Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika delvitto

delvitto

#6136905 Napisano: 24.12.2015 22:40:48 w Życzenia na święta i nie tylko
Dla Wszystkich - Wesołych Świąt, i radosnego spotkania z Mikołajem  emotka . Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6136706 Napisano: 23.12.2015 23:18:50 w Wkurza mnie...
asiabuczkowska napisał(a):

akaska napisał(a):

A mnie wkurza że tyle konkow jest w ITM i C4, a ja do najbliższego mam przeszło 30 km! Jasny gwint

to nie powód do wkurzania emotka mieszkam na wsi i zawsze w weekendy mam "wycieczki konkursowe po marketach" emotka też pokonuję trzydzieści km w jedną stronę, ale mąż już się przyzwyczaił emotka

no to mnie wkurza, że ITM nie ma w moim pobliżu w ogóle;) bo do najbliższego Kauflanda mam prawie 50 km, ale opłaca mi się jeździć w "sezonie":) do Itm też bym czasem zrobiła wycieczkę, no ale w tej sytuacji, to tylko palcem na mapie;(
Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6131562 Napisano: 14.12.2015 18:23:34 w WC - rozmowy o wszystkim
oooo...;) dzięki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6131524 Napisano: 14.12.2015 17:32:13 w WC - rozmowy o wszystkim
Mam prośbę. Szukam, jak nazywa się taka akcja, w której różne osoby, udając że się nie znają, odgrywają jakieś przedstawienie, występ, w publicznym miejscu. Wiem, że bywały takie akcje na dworcach, czy w metrze, bardzo mi się to podoba, i chciałabym znaleźć różne filmiki z takich swoistych performance. Tutaj jest próbka, o co mi chodzi:
https://www.faceb...eos/105678729800695/
Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6125506 Napisano: 05.12.2015 10:58:06 w PLAGIATY
akaska napisał(a):

Spoko, ale te prace są teraz własnością Prince polo, prawda? I nawet ich autorzy, którzy być może współżyliby z Lucynką lub jej mężem, nie mogą wysłać ich na inny konkurs! W końcu w oświadczeniu przenieśli prawa do utworu na Prince polo. Jeśli Tymbark ich nie usunal, to może podlinkowac te prace prawnemu właścicielowi?

to, czy w takiej sytuacji, nie należałoby poinformować Prince Polo, że ktoś kradnie teksty, które utożsamiają się z ich konkursem? Myślę, że jako firma mogliby więcej zdziałać niż zwykli ludzie. Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6125293 Napisano: 04.12.2015 19:47:27 w Gratulacje! Dla wygranych!
fiacik 500, marzenie:)
gratuluję  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6125289 Napisano: 04.12.2015 19:45:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
o interpretacji regulaminu jednego z bankowych konkursów. Przypadkowo się natknęłam, może kogoś zainteresuje? 
http://wyborcza.b...isableRedirects=true
Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6124501 Napisano: 03.12.2015 20:41:32 w PLAGIATY
giulietta napisał(a):

yolka123 napisał(a):

lola.lola napisał(a):

"...... A gdy kapsel na mej stronie Twe imię obwieści, Dostaniesz przez posłańca tysięcy ... pięć!"

Problemem było nawet zmienić raptem końcówkę, żeby dopasować rym ( w prince polo było tysięcy... trzydzieści) 
Ale po co się wysilać 

A gdy kapsel na mej stronie Twoje imię poda
z powodu plagiatu ominie cię nagrodaemotka
Tak to powinno brzmieć prawidłowo.emotka

emotka emotka

i wszystko w temacie  Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6124288 Napisano: 03.12.2015 14:32:30 w PLAGIATY
jak tak można...emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6122623 Napisano: 30.11.2015 21:17:49 w TESCO konkursy
harnas napisał(a):

bridget napisał(a):

harnas napisał(a):

bridget napisał(a):

delvitto napisał(a):

bridget napisał(a):

czy jak  mam zgrzewke zywca  smakołyka 1,5l i do tego 3  butelki zeby dało 20 zł to własciwy zakup czy nie? czy musza wowczas byc 2 pełne zgrzewki?

ja do zgrzewki smako -łyka dokupiłam kilka pojedynczych butelek, i sytuację tą wczoraj opisałam w @ z zapytaniem, czy będą honorować taki paragon. Odpisali mi jedynie, że wody smakowe nie biorą udziału, i nic więcej:( Ale jak to, przecież Regulamin mówi wyraźnie, w podpunkcie k, że wszystkie smaki, tzn, oni sami nie znają swego regulaminu:(

mi Pani powiedziała, ze   ogolnie jakis nieład w regulamin sie wdał, ze ktos cos zle zapisał etc i ze   moga byc   wody  w układzie jakim  kupiłam byle za 20 zł. Chyba na wszelki wypadek dokupie jeszcze 1  paragon.

