Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Claudia77

Claudia77

#6410792 Napisano: 03.10.2017 13:03:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agniehaha89 napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

agniehaha89 napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

truskaweczka123 napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

jokan napisał(a):

prince polo to są bramki? bo już od razu wiem, że nie wygrałam ;/

tak, pytalam sie o to wczoraj

i kalosze i milka też emotka  Tak tylko ostrzegam ... 

jakie kalosze?

ta Milka to jest tragedia, mam nadzieję, że mało osób zagra i będą mieli nauczkę, że takie głupie zasady odstarszają klientów i konkursowiczów...

jakie zasady są wg Ciebie głupie? bramki? 

nie chodzi o bramki tylko to zaznaczanie tych paczkomatów...

no właśnie ja wygrałam dziś worek był napis gratulacje i informacja że nagrodę należy odebrać w zaznaczonym paczkomacie w przeciągu 48 godzin. Procedurę odebrania nagrody mieli wysłać na podanego e-maila i jak na razie cisza. 

mi osobiście się to nie podoba... Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6410790 Napisano: 03.10.2017 13:00:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cherry_coke napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

jokan napisał(a):

jakie kalosze?

ta Milka to jest tragedia, mam nadzieję, że mało osób zagra i będą mieli nauczkę, że takie głupie zasady odstarszają klientów i konkursowiczów...

Niestety tak nie będzie. Ten typ konkursu ma specyficzne działanie na psychikę człowieka. Bo od razu wiesz czy jest wygrana czy nie... No i jak nie wygrasz to masz wrażenie, że jak polecisz po jeszcze jednego batonika to zaraz wygrasz. I za 10 razem zastanawiasz się jak to możliwe, że ani o 3 rano, ani o 6, ani o 12 nie wygrywasz. A potem jest lista zwycięzców i jest jak zawsze emotka  

bramki jeszcze ok ale te paczkomaty to nie wiem skąd oni wymyślili, ja tam udziału nie biorę pomimo, że bramki mi nie przeszkadzają Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6410788 Napisano: 03.10.2017 12:59:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agniehaha89 napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

jokan napisał(a):

jakie kalosze?

jakie zasady są wg Ciebie głupie? bramki? 

nie chodzi o bramki tylko to zaznaczanie tych paczkomatów... Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6410777 Napisano: 03.10.2017 12:54:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

cherry_coke napisał(a):

jokan napisał(a):

jakie kalosze?

ta Milka to jest tragedia, mam nadzieję, że mało osób zagra i będą mieli nauczkę, że takie głupie zasady odstarszają klientów i konkursowiczów... Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6410747 Napisano: 03.10.2017 12:17:53 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
100krotka napisał(a):

Czarna rozpacz emotka emotka emotka

ano czarna dziura wręcz u mnie Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6410690 Napisano: 03.10.2017 11:15:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jackk76 napisał(a):

Kochani, nie wiem jak się przyznać.... ale będzie rezerwa z Nestle Kaufland "Na którą Toyotę masz ochotę" - moja niestety odjechała...Mam nadzieję, że przyjedzie do kogoś z Was.

Paragon nie przeszedł weryfikacji, bo płatki Nestle Cornflakes nie brały udziału. Byłem zły, że na majonez z Winiar był rabat i wyszło mniej niż 20 zł przy kasie, to się wróciłem i spontanicznie chwyciłem płatki, bo te najbardziej kojarzą mi się z NESTLE. Nie wiem czy palnąć sobie w łeb samemu, czy poczekać aż zrobi to żona  emotka

emotka pogrążam się w smutku razem z Tobą... Wyświetl w wątku >>
1 yolka123 0

Claudia77

#6410516 Napisano: 02.10.2017 20:40:10 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
PRINCE POLO zero...a tak Was lubię... Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6410479 Napisano: 02.10.2017 18:43:56 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
i u mnie pustki... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6410176 Napisano: 02.10.2017 11:07:29 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
andii napisał(a):

Wpisuje się -a co mi tam emotka aby dobrze rozpocząć Październik

to i ja się dołączę...emotka Wyświetl w wątku >>

Claudia77

#6410175 Napisano: 02.10.2017 11:06:12 w Wkurza mnie...
defed napisał(a):

mama2006 napisał(a):

(...)baba w windzie głośno przejeżdża wózkiem i budzi jej dzieciaka.Toż to skandal.

Rozgrzeszam Cię - wina rodziców, że chodzą wokół dziecka na paluszkach i przyzwyczajają je do spania w ciszy  emotka  Mój młody miastowy spał zawsze bez problemu nawet przy jadącej na sygnale karetce czy młocie pneumatycznym.

w sklepie czy na spacerze rodzice powinni sobie zdawać sprawę, że niestety nie ma tam komfortu spania dla dziecka, z reguły gdy jest tłoczno, a z tym hałasem to się nie zgodzę, zależy od dziecka, mój kiedyś spał jak kamień, a teraz jest czas, że nawet zaskrzypienie drzwi go budzi, pomimo, że nigdy w domu nie panowała grobowa cisza, chyba ma taki etap, że czuwa zamiast spać Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6410070 Napisano: 02.10.2017 09:02:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pioge7 napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

eskel napisał(a):

Jak będziecie wpisywać kody do PRINCE POLO to nie próbujcie przypadkiem na mokro przecierać opakowania (w celu usunięcia czekolady) - kody się zmazują!

