Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika delvitto

delvitto

#6373964 Napisano: 29.06.2017 16:39:45 w Czy informują/ informowali?
malgosia74 napisał(a):

aurorcia napisał(a):

Wygrał ktoś w ostatnim etapie Perfect fit (karmy) w Tesco? Pisałam do nich to mi odpisali, że już laureaci poinformowani emotka

serio ?  emotka   emotka  

:( Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6373865 Napisano: 29.06.2017 14:02:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

moze to nieco glupie pytanie, nie ogarniam konkursow piwnych (nie pije piwa), ale np. za jakimi kapslami, zawleczkami mozna popatrzec np. w parku, czy przed sklepem? emotka

no właśnie emotka  nie lubię i nie piję, jak te zawleczki odróżnić od siebie, jak nawet się nie wie, czy to z piwa, czy innych napojów. Zdecydowanie wolałabym paragonowe konkursy piwne, bo piwem mogę kogoś obdarować. A tu, trzeba od razu wypić by mieć kapsel czy zawleczkę. Wyświetl w wątku >>
1 jokan 0

delvitto

#6373408 Napisano: 28.06.2017 16:07:56 w moje dzisiejsze wygrane :)

delvitto

#6371781 Napisano: 25.06.2017 21:46:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
przed końcem poprzedniego etapu nie udało mi się wysłać zgłoszenia do laysów w tesco:( wciąż wyskakuje, że wystąpił błąd, robiłam różne rzeczy, zmieniałam przeglądarkę, pisałam z tableta, niestety:( myślałam że mają krótką awarię, i jakoś naprawią, teraz próbowałam znów wysłać na ten paragon co mam nie wykorzystany, i wciaż nie przechodzi emotka  ratunku! Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6371426 Napisano: 24.06.2017 12:34:37 w Kupię...
może komuś został niepotrzebny przyprawnik z kamis? mam osobę, która bardzo chciałaby go mieć, więc jakby coś, to pw proszę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6370393 Napisano: 21.06.2017 21:49:46 w Intermarche
a mnie intryguje inna rzecz. Dlaczego w bliźniaczym (prawie) konku w Kauflandzie, TQG wymaga nr systemowy, a tutaj jest jazda bez trzymanki? Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6370389 Napisano: 21.06.2017 21:43:29 w Lay's
działa Wam stronka z tesco? Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6370269 Napisano: 21.06.2017 16:26:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ir napisał(a):

kalka napisał(a):

ir napisał(a):

To zastanawiające, że konkurs Albedo z wodą miał już 2 losowania, a pojawia się dopiero dziś - nie tylko tutaj, ale w ogóle w sieci. emotka   Czyżby dopiero teraz go upublicznili?...

emotka  To pewne? 
Skąd wiesz, że "pojawia się dopiero dziś - nie tylko tutaj, ale w ogóle w sieci."

Inaczej już by dawno tu był. Zapewne dlatego też nie było go również na innych portalach konkursowych.

to o niczym nie świadczy. Czasem konkurs ma jakąś inną reklamę, niekoniecznie od razu w mediach, i są ludzie, którzy zwracają uwagę na wywieszone plakaty czy ulotki. Ja w ten sposób wygrałam tygodniową w jednym z konkursów. Nie było go nigdzie, w bazie też nie, ale zobaczyłam plakat na drzwiach sklepu, i skorzystałam. Dopiero z 10 dni później konkurs ktoś podał do bazy, zresztą, trwa do tej pory:)  Wyświetl w wątku >>
0 1 xjustx

delvitto

#6369155 Napisano: 18.06.2017 22:32:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
norweska20 napisał(a):

Opakowanie Prince-Polo 28 szt..,,można wysłać jako zgłoszenie- czy w takim wypadku jest ono traktowane jako 1 z 3 wymaganych produktów ? wie ktoś może ?

no właśnie niedawno też podobnie pytałam, o opakowanie zbiorcze 18 sztuk, i nikt nie odpowiedział. Na mój rozum, będąc organizatorem, życzyłabym sobie mieć w rozpisce 3 x produkt. Z punktu widzenia biorącego udział - wygląda to inaczej:) Mam ten paragon i wciąż nie wiem, czy go wysłać:( Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6368994 Napisano: 17.06.2017 23:25:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mam na paragonie opakowanie zbiorcze prince polo, pudełko 18 sztuk, lecz cena jest 1 x 37,79, czy to przejdzie? Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6368962 Napisano: 17.06.2017 20:06:14 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
kadett33 napisał(a):

magdalena_g napisał(a):

