Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Claudia77

Claudia77

#6486987 Napisano: 07.05.2018 07:26:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Claudia77 napisał(a):

mam na paragonie kasztelan i czy ktoś się orientuje jak do tego podchodzi Smolar, wysyłać zgłoszenie czy sobie darować? Nie mam możliwości iść po pieczątkę...

ponawiam pytanie, może ktoś się orientuje? Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6486956 Napisano: 06.05.2018 20:50:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Claudia77 napisał(a):

mam na paragonie kasztelan i czy ktoś się orientuje jak do tego podchodzi Smolar, wysyłać zgłoszenie czy sobie darować? Nie mam możliwości iść po pieczątkę...

ktoś, coś ???? Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6486949 Napisano: 06.05.2018 20:17:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mam na paragonie kasztelan i czy ktoś się orientuje jak do tego podchodzi Smolar, wysyłać zgłoszenie czy sobie darować? Nie mam możliwości iść po pieczątkę... Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6485504 Napisano: 27.04.2018 15:47:37 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
stamp2 napisał(a):

życia mi nie starczy,by choć raz wygrać w konkursie smolara emotka jeb...cie pies smolar emotka

to tak jak mi... Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6485459 Napisano: 27.04.2018 13:55:08 w Visa Konkursy
niunia-k napisał(a):

dwuosobowy wyjazd na mecz Polska-Senegal na Mistrzostwach Świata FIFA 2018Tak jak prawdziwy napastnik nie może przegapić okazji do strzelenia bramki, tak prawdziwy kibic nie może przegapić największej imprezy piłkarskiej na świecie. Weź udział w loterii i wygraj 3 noce w luksusowym hotelu w Moskwie dla dwojga oraz dwa bilety na mecz Polska – Senegal z kieszonkowym od Visa do wydania na co chcesz.

marzenie....emotka Wyświetl w wątku >>
2 niunia-k, ikki 0

Claudia77

#6485421 Napisano: 27.04.2018 11:49:55 w WC - rozmowy o wszystkim
cb656 napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

jakbym widziała mojego syna, ostatnio 5 minut ciszy, wchodzę do pokoju, a on całą ziemię z kwiatka wysypał na psa.... emotka

I pies był cicho? Dziwne... emotka emotka ja bym się zaraz dzieciakowi odszczekał, że co on sobie myśli! emotka

cichutko jak mysz pod miotłą, bo wbrew pozorom są to najlepsi przyjaciele, razem się wychowują od maleńkości i ona daje mu ze sobą robić dosłownie wszystko. Ja tu częściej protestuje niż ona Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6485367 Napisano: 27.04.2018 07:55:18 w Visa Konkursy
darog napisał(a):

tomaszq napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

xpac napisał(a):

violka88 napisał(a):

Ja w sumie wysłałam ponad 100 zgłoszeń gram od początku loterii - i ZUPEŁNIE NIC nie wygrałam

witamy w klubie emotka

a ja byłam rezerwowa na wyjazd... kilka godzin i rezerwowa być przestałam bo zgłosił się główny odbiorca...

To chyba gorzej niż wcale nie wygrać, współczuję.

Przynajmniej wiesz, że Twoje zgłoszenia mają jakiś skutek. emotka  Człowiek dzieli zakupy w kasie samoobsługowej, zgłasza dziesiątki transakcji i cisza, jakby były "pomijane". emotka

Może mają taki system, że losują tych, którzy zgłaszają mało..bo wtedy mają mało do sprawdzania potwierdzeń, etc..

ja zgłaszam mało i co...i nic...emotka Wyświetl w wątku >>
1 atyde25 0

Claudia77

#6485365 Napisano: 27.04.2018 07:25:46 w WC - rozmowy o wszystkim
joasiunia napisał(a):

