Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Claudia77

Claudia77

#6341817 Napisano: 04.04.2017 10:21:58 w Lay's
cb656 napisał(a):

Nie gmatwajmy sytuacji Mam na myśli owo niepotrzebne naręcze. Bijemy się o miejsce przy kasie, bo za 5 minut zamykają sklep, a obsługa jest bezlitosna - obsłuży tylko tych, którzy zdążą przed godziną zero (to moja autorska wersja)Piłka to jest ta sukienka. Cel: dotrzeć do kasy przed innymi. Kasa to bramka.
Póki jest tak, że ze wszystkich przymierzalni biegną klientki w kierunku kasy, jest uczciwie, bo wszystkie mają teoretycznie te same szanse i powinna zwyciężyć ta, która jest najsprytniejsza, ominie zwinnie pozostałe i najszybciej stanie przy kasie.
I teraz sytuacja spalonego (nieuczciwe zagranie). Blisko kasy jest koleżanka bez żadnej sukienki. Ty jej swoją sukienkę rzucasz nad głowami innych klientek, kolezanką ją łapie i blokuje innym dotarcie do kasy.
To jest zagranie nie fair, "spalony"

może mogłoby być trochę inaczej ale to jest moja wersja i jej się trzymam, a najważniejsze wiem o co biega... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6341792 Napisano: 04.04.2017 09:33:39 w Lay's
lubiemakaron napisał(a):

Zwłaszcza, że ja jestem taka "piłkarska", że do dziś mam problem ze zrozumieniem spalonego:P

Wyobraź sobie, że jesteś w sklepie i próbujesz upolowaćupragnioną sukienkę. Masz już całe naręcze ciuchów, z którymi biegniesz do
kasy, ale nie masz jeszcze tej upragnionej. Dookoła mnóstwo innych klientek,
podobnie jak ty, poluje na tę samą kieckę. Nagle z przymierzalni wychyla się
przyjaciółka, wołając, że właśnie ma tę jedyną. Biegnie do ciebie, chcąc ci ją
podać.

I teraz:Jeśli w momencie rzucenia do nas sukienki, będziemy miały zasobą pozostałe klientki, a przed sobą tylko kasę i ewentualnie ekspedientkę,
wtedy będzie spalony i nie kupimy sukienki.Jeśli jednak w trakcie kiedy przyjaciółka będzie rzucała namsukienkę, przed nami będą inne klientki polujące na tę sukienkę, wystarczy, że
ją złapiemy, przyśpieszymy, wyminiemy inne dziewczyny i…sukienka będzie nasza!

ta wersja wytłumaczenia do mnie przemówiła ze zrozumieniem emotka Wyświetl w wątku >>

Claudia77

#6340928 Napisano: 01.04.2017 08:03:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bandit napisał(a):

https://www.nacalydzien.pl/ - mlekowita czy moze byc jeden paraon an wiecej produktów ?
chyba w regulaminie nie ma tego ograniczenia, ja nie znalazłem emotka

dokonać w Sklepie zakupu jednego lub więcej Produktów wskazanych w Załączniku nr 1 (zwanego dalej „Zakupem Promocyjnym”),- więc chyba można więcej... Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6340877 Napisano: 31.03.2017 22:05:28 w Pomoc potrzebującym!
https://www.faceb...czJasiu/?pnref=story

jeśli ktokolwiek miałby chociaż złotówkę,a za chwilkę ruszą smsy.... Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6340876 Napisano: 31.03.2017 22:01:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pawelkoo napisał(a):

Czy aktualnie jest jakis konkurs/loteria zwiazany z piwem Desperados? Na kapslu znalazlem kod, ale nie spojrzalem czy na butelce znajduje sie jakas informacja emotka Na stronie tego piwa ani w bazie nie ma o niczym wzmianki.

