Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Claudia77

Claudia77

#6343756 Napisano: 07.04.2017 20:44:13 w Intermarche
Halszka napisał(a):

Pochwali się Ktoś/ przyzna do nagrody z Woseby "Smak naszej kawy budzi do zabawy" z 2 tygodnia?

dzisiaj szły z pierwszego etapu więc z drugiego mają chyba jeszcze czas bo ja też czekam jak na jakiś cud i pewnie się nie doczekam... Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6343723 Napisano: 07.04.2017 19:03:05 w Czy informują/ informowali?
martucha-jk napisał(a):

Czy Smolar ITM Woseba informował? Ewentualnie czy ktoś się znalazł u nich na stronce na liście wyników?

a w ogóle do kiedy mają czas na informowanie? bo co prawda wysłałam zgłoszenie ale nic nie czytałam co i jak...emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6343534 Napisano: 07.04.2017 13:13:50 w Wkurza mnie...
wioleczka83 napisał(a):

Wkurzylam sie bo mój synek nie dostał się do przedszkola  emotka   , 

kosmos z tymi przedszkolami ja wczoraj byłam na takich zajęciach bobo klubu -  mały ma mój półtora roku, jest to przedszkole gdzie starszy syn chodził kiedyś, a pani do mnie, że na rok 2018 wrzesień zostały już tylko 3 wolne miejsca emotka  jakbym chciała synka zapisać... Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6343291 Napisano: 06.04.2017 21:48:45 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
umbrella napisał(a):

ultrixx napisał(a):

mia napisał(a):

Kiepsko. Nie mam DC, nie mam C4, a sklep osiedlowy owszem mam, ale podejrzewam, że inny niż aneta2208. emotka
No to czekam na kolejne propozycje...

Auchan

Lewiatan 4,99 zł/l ale paragon kiepsko opisany - OLEJ RZEPAKOWY

mogę prosić o link do konkursu z tym olejem?emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6343220 Napisano: 06.04.2017 18:45:22 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
monkakk napisał(a):

Glade na loterię?

w lidlu tanio kupiłam Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6343044 Napisano: 06.04.2017 12:40:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
daigee napisał(a):

Omijam A nagrody przychodzą

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6343035 Napisano: 06.04.2017 12:32:18 w Wkurza mnie...
cc_investigator napisał(a):

Przed chwilą fejsbuczek zapodał mi film (nie zdjęcia, film!) pokazujący jak umierają ludzie, w tym małe dzieci po ataku chemicznym w Syrii...
I zupełnie nie mogę się otrząsnąć. I wiecie co, już mnie nie wkurza i garnier i brak wygranych i konkursy i agencje... Bo to naprawdę nie ma znaczenia, gdy widzi się coś takiego... 
Chciałam kliknąc ikonkę, ale nie ma takiej, która by oddawała, co czuję...

to co się dzieje dzisiaj na świecie to tragedia, mnie po prostu rozwaliło dziś na fejsie jak matka małego dziecka przywiązała go do sznurka na golaska i kazała jeść z ziemi, po prostu nie ogarniam, co do k..y nędzy dzieje się z tymi ludźmi......... Wyświetl w wątku >>
1 nkba 0

Claudia77

#6343034 Napisano: 06.04.2017 12:30:00 w Wkurza mnie...
monisss napisał(a):

wkurza mnie,że ja tak szybko zasypiam.. wy jesteście w stanie jeszcze do 24.00 siedzieć i słać.. ja często o 21.00 usypiam oglądając film.. wiecie ile czasu mi ubywa?:(

to tak jak ja o 22 już mnie nie ma ...a i tak najczęściej pomysły mi wpadają tam gdzie król piechotą chodzi a zanim dobiegnę do jakiejś kartki to połowy nie pamiętam emotka Wyświetl w wątku >>

Claudia77

#6343030 Napisano: 06.04.2017 12:27:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
a ja mam takie pytanie, może trochę głupawe, ale czy w konkursach typu dokończ zdanie jak np. Na majówce najważniejsze jest... - to czy zgłoszenie rozpoczynacie tym właśnie zdaniem czy po prostu omijacie wstęp ten i piszecie tylko jego dokończenie ? Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6342544 Napisano: 05.04.2017 13:12:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
truskaweczka1 napisał(a):

poprostuanette napisał(a):

truskaweczka1 napisał(a):

Może wybrali  kilka osób z 2 etapu przez pomyłkę. Dlatego ja wolę żeby wyniki były publikowane. 

Nie wybrali na pewno żadnej pracy kreatywnej... pewnie celowali w zwykłe selfiaki i zabrakłow im tych zwykłych zdjęć. 

Mi ten konkurs nie daje spokoju. Dałam sobie z nim spokój bo myślałam że porostu moje zwyczajne zdjęcie się im nie spodobało. A teraz dowiaduje się ze osoby które miały wyróżniające się zdjęcia też nie wygrały. Z tego usłyszałam od innych uczestników jedna osoba wygrała rower i trzy inne bony. A co z resztą nagród ?

czytając te komentarze i opinie to naprawdę się zastanawiam czy warto dalej te konkursowe gierki ciągnąć... Wyświetl w wątku >>
1 monisss 0

Claudia77

#6342543 Napisano: 05.04.2017 13:10:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mia napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

czy ja dobrze widzę, że w kamisie intermarche nie trzeba podawać nr paragonu? emotka

Bardzo dobrze widzisz.
Dlatego na taki konkurs idzie srylion smsów, Albedo robi zgrabne losowanko, zaoszczędzając swój cenny czas, a sponsorowi pokazuje śliczne statystyki, ile to ludziska nakupili, że tyle smsów przyszło... I wszyscy są happy, z wyjątkiem tych, co nie wygrali. 

