Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika delvitto

delvitto

#6108641 Napisano: 07.11.2015 18:39:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Alle napisał(a):

buncia88 napisał(a):

termitek99 napisał(a):

Szukam czy ktoś wygrał więcej niż jedną nagrodę w konkursie "Na Leniwca"? Czy wydaje mi się, czy ograniczają nagrody do jednej dla tego samego adresu IP?

Ja wygrałam doładowania trzy dni pod rząd.

Czy w przypadku doładowań również trzeba podawać dane teleadresowe i urzędu skarbowego? 

a ja znalazłam swoje imię dla Leniwca na liście, ale wciąż nie mam doladowania:( nie wiem dlaczego, bo gdy coś wymyśliłam, i wpisałam, ukazał się komunikat, że już to było, a wtedy nie miałam takiego komunikatu, i myślałam, że to moja wygrana:( powiadomienia o wygranej też nie ma na @, więc już sama nie wiem, czy na początku nie było blokady na te same nazwy, czy jakoś o mnie zapomnieli:( Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6107549 Napisano: 05.11.2015 22:57:20 w Biedronka
malutka456 napisał(a):

mczarna napisał(a):

poprostuanette napisał(a):

slonko365 napisał(a):

zabcia0410 napisał(a):

jarko44 napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

gocha542 napisał(a):

deva napisał(a):

na kiedy obstawiacie wyniki 20 lat Biedronki?

19 listopada 11:40 emotka

Dzisiaj, dzisiaj emotka

17.11 około 13    emotka

20 lat więc 20.11. ok godz 20

O widze jakiś fajny konkurs na forum! emotka
Tez biore udział: obstawiam 21.11, godz. 11.21 emotka

21.11 godz... 12.12., 12 sek emotka

a może będzie jak z Luksusem i wyniki pojawią się dzień przed, czyli 20.11.? emotka )

nie chcę nic pisać...ale 20.11 mam urodziny, miło by było, gdyby biedronka sprawiła mi prezent  

12.11. w moje imieniny, może być w samo południe;)) Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6107007 Napisano: 05.11.2015 12:36:12 w Wkurza mnie...
defed napisał(a):

frodo napisał(a):

szala napisał(a):

Nie wierzę, że każdego miesiąca niektórzy ze sprzedanych konkursowych fanów wyciągają najniższą krajową. 

Zapewniam Cię jest to możliwe i nie mam siebie na myśli...

Jest więcej osób, które nie wierzą  w opłacalność grania, wygrywania i sprzedawania, ale to dobrze, bo konkurencja nie rozrasta się w szybkim tempie emotka

jest więcej osób, które nie wierzą... i niech tak zostanie emotka  ja nie mam zamiaru nikogo z "niewierzących" nawracać emotka
a wkurza mnie, że na telefony znów się sypie spam z RMS Sp. z o.o., i znów dzwoni automat w sprawie odblokowania nagrody;( Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6105279 Napisano: 02.11.2015 19:01:46 w Gratulacje! Dla wygranych!
wooow, ale się ten listopad zacząłemotka
gratulacje zwycięzcom i ode mnie;)) Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6104551 Napisano: 31.10.2015 23:02:05 w Biedronka
wioleczka83 napisał(a):

defed napisał(a):

Mnie zszokowało, gdy przyznali mi 50 za hasło:
Kobiety sa z Wenus
Mężczyźni z Marsa
A Lays prosto z Pieca

mnie się hasełko podoba

ale to hasło jest dobre! Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6104070 Napisano: 30.10.2015 17:38:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

termitek99 napisał(a):

Czy z konkursu NA LENIWCA rozsyłali już maile?

Nic nie przyszło, a PRAWDOPODOBNIE mam wygrane z pierwszego dnia.

ja też znalazłam w zwycięzcach wymyślone przeze mnie imię, i też nic nie dostałam, przyszło mi do głowy, że ktoś inny też na takie wpadł, ale wcześniej;( Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6102652 Napisano: 28.10.2015 20:19:54 w Biedronka
slonko365 napisał(a):

slonko365 napisał(a):

Szkoda, że nie było wątku o Mocy ogólnie, a później o Wynikach mocy, skoro teraz o przelewach jest emotka

Ale lepiej późno, niż wcale emotka

A i tak 30% dyskusji będzie w Biedronce, a kolejne 30% w MDW emotka

Ja mam nadzieję, że chociaż w Biedronce się oczyści. Chociaż rzeczywiście szkoda, że od początku nie było wątku o Mocy, ja sama pewnie wtedy częściej bym się np. pochwaliła wygraną bez poczucia, że zawalam wątek jednym z 500 postów na ten sam temat emotka  
Ale warto to zapamiętać na przyszłość, jeśli jeszcze się podobny konkurs pojawi emotka

no właśnie, kto by przewidział, że Moc będzie miała taką moc...?? Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6101136 Napisano: 26.10.2015 12:14:46 w Wkurza mnie...
przestańcie już o tej polityce emotka
żyć musimy tak czy siak;) Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6100910 Napisano: 25.10.2015 22:59:40 w Dziś cieszę się z.....
marta_1234 napisał(a):

czarnygreg napisał(a):

