Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Cytrusek

Cytrusek

#7341241 Napisano: 10.03.2026 12:43:11 w Paragony na trwające konkursy
StaryJunior napisał(a):

Kaufland Gellwe

Kaufland Gellwe - co to za konkurs? Wyświetl w wątku >>
0 0

Cytrusek

#7341219 Napisano: 10.03.2026 11:31:44 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Smolarku dlaczego przestałeś mnie lubić?  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Cytrusek

#7341207 Napisano: 10.03.2026 11:03:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Diana02 napisał(a):

Z ciekawości, ile macie kodów dodanych w Coca Coli? bardziej 5, 50 czy 500?
integruje mnie to pytanie, słucham państwa. emotka

Jakieś 30 sztuk, z czego wpadło 5 x burger max i raz z fanty ten xbox game pass, z którym nie wiem co zrobić. Jeszcze przez pomyłkę dwa razy kliknęłam sobie warsztaty z Madzią, mam nadzieję że nie wygram  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Cytrusek

#7341068 Napisano: 09.03.2026 18:11:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dziób_dziób1321 napisał(a):

Cytrusek napisał(a):

Ile czekaliście na dostarczenie rogala 7Days do paczkomatu? Wygrałam prawie 3 tygodnie temu i cisza, formularz od razy wypełniłam

Wygrałam (jak się okazało rogala) 20.02 a przesyłkę nadali do mnie 3.03. Czyli 11 dni kalendarzowych.

Dzięki za info,  ja pewnie też rogala Wyświetl w wątku >>
0 0

Cytrusek

#7341003 Napisano: 09.03.2026 13:05:53 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Agnes napisał(a):

Czy jeszcze ktoś czeka na kod do Biedronki z Avanti Pepsi i lata? Widziałam wpisy że już meile były . Ja wygrałam 16 stycznia

Czekam z ostatnich dni Wyświetl w wątku >>
0 0

Cytrusek

#7340988 Napisano: 09.03.2026 12:28:57 w Albedo Marketing
[quote=Anisu]Loteria Coca cola w Dino. Który nr paragonu wpisujecie?  Zapytałam mailowo i dostałam taką odpowiedź, cytuję:"Numer dowodu zakupu znajduje się po środku paragonu.Pozdrawiam, Koordynator Projektu".
3.4.1. Regulaminu, znajduje się w górnej części dokumentu, w miejscu zatytułowanym „FAKTURA” lub „FV” (bezpośrednio za tym słowem) i składa się z cyfr lub liter i znaków specjalnych; przykładowe numery faktur konsumenckich (bez numeru NIP): FS-4326/26/01; FV 878/01/2026; FV/1956/2026.

W przypadku Dowodu zakupu w postaci paragonu fiskalnego, jego numer to numer znajdujący się w górnej części paragonu fiskalnego, nad listą cen produktów, po prawej stronie, na wysokości daty wystawienia paragonu. Załącznik do Regulaminu zawiera wizualizację przykładowego paragonu fiskalnego, na którym zaznaczono elipsą jego numer w rozumieniu Regulaminu. Wyświetl w wątku >>
2 kiwiwi, Anisu 0

Cytrusek

#7340975 Napisano: 09.03.2026 12:12:11 w WC - rozmowy o wszystkim
cherry21 napisał(a):

Też macie dzisiaj problem z działaniem strony?

Masakra, zacina się co chwilę Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

Cytrusek

#7340963 Napisano: 09.03.2026 10:42:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ile czekaliście na dostarczenie rogala 7Days do paczkomatu? Wygrałam prawie 3 tygodnie temu i cisza, formularz od razy wypełniłam Wyświetl w wątku >>
0 0

Cytrusek

Cytrusek

#7340560 Napisano: 06.03.2026 23:28:08 w Albedo Marketing
Pepa napisał(a):

Cytrusek napisał(a):

Pepa napisał(a):

Cytrusek napisał(a):

sergrazyna napisał(a):

harnas napisał(a):

Jakie macie opinie nt konkursu YumYum? Miałem kilka zgłoszeń, nagrodzili dwa z czego poziom jest diametralnie różny, a nagrody przeciwnie proporcjonalne do ich jakości ...

