Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Claudia77

Claudia77

#6441479 Napisano: 13.12.2017 13:55:54 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
izkak napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

Allegro- porażka na całej linii, nawet karty niet, a tak się starałam...buuu 

Łączę się w bólu. Dopisuję się też do listy wielkich przegranych w Heinekenie. 

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6441471 Napisano: 13.12.2017 13:48:18 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Allegro- porażka na całej linii, nawet karty niet, a tak się starałam...buuu  Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6441207 Napisano: 13.12.2017 07:50:41 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
jokan napisał(a):

andii napisał(a):

Ah może 13.Xll coś ciekawego przyniesie emotka

tego bym sie też trzymała:)

to i ja się wpisuję... Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

Claudia77

#6441199 Napisano: 13.12.2017 07:16:23 w Lay's
mam zamiar u Lidzi zagrać pierwszy raz - nie licząc szalików i filmowego- i byłabym wdzięczna, gdyby ktoś mógł mi dać choć malutką podpowiedź, w którą stronę się kierować pisząc tekst - może być na priv, może jakaś duszyczka dobra się znajdzie, choćby w tych, którym ja pomogłam.... Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6440950 Napisano: 12.12.2017 16:55:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

Prince polo @ juz byly?

ktoś się już niestety chwalił...emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6440776 Napisano: 12.12.2017 12:13:14 w Mam problem...
delvitto napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

delvitto napisał(a):

sprzedałam na allegro takie rękawiczki co były kiedyś do wygrania, te na zimno, iGlove. I klient napisał mi, że chce zwrócić, bo są słabej jakości, a funkcja tych palców na smartfonie źle działa, no i w sklepach za te pieniądze (29 zł) są lepsze. Jak mam tę sprawę załatwić, powiedzcie, bo nie miałam do tej pory takiego przypadku:( Z jednej strony, poczuwam się do tego, że klient może nie być zadowolony, ale z drugiej, jeśli je już nosił, i nie daj Boże, porozciągał, to mam to przyjąć, zwrócić kasę, a towar do kosza? Swoją drogą, nie znam się na tych produktach i nie umiem stwierdzić, czy ich jakość jest naprawdę taka zła? Nie wiem, jak wyglądają inne takie rękawiczki:( szkoda mi tę kasę zwracać, bo istnieje małe prawdopodobieństwo, że sprzedam je ponownie:(

1. Zwraca się rzecz nieużywaną z metkami. Rzecz używaną można co najwyżej oddać na gwarancję.
2. Zakup był od osoby prywatnej. Nie masz obowiązku przyjmować zwrotów.
3. Nie udzieliłaś gwarancji. Więc jeśli ma zastrzeżenia co do jakości produktu niech zwróci się do producenta.
4. Niech zapozna się z zasadami zakupu na allegro. 

Nie daj się! To jest zwykłe naciąganie. Produkt był fabrycznie nowy. Odpisz grzecznie, że się nie zgadzasz. Jak ma problem niech założy spór na allegro. 

no i właśnie gość pisze, że muszę przyjąć z tytułu rękojmi, i podobno dostał z allegro informację o tym, że o rękojmię może się ubiegać:( wertuję neta i faktycznie, dość zawiłym językiem jest tak opisane, że nawet sprzedawców prywatnych obowiązuje rękojmia:( chyba że coś źle rozumiem:( no i nie wiem, co robić.

ja kiedyś ciuszki po synku sprzedałam, naprawdę w super stanie i bardzo dobre jakościowo, a babka za tydzień zadzwoniła z wielką awanturą, że to g...nic nie warte itd. itd, w sumie mogłam ją zignorować ale dla 100 zł nie chciało mi się szarpać z jakąś niezrównoważoną kobitą, tak więc pomyśl, czy dla tych paru złotych chce Ci się szarpać z jakimś typkiem... Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6440623 Napisano: 12.12.2017 08:41:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
http://www.konkurs.rik.pl/
konkurs dziś dodany, ale myślę ze warto wziąć udział, grasz i pomagasz jednocześnie emotka Wyświetl w wątku >>
1 kasiek90 0

