Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika delvitto

delvitto

#6479101 Napisano: 03.04.2018 17:36:02 w moje dzisiejsze wygrane :)
zestaw colgate z biedronki emotka Wyświetl w wątku >>

delvitto

#6478566 Napisano: 30.03.2018 21:37:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lager napisał(a):

joan napisał(a):

mia napisał(a):

To znaczy, pewnie i osoba towarzysząca laureatowi musi się natychmiast okazać paszportem? Jeśli tak, to już się robi całkiem wesoło... emotka

Logicznym wydaje mi się, że tak. Tzn. niby nie natychmiast, bo laureat ma aż 2 dni na odesłanie w pełni wypełnionych dokumentów emotka U mnie też ludzi z paszportami prawie nie ma. Teraz się podróżuje na dowód osobisty, zwłaszcza po destabilizacji sytuacji politycznej na Bliskim Wschodzie - wygodniej pojechać do Chorwacji, niż polecieć do Egiptu.

delvitto - mnie również by ta karta prepaid wystarczyła; szczególnie, że ostatnio chyba ktoś miał z Laysami przeboje, bo wiza do Rosji kosztuje 400 zł i nie każdy ma ochotę na taki wydatek przy trzydniowym wyjeździe.

Właśnie po to Lays oprócz biletów hotelu itp. dało laureatom 5000zł na konto żeby pokryć sobie m.in. wizę emotka  (jeśli mowa o loterii Lays)

nie wiem jak jest teraz w Lays, ale rok temu na finał ligi mistrzów kieszonkowe było w kwocie 1500 zł. No ale wtedy nie płaciło się za wizę... Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6478565 Napisano: 30.03.2018 21:35:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

mia napisał(a):

To znaczy, pewnie i osoba towarzysząca laureatowi musi się natychmiast okazać paszportem? Jeśli tak, to już się robi całkiem wesoło... emotka

Logicznym wydaje mi się, że tak. Tzn. niby nie natychmiast, bo laureat ma aż 2 dni na odesłanie w pełni wypełnionych dokumentów emotka U mnie też ludzi z paszportami prawie nie ma. Teraz się podróżuje na dowód osobisty, zwłaszcza po destabilizacji sytuacji politycznej na Bliskim Wschodzie - wygodniej pojechać do Chorwacji, niż polecieć do Egiptu.

delvitto - mnie również by ta karta prepaid wystarczyła; szczególnie, że ostatnio chyba ktoś miał z Laysami przeboje, bo wiza do Rosji kosztuje 400 zł i nie każdy ma ochotę na taki wydatek przy trzydniowym wyjeździe.

no ale teraz załóżmy taką sytuację: wygrywam wyjazd, ale nie mam ochoty jechać, za to z chęcią pojedzie "ktoś" kto byłby i tak moją osobą towarzyszącą. Przecież mam prawo do nagrody, a to, że pojedzie jedna osoba, to co?
Było podobnie w Laysach rok temu. Miałam przyjemność wygrać wyjazd na finał do Anglii, i wielkim zaskoczeniem było dla mnie to, że było w naszej grupie kilka osób "pojedynczych", tzn był ktoś z laureatów, ale samotnie, ale były też osoby, te "drugie", bez swojego laureata. Aż żal było pomyśleć, że się kilka miejsc zmarnowało:( Wyświetl w wątku >>
2 joan, mia 0

delvitto

#6478546 Napisano: 30.03.2018 20:47:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

Bardzo Ci dziękuję za tę informację, emotka właśnie miałam zgłosić kilka transakcji, a mój paszport stracił ważność kilka lat temu. Sama bym tego nie doczytała. Po Świętach zmotywuję się do wyrobienia nowego paszportu, ale gdybym wygrała za te dzisiejsze zgłoszenia, to bym chyba nie przeżyła, ze taka nagroda przepadnie.

Ależ proszę emotka I życzę powodzenia w loterii.

Dodam jeszcze, że info na forum napisałam po otrzymaniu od organizatora pisemnej odpowiedzi na moje zapytanie.