no właśnie jeden kod poszedł do śmieci bo tak zrobiłam  emotka

a czy na jednym paragonie może być więcej batonów, czy 1 baton ma być = jeden paragon

ale o paragonie nic nie pisze żeby zachować emotka

no właśnie ale napisano, że zgłoszenie nie może być wcześniejsze niż zakup, trochę to dla mnie pogmartwane Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6410068 Napisano: 02.10.2017 08:57:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

eskel napisał(a):

Jak będziecie wpisywać kody do PRINCE POLO to nie próbujcie przypadkiem na mokro przecierać opakowania (w celu usunięcia czekolady) - kody się zmazują!

no właśnie jeden kod poszedł do śmieci bo tak zrobiłam  emotka

a czy na jednym paragonie może być więcej batonów, czy 1 baton ma być = jeden paragon Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6409603 Napisano: 30.09.2017 12:43:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
madzia1-s napisał(a):

Nowa loteria Milka batony https://batonymil...amin.pdfPołączenie bramek (gdzie trzeba trafić w godzinę i w odpowiedni paczkomat emotka ) (Przykład: Nagroda przypisana jest do bramki otwartej w czasie od 12:00:01 do 12:03:05 dnia 5października 2017 roku w paczkomacie nr 00000 w Szczecinie – Uczestnik aby wygrać Nagrodę musi wskazać zarówno zwycięski paczkomat w Szczecinie jak i jako pierwszy zmieścić się w czasie otwarcia bramki tj. wysłać Zgłoszenie np. o 12:02:00)

Plus loteria - losowania nagród II i I stopnia

No i nagrody III stopnia worki Puma  emotka

szkoda,że jeszcze nie trzeba zaznaczyć nr buta, który ma iśc do tego paczkomatu...ja emotka Wyświetl w wątku >>

Claudia77

#6408857 Napisano: 28.09.2017 13:10:46 w Pomocy!!!!
@@gnieszk@ napisał(a):

anet napisał(a):

Tak, ale na 'liście gratulacyjnym' jest informacja, że aby potwierdzic otrzymanie karty i ja aktywować należy się z nimi skontaktować przez maila lub nr tel. (Carex)

No tak emotka , tak to jest jak się nie czyta listów gratulacyjnych emotka . Dzięki za informację. Zadzwoniłam przed chwilą, podałam dane i karta będzie aktywowana.

ja zadzwonilam z tydzień temu i jeszcze nie jest karta aktywna Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

Claudia77

#6407868 Napisano: 26.09.2017 15:25:32 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
cisza i pustka w tym tygodniu.. Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6407620 Napisano: 26.09.2017 08:30:50 w Wkurza mnie...
dwaburekoty napisał(a):

dolly napisał(a):

kij, że po podłodze "ciągnie", zahartuje się.

O nią bym się nie martwiła emotka . Zgodnie z zaleceniami ze szkoły rodzenia i szpitala wychowujemy ją w tzw. zimnym chowie. Urodzona pod koniec października, całą zimę w dzień spała w gondolce na dworze, a nocą w jej pokoju byliśmy zmuszeni utrzymywać temperaturę ok. 15-16 stopni. I w zasadzie na dobre jej to wyszło, bo w ciągu 11 miesięcy zaledwie dwa razy miała katar (bo ktoś wcześniej w domu chorował) i raz wysoką temperaturę (ale to wg lekarza byl wirus spowodowany ciągłym całowaniem jej po rękach. Nie jestem lekarzem, ale porównując do pozostałych dzieci w rodzinie i znajomych, to chyba dobry wynik. Bardziej martwię się o swoją wygodę, bo już mnie kości od leżenia na dywanie bolą, bo o przeniesieniu ją do naszego łóżka nie ma mowy....

może faktycznie materacyk na podłodze zda egzamin, warto spróbować... Wyświetl w wątku >>

Claudia77

#6407616 Napisano: 26.09.2017 08:23:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
poprostuanette napisał(a):

Czy ktoś znalazł swoje inicjały w konkursie maslanki mrągowskiej ? Czy dostał już maila?

a co to za konkurs? Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6407287 Napisano: 25.09.2017 12:06:59 w Czy informują/ informowali?
kinzao napisał(a):

Czy Raffaello już rozdane?https://www.raffa...5lat.pl/konkurs.html

tak emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6406781 Napisano: 23.09.2017 09:47:52 w skojarzenia
Marilyn Monroe - happy birthday  Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

Claudia77

#6406499 Napisano: 22.09.2017 14:03:39 w Wkurza mnie...
cherry_coke napisał(a):

ace napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Wkurza mnie,że ukruszył mi się ząb i czeka mnie wizyta u dentysty w najbliższym czasie emotka W ogóle powinnam sobie zafundować już dawno temu aparat ortodontyczny,ale zabieram się do tego jak pies do jeża emotka

przybij piątkę. Też się nie mogę zebrać by wreszcie iść do ortodonty, a przydałoby się emotka

Widzę, że jest nas więcej. Ale ja mam postanowienie, że w tym roku się odrutuję. A pół życia zwlekałam ze strachu przed wyimaginowanym bólem. 

to może pójdziemy razem, będzie raźniej i z rabatem... emotka Wyświetl w wątku >>