Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Claudia77

Claudia77

#6345760 Napisano: 12.04.2017 21:10:47 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
emotka znowu nic...poddaję się.. Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6345642 Napisano: 12.04.2017 17:09:14 w Kupię...
telefonu poszukuję huawei, samsung, ceny i oferty na priv proszę (tak do 600) Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6345546 Napisano: 12.04.2017 14:53:32 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Finezyjna napisał(a):

dorothy napisał(a):

naszyjnik z FA

i u mnie.

i u mnie z napisem love you emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6345428 Napisano: 12.04.2017 12:26:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
a czy ktoś już dzisiaj liczył zajączki i podzieli się wiedzą? Będę ogromnie wdzięczna ... Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6345416 Napisano: 12.04.2017 12:09:51 w Biedronka
claudia napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

a ile głosów może oddać jedna osoba na ten konkurs w Biedronce z kartami?
Chętnie zagłosuję ...

możesz wybrać maksymalnie 5 kart, a następnie wysłać swój wybór, dopiero wtedy zalicza.
Jeśli nasza się podoba, to również bardzo prosimy o głosik emotka  

https://dzikaprzygoda.biedronka.pl/glosowanie/karta/6735

podoba mi się bardzo - głos oddany będzie wieczorkiem pozdrawiam - mam jeszcze tylko jedno wolne miejsce na głosik więc czekam ... Wyświetl w wątku >>
1 claudia 0

Claudia77

#6345403 Napisano: 12.04.2017 11:41:20 w Biedronka
a ile głosów może oddać jedna osoba na ten konkurs w Biedronce z kartami?
Chętnie zagłosuję ... Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6345140 Napisano: 11.04.2017 18:36:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

asantesana napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Garnier w Biedrze opublikował listę laureatów...http://garnierdbaourode.pl/ posprawdzajcie swoje odpowiedzi. Do mnie nie dotarło kilka SMSów emotka

a ja nie widzę swojej odpowiedzi myślisz, że jeszcze dodadzą czy już mam się tam do nich dobijać?

Lepiej napisać. Tutaj są odpowiedzi i po weryfikacji i przed...

I ja mam blender, a smsa nie było  emotka  Co teraz, przecież jest po terminie...

Napisać do nich emotka

nie jest po terminie - mamy 30 dni od zakończenia konkursu... Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6345134 Napisano: 11.04.2017 18:28:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Garnier w Biedrze opublikował listę laureatów...http://garnierdbaourode.pl/ posprawdzajcie swoje odpowiedzi. Do mnie nie dotarło kilka SMSów emotka

a ja nie widzę swojej odpowiedzi myślisz, że jeszcze dodadzą czy już mam się tam do nich dobijać?

Lepiej napisać. Tutaj są odpowiedzi i po weryfikacji i przed..

jutro najpierw do nich zadzwonię a potem zobaczymy... Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6345127 Napisano: 11.04.2017 18:22:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

a ja nie widzę swojej odpowiedzi myślisz, że jeszcze dodadzą czy już mam się tam do nich dobijać? Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6345118 Napisano: 11.04.2017 18:12:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

nelunia napisał(a):

edzia21 napisał(a):

nie mogę pobrać tego pliku, Tobie udało się bez problemu?

Plik otwiera się w excelu

a ja nie widzę swojego tekstu... Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6344812 Napisano: 11.04.2017 11:38:02 w Biedronka
kalka napisał(a):

aleksiak napisał(a):

Około dwóch tyg temu miałam szczęście spotkać w lesie piękną, idealnie wybarwioną żmiję zygzakowatą - na konkurs fotka wymarzona, bo myślałam, że właśnie na tym polega konkurs. Do drugiego etapu nie przeszłam, przegrałam z rysunkami, pomalowanymi dziećmi itp. I myślę : WTF?! Czyżbym nie zrozumiała zasad konkursu?  emotka To

W regulaminie jest napisane, że w konkursie biorą udział wykonane przez uczestnika fotki zwierząt lub grafika, więc, to że wybrali "grafiki" czyli rysunki zwierząt, to ok, rozumiem (a z gustem jury nie dyskutuję), ale dlaczego wybrano zdjęcia ludzi w karnawałowych strojach emotka  albo paznokcie  emotka  , to tego nie rozumiem emotka
A drugą sprawą są plagiaty, aż się roi od plagiatów, a ci je ukradli i złożyli fałszywe oświadczenie potwierdzając, że praca jest wykonana przez nich są bardzo aktywni na konkursowej stronie, czują się bezpieczni- bo niby są anonimowi, ale mam nadzieję, że odpadną.
Kolejne kwiatki wśród liderów konkursu:
świania liderka http://xn--soando...t/uploads/cerdos.jpg
a zaraz za nią ukradziona, ale walcząca o nagrody fotka wodołaza niebieskiegio: http://istotyzywe.../drzewolaz-niebieski
i inne:  http://brubakergrain.com/catalog   
http://www.wester...nosci/rodzina-alpak/

bo niestety dopóki nie będzie surowych kar za plagiaty to ludzie będą kombinować... Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6344808 Napisano: 11.04.2017 11:33:20 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
cleopatra napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

ameryka napisał(a):

lipa do xxxx potęgi

Mam tak samo jak Ty, już tracę serce do tych konków, a najgorsze,że powoli nie sprawia mi to przyjemności...