Claudia77

#6440466 Napisano: 11.12.2017 19:30:15 w Pomocy!!!!
ewelinka-017017 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

Monika11 napisał(a):

ale ja dzisiaj też zrobiłam zakup , nawet chciałam go anulować , bo pisze  , żeby się najpierw zarejestrować , odświeżyłam stronę zaznaczyłam po zakupie zgody i wskoczył mi formularz

anulowałam i zrobiłam ponowną płatność,ale formularza nie ma daruje se kuźwa tylko specjalnie koleś wystawił mi produkt na allegro.

paczka będzie nadana jutro z tego co widze to allegro nie mam jeszcze nr przesyłki.Może jak sprzedający wyśle przesyłke to wyskoczy jako transakcja zakończona?

I jak dajesz "weź udział w konkursie" to nie pojawia się ten zakup?

no właśnie nie wyskaje mi ten zakup

ja przy pierwszym razie też zgłupiałam, zobacz najpierw czy masz status transakcji jako zakończone, jeśli tak wejdź na allegro, zarejestruj się i kliknij na konkurs i zjedź stroną w dół, tam powinnaś mieć obrazek swoich zakupów dzisiejszych z zapytaniem czy te zakupy zgłaszasz do konkursu czy jakoś tak, jak klikniesz to powinien wyskoczyć formularz... Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6440410 Napisano: 11.12.2017 18:15:33 w Pomocy!!!!

zrobiłam dziś zakup na allegro po fakcie nie mogę już brać udziału w konkursie? Jak to odkręcić?

zrobiłaś dziś zakup to dziś zgłoś się do konkursu, nie rozumiem do końca w czym problem... Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6440298 Napisano: 11.12.2017 15:25:59 w Gratulacje! Dla wygranych!
bonitta napisał(a):

Dziękuję Kochani, teraz nie będę mogła spać ze strachu, że nie dostaniemy z mężem wizy do Stanów

i ja gratuluję serdecznie! Wyświetl w wątku >>
1 bonitta 0

Claudia77

#6440250 Napisano: 11.12.2017 14:20:29 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
gdzie te moje nagrody ja się pytam???/ Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6440225 Napisano: 11.12.2017 13:29:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pioge7 napisał(a):

joan napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Ja robię porządki świąteczne i opakowań tylko po kinder i prince polo że cała szafka tylko nimi wypchana emotka  

Prince Polo -> nie wypowiem się, natomiast opakowania po Kinder Bueno możesz później oddać za free np. na Olx komuś, kto wykorzysta je do promocji "bueno czwartki": http://kinderbueno.pl/czwartki Nie każdy ma bilety do kina za darmo, tak jak my, niektórzy muszą płacić emotka

Dobrze wiedzieć. 
Prince polo mi odpisało. Dziś losowanie dodatkowe z niewydanych nagród. Jutro informacje. Jak niedostanę jutro info w środę można wyrzucić opakowania emotka  

a ja już myślałam, że dawno po prince polo emotka  to czekamy emotka Wyświetl w wątku >>

Claudia77

#6440046 Napisano: 11.12.2017 09:23:12 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
ponarzekam i ja, dłuuugo już nic... Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6439761 Napisano: 10.12.2017 13:28:27 w Mam problem...
cb656 napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

ogólnie zasady zakupu na odległość są takie, że kupujący zawsze mają prawo zwrotu, chyba że to licytacja,

Ta zasada dotyczy kupowania w firmach, a nie od osoby prywatnej emotka

faktycznie, zapomniałam, że tu prywatnie sprzedajemy... emotka Wyświetl w wątku >>

