Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika delvitto

delvitto

#6366338 Napisano: 10.06.2017 11:13:39 w Wkurza mnie...
kermit napisał(a):

delvitto napisał(a):

dolly napisał(a):

1mariusz napisał(a):Powiem Ci,że wysyłam sms z krzyżówkami z Angory-tymi biorącymi udział w losowaniu wczasów tygodniowych. Kiedyś przeczytałam ,że osoba ,która wygrała konkurs o -chyba pensje premiera,chwaliła się,że ma już na koncie u nich ileś tam zdobytych wczasów i całą masę innych nagród.Moja pierwsza myśl-ale ściema!! Po 2 miesiącach wygrałam pierwsze wczasy,dokładnie po roku -drugie! Po kolejnych dwóch latach -trzecie,na które jedziemy za 2 tygodnie ,a po roku i 2 tygodniach wygrałam czwarty raz!!!! Teraz  nam pozostają ferie ,bo z latem już krucho, a w ciągu roku trzeba to zrealizować. Chyba już mam jednak spalony numer ,bo Pani skojarzyła nazwę mojej miejscowości. emotka   Z tym,że z każdego numeru gazety wysyłam po 3-4 sms-y ,ale i tak jestem do przodu!!Oni są przykładem ,że jednak w loteriach też można coś wygrać ! A im mniej się spodziewam wygranej -tym częściej wygrywam emotka  POWODZENIA!!

Po tym wpisie, to nawet przy nieblokowanym numerze, ciężko będzie Ci wygrać emotka

aż z ciekawości sięgnęłam po angorę, bo często czytam. Nie kojarzę,by były tu takie nagrody, teraz specjalnie przejrzałam, i same pierdółki do wygrania, to ja się pytam, gdzie są te wycieczki? a mam sporo gazet starych jeszcze nie wyrzuconych, to w wolnej chwili przeszukam. Ale serio, na wycieczki w angorze nie wpadłam jeszcze chyba.

Z tego co kojarzę to wycieczka jest rozlosowywana wśród osób nadsyłających odp. sms-em. Nie mam teraz przy sobie Angory żeby zajrzeć, ale zobacz tam gdzie są zasady nadsyłania odpowiedzi.

a faktycznie! myślałam, że wczasy są nagrodą za krzyżówkę, a to nie tyle za krzyżówkę, co za rozwiązania wysłane smsem. Ale doczytałam się, że w ciągu godziny trzeba im odpowiedzieć na wygranego smsa, w moim przypadku to byłoby ciężko... Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6366327 Napisano: 10.06.2017 10:50:32 w Wkurza mnie...
dolly napisał(a):

1mariusz napisał(a):

Powiem Ci,że wysyłam sms z krzyżówkami z Angory-tymi biorącymi udział w losowaniu wczasów tygodniowych. Kiedyś przeczytałam ,że osoba ,która wygrała konkurs o -chyba pensje premiera,chwaliła się,że ma już na koncie u nich ileś tam zdobytych wczasów i całą masę innych nagród.Moja pierwsza myśl-ale ściema!! Po 2 miesiącach wygrałam pierwsze wczasy,dokładnie po roku -drugie! Po kolejnych dwóch latach -trzecie,na które jedziemy za 2 tygodnie ,a po roku i 2 tygodniach wygrałam czwarty raz!!!! Teraz  nam pozostają ferie ,bo z latem już krucho, a w ciągu roku trzeba to zrealizować. Chyba już mam jednak spalony numer ,bo Pani skojarzyła nazwę mojej miejscowości. emotka   Z tym,że z każdego numeru gazety wysyłam po 3-4 sms-y ,ale i tak jestem do przodu!!Oni są przykładem ,że jednak w loteriach też można coś wygrać ! A im mniej się spodziewam wygranej -tym częściej wygrywam emotka  POWODZENIA!!

