Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Claudia77

Claudia77

#6364324 Napisano: 05.06.2017 21:33:41 w Wkurza mnie...
pablo75 napisał(a):

Wysłałem nie ten paragon na konkurs Kauflanda i straciłem prawo do nagrody emotka  

wiem co czujesz, też to przerabiałam, za parę dni Ci przejdzie... Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6364318 Napisano: 05.06.2017 21:24:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
a ktoś gdzieś widział te chipsy star? nie mogę ich znaleźć... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6364316 Napisano: 05.06.2017 21:19:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dzikuska21 napisał(a):

lowmacp napisał(a):

dzikuska21 napisał(a):

czy jest tu ktos kto wysyłal zdjecia na konkurs dady? wpisywaliscie nr sklepu? jesli tak to który to numer oraz gdzie go wpisywaliscie?

Ja nie wpisałam nigdzie nr paragonu, bo nie znalazłam odpowiedniej rubryki, by go wpisać.

no właśnie - ja wpisalam w rubryce z moim adresem

była zmiana regulaminu i paragon jest niepotrzebny - dada na fb o tym informuje Wyświetl w wątku >>

Claudia77

#6364099 Napisano: 05.06.2017 14:09:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bruce napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

http://www.edziec...zystko/0,157990.html
czy ktoś już brał udział w tym konku, wychodzi mi error po wpisaniu tekstu i wciśnięciu dalej.... emotka

Próbowałam teraz i mnie działa bez problemów.

dzięki za odzew u mnie teraz też poszło, a próbowałam od rana Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

Claudia77

#6364085 Napisano: 05.06.2017 13:43:45 w Kaufland konkursy
aka napisał(a):

Mnie Kaufland olewa już długo we wszystkich konkursach...

mnie olał w SPA a tak mi się marzyło... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6364083 Napisano: 05.06.2017 13:42:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
http://www.edziec...zystko/0,157990.html
czy ktoś już brał udział w tym konku, wychodzi mi error po wpisaniu tekstu i wciśnięciu dalej.... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6364032 Napisano: 05.06.2017 12:24:42 w Kaufland konkursy
zabcia0410 napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

darog napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

darog napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

ksantypa napisał(a):

widzę, że dochodza wygrane z kaufa-u mnie jak na razie brak

u mnie prośba o skan dowodu osobistego  emotka

jeszcze żeby to była loteria..i udokumentować 18 lat..ale tu skan??????? w jakim celu? i czy jest to w regulaminie? Giodo powinno w końcu zrobić porządek z tymi skanami dowodów dla agencji reklamowych..

tak, jest to w regulaminie...

czyli mają jakieś przypuszczenia/podejrzenia  o "osobie nieistniejącej"  i podaniu zmyślonych danych? tez chyba trzeba miec jakies podstawy, by miec 'przypuszczenie"

coś tam jest o zgodności danych podanych im w e-mail a na dowodzie i teraz tak dużo osób pewnie podaje adres aktualnie gdzie przebywa, a zameldowanie jest inne i może być problem tak podejrzewam.

w nowych dowodach nie ma  miejsca zameldowania

to może faktycznie chodzi o sprawdzenie istnienia osoby, ja mam jeszcze stary więc adres mam, ale ciekawe czy chcą dwie strony czy tylko 1 Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6364027 Napisano: 05.06.2017 12:20:57 w Kaufland konkursy
darog napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

darog napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

ksantypa napisał(a):

jeszcze żeby to była loteria..i udokumentować 18 lat..ale tu skan??????? w jakim celu? i czy jest to w regulaminie? Giodo powinno w końcu zrobić porządek z tymi skanami dowodów dla agencji reklamowych..

tak, jest to w regulaminie...

czyli mają jakieś przypuszczenia/podejrzenia  o "osobie nieistniejącej"  i podaniu zmyślonych danych? tez chyba trzeba miec jakies podstawy, by miec 'przypuszczenie"

coś tam jest o zgodności danych podanych im w e-mail a na dowodzie i teraz tak dużo osób pewnie podaje adres aktualnie gdzie przebywa, a zameldowanie jest inne i może być problem tak podejrzewam... Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6364018 Napisano: 05.06.2017 12:13:16 w Kaufland konkursy
darog napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

ksantypa napisał(a):

tak, jest to w regulaminie... Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6364011 Napisano: 05.06.2017 12:09:34 w Kaufland konkursy
sylzab2294 napisał(a):

ksantypa napisał(a):

na mail Ci przysłali prośbę o skan? Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6363663 Napisano: 04.06.2017 09:07:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kadett33 napisał(a):

izkak napisał(a):

mdepfs napisał(a):

czy dobrze rozumiem że loterii Prince Polo liczą się te najmniejsze wafelki 17,5g?

