Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika donia7

donia7

#6497561 Napisano: 13.06.2018 16:22:08 w Informują

donia7

#6497297 Napisano: 13.06.2018 10:39:55 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

buziolek napisał(a):

donia7 napisał(a):

A może kupila88 miała koszulkę i zagrała jeszcze raz z myślą, że trafi piłkarzyki- stąd ta wymiana? emotka
Sądząc po jej postach, to próbuje ugrać te piłkarzyki emotka  więc trochę ją rozumiem.

A ja jestem zdania że każdy ma równe szanse w konkursach/loterii, mi nic do tego że ktoś ma nawet 20 gier, a ktoś zero.
Wygrał uczciwie, niech ma   emotka  
Nikomu niczego nie zazdroszczę, jak się nie uda w tym konkursie, trudno, będą inne konkursy/loterie emotka  

A ja zazdroszczę i to nawet przynosi efekty emotka Ostatnio pozazdrościłem cudaczkowi wygranego kina domowego, a dziś sam wygrałem duuuży telewizor emotka (traktuję to jako pierwszy krok na drodze do skompletowania wymarzonego zestawu, więc proszę - komu jeszcze mogę czegoś pozazdrościć, by dograć sobie jeszcze to kino domowe do kompletu? emotka ) emotka

to ja Tobie pozazdroszczę tv emotka i gratulacje! emotka Wyświetl w wątku >>

donia7

#6497250 Napisano: 13.06.2018 09:27:35 w Wkurza mnie...
buziolek napisał(a):

donia7 napisał(a):

A może kupila88 miała koszulkę i zagrała jeszcze raz z myślą, że trafi piłkarzyki- stąd ta wymiana? emotka  Sądząc po jej postach, to próbuje ugrać te piłkarzyki emotka  więc trochę ją rozumiem. Bo mnie wkurza, że ludzie mają już trochę gier z Lubisi (a ja nie mogę jednej, bidnej trafić emotka )

A ja jestem zdania że każdy ma równe szanse w konkursach/loterii, mi nic do tego że ktoś ma nawet 20 gier a ktoś zero. Wygrał uczciwie, niech ma   emotka  . To nie przedszkole, żeby każdy miał po równo, w stylu"Prose Pani bo on dostał trzy cukierki a ja jednego" Nikomu niczego nie zazdroszczę, jak się nie uda w tym konkursie, trudno , będą inne konkursy/loterie emotka  

a ja "zazdroszczę" gry z Lubisi i chciałabym  w końcu jedną trafić emotka  a tylko dlatego, że moje dzieci ją chcą i kiedy widzą reklamę w tv to ciągle słyszę pytania, kiedy ją w końcu wygram emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

donia7

#6497246 Napisano: 13.06.2018 09:09:43 w Wkurza mnie...
A może kupila88 miała koszulkę i zagrała jeszcze raz z myślą, że trafi piłkarzyki- stąd ta wymiana? emotka  Sądząc po jej postach, to próbuje ugrać te piłkarzyki emotka  więc trochę ją rozumiem. Bo mnie wkurza, że ludzie mają już trochę gier z Lubisi (a ja nie mogę jednej, bidnej trafić emotka ) Wyświetl w wątku >>
0 0

donia7

#6497161 Napisano: 12.06.2018 20:45:49 w Wkurza mnie...
dolly napisał(a):

mietowa napisał(a):

(...)
Ale uważajcie - najbardziej zaskakujący był nietoperz, który pewnej nocy wleciał przez uchylone okno. Schowałam się pod łóżko, a ten mały dziad usiadł na podłodze, metr od mojej kryjówki. Niemal wpadłam w histerię. Mąż ryje ze śmiechu, ja wyję z przerażenia, krzyczę: "weź stąd moje dziecko!" (niby w chwili zagrożenia MOJE, ale TY je zabierz  emotka ), 10-miesięczniak stoi w łóżeczku o 2 w nocy, kompletnie rozbudzony i ryje ze śmiechu jak ojciec.
Także ten. Komary to pikuś emotka .
Oczywiście ta piękna historia opowiadana jest na każdej imprezie rodzinnej. 