było o tym w zapowiedziach konkursów tam poszukaj Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6340573 Napisano: 31.03.2017 12:02:09 w Dyskusje o wynikach konkursu
joan napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

mi ostatnio w auchan taki problem kobieta zrobiła, w końcu pieczątkę postawiła z łaską - resztę sama dokończyłam emotka

Jakby co, to w Auchan zawsze możesz poprosić menedżera tego działu, a jeśli go akurat nie ma - zawsze jest tzw. menedżer dyżurny.

dobrze wiedzieć, dzięki za radę. Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6340569 Napisano: 31.03.2017 12:00:10 w Dyskusje o wynikach konkursu
@@gnieszk@ napisał(a):

Halszka napisał(a):

ee to ja odpuszczam tę loterie. kupuję husteczki w marketach zeby miec pewne ze jest velvet, płace po 3 zeta za zgłoszenie emotka
w żadnym kiosku nie zgodzili sie na późniejsze potwierdzenie ze sprzedali velvet...

A w Żabce nie sprawdzałaś? U mnie są w kilku Żabkach po 69 gr/szt opisane "CHUSTECZKI HIG VE-A".

ja też mam taki paragon a myślałam, że nie przejdzie...czyli co myślicie że można go zgłosić? Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6340568 Napisano: 31.03.2017 11:58:49 w Dyskusje o wynikach konkursu
joan napisał(a):

atanerka napisał(a):

Nie rozumiem dlaczego sklepy mają problem z potwierdzeniem, wystarczy tylko podbić pieczątkę i złożyć podpis..nie kosztuje ich to nic.
Ostatnio chciałam potwierdzenia z Tesco , że na paragonie jest tunczyk Princes,  to co się osluchalalm, że oni takich potwierdzeń nie dają , że co ja wymyślam , że nigdy takich pieczątek nie wystawili..a to normalne, duże Tesco..Miała i tak szczęście , że nie miałam czasu na czekanie na kierownicze. .
Ale pismo ze skargą i tak napiszę! 

Bo som gupi.

Mnie ostatnio babsztyl w C4 kazał w gazetce pokazać, że u nich jest taki a taki konkurs. Czyli gdyby chodziło o akcję ogólnopolską, w ogóle nie miałabym po co tam przychodzić. Też napiszę skargę, czekam tylko na okazję emotka

mi ostatnio w auchan taki problem kobieta zrobiła, w końcu pieczątkę postawiła z łaską - resztę sama dokończyłam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6340065 Napisano: 30.03.2017 12:56:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gienek1 napisał(a):

norweska20 napisał(a):

infatne napisał(a):

agi68 napisał(a):

gienek1 napisał(a): Czy z Kamisa każdy dostał stand?

Mój "z dogrywki" dotarł już jakiś czas temu.

Ja z "dogrywki" nie dostałam.

Ze standami z rezerwy był problem bo dużo paragonów zginęło jak się okazuje. Ja się klocilam przez 2 tygodnie żeby mi wysłali bo mam potwierdzenie , że odebrali moje oświadczenie. Kazali mi przesłać skan potwierdzenia nadania. Zrobiłam to w zeszły piątek.

Ci z rezerwy którzy nie mieli problemu z paragonem dostali stand pocztą  20 lutego !

ja nadal czekam na 2

Dostałem od nich odpowiedź:
"Dzień dobry,
Pana zgłoszenie zostało uznane jako błędne, ponieważ w dokumentach brakowało poprawnego paragonu.
Pozdrawiam
Koordynator Projektu"

Ktoś tak miał i wywalczył z nimi nagrodę czy nie ma szans?

