Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Cytrusek77

Cytrusek77

#6662172 Napisano: 28.11.2019 22:09:07 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Ale kiszka z ty Tyskim. Tyle wysłanych paragonów, mam wrażenie, że moje zgłoszenia trafiają w próżnię emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Cytrusek77

#6662119 Napisano: 28.11.2019 20:16:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ladyinred napisał(a):

Cytrusek77 napisał(a):

monia0303 napisał(a):

prosiaczek napisał(a):

jokan napisał(a):

Wygral ktos ostatnio w DC z losowania z Delikartą? emotka

Nic, losów mam sporo. Nawet majonezu emotka

Zastanawiam się czy nie najwiecej losów to maja panie kasjerki

Musiały by przykładać swoją kartę jak ktoś nie da przy transakcji.

u mnie tak ostro jadą w dc. Moja mamę tak zrobili, wiec teraz pilnuje. Ale slysze jak innym klientom mowia: nie ma Pan/Pani karty? Przyloze swoją, moze bedzie znizka. z jakos dotychczas takie zyczliwe nie byly.

A z mama. Mówi dalam jej kartę. A ta wyjeka spid lady inna i skasowała.

Masakra jakaś, jeszcze coś takiego nie zdarzyło mi się. Wyświetl w wątku >>
0 0

Cytrusek77

#6662047 Napisano: 28.11.2019 17:04:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monia0303 napisał(a):

prosiaczek napisał(a):

jokan napisał(a):

Wygral ktos ostatnio w DC z losowania z Delikartą? emotka

Nic, losów mam sporo. Nawet majonezu emotka

Zastanawiam się czy nie najwiecej losów to maja panie kasjerki

Musiały by przykładać swoją kartę jak ktoś nie da przy transakcji. Wyświetl w wątku >>
0 0

Cytrusek77

#6661737 Napisano: 27.11.2019 21:17:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rufus napisał(a):

Cytrusek77 napisał(a):

jokan napisał(a):

matgal napisał(a):

Doistał już ktos zwrot za axe ? https://www.promocjeunilever.pl/axe/

ja czekam, maja czas do 29.11.2019

A była jakaś informacja kto dostanie ten zwrot?

Ten kto wypełnił formularz?

Rozumiem, po prostu myślałam, że przesyłali do konkretnych osób informację o pozytywnej weryfikacji Wyświetl w wątku >>
0 0

Cytrusek77

#6661708 Napisano: 27.11.2019 20:33:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

matgal napisał(a):

Doistał już ktos zwrot za axe ? https://www.promocjeunilever.pl/axe/

ja czekam, maja czas do 29.11.2019

A była jakaś informacja kto dostanie ten zwrot? Wyświetl w wątku >>
0 0

Cytrusek77

#6661291 Napisano: 26.11.2019 23:49:38 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Wpisuję się na wszelki wypadek- TIC TAC liczę na ciebie jutro  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Cytrusek77

#6661242 Napisano: 26.11.2019 20:37:27 w Popraw sobie humor...
joan napisał(a):

Reakcja mugoli na loterię Taurona (zachowana pisownia oryginalna) z https://www.faceb...h/?v=420236375318049

"Wiara w loterie to wiara ludzi dorosłych wierzących w Alladyna, i czrodziejską lampę. Pamiętajcie zw jedynie co można wygrać ,to kubek, który sam sobie zrefundujesz."

"Proszę Państwa totalizatir sportowy też podlega kontroli adm, skarbowej i jest jak jest. MOŻECIE Państwo scedowac wygraną na członka dalszej rodziny itd, dlaczego Państwo nigdy nie ujawniacie danych wybranego.Oczywiscie jest RODO ,powiecie? lecz do obcego klienta nic nie trafia. Dwa jaki macie interes żeby robić prezenty zwykłej jednostce jaki jest wasz konsument?"

"Nie wierzę w żadne loterie kłamstwo i nic więcej a skąd tauron ma tyle kasy lupie obywatela ja tego doświadczyłam bierze kasę za usługę jak na zachodzie ."

