Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Cytrusek

Cytrusek

#7324972 Napisano: 31.12.2025 12:03:13 w Paragony na trwające konkursy
Kod z Jeżków do Oriflame na 20 zł zamienię na kod Coca-Cola w Żabce kończący się dzisiaj, przegapiłam zakup Wyświetl w wątku >>
0 0

Cytrusek

#7324936 Napisano: 31.12.2025 11:06:32 w Żabka
Brakuje mi 90 Żappsów. Ktoś poratuje? Wyświetl w wątku >>
0 0

Cytrusek

#7324865 Napisano: 30.12.2025 22:58:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Dekasia napisał(a):

Cytrusek77 napisał(a):

Ciesz się zimą z Fairy Kaufland. Po jakim czasie dostaliście zwrotnego SMS-a o przyjęciu zgłoszenia?

W tej samej minucie.

U mnie już 40 minut i cisza, a pisałaś z polskimi znakami? Kasę pobrało jak za 1 smsa, a znaków było ponad 500 Wyświetl w wątku >>
0 0

Cytrusek

#7324847 Napisano: 30.12.2025 22:28:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ciesz się zimą z Fairy Kaufland. Po jakim czasie dostaliście zwrotnego SMS-a o przyjęciu zgłoszenia? Wyświetl w wątku >>
0 0

Cytrusek

#7324824 Napisano: 30.12.2025 21:30:40 w winiary
poszła Bochnia od małżonka Wyświetl w wątku >>
2 ReneK, nienia 0

Cytrusek

#7324566 Napisano: 30.12.2025 11:28:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Dokładnie, te swetry to jakiś dramat i wcale nie są dwustronne, to że przyszyli metkę Nutella nie robi ich dwustronnymi. Już lepsze swetry świąteczne są w Pepco Wyświetl w wątku >>

Cytrusek

#7324430 Napisano: 29.12.2025 21:44:34 w Ulubiona nagroda – podzielcie się swoimi wygranymi w konkursach!
Wiadomo,  pamięta się pierwszą fajną nagrodę. Rok 2000, konkurs z Ramy. Trzeba było wysłać pocztą ileś tam wyciętych kodów kreskowych. Pierwsze 50 osób wygrywało tygodnoiwe ferie dla 4 osób w hotelu Helios w Zakopanem z wyżywieniem . Do tej pory mam list z gratulacjami. Było super Wyświetl w wątku >>

Cytrusek

#7324406 Napisano: 29.12.2025 20:42:32 w Żabka
aerdna napisał(a):

androm napisał(a):

aerdna napisał(a):

Cytrusek77 napisał(a):

Justa-zosia napisał(a):

nami napisał(a):

bocin napisał(a):

Justa-zosia napisał(a):

Możecie wysyłać odpowiedzi na żywca?

Nie. Zamknęli konkurs przed regulaminową datą, a mam 4 kody w Żabce. emotka

jaja sobie robią, co to za amatorszczyzna

A jakzostawilam 6 kuponów na święta

Napisałam do nich o to, ale dzisiaj to chyba tylko elfy mogą mi odpowiedzieć 😂

Ja też pisałam i do nich i do Żywca.
Żywiec sam nieogar, odpisali na mess, że konkurs trwał do 23.12.2025. Nawet do regulaminu nie zajrzeli.
Może też napiszcie, im więcej zgłoszeń tym lepiej. Powinni przedłużyć konkurs po świętach.

Czy odpisała Wam coś agencja?

Nie.
Na mess nawet nie odczytali wiadomości.
A Żywiec po wysłaniu screenu regulaminu z data zgłoszenia też zamilkł.

U mnie 0 odpowiedzi Wyświetl w wątku >>
0 0

Cytrusek

#7324266 Napisano: 29.12.2025 13:54:03 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Cytrusek77 napisał(a):

Dzisiaj mąż po pracy kupi ostatnie dwa losy w Hard. Wpisuję się od razu bo na pewno będzie 0/2

Na co ja liczyłam 🤨 Wyświetl w wątku >>
0 0

Cytrusek

#7324257 Napisano: 29.12.2025 13:32:28 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
ola120 napisał(a):

Czuję się jak przegryw. Nie dość, że poleciałam znów po piwo i oczywiście nic. To teraz czytam o wygranych w ducku. Myślałam, że chociaż tu wygram.emotka

Czuję się tak samo Wyświetl w wątku >>
0 0

Cytrusek

#7324245 Napisano: 29.12.2025 13:04:40 w Żabka
o_nono napisał(a):

[quote=A jak jest w regulaminie?

samdej]

Cytrusek77 napisał(a):

U mnie dalej nie ma kodu na Hard, od wczoraj, piwa dobre kupione emotka

Ale jakiego kodu? Tam nie ma kodów tylko pojawiają się losy na podstronie rejestracyjnej.

Odpowiadasz na post z 18.12?? 😁 Wyświetl w wątku >>
0 0

Cytrusek

#7324159 Napisano: 29.12.2025 10:33:48 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Dzisiaj mąż po pracy kupi ostatnie dwa losy w Hard. Wpisuję się od razu bo na pewno będzie 0/2 Wyświetl w wątku >>
0 0

Cytrusek

#7323596 Napisano: 26.12.2025 22:02:53 w WC - rozmowy o wszystkim
uzuri napisał(a):

Cytrusek77 napisał(a):

Mam pytanie do użytkowników aplikacji, jakma cię powiadomienia to też macie: ups coś tam nie tak ?

