na komunie jej kupimy własne pianinko cyfrowe (bo teraz mamy keyboard pożyczony ze szkoly muzycznej) i tyle... Dobił mnie Twój wpis bruce emotka Wyświetl w wątku >>

donia7

#6585240 Napisano: 29.03.2019 21:47:31 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

donia7 napisał(a):

Kiepsko... 
Jakie powody nieobecności podawali?

Takie żałosne, że aż wstyd pisać. Wyświetl w wątku >>
2 brucee, nkba 0

donia7

#6585233 Napisano: 29.03.2019 21:27:14 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie to, że z 27 osób zaproszonych na komunię mojej córki będzie ledwo 11 z nami. Taką mamy rodzinę... Wyświetl w wątku >>
2 brucee, nkba 0

donia7

#6584745 Napisano: 28.03.2019 14:22:14 w Czy informują/ informowali?
Jordan z DN zapomniał?

edit: właśnie esek emotka Wyświetl w wątku >>

donia7

#6584641 Napisano: 28.03.2019 10:47:02 w Wkurza mnie...
joasiunia napisał(a):

...że jak siadam do pisania konkursowych zgłoszeń, to moja głowa jest jednym wielkim chaosem emotka Przetwarzam w myślach wszystkie konkursy na raz, myślę jednocześnie o wszystkim i niczym, za nic nie potrafię się skupić i sklecić czegoś z sensem  emotka

ja też... włączam muzykę na youtube i zerkam na hgtv w tle emotka  rozpraszam siebie sama na własne życzenie emotka Wyświetl w wątku >>
1 joasiunia 0

donia7

#6584534 Napisano: 28.03.2019 08:20:26 w Wkurza mnie...
dwaburekoty napisał(a):

na pewno nie wygram Mini z Goralek. te wafle są obrzydliwe..... fuuuuu...
ps. tak wiem, ze nie muszę ich jeść, ale:
1) staram się szanować swoje pieniądze nawet jeśli to 1zl
2) jestem przewrazliwiona na temat próchnicy u dzieci nie tylko swoich
3) żal mi ptaków, które wpadną w taką otyłość, że nie będą w stanie wzbić się w powietrze.

Ja pamiętam jak Góralki (kiedyś Horalky) moja teściowa przynosiła moim dzieciom. Córcia pół roczku a ta z tym je*** Horalky. Trafiało mnie i do tej pory tych batoników nienawidzę. Wiecznie ich wyrzucałam emotka Wyświetl w wątku >>
1 nkba 0

donia7

#6584466 Napisano: 27.03.2019 19:49:07 w Pomoc potrzebującym!
Proszę o małą cegiełkę. Jeszcze dużo brakuje... ale w między czasie były prowadzone różne zbiórki w szkołach i akcje. Może się uda emotka

https://www.siepomaga.pl/gabi?fbclid=IwAR0vDSflJ-_-lv-dUOblKPebQr4KOHTMuSF-hNetQebtFyb7PtnyQCfaKZs
Wyświetl w wątku >>
0 0

donia7

#6583846 Napisano: 26.03.2019 06:45:43 w Paragony na trwające konkursy
Kupię paragon Tchibo Itm Wyświetl w wątku >>
0 0

donia7

#6583845 Napisano: 26.03.2019 06:38:59 w Kupię...
Kupię 4 kody do Multikino  Wyświetl w wątku >>
0 0

donia7

#6583773 Napisano: 25.03.2019 19:46:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
masza napisał(a):

Czy macie zwrotki z Tymbark Polomarket ?

Nie emotka Wyświetl w wątku >>
1 masza 0

donia7

#6583598 Napisano: 25.03.2019 12:47:41 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
co za beznadziejny miesiąc emotka Wyświetl w wątku >>

donia7

#6583284 Napisano: 23.03.2019 18:55:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@gnieszk@ napisał(a):

donia7 napisał(a):

Wygrałam misia z Velvet i zniknął mi formularz..Nie zdążyłam odesłać danych. Przepadł czy wyślą emaila? 

Wyślą formularz na maila ale raczej nie od razu. Jutro lub w poniedziałek.

Uff bo córcia chciała psiapsiółce dać emotka dzieki  Wyświetl w wątku >>
0 0

donia7

#6583282 Napisano: 23.03.2019 18:48:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Wygrałam misia z Velvet i zniknął mi formularz..Nie zdążyłam odesłać danych. Przepadł czy wyślą emaila?  Wyświetl w wątku >>
0 0

donia7

#6583071 Napisano: 22.03.2019 16:06:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
67zielonaszpilka napisał(a):

donia7 napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

pioge7 napisał(a):

zwyciezczyni napisał(a):

jestem karlsbadowo-zielona - ktoś pytał o nr paragonu, czy domyślnie ślecie wszystkie?

Ja wysyłam wszystkie zgłoszone na dany numer emotka  co mi z nich skoro zawsze kupuje produkty konkursowe na osobne paragony i nic na nich nie mam emotka  niech sobie wybierają emotka   

A ja w ogóle nie wysyłam emotka  Nie będę tracić 5 zł i tracić czaus na wycieczkę na pocztę, żeby dostać czapkę, która i tak mi się nie przyda bo a) idzie wiosna, b) jest fioletowa i do niczego mi nie pasuje c) ani tego nie sprzedam ani nikomu nie podaruje ani nawet na jakieś przebranie się nie nada  emotka

Robisz błąd, bo nie wiesz, czy nie wygrałaś vouchera. Zapewne wygrani wycieczek dowiedzą się o tym, jak kurier przyniesie kopertę.

Ktoś pisał, że dzwonił do agencji i te smsy bez podania nagrody to czapki. Więc myślę, że nie robię błędu bo vouchery pewnie były informowane telefonicznie emotka

Jak uważasz. Ostatnio z ekspresami było podobnie i myślę, że ktoś z "czapki" ma voucher.  Wyświetl w wątku >>