Może ktoś się orientuje gdzie można kupić  Coca Colę 250 ml?

chyba biedronka ma.

ale w biedrze są chyba tylko w puszkach takie małe? z kolei - można kupić dowolny napój 250 ml, więc w zasadzie i puszka powinna spełniać kryteria? Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6368740 Napisano: 16.06.2017 18:32:38 w Smolar
violka88 napisał(a):

tytomaszszczescie napisał(a):

kasiaw1431 napisał(a):

ongis napisał(a):

matys napisał(a):

Dla mnie agencja Smolar to jest żenada jeżeli chodzi o loterie właśnie ze względu na stronę z wynikami, czyli nie publikowanie wyników:

1.) Po pierwsze: sprawdzanie wyników przez http://www.wyniki.smolar.pl/ to dramat ze względu na captcha, która bardzo opóźnia sprawdzanie jeżeli ktoś ma do sprawdzenia kilkanaście lub więcej paragonów.
Marnowanie czasu, bo captcha w takim formularzu jest zupełnie niepotrzebna - nie ma uzasadnienia!

2.) Po drugie: wyniki tego formularza są wątpliwe!
Przed chwilą wpisałem swój numer telefonu i wymyślony numer paragonu - zamiast otrzymać komunikat w stylu:
"Nie zgłaszałeś takiego numeru paragonu!"
- otrzymałem komunikat:
"Niestety nie wygrałeś!"

Poszedłem za ciosem i wpisałem również zmyślony numer telefonu i znowu otrzymałem ten sam komunikat:
"Niestety nie wygrałeś!"

Oznacza to, że wpisywane dane są jedynie sprawdzane z wgraną bazą zwycięzców, nie zaś z całą bazą danych.

W skrajnych przypadkach, jeżeli mają wgraną bazę danych zwycięzców np. tylko do niedzieli, a Wy sprawdzacie swoje zgłoszenie z poniedziałku, to zostaniecie wprowadzeni w BŁĄD właśnie tym komunikatem "Niestety nie wygrałeś!"

Gdyby agencja była poważna, to otrzymalibyście komunikat w stylu:
"Niestety dla tego dnia w którym dokonałeś wskazane zgłoszenie nie publikujemy jeszcze wyników, spróbuj ponownie za jakiś czas. "

Po co się jednak przepracowywać pisząc właściwy skrypt, lepiej każdemu jak leci wyświetlać jeden komunikat.

Ta strona ma właśnie utrudnić życie cwaniaczkom co mają jakieś chore ilości do sprawdzenia. Jak masz jeden czy kilka numerów i parę  paragonów do sprawdzenia to nie problem. Na stronę ma wejść dopiero ten kto dostał sms o wygranej aby odnaleźć wygrany nr paragonu. Smolar to najsympatyczniejsza agencja i ludzie tam pracujący.

Dla mnie Smolar to jedna z najlepszych agencji. Z wygranymi wysyłają sms-y nie przepadnie nagroda bo nie możesz akurat odebrać, a strona z wynikami to tylko dla naszej wygody by sprawdzić który paragon odesłać. Inne agencje wcale nie mają stron do sprawdzenia i jest ok? Strona idealna dla wygranych. Wiesz że trafiłeś to sprawdzasz tylko sobie jakim paragonem i tyle. 

podpinam się

nie ma co narzekać, Smolar to jedna z lepszych agencji zwłaszcza od loterii, wysyłają szybko nagrody, pomogą Ci zawsze jak zadzwonisz lub napiszesz e-maila

i co najważniejsze walczą z hurtownikami / drukarzami i chwała im za to

gorzej w hasłowych - bo ich styl wyboru zależy od temperatury powietrza i kierunku wiatru emotka

agencja fajna emotka  ale ja mam problem z wygraniem u nich emotka  bardzo rzadko wygrywam zwłaszcza w hasłowych, nie umiem ich rozgryś emotka

nigdy nie wygrałam w hasłowych, jedynie w loteriach (dość często), okazali się bardzo pomocni w sprawie, którą zaniedbałam, lecz to oni poszli mi na rękę emotka  ja nie dam o nich już złego słowa powiedzieć, chociaż nie do końca rozumiem ich politykę organizacyjną;) Wyświetl w wątku >>
1 notta 0

delvitto

#6368449 Napisano: 15.06.2017 21:43:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
moniazr napisał(a):

delvitto napisał(a):

moniazr napisał(a):

delvitto napisał(a):

wkładałam do portfela paragon i resztę, i zamek się zaciął, szarpnęłam, i w rezultacie rozdarłam w połowie ten paragon emotka  podkleiłam taśmą, większych uszkodzeń nie ma, i wszystko jest czytelne. po obu stronach paragonu widać, że się równo schodzą ze sobą odpowiednie napisy i cyfry. Ale nie wiem, czy w razie czego organizator przyjmie taki paragon, a mam na nim aż 3 konkursy, na groszka, na koral, i na rożki nestle:( grać, czy odpuścić, jak radzicie?