Po tym wpisie, to nawet przy nieblokowanym numerze, ciężko będzie Ci wygrać emotka

aż z ciekawości sięgnęłam po angorę, bo często czytam. Nie kojarzę,by były tu takie nagrody, teraz specjalnie przejrzałam, i same pierdółki do wygrania, to ja się pytam, gdzie są te wycieczki? a mam sporo gazet starych jeszcze nie wyrzuconych, to w wolnej chwili przeszukam. Ale serio, na wycieczki w angorze nie wpadłam jeszcze chyba. Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6366324 Napisano: 10.06.2017 10:30:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
andii napisał(a):

delvitto napisał(a):

monkakk napisał(a):

delvitto napisał(a):

ile znaków można wysłać w odpowiedzi do nestle w kauflandzie? Nie znalazłam w reg tej informacji:(

I co wysyłałaś odpowiedz? Ile znaków przeszło?

nie wysłałam czekałam na odp, a tu nic(

Przecież pisze w regulaminie- dokończ zdanie emotka

tylko, że zdanie dokończyć można na tyyyyle sposobów....  Wyświetl w wątku >>
2 monkakk, andii 0

delvitto

#6366317 Napisano: 10.06.2017 09:50:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monkakk napisał(a):

delvitto napisał(a):

ile znaków można wysłać w odpowiedzi do nestle w kauflandzie? Nie znalazłam w reg tej informacji:(

I co wysyłałaś odpowiedz? Ile znaków przeszło?

nie wysłałam czekałam na odp, a tu nic( Wyświetl w wątku >>
1 monkakk 0

delvitto

#6366283 Napisano: 09.06.2017 23:27:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ile znaków można wysłać w odpowiedzi do nestle w kauflandzie? Nie znalazłam w reg tej informacji:( Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6365782 Napisano: 08.06.2017 20:11:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
przejrzałam regulamin zaczynającej się od jutra loterii black, i nie znalazłam odpowiedzi na pytanie, ile nagród 1 osoba może wygrać. Kiedyś unique one dopuszczało chyba po 3 nagrody, może ktoś znalazł ten zapis i wie, jak będzie teraz? Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6365132 Napisano: 07.06.2017 12:35:23 w Lay's
andii napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Nie wiem gdzie zapytać więc zapytam tu emotka  
czy ktoś próbował sposobu na otwieranie paczek po kody, nie chce tego jeść już takich ilości i czy jak wezmę i włożę te chipsy do pojemnika i szczelnie zamknę to po iluś tam dniach (tygodńiach) one będą tak samo świeźe jak w paczce czy zmienią się? Nie wiem czy wiecie o co mi chodzi emotka ale mam nadzieje że tak emotka   

ja przesypuję do pojemnika z Tupperware i nic im nie grozi emotka

gdzieś czytałam, że można kupić małą zgrzewarkę (widziałam na zdjęciu, że podobne to do zszywacza), i po spisaniu kodu znów zgrzać folię. Ale czy w praktyce to się sprawdza to nie wiem. Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

delvitto

#6364934 Napisano: 06.06.2017 22:36:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nkba napisał(a):

delvitto napisał(a):

czy w rożkomanii zadanie do wykonania zmienia się? zagladałam wcześniej, i chyba było można coś napisać, a jak wreszcie znalazłam ochotę by nad tym posiedzieć, to patrzę, a tu trzeba foto:( czy w związku z tym mogę zatrzymać paragony na inny etap, aż pojawi się zadanie, w którym poczuję się pewniejsza?

Zadanie zmienia się co dwa tygodnie, nie pamietam aby był zapis w regulaminie, że paragon musi być z danego etapu emotka

dzięki bardzo emotka Wyświetl w wątku >>
1 nkba 0

delvitto

#6364922 Napisano: 06.06.2017 22:07:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czy w rożkomanii zadanie do wykonania zmienia się? zagladałam wcześniej, i chyba było można coś napisać, a jak wreszcie znalazłam ochotę by nad tym posiedzieć, to patrzę, a tu trzeba foto:( czy w związku z tym mogę zatrzymać paragony na inny etap, aż pojawi się zadanie, w którym poczuję się pewniejsza? Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6364900 Napisano: 06.06.2017 21:26:19 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
bruce napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

luko922 napisał(a):

ivanotta napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

Gdzie dostanę esencję Pudliszki na nowy konkurs?http://esencjapudliszki.pl

Leclerc w nowj gazetce jest za 3,99

W Tesco moim nie ma jak coś (bielsko) :c 

u mnie nie ma ani w tesco, ani PIP, c4.. emotka

bi 1 i lewiatan, biedronka też brak emotka
A w jakim dziale są w tych sklepach, w których są?

