Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika delvitto

delvitto

#5995455 Napisano: 23.03.2015 11:26:01 w Visa Konkursy
Mi się udało wygrać, po kilku nieudanych próbach  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#5995022 Napisano: 20.03.2015 22:55:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asiabuczkowska napisał(a):

bethan napisał(a):

Kszta emotka  http://www.eurosk...dzeni/spizarnia2.jpg

kszta tzn. odrobina emotka

ale powinno być "krzta":)) Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#5994981 Napisano: 20.03.2015 21:32:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
koper napisał(a):

delvitto napisał(a):

pisałam przed chwilą konkursowego smsa, z wymaganym nr paragonu, ale, że się nie zmieścił w 160 znakach, zaczęłam go na ekraniku smartfona korygować, i niechcący dotknęłam palcem opcji "wyślij", wszystko poszło nie ukończone, nie tak jak chciałam:( Czy uważacie, że mogę wysłać ponownie zgłoszenie, i ewentualnie tłumaczyć się głupią niezamierzoną pomyłką?

Próbować zawsze można... 

A na przyszłość, pisząc smsy, numer odbiorcy radzę wpisywać jak już cała treść wiadomości jest napisana i sprawdzona.

teraz już to wiem. ech... Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#5994970 Napisano: 20.03.2015 21:10:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pisałam przed chwilą konkursowego smsa, z wymaganym nr paragonu, ale, że się nie zmieścił w 160 znakach, zaczęłam go na ekraniku smartfona korygować, i niechcący dotknęłam palcem opcji "wyślij", wszystko poszło nie ukończone, nie tak jak chciałam:( Czy uważacie, że mogę wysłać ponownie zgłoszenie, i ewentualnie tłumaczyć się głupią niezamierzoną pomyłką? Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#5991609 Napisano: 13.03.2015 16:10:27 w Visa Konkursy
dorotade napisał(a):

freyja88 napisał(a):To mi się podoba! http://konkurs.vi...ria/zgloszenie/12608
i obstawiam, że bedzie w zwycięskich. Tym co brali udział w pP zdjęcie znane, ale opis bardzo fajny!

Haha, mają już wycieczkę, to teraz potrzeba trochę kasy na wyjazd emotka

lepiej, by mieli czym na wycieczkę pojechać, Toyotka w sam raz  emotka  fajne foto. Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#5991302 Napisano: 13.03.2015 10:54:33 w Wkurza mnie...
wkurzyło mnie, że 20 minut po północy przypomniałam sobie, że nie wysłałam 2 zgłoszeń na Delmę;( tak to jest, jak się zostawia wszystko na ostatnią chwilę   ;( Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#5991022 Napisano: 12.03.2015 16:17:08 w Visa Konkursy
burza1964 napisał(a):

79magda napisał(a):

Tak sobie patrzę jakże niesamowite zjawiska przyrody w tej galerii... Ludzie latają samolotami tak często, jak ja do warzywniaka po pyrki wyskakuję... Podróże to jak się okazuje nasza codzienność, odległość między górami a morzem pokonujemy ze trzy razy w tygodniu... U niektórych lato w pełni, nogi bose, liście na drzewach, trawka zieloniutka emotka chłopaki śniadania do łóżek robią, mamy dzieciom rychtują piętrowe torty zamiast obiadów, a przede wszystkim dzieci całymi dniami malują po sobie farbami... cudna ta nasza Polska pod rządami Visy, żyć nie umierać  emotka

Uśmiałam się! Dobre! 

lubię to!  Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#5990361 Napisano: 11.03.2015 12:43:49 w Visa Konkursy
defed napisał(a):

wojowniczka napisał(a):

to moze teraz ten pierwszy rzut z galerii, a teraz wybierają z reszty? emotka

tez mam taką hipotezę emotka

oby! Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#5990328 Napisano: 11.03.2015 12:22:27 w Visa Konkursy
z 6 póki co tylko 14 zgłoszeń? można mieć nadzieję? Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#5990289 Napisano: 11.03.2015 11:29:10 w Visa Konkursy
alaalicja napisał(a):