Oczywiście, że grać.

no tak, ale organizator zawsze zastrzega, że paragon nie może być zniszczony, rozdarty, itp emotka  a mój jest rozdarty, choć nie znaczy to, że jest zniszczony. W końcu czasem i banknot się trafia podklejony taśmą. 

Będziesz się martwić jak wygrasz, ale skoro paragon nie jest przedarty na dwie części wydaje mi się, że nie będą robić problemu. Ja kiedyś wysłałam duplikat chociaż chcieli oryginał i nagroda dotarła emotka

no właśnie jest przedarty, ale nie jest poszarpany ani jakoś sfatygowany, po podklejeniu obydwa kawałki są spójne i czytelne. Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6368428 Napisano: 15.06.2017 20:54:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
moniazr napisał(a):

delvitto napisał(a):

wkładałam do portfela paragon i resztę, i zamek się zaciął, szarpnęłam, i w rezultacie rozdarłam w połowie ten paragon emotka  podkleiłam taśmą, większych uszkodzeń nie ma, i wszystko jest czytelne. po obu stronach paragonu widać, że się równo schodzą ze sobą odpowiednie napisy i cyfry. Ale nie wiem, czy w razie czego organizator przyjmie taki paragon, a mam na nim aż 3 konkursy, na groszka, na koral, i na rożki nestle:( grać, czy odpuścić, jak radzicie?

Oczywiście, że grać.

no tak, ale organizator zawsze zastrzega, że paragon nie może być zniszczony, rozdarty, itp emotka  a mój jest rozdarty, choć nie znaczy to, że jest zniszczony. W końcu czasem i banknot się trafia podklejony taśmą.  Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6368418 Napisano: 15.06.2017 20:26:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
wkładałam do portfela paragon i resztę, i zamek się zaciął, szarpnęłam, i w rezultacie rozdarłam w połowie ten paragon emotka  podkleiłam taśmą, większych uszkodzeń nie ma, i wszystko jest czytelne. po obu stronach paragonu widać, że się równo schodzą ze sobą odpowiednie napisy i cyfry. Ale nie wiem, czy w razie czego organizator przyjmie taki paragon, a mam na nim aż 3 konkursy, na groszka, na koral, i na rożki nestle:( grać, czy odpuścić, jak radzicie? Wyświetl w wątku >>
1 moura 0

delvitto

#6368394 Napisano: 15.06.2017 18:32:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
w loterii black, jeśli do 22 wysyła się zgłoszenie, to od razu wiadomo,czy się wygrało. A od 22 jest jakieś losowanie, i co, jakoś potem informuja? 2 dni temu, po 2 w nocy, wysłałam zgłoszenie smsem, mam potwierdzenie, że biorę udział, ale jak dotąd nie mam żadnego info, czy się udało emotka  ktoś wysyłał w nocy, i dostał jakieś info? Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6368242 Napisano: 14.06.2017 23:46:56 w moje dzisiejsze wygrane :)
delvitto napisał(a):

trafił mi się leżak z groszka  emotka

i colgate emotka Wyświetl w wątku >>
1 umbrella 0

delvitto

#6368103 Napisano: 14.06.2017 21:26:25 w moje dzisiejsze wygrane :)
trafił mi się leżak z groszka emotka Wyświetl w wątku >>

delvitto

#6367705 Napisano: 14.06.2017 11:08:51 w Informują
arta napisał(a):

kalinea napisał(a):

Pociąg do nagród  emotka  chyba rezerwa

sms, mail?

też mam, ale na te same numery, co już zostały wygrane, i smartwoche w domu. Ja stawiam na ich jakąś pomyłkę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6367008 Napisano: 12.06.2017 16:33:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ir napisał(a):

ir napisał(a):

Czy ktoś miał opcję w loterii Nestle, że "paragon został już zarejestrowany"? emotka

4Frame nie odpowiedziało... emotka

miałam taką sytuację i ktoś wcześniej z forum też, ale organizator odpowiedział, że wszystko jest ok, i przyszło poświadczenie na @. Wyświetl w wątku >>
0 0