Oczywiście dla mnie to bezsens -> przecież nic nie stoi na przeszkodzie, żeby laureat nieposiadający paszportu odesłał dokumenty z pustym polem (przeznaczony na numer paszportu) i potwierdzeniem złożenia wniosku o paszport O ILE nie przekroczyłby terminu, w jakim ostatni laureat tej loterii musi odesłać te dokumenty. Bo skoro dadzą radę zorganizować wyjazd dla osoby, która im odeśle docs 12.05. (po losowaniu z 10.05.), to czemu laureat z 05.04. musi od razu podać nr paszportu pod rygorem utraty nagrody? Wielka szkoda.

to jest dość krzywdzące, bo w razie czego - czy pojadę czy nie, to i tak moja sprawa, bo mogę mieć paszport, ale wcale nie musi mi się chcieć tam lecieć:( z chęcią bym przytuliła ten "dodatek" na karcie Visa, i też byłoby git emotka  ewentualnie mogłabym bilety komuś sprezentować, kto już ma paszport, ale to by wymagało kilku dni więcej na znalezienie chętnej osoby.  Tak w ogóle, doczytał się ktoś, ile wynosi ten miły dodatek na wyjazd, bo do koszulki to jest 250 euro, czyli ok. tysiaka? Wyświetl w wątku >>

delvitto

#6478275 Napisano: 29.03.2018 18:08:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
właśnie staram się uporać z zarejestrowaniem paragonu na loterię visa. Nic nie rozumiem... Myślałam, że trzeba wpisywać, tak jak kiedyś, jakieś numery i podawać bank, a tu nagle... nic, dostałam jakiś kod, taki długi, ale jeśli mam np 5 paragonów, to mam je jakoś sobie oznaczyć?  Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6478063 Napisano: 28.03.2018 22:05:58 w Paragony na trwające konkursy
mam na zbyciu 3 kasie, chętnie wymienię na cos innego, bo nie mam czasu pisać haseł. Na wymianę może być coca cola z lidla, albo tiger z którejś stacji, albo sama nie wiem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6477267 Napisano: 26.03.2018 21:33:56 w WC - rozmowy o wszystkim
sprzedałam kilka rzeczy na allegro;) kiedyś wchodziłam na swoje konto i sprawdzałam ile mi mają wysłać, miałam ustawiony jeden dzień tygodnia. A teraz nie mogę odnaleźć tych ustawień, znajduję tylko kwotę prowizji do zapłacenia, i poszczególne kwoty potrąceń prowizji od różnych sprzedanych rzeczy. Jak mogę wejść i ustawić, by np innego dnia robili mi przelew?  Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6476296 Napisano: 23.03.2018 12:25:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pytanie do osób, które już wygrały coś w Hochland. Trzeba zbierać im całe opakowania, czy wystarczy tylko np. gorne wieczko od serka?  I skoro właśnie wygrałam 50 zł, to mogę grać dalej, czy są jakieś limity? Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6476292 Napisano: 23.03.2018 12:21:55 w moje dzisiejsze wygrane :)
myślałam,że to niemożliwe, ale trafiłam w bramkę Hochland i mam 50 zł emotka Wyświetl w wątku >>

delvitto

#6476130 Napisano: 22.03.2018 21:18:58 w Biedronka
pawlisko napisał(a):

belca napisał(a):

benasia napisał(a):

Czy ktos jeszcze oprocz mnie czeka na karte z Winiar?

Ja czekam:)

Nie martwcie się. I ja czekam długo

ja czekam na dwie emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6475033 Napisano: 20.03.2018 20:21:42 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
stara wersja bardziej mi się podoba:) nowa jest jakaś mniej czytelna, bardziej "rozciągnięta", no nie wiem... Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6474821 Napisano: 20.03.2018 12:54:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
delvitto napisał(a):

defed napisał(a):

delvitto napisał(a):

Nescafe nie przyjmuje mojego zgłoszenia, wygląda, jakby system nie widział wpisanego nr paragonu, bo wciąż go podświetla na czerwono emotka  paragon jest z selgrosa, ma na początku literkę w, ale bez literki też wpisywałam, i nie idzie:( Ktoś tak miał?