To chyba jest po części kwestia charakteru, bo u mnie jest podobnie - dwójka dzieci do ogarnięcia, a Junior to istne tornado emotka Jak na moment go spuszczę z oka, to wdrapie się na stół, wywali na środek kuchni zawartość kosza na śmieci, wyciśnie mydło z dozownika, zrzuci z blatów wszystko, co tylko dosięgnie, ściągnie pranie z suszarki, cichaczem wypluje jedzenie na podłogę, zrzuci kwiatki z parapetów, będzie się bujał na firankach, wywali wszystkie ubrania z niższych szafek. Nie nadążam ze sprzątaniem po nim. I choć w całym domu od bladego świtu słychać moje gromkie okrzyki: "NIEEE, nie ruszaj, błagam!!!", to on i tak nic sobie z tego nie robi. Taki typ emotka

jakbym widziała mojego syna, ostatnio 5 minut ciszy, wchodzę do pokoju, a on całą ziemię z kwiatka wysypał na psa....emotka Wyświetl w wątku >>
1 joasiunia 0

Claudia77

#6485361 Napisano: 27.04.2018 07:01:46 w WC - rozmowy o wszystkim
bruce napisał(a):

Monika11 napisał(a):

ale rodzice twierdzą ,że wychowują dzieci bezstresowo emotka  Na szczęście mała jutro wychodzi ze  szpitala emotka

Znam podobny przypadek, dwie córki (przyrodnie siostry) wychowuje tylko ich matka, podobnie tłumaczy, a młodsza dziewczynka ciągle jako maluszek łykała jakieś monety, znalezione w ich mieszkaniu, po czym sina lądowała na pogotowiu. Cud, że zawsze to przeżywała. Matka opowiadała o tym jedynie na zasadzie żartu.  emotka emotka

mam dwóch synów, starszy był dzieckiem ruchliwym i nie mógł usiedzieć w miejscu, ale do ogarnięcia, za to młodszy (2 lata)to istny armagedon, po prostu muszę mieć oczy dookoła głowy, wszystko muszę mieć pochowane, tabletki do zmywarki też chciał zjeść, tapetę zerwał, podczas mojej nieuwagi wyjął ketchup z lodówki, rozsmarował po podłodze i się na tym ślizgał, nagminnie mi ucieka ze sklepu ( muszę kupić smycz dla niego), na oknach już mam klamki z zamkiem, bo wspina się tam gdzie się tylko da, takich przykładów mogłabym mnożyć w nieskończoność i nie wychowuję go bezstresowo, po prostu taki egzemplarz mi się trafił, który muszę cały czas mieć na oku... Wyświetl w wątku >>

Claudia77

#6485293 Napisano: 26.04.2018 19:40:48 w WC - rozmowy o wszystkim
Monika11 napisał(a):

Bezstresowe wychowanie ...
Rodzina mojego męża wychowuje piątkę dzieci , nie dbając o nic -dzieci wolność Tomku w swoim domku. Młode małżeństwo..Dzisiaj najmłodsze dziecko rok i 2 miesiące znalazło tabletkę do zmywarki , pewnie mała myślała, że to cukierek i wzięła do buzi .Zaczęła się dusić ,tabletka utknęła , na szczęście szybka reakcja , pogotowie, mała w szpitalu.... Nie tak dawno dziecko starsze  wzięło żelazko włączyło do kontaktu i prasowało sobie nogi. Następny przypadek , telewizor ściągnięty za serwetkę ( spadł na nogi dziecka ) Kiedyś zapalarkę znaleźli i podpalili zasłony. A jeszcze kapsułka do prania- 6-io latek ścisnął i prysnęło w oczy, znowu pogotowie  . Nie wspominając  o kocie, który wylądował  w zmywarce- dzieci chciały  go wymyć .Książkę można pisać .Moje dzieci, już duże, na luzie wychowanie i nie miałam takich przypadków.. życie.....

to im się nie nudziemotka , nie nazwałabym tego bezstresowym wychowaniem, raczej brakiem całkowitej kontroli... Wyświetl w wątku >>
1 jokan 0

Claudia77

#6485267 Napisano: 26.04.2018 18:14:10 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
ja to już chyba nic nie wygramemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6484989 Napisano: 25.04.2018 20:35:01 w Popraw sobie humor...
kreatia napisał(a):