Moja opinia co do Albedo jest niezmienna - lubią dziadostwo i czat gpt emotka   To samo było w konkursie OB na tiktoku. Tutaj nie starałam się nawet minimalnie i 2/4

Swoje zgłoszenie napisałam sama, nie z czatem i nie uważam, żeby to było dziadostwo także wiesz

Nie znam Albedo, ale być może nie ma dla nich znaczenia czym się wygra, czyli mogą preferować dowolny styl wyłaniania na zasadzie losowania 😬tzn. jest konkurs, jest zabawa i osoby do wytypowania i tyle. Skoro prowadzili konkurs na tik toku to już można sobie wyrobić o nich opinię.

Skoro nie znasz Albedo..? Podejrzewam, że na TT mieli stażystów do oceniania, nwm, nie biorę udziału w tego typu konkursach. Jednak nazywając dziadostwem czyjeś zgłoszenia jest to co najmniej niegrzeczne, zwłaszcza w stosunku do osób z forum, które wygrały w tym konkursie.

Niektórzy grają wiele lat, ale jakby nie dopuszczacie myśli, że mogą po prostu nie kierować się gorszym, lepszym gustem tylko przyznać nagrody a za co to już mniej ważne. Jeśli są takie przeslanki to nie bedę sie zastanawiać czemu nie wygrałam. Komisje się zmieniają, sami przyznajecie, że na insta, face  częściej sprawdzają osoby o 'innych' upodobaniach ( chociaż wątpię w te znaczące różnice), także w każdym sezonie moze byc inaczej. To, że osoba napisała dosadną opinię o Albedo, to nie przekreśla waszych wygranych. Dla mnie to wskazówka na najbliższy czas, żeby nie czekać u nich na wyniki. Jeśli chodzi o wrażenia z konkursów na platformach, nie dziwię się, gdy już tam trafię mam takie szczęście, że laureaci nawiązują do czynności fizjologicznych i innych spraw z tego obszaru. Czasem zdarzy się sytuacja, że spoko odpowiedź też coś dostanie, ale dostaną również te oferujące ciarki żenady. Ja sama gdybym brała w nich udział nie wysyłałabym jakichś specjalnie dopracowanych prac, ale też bez przesady w drugą stronę.

Ja i tak uważam, że ktoś to czyta i ocenia. Najwięcej kwiczą ci co mało lub wcale w danym konkursie nie wygrali i chcą wylać jakoś swój żal Wyświetl w wątku >>
1 uzuri 0

Cytrusek

#7340468 Napisano: 06.03.2026 16:02:39 w Albedo Marketing
notta napisał(a):

Cytrusek napisał(a):

Pepa napisał(a):

Cytrusek napisał(a):

sergrazyna napisał(a):

harnas napisał(a):

Jakie macie opinie nt konkursu YumYum? Miałem kilka zgłoszeń, nagrodzili dwa z czego poziom jest diametralnie różny, a nagrody przeciwnie proporcjonalne do ich jakości ...

Moja opinia co do Albedo jest niezmienna - lubią dziadostwo i czat gpt emotka   To samo było w konkursie OB na tiktoku. Tutaj nie starałam się nawet minimalnie i 2/4

Swoje zgłoszenie napisałam sama, nie z czatem i nie uważam, żeby to było dziadostwo także wiesz

Nie znam Albedo, ale być może nie ma dla nich znaczenia czym się wygra, czyli mogą preferować dowolny styl wyłaniania na zasadzie losowania 😬tzn. jest konkurs, jest zabawa i osoby do wytypowania i tyle. Skoro prowadzili konkurs na tik toku to już można sobie wyrobić o nich opinię.

Skoro nie znasz Albedo..? Podejrzewam, że na TT mieli stażystów do oceniania, nwm, nie biorę udziału w tego typu konkursach. Jednak nazywając dziadostwem czyjeś zgłoszenia jest to co najmniej niegrzeczne, zwłaszcza w stosunku do osób z forum, które wygrały w tym konkursie.

A co tam było nie tak?