Prawie od roku przychodzi do nas kot, podjada moim kotkom z misek, czasem posypia na podwórku, jak zaczął się pojawiać był chudy, pokaleczony, sierść zmierzwiona, ucho naderwane. Dłuuugo było tak że jak tylko wyszłam uciekał w panice, potem odbiegał, z czasem na coraz mniejszą odległość. Jakiś czas temu jak wyciągnęłam rękę wyciągnął pyszczek w moją stronę. Karmię go od miesięcy, zjawia się codzień na podgrzewane mleko,uwielbia wątróbkę, przemyciłam mu w karmie tabletki na odrobaczenie. Zdecydowanie wyładniał.
Dziś go pogłaskałam.
Wiecie jak zachowuje sie głaskany kot? Mruczy, a moje kobitki przewracają sie zaraz na grzbiet i wystawiają brzuszek.
Marian (tak go nazwał mój syn) nie mruczał, cały się trząsł....ale parę chwil wytrzymał głaskanie.
Jestem wzruszona, nie chciałam trzeciego kota ale zdaje się ze on chce nas.

Taki kot to skarb.  Taki przgarniety potrafi dac wiele szczęścia. Moje te są przygarniete i sa bardzo zadowolone emotka   Taki potrafi niesamowicie odwdzięczyć  sie człowiekowi za jego dobre serce. 

cudowna historia! Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6099314 Napisano: 22.10.2015 19:38:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
trojan napisał(a):

delvitto napisał(a):

trojan napisał(a):

delvitto napisał(a):

czy ktoś z Was gral w Paybacomania?
skąd mam wziąć kupon do loterii? byłam u kilku ich partnerów, większość nawet nie wie, że jest jakas loteria;( 

tu masz kupony: https://paybackom...tics/kupony-new2.pdf

no tak, ale wtedy dostanę jakiś los, który mam zarejestrować, czy to jakoś w systemie zostaje i odbywa się automatycznie? do tej pory tylko pkt zbieralam czasem.

jak mi wiadomo, to gdy użyjesz ekupon albo kupon papierowy to automatycznie do twojej karty jest przypisywany los. Musisz tylko na stronie payback mieć uzupełniony numer telefonu aby mogli do ciebie zadzwonić.

aha, dziękujęl) Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6099307 Napisano: 22.10.2015 19:22:56 w Biedronka
ilonaaa93 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

bridget napisał(a):

anuska7 napisał(a):

klaudaa napisał(a):

ja tez chcialam pograc  ale zero Liptona Pepsi Tropicany czy 7up  :(((((((((((((( kilka Biedronek w Zielonej Gorze odwiedzialm emotka

szkoda emotka  ...to niezła zabawa

na podgórnej  jest  tropicana na miescie jest pepsi robia problem bo promocja i 4 sztuki ale obejsc się da, przy dworcu tez wielokrotnie brałam i na sulechowskiej

Tropicanę na Pomorski wyprzedają jabłkową jako "ostatnie sztuki" po 2,34 chyba, a małe 0,85 mirindy i 7 up po 1,59 stoją na prawo od kas, przy alkoholach

Dzisiaj Liptony brzoskwiniowe 2 l dowieźli po 2,99 zł są emotka Już nie mogę przełykać Mirindy i 7UP, a Liptona uwielbiam emotka

zawsze lubiłam w miarę zielonego Liptona, ale ta co się pojawiła w Biedronce, to słowo daję, jakiś inny smak:( jakimś fermentem zalatuje;( Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6099217 Napisano: 22.10.2015 17:14:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
trojan napisał(a):

delvitto napisał(a):

skąd mam wziąć kupon do loterii? byłam u kilku ich partnerów, większość nawet nie wie, że jest jakas loteria;( 

tu masz kupony: https://paybackom...tics/kupony-new2.pdf

no tak, ale wtedy dostanę jakiś los, który mam zarejestrować, czy to jakoś w systemie zostaje i odbywa się automatycznie? do tej pory tylko pkt zbieralam czasem. Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6099213 Napisano: 22.10.2015 17:09:39 w Kaufland konkursy
te albedo to już raczej przegina;( jakiś bojkot agencji by się przydał. Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6099184 Napisano: 22.10.2015 16:22:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
skąd mam wziąć kupon do loterii? byłam u kilku ich partnerów, większość nawet nie wie, że jest jakas loteria;(  Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6098740 Napisano: 21.10.2015 23:28:21 w Paragony
a ja oddam paragon luksus z 24, lub 25, w zamian za 2 aktualne, od jutra, paragony na kaufland 200;) Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6095741 Napisano: 17.10.2015 19:00:56 w Wkurza mnie...
giulietta napisał(a):

delvitto napisał(a):