Dobrze, że nie widziałaś, jak mnie goniła wiewiórka w parku emotka

ja też kiedyś uciekałam przed wiewiórkami w parku w Anglii :P było ich tam mnóstwo emotka Wyświetl w wątku >>
1 dolly 0

donia7

#6496984 Napisano: 12.06.2018 16:09:46 w SZUKAM....
visserarthur napisał(a):

Dorzuc mu, jak juz korespondujesz, ze gdyby nie my, to by nie istnial

on pewnie i tak to wszystko czyta, skoro taki "zorientowany" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

donia7

#6496948 Napisano: 12.06.2018 15:11:03 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
0 0

donia7

#6496802 Napisano: 12.06.2018 09:02:34 w Wkurza mnie...
zaczytana-pola napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

Ludzie na olx temat był już wałkowany 
Ale dziś babka zaskoczyła mnie totalnie jej pytanie - Mogę prosić o powód sprzedaży nóż się w kieszeni otwiera a uj cię to obchodzi emotka

Najlepsi ostatnio są ci, którzy ws. towaru wystawionego np. za 1400 zł ( w sklepie ponad 2000 zl) piszą, że za 500 zł wezmą.  emotka  Ja brałabym za friko  emotka

Ja jestem w trakcie sprzedawania mieszkania i ceny jakie ludzie proponują są śmiechu warte. Mąż powiedział, że zacznie takich klientów wypraszać... Wyświetl w wątku >>

donia7

#6496647 Napisano: 11.06.2018 18:56:10 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

budryska napisał(a):

Wkurza mnie moja teściowa emotka
Jak jej córka (siostra męża) miała małe dziecko, to biegała do niej codziennie. A do nas nie dość, że na samym początku powiedziała, że "ona już wnuki wychowała, teraz moja mama niech się zajmuje", to jeszcze powiedziała ostatnio mojej mamie (gdy przyszła ją zmienić dosłownie na godzinę), że "obcy to chociaż by zapłacili", a jak moja mama wracała dziś od nas  i spotkały się na mieście, to ją spytała: "już po służbie?" emotka

Kobiecina ma prawo do swojej opinii, tylko może jest mało subtelna w jej wyrażaniu emotka
A NIEKTÓRZY rodzice małych dzieci (nawet Ci mocno zamożni!) jakoś nie wpadną na to, żeby niańkę zatrudnić, tylko oczekują, że się dziadkowie bezpłatnie wnuczętami zajmą. Powiedzenie "Czas to pieniądz" nie wzięło się znikąd. Upał jest, dziecko trzeba podnosić / przenosić (a kręgosłup już nie ten) i naprawdę rzadko która babcia jest okazem zdrowia, ale po co sobie głowę niańką zawracać - od czego są dziadkowie... Każda minuta czy godzina, gdy ktoś się z dobrego serca zajmuje cudzym dzieckiem, powinna być traktowana jak prezent, a nie oczywistość / obowiązek.

Mnie zaś wkurza, że ktoś w obrębie mojej rodziny dał się naciągnąć na "jakiś trzyletni abonament 80 zł / m-c za tablet i telefon". Tego się nie spodziewałam, ręce opadają emotka

zgadzam się, ale czasem jest tak, że teściowe dosłownie się nudzą ( i wcale nie są obłożnie chore)... I jednemu swojemu dziecku przyjdzie pomóc przy wnuku ( nie mówię, że ma niańczyć, ale chociaż raz na tydzień zaglądnąć do tego dziecka, żeby mama mogła iść spokojnie po ziemniaki), a drugiemu już nie... W przypadku budryski-do dziecka córki biegała codziennie, natomiast przy synu robi problem. Wyświetl w wątku >>
1 budryska 0

donia7

#6496639 Napisano: 11.06.2018 18:35:07 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

budryska napisał(a):

