Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Claudia77

Claudia77

#6395686 Napisano: 28.08.2017 13:37:36 w moje dzisiejsze wygrane :)

Claudia77

#6395522 Napisano: 28.08.2017 06:52:22 w Wkurza mnie...
-Violka- napisał(a):

@@gnieszk@ napisał(a):

malutka456 napisał(a):

no cóż, po dniu pełnym wrażeń z marudzącymi dziećmi (afty, stłuczony palec itd.) chciałam poczytać coś pozytywnego, więc poszłam do wątku "Dziś cieszę się..." i zamiast poprawić sobie humor odkryłam jeden, wielki CYRK! Szkoda tylko, że w ogóle mnie to nie śmieszy  emotka

Zgadzam się. Paradoksalnie wątek Wkurza mnie jest dziś zdecydowanie przyjemniejszy od wątku Dziś cieszę się . emotka

A była tam taką pozytywna energia. Ta zaraza się coś za bardzo rozprzestrzeniła.  I świętego wku**i ! 

czytam i nie wierzę, naprawdę wkurzam się bo tak lubiłam to forum, a terazemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6394977 Napisano: 25.08.2017 18:26:12 w moje dzisiejsze wygrane :)
bibeck napisał(a):

i u mnie bonik do Auchan 1/1  emotka

mam i ja 1/2 Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6394823 Napisano: 25.08.2017 13:00:41 w Dyskusje o loteriach
luckyluk34 napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

loteryjny napisał(a):

jokan napisał(a):

loteryjny napisał(a):

mam nadzieję, że Smolar w tym roku w coli też zrobi urny z karteczkami i nie przegnie nagradzając samochodami osoby które wysłały po 1-2 zgłoszenia  emotka

a dlaczego?

Pytasz dlaczego powinna być urna? Dlatego aby wszystkie zgłoszenia brały udział, także tych którzy nalatali sie po sklepach i uczciwie kupili na np.  200 paragonów. Ja nie piszę, żeby nie wygrywali Ci co zgłosili po kilka ale niech nie będą to tylko i wyłącznie te osoby emotka

kto ma wygrać to i tak wygra...

Nie wygra klaudia bo jak kupisz już 5 puszek i zgłosisz na jeden numer to nie bierzesz w ogóle udziału w losowaniu. O to się rozchodzi.

no to spróbuję wysłać jedną jedyną puszeczkę na numer z którego nigdy nie korzystałam, sprawdzę Twoją teorię emotka Wyświetl w wątku >>

Claudia77

#6394819 Napisano: 25.08.2017 12:55:57 w Dyskusje o loteriach
loteryjny napisał(a):

jokan napisał(a):

loteryjny napisał(a):

jokan napisał(a):

loteryjny napisał(a):

mam nadzieję, że Smolar w tym roku w coli też zrobi urny z karteczkami i nie przegnie nagradzając samochodami osoby które wysłały po 1-2 zgłoszenia  emotka

a dlaczego?

Pytasz dlaczego powinna być urna? Dlatego aby wszystkie zgłoszenia brały udział, także tych którzy nalatali sie po sklepach i uczciwie kupili na np.  200 paragonów. Ja nie piszę, żeby nie wygrywali Ci co zgłosili po kilka ale niech nie będą to tylko i wyłącznie te osoby emotka

ja akurat w coli ani razu ni wygralam, ani teraz ani w tamtym roku, wiec mnie to rybka....

ja nie wygrałem ani jednego głosnika a kupiłem dużo, no nic nie będę pisać jakie to zycie złe, takie są niestety realia i trzeba grac dalej

ja zauważyłam u mnie, że im mniej wysyłam i mniej się nastawiam na wygraną to coś zawsze wpadnie, choć teraz nawet głośnika nie dostałam...jak narazie Wyświetl w wątku >>
1 jokan 0

Claudia77

#6394816 Napisano: 25.08.2017 12:53:51 w Dyskusje o loteriach
jokan napisał(a):

loteryjny napisał(a):

jokan napisał(a):

loteryjny napisał(a):

a dlaczego?

ja akurat w coli ani razu ni wygralam, ani teraz ani w tamtym roku, wiec mnie to rybka....

ja w tamtym roku sporadycznie grałam w cokolwiek i może z 4 paragony wysłałam a i wygrana się trafiła - wtedy to chyba było 400 zł, nawet nie pamiętam... Wyświetl w wątku >>
1 jokan 0

Claudia77

#6394811 Napisano: 25.08.2017 12:51:36 w Dyskusje o loteriach
loteryjny napisał(a):

jokan napisał(a):

loteryjny napisał(a):

a dlaczego?

kto ma wygrać to i tak wygra... Wyświetl w wątku >>

Claudia77

#6394791 Napisano: 25.08.2017 12:19:33 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
estrelitta napisał(a):

Smutny koniec tygodnia emotka

oj bardzo smutny... Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

Claudia77

#6394287 Napisano: 24.08.2017 13:41:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
może lepiej odliczajmy w dół będzie zabawniej 100, 99, 98... Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6394285 Napisano: 24.08.2017 13:40:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
i co tak do 100 teraz? Wyświetl w wątku >>
1 agakaz2 0

Claudia77

#6394275 Napisano: 24.08.2017 13:27:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
apoccalipsa napisał(a):