Jejku naprawdę ile zgłoszeń. Ja mam pod numerem 98633.

ten numer o niczym nie świadczy. Na castingach specjalnie daje się uczestnikom tak wysokie numery, by było psychologiczne działanie, że aż taka jest konkurencja. Robi to wrażenie i na biorących udział, i później, np na telewidzach. Możliwe więc, że tutaj posłużono się podobną taktyką. Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#5989534 Napisano: 09.03.2015 17:05:20 w Visa Konkursy
izak1000 napisał(a):

ondine napisał(a):

ciasssteczko napisał(a):

napisał(a):mahuska napisał(a):już i z 5-go się pojawiają.... coś mnie nie lubią emotka

może nie napisałaś żenującego wierszyka jak spora część nagrodzonych? emotka

Nawet większość emotka

czyżby moja nagrodzona" twórczość "była tak żenująca??

mnie też dotąd nie docenili w Visie;( ale jak dotąd, trzymałam się przewodniego tematu, czyli, co zrobiłam pierwszy raz. Tutaj mnóstwo zgłoszeń jest po prostu peanami na cześć visy, niewiele odpowiadają na zadany temat, więc trzeba w ten sposób pisać;( Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#5988843 Napisano: 06.03.2015 22:06:54 w Wkurza mnie...
synk napisał(a):

Wkurza mnie organizator konkursu, który miał opłacić podatek, a teraz mi nagle przysyła PIT-8C bez wpisania podatku. Wg mnie nie ma prawa takowego podesłać, ale niepewność jakaś co do skarbowego jest...

miałam taką sytuację w tamtym roku. Zadzwoniłam do organizatora, i oni to sprawdzali, oddzwaniali do mnie. Powiedzieli, że ten 8C to informacja dla mnie, że oni ten podatek zapłacili. Że nie muszę nic z tym robić. A jeśli zechcę go wpisać do mojego rocznego Pit-a, to wtedy będę musiała zapłacić, niezależnie od tego, że i oni to zrobili. Tak więc zostawiłam to w spokoju, jakoś nikt mnie nie ścigał. Ale teraz sama się zastanawiam, jak to z tym jest, że jedni (nieliczni) przysyłają ten 8C, a większość już nie... Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#5988818 Napisano: 06.03.2015 20:50:20 w Visa Konkursy
tadziowa napisał(a):

delvitto napisał(a):

ale chcą tylko wydruk z terminala, czy razem z paragonem na tę kwotę?

wydruk z terminala

dziękuję:) Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#5988816 Napisano: 06.03.2015 20:48:41 w Visa Konkursy
ale chcą tylko wydruk z terminala, czy razem z paragonem na tę kwotę? Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#5988686 Napisano: 06.03.2015 14:36:42 w Wkurza mnie...
omg, murarz to mistrzostwo świata! 
Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#5988149 Napisano: 05.03.2015 13:55:54 w Visa Konkursy
mia napisał(a):

Amaya napisał(a):
Jak sprawdzają kto jest właścicielem karty? Wygrałam w tamtym roku i niczego poza skanami wydruków z terminala nie wymagali, a na takim wydruku chyba większość danych jest w postaci XXXXX i na pewno nie ma imienia i nazwiska  emotka

To ma być żart? emotka
Myślisz, że Visa nie jest w stanie sprawdzić, czy osoba o podanych przez Ciebie danych, jest lub nie właścicielem karty o numerze kończącym się na...  (4 cyfry są podane na wydruku)?
Jeśli grałaś na czyjeś karty i wygrałaś, to po prostu miałaś fart, bo pewnie sprawdzają tylko wyrywkowo, ale nie mów, że nie są w stanie tego zrobić... emotka

zapomnieliście o jednej rzeczy. W zgłoszeniu należy podać wydawcę karty, a tego się nie znajdzie na paragonie z terminala.  Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#5988013 Napisano: 05.03.2015 11:56:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
katrin1 napisał(a):

cinek0147 napisał(a):

Czy ktoś z was kto wygrał w Grzanym Mnicha ma maila z wp.pl? 2 moich znajomych wygrało, nasze zgłoszenia były podobne ale oni mieli maile z interia.pl.

