Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Claudia77

Claudia77

#6345787 Napisano: 12.04.2017 21:44:16 w Kaufland konkursy
joan napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

jak myślicie czy kaufland da mi kopię paragonu, synek mi zalał i nie widać nr systemowego Help!!!!

Mogą Ci wydać paragon zastępczy, ale żeby go wydrukować, musisz znać właśnie nr systemowy z tego zalanego.

Inna sprawa - nie każdy organizator uzna Ci ten paragon zastępczy i wyda nagrodę.

numer znam bo mam dwa paragony jeden po drugim więc wiem jaki był, głupia byłam, że nie zrobiłam wcześniej zdjęcia buu no nic do stracenia nie mam pójdę niech mi wydadzą akurat to ten z aplikacji i na budżet Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

Claudia77

#6345777 Napisano: 12.04.2017 21:37:48 w Kaufland konkursy
jak myślicie czy kaufland da mi kopię paragonu, synek mi zalał i nie widać nr systemowego Help!!!! Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6345760 Napisano: 12.04.2017 21:10:47 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
emotka znowu nic...poddaję się.. Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6345642 Napisano: 12.04.2017 17:09:14 w Kupię...
telefonu poszukuję huawei, samsung, ceny i oferty na priv proszę (tak do 600) Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6345546 Napisano: 12.04.2017 14:53:32 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Finezyjna napisał(a):

dorothy napisał(a):

naszyjnik z FA

i u mnie.

i u mnie z napisem love you emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6345428 Napisano: 12.04.2017 12:26:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
a czy ktoś już dzisiaj liczył zajączki i podzieli się wiedzą? Będę ogromnie wdzięczna ... Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6345416 Napisano: 12.04.2017 12:09:51 w Biedronka
claudia napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

a ile głosów może oddać jedna osoba na ten konkurs w Biedronce z kartami?
Chętnie zagłosuję ...

możesz wybrać maksymalnie 5 kart, a następnie wysłać swój wybór, dopiero wtedy zalicza.
Jeśli nasza się podoba, to również bardzo prosimy o głosik emotka  

https://dzikaprzygoda.biedronka.pl/glosowanie/karta/6735

podoba mi się bardzo - głos oddany będzie wieczorkiem pozdrawiam - mam jeszcze tylko jedno wolne miejsce na głosik więc czekam ... Wyświetl w wątku >>
1 claudia 0

Claudia77

#6345403 Napisano: 12.04.2017 11:41:20 w Biedronka
a ile głosów może oddać jedna osoba na ten konkurs w Biedronce z kartami?
Chętnie zagłosuję ... Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6345140 Napisano: 11.04.2017 18:36:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

asantesana napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Garnier w Biedrze opublikował listę laureatów...http://garnierdbaourode.pl/ posprawdzajcie swoje odpowiedzi. Do mnie nie dotarło kilka SMSów emotka

a ja nie widzę swojej odpowiedzi myślisz, że jeszcze dodadzą czy już mam się tam do nich dobijać?

Lepiej napisać. Tutaj są odpowiedzi i po weryfikacji i przed...

I ja mam blender, a smsa nie było  emotka  Co teraz, przecież jest po terminie...

Napisać do nich emotka

nie jest po terminie - mamy 30 dni od zakończenia konkursu... Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6345134 Napisano: 11.04.2017 18:28:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Garnier w Biedrze opublikował listę laureatów...http://garnierdbaourode.pl/ posprawdzajcie swoje odpowiedzi. Do mnie nie dotarło kilka SMSów emotka

a ja nie widzę swojej odpowiedzi myślisz, że jeszcze dodadzą czy już mam się tam do nich dobijać?

Lepiej napisać. Tutaj są odpowiedzi i po weryfikacji i przed..

jutro najpierw do nich zadzwonię a potem zobaczymy... Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6345127 Napisano: 11.04.2017 18:22:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

a ja nie widzę swojej odpowiedzi myślisz, że jeszcze dodadzą czy już mam się tam do nich dobijać? Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6345118 Napisano: 11.04.2017 18:12:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

nelunia napisał(a):

edzia21 napisał(a):

nie mogę pobrać tego pliku, Tobie udało się bez problemu?

Plik otwiera się w excelu

a ja nie widzę swojego tekstu... Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6344812 Napisano: 11.04.2017 11:38:02 w Biedronka
kalka napisał(a):

aleksiak napisał(a):

Około dwóch tyg temu miałam szczęście spotkać w lesie piękną, idealnie wybarwioną żmiję zygzakowatą - na konkurs fotka wymarzona, bo myślałam, że właśnie na tym polega konkurs. Do drugiego etapu nie przeszłam, przegrałam z rysunkami, pomalowanymi dziećmi itp. I myślę : WTF?! Czyżbym nie zrozumiała zasad konkursu?  emotka To