kupiłam dziś esencję w selgrosie;) tam gdzie keczupy i inne takie... Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

delvitto

#6364544 Napisano: 06.06.2017 12:07:46 w Lay's
a ja nic, choć liczyłam bardzo:( Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6364061 Napisano: 05.06.2017 13:00:02 w Kaufland konkursy
i ja mam bonik, dziś z rana dojechał:) Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6362916 Napisano: 01.06.2017 17:21:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czy na tyskie /grill są uwzględniane 8-paki, opis jest Piwo Tyskie GR 1x17,99 ? Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6360601 Napisano: 26.05.2017 17:26:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mam problem z odesłaniem oświadczenia do Incubi na Pudliszki:( wszystkie dane konkursowe na stronie znikły, napisałam do nich, ale zaczął się weekend, i nie wiem, kiedy dostanę odpowiedź. Może ktoś z Was zdążył pobrać takie oświadczenie, i zechce mi podesłać? Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6360261 Napisano: 25.05.2017 23:04:30 w Wkurza mnie...
agniecha1985 napisał(a):

magalan83 napisał(a):

agniecha1985 napisał(a):

magalan83 napisał(a):

Wkurzyłam się!!!  emotka
Dziś specjalnie zrobiłam zakupy na konkurs loteryjny Nestle, wydałam około 28 zł specjalnie pod konkurs. TERAZ, kiedy rejestruje SWÓJ paragon mam komunikat   Podany paragon został już zarejestrowany.  emotka  i co teraz?  emotka

Też tak miałam, napisałam do nich to odpisali by podać numer paragonu, imię i nazwisko oraz że to sprawdzą, niestety odpowiedzi nie otrzymałam od dwóch dni... emotka

:/ napisałam, czekam na odp
a dostałaś potwierdzenie na e-mail ? Chodzi o zgłoszenie 

Nie dostałam potwierdzenia na e-mail. Mam nadzieję, że odpiszą, bo to trochę dziwne  emotka

ja tak miałam, ale odpisali mi, że jest ok, i dostałam potwierdzenie. Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6359794 Napisano: 24.05.2017 22:35:15 w moje dzisiejsze wygrane :)
na koniec dnia 200 zł w bonie do C4 z Pudliszek;) Wyświetl w wątku >>

delvitto

#6359788 Napisano: 24.05.2017 22:28:28 w Informują
pudliszki informują
edit: tak teraz, sms z godz 22:27 Wyświetl w wątku >>

delvitto

#6358716 Napisano: 22.05.2017 15:37:17 w Informują
tytomaszszczescie napisał(a):

cc_investigator napisał(a):

delvitto napisał(a):

smsy z pociągu  emotka  ale na @ zaglądam, a tam żadnego info, więc nie wiem, o co kaman

czy ten sms jest z okolic 15.00, czy to ta wcześniejsza tura sprzed 13.00?

12,30

z 12.43 Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6358696 Napisano: 22.05.2017 15:18:56 w Informują
smsy z pociągu emotka  ale na @ zaglądam, a tam żadnego info, więc nie wiem, o co kaman Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6358474 Napisano: 22.05.2017 10:10:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Alle napisał(a):

delvitto napisał(a):

Wysłałam zgłoszenie do nestle, a system nie przyjął, rzekomo paragon już zgłoszony emotka  przecież fizycznie to niemożliwe, by wszystkie dane, tzn nr paragonu, data i nawet godzina zakupu były identyczne! Miał ktoś z Was takie coś? 

Ktoś ze sklepu mógł go zgłosić, ktoś kto ma dostęp do paragonów. Przecież kupujący dostaje jeden egz drugi jest na rolce sklepu. Innej opcji nie widzę.

akurat to nie wchodzi w grę;) zakupy były robione w auchan poprzedniego dnia. Kilka lat temu pracowałam w auchan, i znam dobrze ten system, wiem, co się dzieje z rolką paragonów z kasy... Kasjerka absolutnie by nie miała takiej okazji, a w kasie centralnej nikt by nie miał możliwości bawić się w takie coś, podczas gdy dziennie setki rolek przyjmują do rozliczeń. Napisałam do nestle.  Wyświetl w wątku >>
0 0