Spróbuj odświeżyć stronę i wklepać dane jeszcze raz.

no niestety, nie pomaga emotka  wciąż się pojawia "wpisz nr paragonu". Robiłam też spację pomiędzy "w" a numerem, i też nic emotka  mam jeszcze jeden paragon, zaraz zobaczę, czy przejdzie.

drugi paragon przeszedł, niestety pudło, ale ten z selgrosa to naprawdę nie wiem co jest grane. Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6474819 Napisano: 20.03.2018 12:51:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
defed napisał(a):

delvitto napisał(a):

Nescafe nie przyjmuje mojego zgłoszenia, wygląda, jakby system nie widział wpisanego nr paragonu, bo wciąż go podświetla na czerwono emotka  paragon jest z selgrosa, ma na początku literkę w, ale bez literki też wpisywałam, i nie idzie:( Ktoś tak miał?

Spróbuj odświeżyć stronę i wklepać dane jeszcze raz.

no niestety, nie pomaga emotka  wciąż się pojawia "wpisz nr paragonu". Robiłam też spację pomiędzy "w" a numerem, i też nic emotka  mam jeszcze jeden paragon, zaraz zobaczę, czy przejdzie. Wyświetl w wątku >>
1 defed 0

delvitto

#6474815 Napisano: 20.03.2018 12:41:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Nescafe nie przyjmuje mojego zgłoszenia, wygląda, jakby system nie widział wpisanego nr paragonu, bo wciąż go podświetla na czerwono emotka  paragon jest z selgrosa, ma na początku literkę w, ale bez literki też wpisywałam, i nie idzie:( Ktoś tak miał? Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6474242 Napisano: 18.03.2018 15:42:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aurorcia napisał(a):

mia napisał(a):

Może uwzględnią. emotka A masz w ogóle napis "cherry" na paragonie? Ta zwykła kosztuje 3,49 zł, więc jak cena ta sama... emotka

Sprawdziłam, jest cherry i cena 2.99  emotka  to była jedyna Coca Cola w Lidlu, a do tego jest wstrętna!

na moim paragonie jest napisane że waniliowa:( syn chciał spróbować, to wzięłam. W końcu cola, i nawet 1 l, zatem co do smaków to powinni by odpuścić:( Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6474201 Napisano: 18.03.2018 13:27:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
i, co do lidla, czy może być coca cola 1 l waniliowa? Bo niby tylko 0,5 i 1 l wchodzą w grę, a w moim lidlu są tylko 2 l, i 0,5 l. te normalne. Ale jest też ta waniliowa, 1 l, no i nie wiem. Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6473443 Napisano: 15.03.2018 17:53:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
atka79 bardzo mądra z Ciebie osoba, fajnie że się tym zajęłaś, może w końcu coś się zmieni:) swoją drogą, czuć wyraznie, że ściemniają, niech pokażą na jakimś dokumencie te wszystkie paragony o takich samych numerach. Niech pokażą że są z różnych miast i z różnych sklepów. Dziwnym trafem, spośród tylu tysięcy konkursowiczów, wygrywają wciąż te same nr paragonów, no jasne! A co na to rachunek prawdopodobieństwa? Banda oszustów tam siedzi!  Wyświetl w wątku >>

delvitto

#6471035 Napisano: 08.03.2018 12:07:48 w Lay's
loteryjki napisał(a):

niunio napisał(a):

joasiunia napisał(a):

jarekaska napisał(a):

U mnie też "problem z kodem" przy kodach z 9 znakami ze Stix 40g

Dokładnie! U nas 5 paczek Stix 40 g i żaden kod nie wchodzi. Specjalny chwyt, żeby kupować tylko wielkie paki, czy niezamierzony błąd? Czy ktoś pisał już o tym do agencji?

Tak, z pewnością łamanie prawa jest stosowane jako specjalny chwyt.  emotka

Wystarczy napisać do organizatora i wszystko wyjaśniają.

no i ja mam odrzucone kody:( Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6470666 Napisano: 07.03.2018 12:36:29 w Lay's
Claudia77 napisał(a):

a miał ktoś info, że wystąpił problem z kodem?

Ja tak mam, nie mogę wysłać, 2 kody mi odrzuca emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6470517 Napisano: 06.03.2018 22:03:48 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
jakoś mi nic nie idzie...
czas się tu wpisać, ponarzekać, i czekać na jutro z nadzieją...emotka Wyświetl w wątku >>
0 0