Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika delvitto

delvitto

#6343940 Napisano: 08.04.2017 14:42:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rpk napisał(a):

dwaburekoty napisał(a):

Powrót w wielkim stylu, szkoda tylko, że błąd w nazwie firmy

https://www.faceb...p;type=3&theater

Może się to komuś podobać lub nie ale ma kobita zapał i pomysł. Gra wygrywa i ma w nosie maruderów bo ona zbiera fanty emotka

to się od niej uczmy  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6342742 Napisano: 05.04.2017 19:33:40 w Paragony na trwające konkursy
mam 2 wolne paragony na develey z aplikacją, brak weny emotka
mogę się wymienić na inne. Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6341073 Napisano: 01.04.2017 18:35:33 w Kaufland konkursy
HOLLY napisał(a):

delvitto napisał(a):

nigdy nie zakładałam do żadnego sklepu żadnych aplikacji, dopiero wczoraj to zrobiłam, bo wybieram się do Kauflanda. I powiedzcie mi, jak to jest w praktyce, tzn wybieram coś z tej listy w telefonie i pokazuję przy kasie stronkę w telefonie? Piszecie o develey, a przecież jest tam wiele różnych artykułów, czy ma to związek jedynie z tym, że warto kupić develey dla drugiej, ogólnopolskiej loterii, czy właśnie ten produkt ma ten specjalny jakiś kod (PLU). Co to jest ten PLU, do czego służy, w tel, po kliknięciu w produkt, nie mam żadnego kodu:( jak to wszystko ugryźć, poratujcie mnie, niekumatą.

Gdy otworzysz aplikację klikasz na zakładkę oferty, trochę niżej pod czerwoną ramką z prawej strony masz trzy kropki, klikasz na nie i w ramce wybierasz szary kwadracik " Z aplikacją taniej".  Pokaże Ci się chrzan z kodem PLU 5117. Powiedz kasjerce, że chcesz skorzystać z promocji. U mnie kasjerka znała kod, ale musiałam jej pokazać, że mam zainstalowaną aplikację. W tym tygodniu można kupić z aplikacją tylko ten chrzan, paragon można zgłosić też do loterii Smolara.  emotka

dziękuję, wszystko okazało się łatwiejsze niż myślałam:) Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6340980 Napisano: 01.04.2017 10:52:37 w Kaufland konkursy
nigdy nie zakładałam do żadnego sklepu żadnych aplikacji, dopiero wczoraj to zrobiłam, bo wybieram się do Kauflanda. I powiedzcie mi, jak to jest w praktyce, tzn wybieram coś z tej listy w telefonie i pokazuję przy kasie stronkę w telefonie? Piszecie o develey, a przecież jest tam wiele różnych artykułów, czy ma to związek jedynie z tym, że warto kupić develey dla drugiej, ogólnopolskiej loterii, czy właśnie ten produkt ma ten specjalny jakiś kod (PLU). Co to jest ten PLU, do czego służy, w tel, po kliknięciu w produkt, nie mam żadnego kodu:( jak to wszystko ugryźć, poratujcie mnie, niekumatą. Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6340818 Napisano: 31.03.2017 20:27:17 w moje dzisiejsze wygrane :)
114 zł w zdrapkach;) Wyświetl w wątku >>

delvitto

#6340816 Napisano: 31.03.2017 20:24:48 w WC - rozmowy o wszystkim
ostatnio polubiłam zdrapki, coś tam się udaje czasem wyskrobać, ale odkryłam też pewną stronę bukmacherską ze zdrapkami, które mi się bardzo podobają. Założyłam tam konto, ale nijak nie rozumiem zasad związanych z tzw. obrotem (kapitału albo bonusu, nie wiem). Czy jest tu ktoś, kto grywał trochę na takich stronach, i zechce mi rozjaśnić w głowie, o co kaman? Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6339657 Napisano: 29.03.2017 14:50:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agi68 napisał(a):

gienek1 napisał(a): Czy z Kamisa każdy dostał stand?

Mój "z dogrywki" dotarł już jakiś czas temu.

Ja z "dogrywki" nie dostałam.

i mój tato z dogrywki nie dostał:( Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6337995 Napisano: 24.03.2017 22:01:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
yolka123 napisał(a):

delvitto napisał(a):

mam problem:( po raz pierwszy chcę wysłać zgłoszenie do knorra, ale kliknęłam na zdjęcie w zgłoszeniu, gdzie nr paragonu, i jest pokazany wzór że na samym dole wydruku się znajduje. Mam kilka paragonów z Biedry, i nijak nie umiem dopasować co powinnam wpisać:( numery z biedronkowych paragonów są nieziemsko długie, odróżniam jeszcze nr kasy fiskalnej, i na dole krótki nr systemowy. Ratujcie, jaki nr mam wpisać?