ja tak miałam i odpuściłam, bo byłam przekonana, że paragony dałam te co trzeba, a nie będę sobie psuć nerwów o stand... Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6340023 Napisano: 30.03.2017 11:38:54 w Lay's
wesoyromek napisał(a):

prawie "mugolskie" pytanie mam emotka  te laysy tudzież pepsi promocyjne na ten konkurs z tv i koszulkami to w dowolnym sklepie kupujemy czy w Biedronce(tu nie widziałam promocyjnych opakowań) 

gdzie tylko Ci się podoba... Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6339832 Napisano: 29.03.2017 20:54:57 w Pomocy!!!!
muszę  kupić telefon taki na dłuższe smsy czy ktoś z szanownych forumowiczów, który takiego używa lub jest obeznany w temacie doradzi jaki, może być i sprzed epoki ( najlepiej bo tani) byleby eski długie szły, mój tekst na garniera się zmarnował i muszę chyba zainwestować... Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6339826 Napisano: 29.03.2017 20:50:26 w Wkurza mnie...
a mnie też wkurza właśnie telefon, nie przyszła zwrotka z garniera a z innego telefonu nie mogę wysłać tak długiego smsa....buuuuuu Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6339818 Napisano: 29.03.2017 20:41:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
trampek, napisał(a):

mam pytanie czy na zbliżajacy się konkurs w kauflandzie z bonami mogę kupić te plyny fairy w dwupaku czy to liczy sie jako 1 produkt?

i to jest dobre pytanie? ktoś coś? Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6339816 Napisano: 29.03.2017 20:38:17 w Konkursowiczki w ciąży
ktosiek1 napisał(a):

ania1 napisał(a):

abodak napisał(a):

natka90 napisał(a):

Dziewczyny ! Czy potraficie mi powiedzieć, gdzie znajdę w najlepszych cenach regularnych Pampersy ? Szykuję sobie powoli wyprawkę, ceny powalają, a wiem, że Pampersy będą pewnie jednym z największych wydatków przez kilka kolejnych lat (omamuniu) i póki mam czas szukam dobrych cen, a że Pampersy są nawet w Empiku to może Wy szybciej doradzicie mi gdzie szukać, albo gdzie polować na promocje. Z góry dzięki emotka  !

a musza byc Pampersy?-tansze sa w rossmanie babydream i wedlug mnie sa bardzo dobre:)

A dla mnie te z Lidla są porównywalne z Pampersami emotka

U nas dużo lepiej niż oryginalne pampersy sprawdziły się pieluszki Dada z Biedronki emotka

u mnie też od półtora roku tylko z Lidla, jeśli masz wątpliwości to kup paczkę pampersów  i paczkę innych i na zmianę zakładaj tak dla porównania i wtedy sama się przekonasz, tak przynajmniej ja zrobiłam i zostałam przy lidlowych Wyświetl w wątku >>
1 natka90 0

Claudia77

#6339448 Napisano: 29.03.2017 07:48:11 w Biedronka
angelika1701m napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

a czy po odesłaniu paragonu i oświadczenia mailem dostaliście jakieś potwierdzenie z garniera?

nic nie przyszło

dziękujęemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6339444 Napisano: 29.03.2017 07:01:26 w Biedronka
a czy po odesłaniu paragonu i oświadczenia mailem dostaliście jakieś potwierdzenie z garniera? Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6339351 Napisano: 28.03.2017 20:48:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
a czy ktoś wygrał w Garnier mimo, że nie dostał zwrotki?  Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6339262 Napisano: 28.03.2017 18:34:50 w Wkurza mnie...
cc_investigator napisał(a):

andziulka21 napisał(a):

Dziś wkurza mnie Garnier!!!  emotka

Mnie wkurza tak mniej więcej od tygodnia...

a mnie wkurzył bo nie dostałam zwrotki i co teraz???? Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6339151 Napisano: 28.03.2017 14:29:03 w Biedronka
a czy ktoś może wygrał a nie dostał zwrotki? Bo zwrotki brak u mnie - chodzi o garniera Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6339131 Napisano: 28.03.2017 13:55:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
a jak to w końcu z tą zwrotką  z Garniera jak nie dostał ktoś a wygrał może jednak? Wyświetl w wątku >>
0 0