To bardzo ciekawe co piszesz, gdyż Pani z agencji odpowiedziała, że wyłącznie zgrzewki wymienione w regulaminie biorą udział, ewentualnie wielokrotności zgrzewek będą uznawane tzn np 6x woda żywiec nabita na paragonie, albo musi być zgrzewka. W innych wypadkach paragony są nieważne, więc nie wiem skąd masz informacje o tym, że pojedyncze są honorowane. W regulaminie jest b. wyraźnie opisane.

z Agencji informacja rozmawiałąm telefonicznie jak wczesniej napisałam.

też rozmawiałem z agencją
Nie wiem więc po co sobie utrudniacie zadanie, można ułożyć tak zgrzewki, by było +2 złote do wymaganej liczby i macie zgrzewki kupione. Według mnie będa się trzymali regulaminu i będą problemy przy wydawaniu nagród jak ktoś kupi luzem. Nie bez kozery jest ten zapis w regulaminie.

wszystko w porządku, tylko dlaczego mi odpisali, że wody smakowe nie biorą udziału w promocji? Jak byk jest napisane w regulaminie, że wody smakowe są, wszystkie smaki. Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6122432 Napisano: 30.11.2015 18:04:03 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

elotta napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Wkurza mnie,że okazało się,iż zgłoszone imię Leniwca Cudaczek Ładowaczek jednak nie jest moje i nagroda mi się nie należyemotka Miałam zatem wyjątkowego pecha,że ktoś mnie ubiegł i to tego samego dnia, bo ja to imię zgłaszałam o 9.49 rano 17 listopada i system go nie odrzucił emotka Niech się bujają arbuzy jedne emotka Mam tylko nadzieję,że to imię nie wygra auta,hi,hi,hi.

Współczuję! Nie wygrać to swoją drogą, ale być pewnym, że się wygrało, a wychodzi z tego guzik... nieprzyjemne emotka

Nawet się okazało,że osoba, która zgłosiła to Imię tego samego dnia przed 9 rano jest od Nas z forum,bo się zgłosiła do mnie na pw,abym się nie gniewała emotka Nie wiem, wobec tego, może dałam po prostu więcej spacji albo jednak napisałam to imię w innej formie,skoro mi je przyjęło,ech.

To tak jak u mnie, w pierwszych dniach przyjęło moje imię - Lenisław, ale nie doczekałam się ani @ o nagrodzie, ani doładowania:( pewnie ktoś był szybszy, albo mają bajzelemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6122401 Napisano: 30.11.2015 17:28:25 w Paragony
Kropka TV z Biedronki, zestaw znaczków z kuponem, pw. Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6122382 Napisano: 30.11.2015 17:08:37 w TESCO konkursy
bridget napisał(a):

czy jak  mam zgrzewke zywca  smakołyka 1,5l i do tego 3  butelki zeby dało 20 zł to własciwy zakup czy nie? czy musza wowczas byc 2 pełne zgrzewki?

ja do zgrzewki smako -łyka dokupiłam kilka pojedynczych butelek, i sytuację tą wczoraj opisałam w @ z zapytaniem, czy będą honorować taki paragon. Odpisali mi jedynie, że wody smakowe nie biorą udziału, i nic więcej:( Ale jak to, przecież Regulamin mówi wyraźnie, w podpunkcie k, że wszystkie smaki, tzn, oni sami nie znają swego regulaminu:( Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6122058 Napisano: 30.11.2015 13:12:17 w Biedronka
serene napisał(a):

Ja jeszcze nie mam luksusu 

i ja nie mam:( Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6121698 Napisano: 29.11.2015 18:41:21 w Wkurza mnie...
tomniewkurza napisał(a):

erychta00 napisał(a):

Właśnie próbowałam dodać nowe konkursy..... Skorzystałam z okienka "sprawdź czy konkurs jest już w bazie". Wyskoczyło, że go nie ma, jednak kliknełam jeszcze w "dodaj" aby się upewnić czy aby na pewno go nie ma. Wprowadziłam wszystkie dane, przekopałam się przez regulaminy i strony. I co?! I dowiedziałam się, że jednak ten głupi konkurs już jest! Sytuacja powtórzyła się trzy razy! 