"loteria to to samo co totolotek i inne tego rodzaju rozrywki, to płacenie podatku od złudzeń."

"Raz wysłałam, nawet lizaka nie dostalam????????nie wysyłam wiecej"

"Kłamstwo i my odbiorcy za te wymysły płacimy"

"Tauron mnie nie interesuje. Logować się nie będę. Wiem na czym stoję"

"chyba loteria tylko dla wybranych już dawno wiadomo kto wygra "

"Te tak zwane sto tysięcy złotych do wygrania to już dawno wygrał szwagier! Teraz szukają jeleni .. ????????????"

"w bajki nie wierzę _nigdy nie wygrałam i nie wygram"

"Przestańcie naciągnąć ludzi nie naszym kosztem"

"Nie wierze w takie coś. A jak już ktoś wygra to zapewne syn prezesa"

"Bzdura,wyciąganie naszych danych już widzę jak Tauron rozdaje nagrody....chyba sobie????"

"Następna ściema."

"To raczej wyłudzenie danych osobowych ????"

"Nastepne oszustwo"

emotka emotka emotka emotka

Najbardziej podoba mi się "wyłudzanie danych osobowych" w tej loterii emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Cytrusek77

#6661241 Napisano: 26.11.2019 20:32:42 w Popraw sobie humor...
patyk napisał(a):

Miałam wpisać w wkurza mnie ale jednak chyba bardziej smieszy:

Przekminiłam pomysł na zdjęcie do konkursu bonduelle w Auchan. Pół kuchni wysprzatałam, akcesoria przygotowane, dumna z siebie jaki to mam super pomysł i oh i ah, wszystko przygotowane. Mama do zrobienia zdjecia poinstruowana co w kadrze się ma znaleźć. Lecę do zamrażarki po paczkę z warzywami a tu... HORTEX emotka

Czyli wykonując te kilka kroków od plakatu z opisem konkursu do zamrazarek w Auchan pomyliłam firmy... Jednak mam za dużo na głowie. 

Spoko, ja ostatnio w Intermarche kupiłam zamiast Wawel - E.Wedel na 4 paragony emotka Wyświetl w wątku >>

Cytrusek77

#6660773 Napisano: 25.11.2019 22:05:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Cytrusek77 napisał(a):

kermit napisał(a):

bethan napisał(a):

[quote=

Cytrusek77] Mimo wysłania sms-a nie pobrało pieniędzy z karty, dziwne to wszystko

U mnie pobrało z karty, gdzie nie mam żadnego pakietu. Z Formuły w Play nie pobrało, jakby to nie był nr premium, hmmm.

Bo 4321 to nie premium, opłata jak za zwykłego sms-a.

Faktycznie, sprawdzałam na Play24, nic nie liczy na 4321, tylko dlaczego nie przychodzą zwrotki? Wyświetl w wątku >>
0 0

Cytrusek77

#6660772 Napisano: 25.11.2019 22:04:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kermit napisał(a):

bethan napisał(a):

[quote=

Cytrusek77] Mimo wysłania sms-a nie pobrało pieniędzy z karty, dziwne to wszystko

U mnie pobrało z karty, gdzie nie mam żadnego pakietu. Z Formuły w Play nie pobrało, jakby to nie był nr premium, hmmm.

Bo 4321 to nie premium, opłata jak za zwykłego sms-a. Faktycznie, sprawdzałam na Play24, nic nie liczy na 4321, tylko dlaczego nie przychodzą zwrotki? Wyświetl w wątku >>
0 0

Cytrusek77

#6660757 Napisano: 25.11.2019 21:44:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bethan napisał(a):

awe napisał(a):

asantesana napisał(a):

awe napisał(a):

Czy macie zwrotki z Henkela w Kaufland- konkurs w zapowiedziach?

Jeśli piszesz o tym z iPhonami, to ja też nie mam (play)

ja nie 

Nie ma. Wg regulaminu powinny być.