Wkurza mnie moja teściowa emotka do nas nie dość, że na samym początku powiedziała, że "ona już wnuki wychowała, teraz moja mama niech się zajmuje"

Dokonała podziału ról, ma do tego prawo. emotka Dzieci to jednak GŁÓWNIE obowiązek rodziców. Ja to rozumiem. Pokolenie wyżej MOŻE służyć wsparciem i pomocą, ale nie musi.

jakby powiedziała, że ja wychowałam swoje dzieci, teraz Wy się zajmujcie- to ok, ale ona wyraźnie powiedziała, że niech teraz się jej mama zajmuje emotka  dziwne to, ale przypomniało mi to moją teściową. Kiedy miałam malutkie dzieci, mąż jeździł w delegację (synek miał miesiąc, córcia 2 latka, kiedy pojechał na 4 tygodnie)to nie mogłam na nią liczyć, żeby w zimie chociaż skoczyć do sklepu czy wyrzucić śmieci. Teraz, kiedy dzieci są już duże i tam przyjdziemy to jest "kochaną" babcią. Wyświetl w wątku >>

donia7

#6496615 Napisano: 11.06.2018 17:13:21 w Dziś cieszę się z.....
cb656 napisał(a):

donia7 napisał(a):

no wiesz... zawsze jedna osoba więcej do polemizowania emotka

Srutututu, kłębek drutu emotka emotka emotka wredna jesteś, wiesz? emotka

no wiesz co!  emotka  :P Wyświetl w wątku >>
0 0

donia7

#6496611 Napisano: 11.06.2018 17:07:26 w Dziś cieszę się z.....
cb656 napisał(a):

donia7 napisał(a):

cb656 napisał(a):

Mysia napisał(a):

Ja dziś cieszę się, że moja siostra już totalnie wkręciła się w konkursy...

emotka emotka szok. Super. emotka emotka

czekasz już na nią?  emotka

Nie mam pojęcia, dlaczego tak pomyślałaś. emotka
NIE CZEKAM.
Jest dla mnie ekscytującym fakt, że można zarażać zamiłowaniem do zabaw konkursowych - w takim stopniu, że uczeń osiąga poziom mistrzowski jeszcze przed nauczycielem emotka

no wiesz... zawsze jedna osoba więcej do polemizowania emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

donia7

#6496608 Napisano: 11.06.2018 16:59:24 w Dziś cieszę się z.....
cb656 napisał(a):

Mysia napisał(a):

Ja dziś cieszę się, że moja siostra już totalnie wkręciła się w konkursy emotka Dziś posłała mi TABELKI z wykazem konkursów,daty, co kupić, gdzie.. Dzwoni i mówi, że było coś z Knorra. Ja na to, że nie pamiętam. Siostra: Wpisz w ekonkursy emotka Czekam, aż do forum dołączy emotka emotka

emotka emotka szok. Super. emotka emotka

czekasz już na nią? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

donia7

#6496154 Napisano: 09.06.2018 14:21:26 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
mczarna napisał(a):

basku napisał(a):

bosze, ciągle zero wygranych, same porażki, tylko tracę kasę na paragony i smsy emotka

a dziś wisienką na torcie która mnie całkiem dobiła, był mail z onetu

Nagroda w konkursie to:  
Witamy

Gratulujemy wygranej w konkursie:  „Rodzinne atrakcje”
Nagroda w konkursie to:  
ZESTAWU GADŻETÓW W POSTACI: Plan lekcji i linijka, Kolorowanka, Płyta CD, Słuchawki, Długopis i notes

ajaja, wolałabym już nic do dostać niż plan lekcji i linijkę emotka emotka

Pewnie ktoś tam sie cieszy,a Ty płaczesz ...

ma prawo emotka

czerwiec jest beznadziejny emotka Wyświetl w wątku >>
1 mietowa 0

donia7

#6495285 Napisano: 06.06.2018 22:39:38 w Dziś cieszę się z.....
taalvikki napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