...a Pionas pewnie zaraz rzuci, że to jakaś zmowa, bo jemu oczywiście wszystko działa należycie i tylko my się czepiamy emotka

i ja tak miałam ostatnio:( Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6116536 Napisano: 20.11.2015 18:03:31 w TESCO konkursy
w konkursie z Żywcem podane są w regulaminie produkty konkursowe, i właściwie dotyczą one tylko różnych zgrzewek;( Czy ktoś wie, czy, jesli kupiłam jedną zgrzewkę wody plus kilka różnych pojedynczych wód smakowych żywca, tak aby było 20 zł, czy taki zakup będzie zgodny z wymogiem? Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6115752 Napisano: 19.11.2015 22:18:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
trebor1 napisał(a):

asante napisał(a):

Nie ma DiLdolenia, ale jest Julek Małorychliwy emotka emotka emotka

mówię wam jest :Szybki jak Tommy LEŃ Jones w „Ściganym”
pracuje jako: Przedstawiciel WOLNEEEGO Zawodu,
który jest chwilowo: ZAWIESZONY w Obowiązkach Służbowych,
więc zatrudnia się jako: freeLEŃser,
w charakterze: Pracownika GAŁĘZI Telekomunikacyjnej...
w wolnych chwilach się na konarze kiwa,  
i zamawia ale tylko "cztery" piwa;)

szacunemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6115518 Napisano: 19.11.2015 17:29:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Alle napisał(a):

Myślałem, że didoleń był idiotyczny ale pipołek rozwalił system. Czekam na mocniejsze tytuły emotka

a ja chciałam wysłać imię Po cenzuraeniec, ale coś mnie powstrzymało;( Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6115516 Napisano: 19.11.2015 17:28:05 w TESCO konkursy
nie za bardzo rozumiem ten pkt z regulaminu nowego konkursu Nestle w Tesco:

." W Konkursie biorą udział produkty marek : Winiary, Kit Kat, Princessa, Zbożaki, NescafeDolce Gusto, Nescafe, Nesvita, Maxer, Smarties, JoJo, After Eight a w następujących
markach wymienione grupy produktów: batony Lion, wafle i kakao Nesquick oraz lody
Nestlé - dostępne w sieci Tesco w okresie wskazanym w §1 ust. 5 (zwane dalej
„Produktami Promocyjnymi”)."

do tej pory w konkursach Nestle z Uniqe One była lista dozwolonych produktów, więc ten powyższy zapis wzbudza moje wątpliwości:( Czy mogę dowolnie skomponować produkty tych marek, np majonezy Winiary, kawa Nescafe, plus jakieś zupki z Winiar, czy muszę kupować tylko wśród batoników i lodów? Może ktoś umie to zinterpretować?
Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6109319 Napisano: 09.11.2015 15:21:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
konkurs14 napisał(a):

misiamisiam napisał(a):

toka napisał(a):

staszek napisał(a):

1Hiacynta1 napisał(a):

luko922 napisał(a):

ziomal102 napisał(a):

https://princepolo.pl/zwyciezcy -- nie wiem czy to ktoś z forum może, ale wierszyk jest fenomenalny emotka

Oooo, fajne emotka

emotka emotka  

To zdanie mnie rozwaliło: "A gdy giermek na mej stronie Twe imię obwieści" emotka rewelacja!

genialne emotka

Mnie się również bardzo podoba. Lekko napisane, bez zbędnej wazeliny i tak... życiowo emotka Gratuluję zwycięzcy jesli jest na forum

ja również dołączam się do oczarowanych zwycięskimi wierszykami - bardzo fajne, pomysłowe. wyceniłbym je tak na ok. 30tyś. PLN emotka

bardzo fajne, aczkolwiek poprawiłabym nieco szyk słowny, by nadać tekstowi melodyjność, ale i tak duże brawo;) Wyświetl w wątku >>
0 0