,,może i masz rację, ale wtedy czemu nie ma już wszystkich wygranych, tak ględzę, bo liczyłam na wygraną a tu masz babo placek...,,ja nie liczyłam, chociaż udało mi się wbić ponad 400 kodów
ta loteria była popularna - nawet znajomi, którzy nigdy nie grali w konkursach brali udział
na pewno mieli mnóstwo zgłoszeń

ja liczyłam po prostu na szczęśliwy losik... Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6394268 Napisano: 24.08.2017 13:20:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
apoccalipsa napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

poprostuanette napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

a skoro znają miejscowość to znaczy, że już poinformowali zwycięzcówi dodali tylko 2 osoby, więc czekają na dane

i uwazasz ze nikt z forum nie został wylosowany?

nie każdy odczytał mailmoże jeszcze ktoś wygra

aż mi się wierzyć nie chce, że tak szybko potwierdzili wygraną? ja bym najpierw kapsla szukała pół dnia...

może wcale nie chcą kapsli często w konkursach tego typu każą zatrzymać, ale wcale go potem nie chcą

może i masz rację, ale wtedy czemu nie ma już wszystkich wygranych, tak ględzę, bo liczyłam na wygraną a tu masz babo placek...  Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6394265 Napisano: 24.08.2017 13:14:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
apoccalipsa napisał(a):

poprostuanette napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

a skoro znają miejscowość to znaczy, że już poinformowali zwycięzcówi dodali tylko 2 osoby, więc czekają na dane

i uwazasz ze nikt z forum nie został wylosowany?

nie każdy odczytał mailmoże jeszcze ktoś wygra

aż mi się wierzyć nie chce, że tak szybko potwierdzili wygraną? ja bym najpierw kapsla szukała pół dnia... Wyświetl w wątku >>

Claudia77

#6394261 Napisano: 24.08.2017 13:13:10 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
malutka456 napisał(a):

Avanti się obraziło, Pudliszki z szafki wyglądają...i na tym koniec emotka  Jak żyć, jak dalej grać?  emotka

i jeszcze Żywiec jak tu Ż ??? buu nic nul zero nada Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6394258 Napisano: 24.08.2017 13:11:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
apoccalipsa napisał(a):

czyli co Żywiec już pozamiatanyemotka ???buuuuuu Wyświetl w wątku >>

Claudia77

#6394140 Napisano: 24.08.2017 10:20:56 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
spursman napisał(a):

wowela napisał(a):

Kurde, wygrać choc raz,ten jeden jedyny raz 3300 zl... czy to tak duzo? Moze w koncu sie poszczesci?

Tego Ci życzę... i sobie też emotka

a ja Wam i sobie, przydałoby skończyć z tą posuchą nagród Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6394076 Napisano: 24.08.2017 07:04:57 w Wkurza mnie...
joasiajulia napisał(a):

Wkurza Mnie praca emotka Niestety pół działu ma gdzieś syf i nieporządek ..Ja mam drugie zmiany i padam ze zmęczenia emotka Czasami Mam wrązenie,że tylko Mnie zależy....Kierownik ma to gdzieś,zawsze to zrzuci na nas winę......Nie biorę udziału w żadnym konkursie,bo jestem tak zmęczone że marzę aby w domu odpocząć,,zaraz po sprzątaniu,koszeniu i innych takich....Czyli jak wszyscy pójdą spać około 22....Ale wtedy mam normalnie "niechęć"aby w czymś zagrać...Jestem tym faktem przerażona i załamana..Nie tak to miało wyglądać emotka Za miesiąc mam przegląd i ubezpieczenie-nie wiem skąd pieniążki wezmę 1350zł- emotka Co wieczór płaczę z bezsilności...Normalnie konkursowe dno......i fizyczne ......Pare miesiący temu schowałam kartę z biedronki za 400zł na czarną godzinę,,,i odkryłam wczoraj że ważna do lipca emotka Mam trzy pieski(w tym dwa muszą iśc na operację-cena około 1000zł....kurcze nie wiem co robić....tak zle jeszcze nie było....
Muszę pomalować przedpokój,łazienkę i pokój córeczce,od tego palenia w piecu po latach sufity i ściany czarne.......ach...skąd siły brać......
Najwspanialsze w mym życiu jest me słoneczko,czeka jak mama z parcy wraca,rozkłada rączki biegnie do bramy i krzyczy"moja kochana mamusia"Wtula się w ramiona i opowiada jak tęskniła emotka  i co będziemy dzisiaj robić emotka  Jest 23,33 a ona dalej się wtula we Mnie emotka  Jak tu wysłać zgłoszenie do Auchana?????
Pozdrawiam

a nie masz nikogo kto by Ci pomógł w obowiązkach domowych? Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6393834 Napisano: 23.08.2017 15:50:56 w Pomocy!!!!
izkak napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

czy Facebook Wam działa, u mnie lipa na kompie a na telefonie jest? Jakaś rada zdolniejszych i mądrzejszych? 

Wyczyść ciasteczka w przeglądarce  emotka  

tak też zrobiłam i działa, dzięki bardzo... Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6393762 Napisano: 23.08.2017 13:43:06 w Pomocy!!!!
czy Facebook Wam działa, u mnie lipa na kompie a na telefonie jest? Jakaś rada zdolniejszych i mądrzejszych?  Wyświetl w wątku >>
0 0