Mnie dzisiaj rozbawila (rozwaliła) nazwa konkursowego tuńczyka, czyli PRINCES i to przez jedno s. 
Co ma tuńczyk do KSIENŻNICZKI? 

aj tam się czepiasz, w Grandach są Grantyemotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

Claudia77

#6484788 Napisano: 25.04.2018 11:53:10 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
katarynka-199 napisał(a):

Czy tylko na Mnie ten wątek nie działa? 
emotka emotka emotka

na mnie też już nie........emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6484618 Napisano: 24.04.2018 20:04:03 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
alan84 napisał(a):

musze tu ponarzekac bo normalnie czlowiek dostanie jakiejs palpitacji. kiedy do jasnej ciasnej cos wiekszego wpadnie. czy mam isc do kosciola i krzyzem lezec czy co... smolar i wszyscy pozostali zmilujcie sie...

coś większego????u mnie nawet nie ma nic małegoemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6484459 Napisano: 24.04.2018 13:04:34 w SZUKAM....
Claudia77 napisał(a):

Szukam osoby mieszkającej w Krakowie blisko Wieliczki

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6484455 Napisano: 24.04.2018 13:00:23 w SZUKAM....
Szukam osoby mieszkającej w Krakowie blisko Wieliczki Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6483250 Napisano: 19.04.2018 19:05:30 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

Ja już mam 34 lata, więc szanse coraz mniejsze na zostanie matką, a i odpowiedniego partnera brak na horyzoncie,ech.

cudaczku121 mam znajomą, która w wieku 42 lat właśnie wyszła za mąż i jest teraz w ciąży, tak więc wiesz nie ma się co spieszyć, a celebryci tak mają, późne macierzyństwo jest w modzie.))))) Wyświetl w wątku >>

Claudia77

#6483153 Napisano: 19.04.2018 14:06:23 w Wkurza mnie...
anialistopad napisał(a):

PClaudia77 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Pare minut temu telefon ze szkoly syna. Durne pomysly ma z kolegami. Tym razem to juz przeszedl samego siebie. Rozlali mleko w toalecie i rozmazali to z ku.....po podlodze i scianach. A bylo im tak wesolo ze spiewali sobie piosenke mleko laciate.mleko gown....... No kurde co onibjeszcze wymysla.nie ma tygodnia by ta 3 nic nie.narozrabiala. dostali rekawiczki i sprzatali ten balagan. A rodzice wezwanie do szkoły. Udusze tego mojego dzieciaka

a ile syn ma lat?

Prawie 12 i to ten durny wiek. 

to tak jak mój i zapewniam Cię, to normalny objaw w tym wieku - wygłupy i durne pomysły... Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6483145 Napisano: 19.04.2018 13:45:09 w Wkurza mnie...
anialistopad napisał(a):

Pare minut temu telefon ze szkoly syna. Durne pomysly ma z kolegami. Tym razem to juz przeszedl samego siebie. Rozlali mleko w toalecie i rozmazali to z ku.....po podlodze i scianach. A bylo im tak wesolo ze spiewali sobie piosenke mleko laciate.mleko gown....... No kurde co onibjeszcze wymysla.nie ma tygodnia by ta 3 nic nie.narozrabiala. dostali rekawiczki i sprzatali ten balagan. A rodzice wezwanie do szkoły. Udusze tego mojego dzieciaka

a ile syn ma lat? Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6483137 Napisano: 19.04.2018 13:20:18 w WC - rozmowy o wszystkim
jokan napisał(a):

co polecacie dobrego przeciew kleszczom dla psa (wiem, ze Foresto, ale nie mam teraz $$ ani jak osobiscie odebrac), a cos innego w miare dobrego, co mozna zamowic przez internet? zwykle obraze za 3 czy 5 zł z supermarketow odpadaja....

nie wiem jakiego masz psa, ale ja mojemu w zeszłym roku kupiłam specjalny szampon na insekty i co dwa tygodnie w sezonie ją kąpałam i nie złapała żadnego kleszcza, teraz też muszę go kupić, bo już jednego przyniosła... Wyświetl w wątku >>
0 0