Cieszy mnie szczęście moich sąsiadów. Wygrałam nocny rejs statkiem ale z powodu choroby nie mogłam w niej uczestniczyć. Oddaliśmy bilety sąsiadom by trochę czasu spędzili razem. 4godziny bez dzieci to bezcenny dzień dziecka A dla mnie ich radość bezcenna!

nie do końca to rozumiem. że niby ludzie mają dzieci, a potem się cieszą, gdy mogą się na parę godzin ich pozbyć? emotka

tak, dokładnie tak jest. Własne dzieci wysysają z rodziców resztki energii i my z mężem cieszymy się,gdy na godzinę wyskoczymy sami do sklepu, albo w końcu wieczorem padną...Ale to nie znaczy, że się ich nie kocha. Ja miewam tak, że nieraz zatęsknię nawet jak są w szkole/przedszkolu...
Ale też byłam 3 miesiące z nimi sama, bo mąż był w delegacji i dały mi nieźle popalić... Wyświetl w wątku >>

donia7

#6495032 Napisano: 06.06.2018 11:30:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
alan84 napisał(a):

dla upewnienia sie.. w kauflandzie FA nalezy zakupic 2 produkty zgadza sie?

jeden wg regulaminu emotka Wyświetl w wątku >>
1 kropka-82 0

donia7

#6494925 Napisano: 05.06.2018 22:09:55 w NA CO CZEKAMY?
mia napisał(a):

08.06 - "Kup Ariel i wygraj pralkę lub zapas produktów Ariel na cały rok” c4-05.06+3dr sms
11.06 - Z uśmiechem sprzątamy nagrody ITM- 6.06+ 3 dr
11.06 - Wyślij uśmiech w podróż - I etap
12.06 - Auchan IV runda
12.06 - "Najwspanialsza wakacyjna przygoda" Lidl
14.06 - #goshgirl nagrody główne (rowery) 31.05 + 14dni na info @.
15.06 - „Wspólnie dbamy o piękno Twojego ciała”04.06+10 sms 
18.06 - "Daj się poruszyć Nestlé i wygraj 2 koła" Intermarche 13.06+ 5 dni
22.06 - Bricomarche KONKURS MUNDIALOWY - 11.06+ 10 dr

Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

donia7

#6494920 Napisano: 05.06.2018 21:55:02 w Wkurza mnie...
chochliczka napisał(a):

Moja druga babcia nie zyje juz 8 lat,a dzis dostalismy pismo z firmy windykacyjnej na jej dane  o kwocie 500 zl do zaplaty.Wczesniej nie bylo zadnych pism, co z tym zrobic? Podobno dlugi sie przedawniaja, na tym pismie od nich jest tylko napisana kwota do zaplaty, nr niby jakiejs umowy i data do kiedy to zaplacic.Nie wiemy o co chodzi, czy faktycznie babacia czegos nie zaplacila, czy to jakies oszustwo?

Nie dzwoń, wyrzuć to do kosza. Mój tato w tamtym roku i jego wszystkie siostry też dostali, że mają zapłacić 2 tyś. Te firmy windykacyjne skupują dane ludzi i wysyłają potem dokumenty do zapłaty, strasząc ludzi. Mój tato był u radcy prawnego, który kazał to olać. Niektórzy się nabierają i niestety, płacą. Wyświetl w wątku >>
2 defed, brucee 0

donia7

#6494795 Napisano: 05.06.2018 17:23:44 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Nic ani na urodziny ani na rocznicę ślubu...dno i wodorosty emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

donia7

#6494772 Napisano: 05.06.2018 16:59:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
deva napisał(a):

W konkursie Fa Kaufland na zdjęciu pisze: dwa produkty Fa, w regulaminie pisze dowolny produkt Fa, więc jeden czy dwa?
Poza tym nie ma mowy o mydełkach, nie pisze, że sa wyłączone, więc chyba można kupić, jak myślicie?

też jestem ciekawa... Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0