ja na 2 zgłoszenia z wp wielkie NIC, nawet butelki winaemotka

Na sam koniec przyjmowania zgłoszeń było 196 udostępnień posta. Nagród było aż 160, więc szanse były duże. Niestety. przeliczyłam się, i nic mi nie wpadło, ale ze zdziwieniem czytam, że aż tylu osobom też się nie udało;( nawet jak dawały więcej zgłoszeń. Myślę, że jest więcej niż 36 osób przegranych, bo dużo osób narzeka, że NIC;( A skoro tak, to znaczy że jakimś cudem rozdano nagrody osobom które wcale nie spełniły warunków, i nie udostępniły wpisu:( Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#5987558 Napisano: 04.03.2015 17:25:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
violka88 napisał(a):

mirai napisał(a):

napisał(a):delvitto napisał(a):też czekam na Silana;)
swoją drogą, przy okazji loterii, w których jest dziennie wyznaczona ilość nagród, jak Wam się wydaje, jakie granie jest bardziej efektywne? Tzn czy, jeśli możesz przeznaczyć 10 zgłoszeń, czy lepiej jest w jednym dniu "uderzyć", czy lepiej spokojniej, np przez 5 dni po 2 zgłoszenia? Oczywiście, nikt nie obliczy takiego rachunku prawdopodobieństwa bez większej ilości danych, np. ilości wszystkich zgłoszeń w danym dniu, a ja sama się przekonałam, że ślepy los trafia różnorodnie, ale jakie są Wasze odczucia? 

Trudno powiedzieć...Czasami wygrywają ci którzy puszczają 1 sms, a ci którzy kilkanaście zupełne nic emotka .

moim zdaniem wygnana w loteriach zależy od szczęści  emotka  aby wygrać trzeba zagrać emotka  a potem trzymać kciuki i mieć nadzieję - bo są dni kiedy marzenia się spełniająemotka  znam to z autopsji emotka
jeśli chodzi o Silan mało nagród tylko 25 dzień- (bo graczy codziennie milionowa rzesza) jeszcze nie wygrałam - ale ufam że w tej loterii będę miała farta  emotka  chociaż wysłałam tylko kilka zgłoszeń.

ja na Silan wysłałam 4 zgłoszenia, ale tam jest okres 2-tygodniowy, i z całego tego okresu losują. Akurat tutaj nie miało znaczenia, czy zgłoszenia będą wysłane w jednym dniu. Teraz intensywnie myślę nad strategią w Timotei, tam jest tylko jedna nagroda dziennie. Właśnie stąd mój dylemat, bo wysłałam już, niestety bezskutecznie, kilka zgłoszeń;( mam jeszcze kilka paragonów i zastanawiam się nad ich efektywnym użyciem;)) czy dać sobie jedną większą szansę, czy kilka mniejszych. Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#5987521 Napisano: 04.03.2015 16:37:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
też czekam na Silana;)
swoją drogą, przy okazji loterii, w których jest dziennie wyznaczona ilość nagród, jak Wam się wydaje, jakie granie jest bardziej efektywne? Tzn czy, jeśli możesz przeznaczyć 10 zgłoszeń, czy lepiej jest w jednym dniu "uderzyć", czy lepiej spokojniej, np przez 5 dni po 2 zgłoszenia? Oczywiście, nikt nie obliczy takiego rachunku prawdopodobieństwa bez większej ilości danych, np. ilości wszystkich zgłoszeń w danym dniu, a ja sama się przekonałam, że ślepy los trafia różnorodnie, ale jakie są Wasze odczucia?  Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#5986191 Napisano: 02.03.2015 10:13:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ela napisał(a):

czy jak sie wygra z delmy odsyła sie oryginalny paragon czy moze byc ksero lub skan ?  bo  nie wiem czy zagreac  bo na 1 paragonie mam tez niestety do innego konkursu  gdzie tam  w razie wygranej trzeba odesłac oryginał

niestety, oryginał trzeba wysłać. Wyświetl w wątku >>
0 0