Jeżeli chodzi o konkurs na TT to nie mam pojęcia.  Nie śledziłam go. Według forumowiczów poziom nagrodzonych zgłoszeń był niski. Wyświetl w wątku >>
0 0

Cytrusek

#7340450 Napisano: 06.03.2026 14:34:18 w Albedo Marketing
Pepa napisał(a):

Cytrusek napisał(a):

sergrazyna napisał(a):

harnas napisał(a):

Skoro nie znasz Albedo..? Podejrzewam, że na TT mieli stażystów do oceniania, nwm, nie biorę udziału w tego typu konkursach. Jednak nazywając dziadostwem czyjeś zgłoszenia jest to co najmniej niegrzeczne, zwłaszcza w stosunku do osób z forum, które wygrały w tym konkursie. Wyświetl w wątku >>
2 Zuzia16, alita 0

Cytrusek

#7340443 Napisano: 06.03.2026 14:24:08 w moje dzisiejsze wygrane :)

Cytrusek

#7340161 Napisano: 05.03.2026 16:53:48 w Albedo Marketing
Pepa napisał(a):

Cytrusek napisał(a):

sergrazyna napisał(a):

harnas napisał(a):

Ja u nich w loteriach nigdy nie miałam szczęścia Wyświetl w wątku >>
0 0

Cytrusek

#7340125 Napisano: 05.03.2026 15:18:25 w Albedo Marketing
sergrazyna napisał(a):

harnas napisał(a):

Swoje zgłoszenie napisałam sama, nie z czatem i nie uważam, żeby to było dziadostwo także wiesz Wyświetl w wątku >>
0 0

Cytrusek

#7340096 Napisano: 05.03.2026 13:53:36 w Albedo Marketing
MDL napisał(a):

harnas napisał(a):

Myślę, że mogą losować, kiedyś wysłałam niedokończoną rymowankę, wkleiłam z Word przez pomyłkę wersję nieskoczona i wygrałam, ale nie mam dużego doświadczenia w konkursach i z tą agencją 🙂

No weź, ja tam wolę myśleć, że urzekła ich moja historia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Cytrusek

#7340069 Napisano: 05.03.2026 12:39:28 w Smolar
Yolobolo napisał(a):

Cytrusek napisał(a):

Czy ktoś może dopytywał już Smolara, które pytanie jest właściwe w konkursie "Marcowy konkurs Garage Żabka" ?

A w czym tam problem jest? W regulaminie jest kilka razy wymienione pytanie z formularza?

Oni nas chyba czytają, bo teraz jest tak samo. Serio, rano były jeszcze różne pytania  emotka Wyświetl w wątku >>
1 Yolobolo 0

Cytrusek

#7340060 Napisano: 05.03.2026 12:20:49 w Smolar
Czy ktoś może dopytywał już Smolara, które pytanie jest właściwe w konkursie "Marcowy konkurs Garage Żabka" ? Wyświetl w wątku >>
0 0

Cytrusek

#7340051 Napisano: 05.03.2026 11:51:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
team2sis napisał(a):

Smolar podpiął już w wynikach Zimowy konkurs garage 👍😆 tak Wam tylko mówię, bo sama nie chce się łudzić 😅

Właśnie widziałam, ale jak zwykle pudło u mnie. Wyświetl w wątku >>
0 0

Cytrusek

#7339909 Napisano: 04.03.2026 20:06:25 w Co można dostać gratis?
Cebulka napisał(a):

Cytrusek napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

fryz napisał(a):

madllen napisał(a):

catcat napisał(a):

karkocka napisał(a):

https://www.wyprobujdeveley.pl
Wypróbuj ZA DARMO produkty Develey Premium!

W jakim sklepie są dostępne? Gdzie kupiliście?

Na pewno spory wybór jest w Kaufland.

Potwierdzam, wczoraj kupowałam.  emotka  Niestety nie dotrwałam do północy żeby zgłosić się po zwrot  emotka  Dzisiaj drugie podejście

u mnie są w Chortenie, Top Markecie, przypuszczam iż w Arhelanie również.

Wczoraj kupowałam w Stokrotce

Dobrze masz opisany paragon ? Develey jest na pewno w Carrefour, ale tam często gęsto ucina nazwy

MAJONEZ PREMIUM 410, KETCHUP CLASSIC PRE Wyświetl w wątku >>
0 0