Mimo wysłania sms-a nie pobrało pieniędzy z karty, dziwne to wszystko Wyświetl w wątku >>
0 0

Cytrusek77

#6660534 Napisano: 25.11.2019 15:16:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ktoś posiada jakieś informację na temat tego konkursu w Kauflandzie, regulamin, może ktoś kontaktował się z Albedo? Wyświetl w wątku >>
0 0

Cytrusek77

#6660076 Napisano: 23.11.2019 19:13:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cleo25 napisał(a):

Cytrusek77 napisał(a):

Czy ktoś wysyłał zgłoszenie do tego konkursu widmo w Kauflandzie z albedo (nowoczesny wymiar piękna)?

Ja wysłałam teraz. Nie przyszedł żaden SMS zwrotny emotka

Bardzo dziwny konkurs jak na Albedoemotka Wyświetl w wątku >>
1 cleo25 0

Cytrusek77

#6660065 Napisano: 23.11.2019 18:03:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ktoś wysyłał zgłoszenie do tego konkursu widmo w Kauflandzie z albedo (nowoczesny wymiar piękna)? Wyświetl w wątku >>
0 0

Cytrusek77

#6659994 Napisano: 23.11.2019 11:22:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
koniczynka123 napisał(a):

Kiciunia21 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

ostatnio zauważyłam dużo łapek w dół się pojawiło to przez przypadek czy ktoś tak celowo daje przy zwykłych postach?

Przewijam stronę prawym kciukiem i kilka razy niechcący trafiłam akurat na łapkę w dół. Ale raczej w porę się orientiwałam i odklikałam  emotka

Ja mam to samo. Przy przewijaniu niechcący nacisne prawym kciukiem a potem mam info na pw z żalami emotka  ale to naprawdę niechcący. Jak sie nacisnie w gore lapke to nikt nie zwroci uwagi emotka   moze lepiej  zeby lapki byly po lewej stronie?!

Lepiej nie, bo wtedy ja będę wciskać emotka jestem leworęczna. A tak w temacie też dostałam ostatnio dwie łapki w dół.  Nie wiem co się nie podobało, ale trudno. Może też przypadkiem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Cytrusek77

#6659838 Napisano: 22.11.2019 18:05:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
buziolek napisał(a):

73 paragony z tigera i 0 nagród  emotka

Ja wysłałam dużo mniej , ale też 0. Większość paragonów i tak mi wyblakła, więc znając moje szczęście jakbym wygrała to właśnie na wyblaknięty. Wyświetl w wątku >>
0 1 kreatia

Cytrusek77

#6659753 Napisano: 22.11.2019 14:47:20 w Czy informują/ informowali?
ksantypa napisał(a):

Dianka26 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Captan Jack informował z loterii?

Też czekam na wyniki tego konkursu emotka Ktoś coś wie?

pisałam do nich zapytanie czy byli poinformowani laureaci ostatniego etapu i dostałam odpowiedź, że tak

Dziwne to wszystko, nie widziałam żeby ktokolwiek na forum chwalił się wygraną.  Coś mi tu śmierdzi. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Cytrusek77

#6659633 Napisano: 22.11.2019 09:29:26 w moje dzisiejsze wygrane :)
Parownica do ubrań Philips Steam&Go z INTERMARCHE emotka Wyświetl w wątku >>

Cytrusek77

#6659589 Napisano: 21.11.2019 23:18:25 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
asiunia260 napisał(a):

Oficjalnie rozpoczynam sezon porażek z Heinekena xD

Ja już przestałam wysyłać.  Szkoda mojego czasu na taką nagrodę . Bez sensu to jest.  Niech się inni bawią. Wyświetl w wątku >>

Cytrusek77

#6659558 Napisano: 21.11.2019 21:36:30 w moje dzisiejsze wygrane :)
Drugi bon Kaufland "Odkryj bogactwo pielęgnacji". E-mail odkryty w spamie u męża. Wyświetl w wątku >>