a mnie wkurzają osoby, które na zakupach wkładają swoje duże, 7-8 letnie dzieci do wózków zakupowych emotka  dzieciak taki buciorami szoruje po wózku, wcześniej może wdepnął przypadkiem w coś, a taka mamcia lub babcia nawet nie pomyśli;( tylko w jednym z większych sklepów są u nas wywieszki proszące, by tego zaniechać, lecz wiele osób tego i tak nie respektuje. Taki wózek po odstawieniu może trafić do osoby, której coś się wysypie, może zwykłe bułeczki, jesli torebka się rozerwie, albo cokolwiek, gdy człowiek pakuje potem zakupy do toreb, to nawet nie wie, ile syfu mu zostaje na rękach;( czasem mniejsze dzieci są też tak wrzucane, również mnie to wkurza, ale jakoś staram się zrozumieć, bo dzieciak, chociaż chodzący, to jednak mały, no ale jeśli widzę takiego wyrostka, najstarsze, które widziałam, miało chyba ze 12 lat (!), to mam ochotę wołać ochronę. Kilka razy zwracałam opiekunom uwagę, tylko w jednym przypadku pani się zdziwiła, ale wyjęła dzieciaka, a najczęściej słyszę bluzgi i prośby bym się nie wtrącała:( jak uważacie, może jestem przeczulona na tym punkcie?

delvitto masz całkowitą rację emotka  miejsce na chleb to nie miejsce na buty z błotem... takie zachowania świadczą tylko o braku kultury a co najważniejsze o braku wiedzy o higienie, bakteriach, wirusach, a tym samym chorobach przez takie coś emotka  dobrze, że zwracasz uwagę, ja też emotka  

tylko że ludzie mi odpowiadają, że się czepiam, bo teraz praktycznie wszystko, nawet chleb, jest już w folię zapakowany. Ale tego, że ta folia wcześniej wyciera czyjeś brudy i smarki, a ja po kupieniu położę to u siebie na stole, to jakoś brak wyobraźni:( Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6095726 Napisano: 17.10.2015 18:17:36 w Wkurza mnie...
a mnie wkurzają osoby, które na zakupach wkładają swoje duże, 7-8 letnie dzieci do wózków zakupowych emotka  dzieciak taki buciorami szoruje po wózku, wcześniej może wdepnął przypadkiem w coś, a taka mamcia lub babcia nawet nie pomyśli;( tylko w jednym z większych sklepów są u nas wywieszki proszące, by tego zaniechać, lecz wiele osób tego i tak nie respektuje. Taki wózek po odstawieniu może trafić do osoby, której coś się wysypie, może zwykłe bułeczki, jesli torebka się rozerwie, albo cokolwiek, gdy człowiek pakuje potem zakupy do toreb, to nawet nie wie, ile syfu mu zostaje na rękach;( czasem mniejsze dzieci są też tak wrzucane, również mnie to wkurza, ale jakoś staram się zrozumieć, bo dzieciak, chociaż chodzący, to jednak mały, no ale jeśli widzę takiego wyrostka, najstarsze, które widziałam, miało chyba ze 12 lat (!), to mam ochotę wołać ochronę. Kilka razy zwracałam opiekunom uwagę, tylko w jednym przypadku pani się zdziwiła, ale wyjęła dzieciaka, a najczęściej słyszę bluzgi i prośby bym się nie wtrącała:( jak uważacie, może jestem przeczulona na tym punkcie? Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6095533 Napisano: 16.10.2015 23:29:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
slonko365 napisał(a):

delvitto napisał(a):

jak zwykle na ostatnią chwilę, wysyłam oświadczenia, na bilety do kina z biedronki (wedel), i chcę spytać, bo nie znalazłam info w regulaminie, jak te skany odesłać. W mailu od nich jest napisane "pocztą zwrotną", czy to znaczy, że mam kliknąć odpowiedz, czy skopiować adres @ z którego dostałam wiadomość?

skoro "pocztą zwrotną" to kliknąć "odpowiedz", bo oni wtedy dostają wiadomość z "historią korespondencji", o takim samym tytule jak wysłali, ze swoja treścią.

dziękuję, tak myślałam, ale nie miałam pewności;) Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6095525 Napisano: 16.10.2015 23:12:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jak zwykle na ostatnią chwilę, wysyłam oświadczenia, na bilety do kina z biedronki (wedel), i chcę spytać, bo nie znalazłam info w regulaminie, jak te skany odesłać. W mailu od nich jest napisane "pocztą zwrotną", czy to znaczy, że mam kliknąć odpowiedz, czy skopiować adres @ z którego dostałam wiadomość? Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6094565 Napisano: 15.10.2015 17:50:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
alea napisał(a):

monia676 napisał(a):

madziulka2434 napisał(a):

spytałam organizatorów odnośnie wysylania tych samych haseł w Mocy -odpowiedzieli "Dziękujemy za kontakt i zainteresowanie Konkursem. Uprzejmie informujemy, iż wybrane przez Komisję raz hasło, nie będzie rozpatrywane ponownie."-ciekawe jak to będzie w praktyceemotka

A po co w ogóle o to zapytałaś? emotka

ręce i cycki opadają emotka

Bo zesrała sie we własne gniazdo !!!

madziulka, a słyszałaś takie powiedzenie, że nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu? Wyświetl w wątku >>
0 0