W regulaminie jest napisane, że w konkursie biorą udział wykonane przez uczestnika fotki zwierząt lub grafika, więc, to że wybrali "grafiki" czyli rysunki zwierząt, to ok, rozumiem (a z gustem jury nie dyskutuję), ale dlaczego wybrano zdjęcia ludzi w karnawałowych strojach emotka  albo paznokcie  emotka  , to tego nie rozumiem emotka
A drugą sprawą są plagiaty, aż się roi od plagiatów, a ci je ukradli i złożyli fałszywe oświadczenie potwierdzając, że praca jest wykonana przez nich są bardzo aktywni na konkursowej stronie, czują się bezpieczni- bo niby są anonimowi, ale mam nadzieję, że odpadną.
Kolejne kwiatki wśród liderów konkursu:
świania liderka http://xn--soando...t/uploads/cerdos.jpg
a zaraz za nią ukradziona, ale walcząca o nagrody fotka wodołaza niebieskiegio: http://istotyzywe.../drzewolaz-niebieski
i inne:  http://brubakergrain.com/catalog   
http://www.wester...nosci/rodzina-alpak/

bo niestety dopóki nie będzie surowych kar za plagiaty to ludzie będą kombinować... Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6344808 Napisano: 11.04.2017 11:33:20 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
cleopatra napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

ameryka napisał(a):

lipa do xxxx potęgi

Mam tak samo jak Ty, już tracę serce do tych konków, a najgorsze,że powoli nie sprawia mi to przyjemności...

emotka

nie ma się co katować trza się emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6344805 Napisano: 11.04.2017 11:26:11 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
ameryka napisał(a):

lipa do xxxx potęgi

Mam tak samo jak Ty, już tracę serce do tych konków, a najgorsze,że powoli nie sprawia mi to przyjemności... Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6344659 Napisano: 10.04.2017 21:37:28 w Biedronka
endzi1984 napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

normalnie mam ubaw jak czytam te komentarze, tragedia z tym konkursem, naprawdę współczuję tym co uczciwie wzięli udział, ja nie grałam, bo tak przypuszczałam, że tak będzie to wyglądało, bo komu spodoba się zwykły pies bardziej niż " niebieski słoń" a z dziecka idioty nie będę robić...a poza tym z ilością głosów to jak z kodami z lay's...

Ja od dluzszego czasu nie biore udzialu w konkursach ale ten mnie na prawde zainteresowal...fajne nagrody mnie przekonaly! No i wyslalm calkiem fajne zdjecie zolwia ktore zrobilam samodzielnie w zoo i  zrozumialabym fakt ze moja praca nie pszeszla do kolejnego etapu jesli prace ktore wybralo jury byly zgodne z zalozeniem konkursu ale w takiej sytuacji jestem po prostu wsciekla na Biedronke ze tak dala cenzura!!!

masz rację, może po interwencji coś zrobią, za zdjęcia z dziećmi to udałabym się do rzecznika praw dziecka, bo to powinno być karane, noż k...m...fakt ssaki jesteśmy ale bez przesady, a plagiatami Biedronka  wystawia sama opinię sobie pomijając zdjęcia paznokci, czy czego tam jeszcze, życzę wszystkim uczciwym konkursowiczom powodzenia w tym konkursie, oby cała reszta odpadła... Wyświetl w wątku >>

Claudia77

#6344653 Napisano: 10.04.2017 21:25:21 w Biedronka
normalnie mam ubaw jak czytam te komentarze( chodzi mi o te "extra" zgłoszenia ) , tragedia z tym konkursem, naprawdę współczuję tym co uczciwie wzięli udział, ja nie grałam, bo tak przypuszczałam, że tak będzie to wyglądało, bo komu spodoba się zwykły pies bardziej niż " niebieski słoń" a z dziecka idioty nie będę robić...a poza tym z ilością głosów to jak z kodami z lay's... Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6344503 Napisano: 10.04.2017 15:49:17 w Konkursowiczki w ciąży
Agnes napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

W wielkanocny poniedziałek za tydzień wybieramy się z rodzinką na chrzciny małej Zosi- córeczki mojego kuzyna (mojego taty brata syna córeczka). Dziewczynka dziś kończy 4 miesiące.Dziewczyny, może macie jakieś pomysły, co moglibyśmy kupić dla tej najmłodszej członkini naszej rodziny z okazji chrztu emotka

z drobiazgów to odcisk stópki i rączki
z droższych rzeczy to polecam leżaczek z wibracjami ( jeśli jeszcze nie ma) u mnie sprawdził się bardzo
mniej polecam matę edukacyjną choć to też fajna rzecz

leżaczek rewelacja mi prawie od urodzenia jeszcze służy ulubione siedzonko mojego 18 mies. synka polecam również  Wyświetl w wątku >>

Claudia77

#6344483 Napisano: 10.04.2017 15:12:25 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
to i ja się wpiszę przy poniedziałku...halo nagrody gdzie jesteście? Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6344450 Napisano: 10.04.2017 14:12:35 w Wkurza mnie...
cc_investigator napisał(a):

kalka napisał(a):

maa napisał(a):

wkurza mnie, że moje dziecko ma od tygodnia gorączkę a lekarz nie wie co mu dolega:(

Nie zlecił dziecku badań krwi i moczu?   emotka

Kalka, masz rację!
Morfologia + mocz ogólny koszt ok 20-25 zł.
Ja bym zrobiła sama...

a w jakim wieku dziecko, mojej koleżanki córka miała anginę ukrytą - ponad tydzień ją badali myśleli nawet, że to mononukleoza czy jakoś tak, a drugi przypadek to niestety wirus zapalenia płuc , tylko prześwietlenie to wykryło...a była właśnie gorączka długo.. Wyświetl w wątku >>
0 0