dobrze wiedzieć, to nie ma co sobie głowy zawracać wymyślaniem zgrabnych tekstów... Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6342527 Napisano: 05.04.2017 12:38:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kerocna napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

czy ja dobrze widzę, że w kamisie intermarche nie trzeba podawać nr paragonu? emotka

Nie trzeba emotka

dzięki za upewnienie mnie w tym co patrzę, czytam i nie wierzę...emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6342506 Napisano: 05.04.2017 12:01:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czy ja dobrze widzę, że w kamisie intermarche nie trzeba podawać nr paragonu? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6341817 Napisano: 04.04.2017 10:21:58 w Lay's
cb656 napisał(a):

Nie gmatwajmy sytuacji Mam na myśli owo niepotrzebne naręcze. Bijemy się o miejsce przy kasie, bo za 5 minut zamykają sklep, a obsługa jest bezlitosna - obsłuży tylko tych, którzy zdążą przed godziną zero (to moja autorska wersja)Piłka to jest ta sukienka. Cel: dotrzeć do kasy przed innymi. Kasa to bramka.
Póki jest tak, że ze wszystkich przymierzalni biegną klientki w kierunku kasy, jest uczciwie, bo wszystkie mają teoretycznie te same szanse i powinna zwyciężyć ta, która jest najsprytniejsza, ominie zwinnie pozostałe i najszybciej stanie przy kasie.
I teraz sytuacja spalonego (nieuczciwe zagranie). Blisko kasy jest koleżanka bez żadnej sukienki. Ty jej swoją sukienkę rzucasz nad głowami innych klientek, kolezanką ją łapie i blokuje innym dotarcie do kasy.
To jest zagranie nie fair, "spalony"

może mogłoby być trochę inaczej ale to jest moja wersja i jej się trzymam, a najważniejsze wiem o co biega... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6341792 Napisano: 04.04.2017 09:33:39 w Lay's
lubiemakaron napisał(a):

Zwłaszcza, że ja jestem taka "piłkarska", że do dziś mam problem ze zrozumieniem spalonego:P

Wyobraź sobie, że jesteś w sklepie i próbujesz upolowaćupragnioną sukienkę. Masz już całe naręcze ciuchów, z którymi biegniesz do
kasy, ale nie masz jeszcze tej upragnionej. Dookoła mnóstwo innych klientek,
podobnie jak ty, poluje na tę samą kieckę. Nagle z przymierzalni wychyla się
przyjaciółka, wołając, że właśnie ma tę jedyną. Biegnie do ciebie, chcąc ci ją
podać.

I teraz:Jeśli w momencie rzucenia do nas sukienki, będziemy miały zasobą pozostałe klientki, a przed sobą tylko kasę i ewentualnie ekspedientkę,
wtedy będzie spalony i nie kupimy sukienki.Jeśli jednak w trakcie kiedy przyjaciółka będzie rzucała namsukienkę, przed nami będą inne klientki polujące na tę sukienkę, wystarczy, że
ją złapiemy, przyśpieszymy, wyminiemy inne dziewczyny i…sukienka będzie nasza!

ta wersja wytłumaczenia do mnie przemówiła ze zrozumieniem emotka Wyświetl w wątku >>

Claudia77

#6340928 Napisano: 01.04.2017 08:03:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bandit napisał(a):

https://www.nacalydzien.pl/ - mlekowita czy moze byc jeden paraon an wiecej produktów ?
chyba w regulaminie nie ma tego ograniczenia, ja nie znalazłem emotka

dokonać w Sklepie zakupu jednego lub więcej Produktów wskazanych w Załączniku nr 1 (zwanego dalej „Zakupem Promocyjnym”),- więc chyba można więcej... Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6340877 Napisano: 31.03.2017 22:05:28 w Pomoc potrzebującym!
https://www.faceb...czJasiu/?pnref=story

jeśli ktokolwiek miałby chociaż złotówkę,a za chwilkę ruszą smsy.... Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6340876 Napisano: 31.03.2017 22:01:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pawelkoo napisał(a):

Czy aktualnie jest jakis konkurs/loteria zwiazany z piwem Desperados? Na kapslu znalazlem kod, ale nie spojrzalem czy na butelce znajduje sie jakas informacja emotka Na stronie tego piwa ani w bazie nie ma o niczym wzmianki.

było o tym w zapowiedziach konkursów tam poszukaj Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6340573 Napisano: 31.03.2017 12:02:09 w Dyskusje o wynikach konkursu
joan napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

mi ostatnio w auchan taki problem kobieta zrobiła, w końcu pieczątkę postawiła z łaską - resztę sama dokończyłam emotka

Jakby co, to w Auchan zawsze możesz poprosić menedżera tego działu, a jeśli go akurat nie ma - zawsze jest tzw. menedżer dyżurny.

dobrze wiedzieć, dzięki za radę. Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6340569 Napisano: 31.03.2017 12:00:10 w Dyskusje o wynikach konkursu
@@gnieszk@ napisał(a):

Halszka napisał(a):

ee to ja odpuszczam tę loterie. kupuję husteczki w marketach zeby miec pewne ze jest velvet, płace po 3 zeta za zgłoszenie emotka
w żadnym kiosku nie zgodzili sie na późniejsze potwierdzenie ze sprzedali velvet...

A w Żabce nie sprawdzałaś? U mnie są w kilku Żabkach po 69 gr/szt opisane "CHUSTECZKI HIG VE-A".

ja też mam taki paragon a myślałam, że nie przejdzie...czyli co myślicie że można go zgłosić? Wyświetl w wątku >>
0 0