Tak, te małe również biorą udział. A czy opakowanie zbiorcze tj. kartonik tych małych wafelków 28 szt. jest liczony przez IQ jako jeden produkt czy więcej?  emotka

a można zgłosić ten sam numer wielokrotnie? Jak na paragonie jest np 9 wafli?

z regulaminu wnioskuję, że nie... Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6363656 Napisano: 04.06.2017 08:24:15 w Wkurza mnie...
bruce napisał(a):

Wkurza mnie, że codzienne wiadomości już od jakichś kilku dobrych lat sprawiają, iż panicznie boję się dokądkolwiek jechać na wczasy, a każdy kolejny dzień tylko pogłębia te odczucia... Jestem dosłownie przerażona! 

mam tak samo jak Ty.... Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

Claudia77

#6363616 Napisano: 03.06.2017 21:42:10 w moje dzisiejsze wygrane :)
Pieluchy dada z testu potwierdzenie na @ Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6363490 Napisano: 03.06.2017 07:35:09 w Paragony na trwające konkursy
bibeck napisał(a):

Szukam paragonu na pieluszki Dada (konkursowe) zakupione w terminie, czyli między 15-22 maja.

ale tam chyba nie trzeba paragonu - poczytaj na fb była dyskusja Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6363447 Napisano: 02.06.2017 20:57:03 w Kaufland konkursy
anialistopad napisał(a):

A ja nie dostalam.dzis nic i mam cicha nadzieję na bony w poniedziałek

ja też czekam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6363422 Napisano: 02.06.2017 19:43:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
madzia1-s napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

czy ktoś może mi uprzejmie napisać co za zdanie jest w Knorr bo tak mi się nałożyły litery, że za diabły nie mogę rozczytać emotka
http://www.knorr.pl/smakdopisuje/

BEZ KOMPROMISÓW ŻYĆ PRZYSZŁA PORA,
CHWYTAM WIĘC W DŁOŃ DANIE KNORRA

dziękuję bardzo Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6363417 Napisano: 02.06.2017 19:40:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czy ktoś może mi uprzejmie napisać co za zdanie jest w Knorr bo tak mi się nałożyły litery, że za diabły nie mogę rozczytaćemotka
http://www.knorr.pl/smakdopisuje/ Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6363404 Napisano: 02.06.2017 19:05:08 w Albedo Marketing
bruce napisał(a):

matys napisał(a):

visserarthur napisał(a):

A co tu się stało...
http://wiosennaloteria.pl/
Koleżanka dostała jakiś czas temu telefon z Albedo, by nie wyrzucała paragonów, bo jeden ze zwycięzców raczej nie dośle wymaganych dokumentów, ale że pousuwali... Może tylko przypadek i lista wróci, ale dziwnie to wygląda...

Sytuacja o tyle zabawna, że znikło 2 lauretów ... zabawna dlatego, że jeden z tych laureatów jakieś 3 tygodnie temu wystawiał już wygrany samochód na OTOMOTO i najprawdopodobniej mógł go już sprzedać (bo ogłoszenie zniknęło), mam zrobiony screen emotka

emotka  Coś niesamowitego! emotka

I weź tu człowieku graj uczciwie... emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

Claudia77

#6362972 Napisano: 01.06.2017 19:35:31 w SZUKAM....
edzia21 napisał(a):

@@gnieszk@ napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Mało tego...nie będę już psiała "personalnie" o jakie BICO chodzi (dolnośląskie), ale w poprzedniej edycji (z imionami dla krasnali) w jednym sklepie kierowniczka rozdysponowała nagrody pomiędzy pracownikami "wedle zasług i stażu", sobie zajumała skuter. Udziału akurat w tym sklepie nie brałam, ale znajoma pracuje tam w obsłudze i została obdarowana  emotka

Właśnie się wybierałam do Brico z kuponami, ale jakoś mi się odechciało emotka

Idź, idź...nie piszę tego żeby ktokolwiek zniechęcić do udziału - również wzięłam udział. Chcę pokazać jedynie słabą stronę organizacyjną  emotka  słysząc o losowaniu witki mi opadły.

ja w takich konkursach z urnami w sklepie nie biorę udziału od kiedy byłam świadkiem jak panie sklepowe z urn wybierały paragony, fakt było to dawno temu i jeszcze konkursami się nie interesowałam ale w pamięci zostało... Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6362662 Napisano: 01.06.2017 08:59:37 w WC - rozmowy o wszystkim
kamagic napisał(a):

niClaudia77 napisał(a):

kamagic napisał(a):

Co mogę kupić dwulatce na dzień dziecka, która ma już chyba wszystko?
To moja chrześnica, chciałam ją zabrać do zoo, ale jej matka się nie zgadza a ja już nie mam pomysłów, a pieniędzy na jakieś cuda na kiju nie mam, ehhh

a może zamiast do zoo na jakiś fajny plac zabaw np. nie wiem skąd jesteś ale u nas jest taka papugarnia co robi furorę wśród dorosłych i dzieci, jeśli ma wszystko to chyba takie atrakcje powinny być mile widziane...

Mieszkam na Dolnym Sląsku około 60 km od Wrocławia, właśnie do tego miasta chciałam ją zabrać, u nas jest tylko palmiarnia, w której dosyć często bywa, za 2 urodziny zabrałam ją na dużą bawialnię a teraz już po prostu nie mam pomysłów, a wiem, że z jakiegoś wypadu by się bardziej ucieszyła... ale niektórzy rodzice za bardzo się trzęsą nad dziećmi emotka

oj żeby moi chrzestni tak chcieli zabrać mojego dwulatka to bym była zadowolona emotka Wyświetl w wątku >>
0 0