Claudia77

#6439751 Napisano: 10.12.2017 13:09:44 w Mam problem...
delvitto napisał(a):

sprzedałam na allegro takie rękawiczki co były kiedyś do wygrania, te na zimno, iGlove. I klient napisał mi, że chce zwrócić, bo są słabej jakości, a funkcja tych palców na smartfonie źle działa, no i w sklepach za te pieniądze (29 zł) są lepsze. Jak mam tę sprawę załatwić, powiedzcie, bo nie miałam do tej pory takiego przypadku:( Z jednej strony, poczuwam się do tego, że klient może nie być zadowolony, ale z drugiej, jeśli je już nosił, i nie daj Boże, porozciągał, to mam to przyjąć, zwrócić kasę, a towar do kosza? Swoją drogą, nie znam się na tych produktach i nie umiem stwierdzić, czy ich jakość jest naprawdę taka zła? Nie wiem, jak wyglądają inne takie rękawiczki:( szkoda mi tę kasę zwracać, bo istnieje małe prawdopodobieństwo, że sprzedam je ponownie:(

ogólnie zasady zakupu na odległość są takie, że kupujący zawsze mają prawo zwrotu, chyba że to licytacja, ale należy pamiętać, że towar powinien być nieużywany w stanie w jakim został wysłany, inaczej masz prawo odliczyć to od zakupu,lecz to ostatnie info powinno być zawarte w opisie sprzedaży... Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6439307 Napisano: 08.12.2017 19:47:52 w Wkurza mnie...
madzia1-s napisał(a):

APLIKACJA WOAH  emotka emotka emotka
Dwa telefony i na zadnym nie dziala, dwa konta, nic.
Instaluje i usuwam w kolko, ale owe "kolo" z nagrodami nie chce sie pojawic emotka

u mnie to samo klikam połącz z istniejącym kontem i dooopa Wyświetl w wątku >>
1 pablo75 0

Claudia77

#6439112 Napisano: 08.12.2017 13:28:33 w Gratulacje! Dla wygranych!
olunka napisał(a):

Mysia napisał(a):

helcia85 napisał(a):

Bardzo wam wszystkim dziękuję, jestem wzruszona emotka

Gratulacje! emotka

Ja tez gratuluję!!!

i ja też gratuluję! Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6439111 Napisano: 08.12.2017 13:28:10 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
no i tydzień kolejny na pusto... Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6439035 Napisano: 08.12.2017 12:02:03 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

kasiaj110 napisał(a):

wkurzam się - w lodówce pustki! W szafkach jeszcze większe - bo w lodówce chociaż światło jest emotka   Ale dzisiaj jest dłuuuugie! (...) mąż konkretnie przegina oczekując ba wymuszając na mnie siedzenie w domu bo jego zwrot - a jak wróci do domu a obiadu brak to mu ten wałek rozrządu na talerzu zaserwuję!

Zamów pizzę na pyszne.pl z dostawą do domu emotka
Spełnisz dwa warunki:
- będziesz zgodnie z oczekiwaniami męża warowała w domu
- a mimo to będzie co na talerz położyć emotka

https://www.e-kon...sz.html#.WipxBVXibIU a zamawiając tu będzie jeszcze nagroda - 3w1 jak nie patrzeć emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6438694 Napisano: 07.12.2017 17:20:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
karkocka napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

karkocka napisał(a):

dorothy napisał(a):

czy w LIDL Coca Cola należy kupić 1 czy 2 produkty na 1 paragonie?  emotka
cytat z regulaminu: "W przypadku, gdy dokonano zakupuwielokrotności dwóch Produktów Promocyjnych..." 

3. Zasady przeprowadzenia Loterii.3.1. W okresie od dnia 7 grudnia 2017r. do dnia 20 grudnia 2017r. każda osoba, która dokona
jednorazowo zakupu co najmniej 1 napoju Coca-Cola, o pojemności 0,5 lub 1,0 litra, dalej
"Produkty Promocyjne"

a jest gdzieś cały regulamin?

https://www.cocacolaprezentuje.pl
https://www.cocac...uje.pl/regulamin.pdf

dziękuję bardzo Wyświetl w wątku >>
0 0