Z Biedronki: nr systemowy emotka  Sprawdzone, już dotarł przelew emotka

dziękiemotka Wyświetl w wątku >>
1 yolka123 0

delvitto

#6337974 Napisano: 24.03.2017 20:51:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mam problem:( po raz pierwszy chcę wysłać zgłoszenie do knorra, ale kliknęłam na zdjęcie w zgłoszeniu, gdzie nr paragonu, i jest pokazany wzór że na samym dole wydruku się znajduje. Mam kilka paragonów z Biedry, i nijak nie umiem dopasować co powinnam wpisać:( numery z biedronkowych paragonów są nieziemsko długie, odróżniam jeszcze nr kasy fiskalnej, i na dole krótki nr systemowy. Ratujcie, jaki nr mam wpisać? Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6337414 Napisano: 23.03.2017 21:40:28 w Paragony na trwające konkursy
kupiłabym ( lub się wymienię na inne)  kilka paragonów na Lajkonika/INT, bo wszystko na to wskazuje, że jednak nie uda mi się dotrzeć specjalnie tam po zakupy:) Poproszę na pw emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6335411 Napisano: 20.03.2017 13:41:09 w moje dzisiejsze wygrane :)
grzybekmalutki napisał(a):

ikropka napisał(a):

mountain napisał(a):

develey  III stopień ale smsa brak emotka

To samo SMSa też nie dostałam

u mnie też develey, ale dziwne te wyniki, same niskie numery w III stopniu, żadnych paragonów 6 cyfrowych

mam też III stopnia emotka  niekoniecznie niskie numery, bo jak są zera na początku ( np u mnie) to ich nie wpisują. i nr wydaje się krótszy. Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6331805 Napisano: 11.03.2017 20:20:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
niunia-k napisał(a):

delvitto napisał(a):

z okazji loterii develey, chcąc upiec 2 pieczenie naraz, zarejestrowałam się na ich stronie, ale nie wszystko rozumiem:( wpisałam kilka kodów ze słoiczków, mam nadzieję że na jakiś nóż kiedyś tam uzbieram, ale powiedzcie, czy paragony muszę i tutaj trzymać? Jak wygląda otrzymanie nagrody w develey? 

Wystarczy że zrobisz zdjęcie paragonu i wyślesz im emotka
Po zamówieniu i otrzymaniu od Ciebie fotki paragonu weryfikują i szybko wysyłają nagrodę. 

dziękuję za odpowiedź emotka Wyświetl w wątku >>
1 niunia-k 0

delvitto

delvitto

#6331793 Napisano: 11.03.2017 19:36:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
 z okazji loterii develey, chcąc upiec 2 pieczenie naraz, zarejestrowałam się na ich stronie, ale nie wszystko rozumiem:( wpisałam kilka kodów ze słoiczków, mam nadzieję że na jakiś nóż kiedyś tam uzbieram, ale powiedzcie, czy paragony muszę i tutaj trzymać? Jak wygląda otrzymanie nagrody w develey?  Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6331093 Napisano: 09.03.2017 17:01:53 w moje dzisiejsze wygrane :)
komin. wreszcie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6331030 Napisano: 09.03.2017 15:00:02 w Lay's
zezowaty_kot napisał(a):

bibeck napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

bibeck napisał(a):

a widział ktoś już gdzieś promocyjne produkty na nowy konkurs?

Widział.

edit: uściślę: Czy są to specjalnie oznaczone paczki/butelki? czy kody z obecnej promocji Lays będą mogły być wykorzystane w tym konkursie?

Pasek konkursowy na paczce, czy będą wchodzić kody z poprzednich promocji nie mam pojęcia. 

no właśnie pojawiły się już gdzieniegdzie nowe laysy z niebieskim paskiem z tym nowym konkursem. Z kolei nigdzie nie widziałam pepsi, nie mam pojęcia czy są jakoś oznakowane butelki. Dziś w C4 widziałam dużo wywieszek i banerów tego konkursu, reklamują by kupić oznakowane produkty, ale pepsi zalegające obok na paletach były najnormalniejsze, bez żadnych specjalnych etykiet:( może ktoś podpowie jak wygląda taka konkursowa butelka?  Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6330720 Napisano: 08.03.2017 22:30:41 w Gratulacje! Dla wygranych!
nie wiem komu, ale serdecznie gratuluję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6330305 Napisano: 08.03.2017 11:59:21 w moje dzisiejsze wygrane :)
2 x colgate z biedronki Wyświetl w wątku >>

delvitto

#6328866 Napisano: 05.03.2017 16:45:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ferdia napisał(a):

kamil17 napisał(a):

Ferdia napisał(a):

kamil17 napisał(a):

też miał ktoś problem z Wedel-C4 ??, nie mam raportu ani zwrotki od nich emotka

"W odpowiedzi na wysłane zgłoszenie SMS, odsyłany będzie automatycznie na kosztOrganizatora komunikat zwrotny. Komunikat zwrotny zostanie przesłany do Uczestnika nie
później niż w 30 minut od chwili wysłania SMS-a ze zgłoszeniem. Jeżeli w powyższym terminie
do Uczestnika nie zostanie przesłany komunikat, Uczestnik na swój koszt powinien zgłosić ten
fakt do Organizatora telefonicznie, dzwoniąc pod numer 61 86 90 420 (koszt połączenia zgodnie
3
z taryfą operatora) w dniach od 2 marca 2017 r. do 16 marca 2017 r. w dni robocze (tj. od
poniedziałku do piątku) w godzinach 9:00 – 17:00, gdyż może to oznaczać, że SMS zgłoszeniowy
nie został odnotowany przez system teleinformatyczny."

czeka mnie dzwonienie jutro emotka

mam tak samo, też zadzwonię...

chyba że jeszcze przyjdzie ,ale coś wątpie emotka

Jak do jutra nie przyjdzie, to lepiej zadzwonić i się upewnić. Szkoda by było zgłoszenia.

i ja nie mam emotka  wczoraj poszło ok, dziś kolejny już nie. Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6328825 Napisano: 05.03.2017 13:46:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
a gdzie Wy te chusteczki kupujecie? ja w wielu sklepach się rozglądałam, ale na pojedyncze paczuszki jeszcze się na natknęłam;( Wyświetl w wątku >>
0 0