emotka

nie ma się co katować trza się emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6344805 Napisano: 11.04.2017 11:26:11 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
ameryka napisał(a):

lipa do xxxx potęgi

Mam tak samo jak Ty, już tracę serce do tych konków, a najgorsze,że powoli nie sprawia mi to przyjemności... Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6344659 Napisano: 10.04.2017 21:37:28 w Biedronka
endzi1984 napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

normalnie mam ubaw jak czytam te komentarze, tragedia z tym konkursem, naprawdę współczuję tym co uczciwie wzięli udział, ja nie grałam, bo tak przypuszczałam, że tak będzie to wyglądało, bo komu spodoba się zwykły pies bardziej niż " niebieski słoń" a z dziecka idioty nie będę robić...a poza tym z ilością głosów to jak z kodami z lay's...

Ja od dluzszego czasu nie biore udzialu w konkursach ale ten mnie na prawde zainteresowal...fajne nagrody mnie przekonaly! No i wyslalm calkiem fajne zdjecie zolwia ktore zrobilam samodzielnie w zoo i  zrozumialabym fakt ze moja praca nie pszeszla do kolejnego etapu jesli prace ktore wybralo jury byly zgodne z zalozeniem konkursu ale w takiej sytuacji jestem po prostu wsciekla na Biedronke ze tak dala cenzura!!!

masz rację, może po interwencji coś zrobią, za zdjęcia z dziećmi to udałabym się do rzecznika praw dziecka, bo to powinno być karane, noż k...m...fakt ssaki jesteśmy ale bez przesady, a plagiatami Biedronka  wystawia sama opinię sobie pomijając zdjęcia paznokci, czy czego tam jeszcze, życzę wszystkim uczciwym konkursowiczom powodzenia w tym konkursie, oby cała reszta odpadła... Wyświetl w wątku >>

Claudia77

#6344653 Napisano: 10.04.2017 21:25:21 w Biedronka
normalnie mam ubaw jak czytam te komentarze( chodzi mi o te "extra" zgłoszenia ) , tragedia z tym konkursem, naprawdę współczuję tym co uczciwie wzięli udział, ja nie grałam, bo tak przypuszczałam, że tak będzie to wyglądało, bo komu spodoba się zwykły pies bardziej niż " niebieski słoń" a z dziecka idioty nie będę robić...a poza tym z ilością głosów to jak z kodami z lay's... Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6344503 Napisano: 10.04.2017 15:49:17 w Konkursowiczki w ciąży
Agnes napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

W wielkanocny poniedziałek za tydzień wybieramy się z rodzinką na chrzciny małej Zosi- córeczki mojego kuzyna (mojego taty brata syna córeczka). Dziewczynka dziś kończy 4 miesiące.Dziewczyny, może macie jakieś pomysły, co moglibyśmy kupić dla tej najmłodszej członkini naszej rodziny z okazji chrztu emotka

z drobiazgów to odcisk stópki i rączki
z droższych rzeczy to polecam leżaczek z wibracjami ( jeśli jeszcze nie ma) u mnie sprawdził się bardzo
mniej polecam matę edukacyjną choć to też fajna rzecz

leżaczek rewelacja mi prawie od urodzenia jeszcze służy ulubione siedzonko mojego 18 mies. synka polecam również  Wyświetl w wątku >>

Claudia77

#6344483 Napisano: 10.04.2017 15:12:25 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
to i ja się wpiszę przy poniedziałku...halo nagrody gdzie jesteście? Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6344450 Napisano: 10.04.2017 14:12:35 w Wkurza mnie...
cc_investigator napisał(a):

kalka napisał(a):

maa napisał(a):

wkurza mnie, że moje dziecko ma od tygodnia gorączkę a lekarz nie wie co mu dolega:(

Nie zlecił dziecku badań krwi i moczu?   emotka

Kalka, masz rację!
Morfologia + mocz ogólny koszt ok 20-25 zł.
Ja bym zrobiła sama...

a w jakim wieku dziecko, mojej koleżanki córka miała anginę ukrytą - ponad tydzień ją badali myśleli nawet, że to mononukleoza czy jakoś tak, a drugi przypadek to niestety wirus zapalenia płuc , tylko prześwietlenie to wykryło...a była właśnie gorączka długo.. Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6344242 Napisano: 10.04.2017 09:06:24 w Kupię...
witam poszukuję bonu empik. oferty priv proszę. Tak do 250 Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6343784 Napisano: 07.04.2017 21:43:21 w SZUKAM....
sylzab2294 napisał(a):

czy woseba z ITM, to już z całości dziś informowała?

informacja była z I etapu dziś na forum Wyświetl w wątku >>