Tak, niestety...
Nie można odczytać powiadomień, bo "ups, coś tam coś tam...", coraz częściej nie można odczytać wiadomości - ten sam problem, powiadomienia nie dochodzą w ogóle lub dochodzą z dużym opóźnieniem
Aplikacja to totalne nieporozumienie (to tak delikatnie nazywając) - niestety nikt z tym nic nie robi - problem już od dłuższego czasu występuje, ale jak widać nikomu nie zależy, żeby to naprawić

Dzięki uzuri, bo myślałam, że u mnie coś nie teges, btw mam nadzieję że nie dostanę bana, ale gratki z 88, ok mam ból d..., też bym chciała  emotka Wyświetl w wątku >>

Cytrusek

#7323588 Napisano: 26.12.2025 21:24:55 w WC - rozmowy o wszystkim
Mam pytanie do użytkowników aplikacji, jakma cię powiadomienia to też macie: ups coś tam nie tak ? Wyświetl w wątku >>
0 0

Cytrusek

#7323587 Napisano: 26.12.2025 21:21:38 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
rufus napisał(a):

Cytrusek77 napisał(a):

loteryjny napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

Zadaję sobie po raz kolejny pytanie:
"czy to ze mną jest coś nie halo" ?? 
emotka

Szczęście nie dopisuje. Na dobrych kilkadziesiąt zgłoszeń w żabce wielkie 0 emotka  Pewnie trzeba wysyłać kilkaset dziennie.

Ja na ten temat mam swoją teorię spiskową, ale zachowam dla siebie, nie chcę robić kwasu na moim ulubionym forum

Moja teoria spiskowa jest taka, ze pani z zabki mysli ze jestem jakis pier***ty ze znow biore naraz kilkadziesiat puszek harnasia, dzien po dniu.. i powstaje wiele mysli.. Po co, dlaczego, a komu to "poczebne" emotka  

Myśli, ze jesteś alkoholikiem 🤣 i masz dużo kolegów. Dzisiaj sie czułam w żabce 😁 Wyświetl w wątku >>
1 rufus 0

Cytrusek

#7323578 Napisano: 26.12.2025 20:42:15 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
loteryjny napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

Zadaję sobie po raz kolejny pytanie:
"czy to ze mną jest coś nie halo" ?? 
emotka

Szczęście nie dopisuje. Na dobrych kilkadziesiąt zgłoszeń w żabce wielkie 0 emotka  Pewnie trzeba wysyłać kilkaset dziennie.

Ja na ten temat mam swoją teorię spiskową, ale zachowam dla siebie, nie chcę robić kwasu na moim ulubionym forum Wyświetl w wątku >>
0 0

Cytrusek

#7323566 Napisano: 26.12.2025 19:16:37 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Z tej Hard loterii to tylko mój mąż się cieszy, ja mam wielki dołek - 45 wielkich pudeł emotka
Ogólnie grudzień mega fatalny emotka Wyświetl w wątku >>
2 maryam, WerOna 0

Cytrusek

#7323463 Napisano: 25.12.2025 20:22:26 w Żabka
szalcial napisał(a):

darog napisał(a):

szalcial napisał(a):

miikka napisał(a):

Czekajcie to jak z tą rezerwą z hard loterii, nie będą to wszystkie losowane nieodebrane czyli wszystkie te co ludzie kupują bez apki? Tak myslalm że to będzie wyglądać i liczyłam na rezerwę za ten ogrom losów emotka

Jak na moje dopiero zeskanowanie apki nadaje numer porządkowy, do którego jest przypisana wygrana lub jej brak. Nie widzę możliwości, aby była rezerwa z zakupów które ktoś robił bez użycia apki. Ale na pewno będzie trochę “zwykłych normików”, którzy są smakoaszami piwa a nie losów (🙈) i odruchowo skanują aplikację nie wiedząc nawet, że przysługuje im jakiś kod do loterii

Tyle że losy / KODY/ naliczają się dopiero PO zarejestrowaniu do loterii.
- więc świadome zaakceptowanie zgód, etc. 

A było z tym troche zachodu, my też po podpowiedziach na forum zrobiliśmy jak trzeba, zjechać na dół ekranu, wybrać promocje, wejśc w to i zaakceptować - dopiero potem pojawiły się kody.

No ale skoro, najpierw zrobiłem zakupy, a dopiero później zarejestrowałem się w loterii (te wszystkie zgody o których mówisz itp.) i losy dostałem, to oznacza, że gdzieś “w chmurze” były już do moich zakupów przypisane, mimo tego że w momencie zakupów nie byłem jeszcze formalnie uczestnikiem loterii

Dokładnie tak jest, nawet w regulaminie jest napisane, że można przed rejestracją kupić Wyświetl w wątku >>

Cytrusek

#7323444 Napisano: 25.12.2025 18:58:32 w Żabka
Justa-zosia napisał(a):

nami napisał(a):

bocin napisał(a):

Justa-zosia napisał(a):

Możecie wysyłać odpowiedzi na żywca?

Nie. Zamknęli konkurs przed regulaminową datą, a mam 4 kody w Żabce. emotka

jaja sobie robią, co to za amatorszczyzna

A jakzostawilam 6 kuponów na święta

Napisałam do nich o to, ale dzisiaj to chyba tylko elfy mogą mi odpowiedzieć 😂 Wyświetl w wątku >>
1 aerdna 0

Cytrusek

#7323437 Napisano: 25.12.2025 18:41:26 w Żabka
rufus napisał(a):

zordlord napisał(a):

rufus napisał(a):

zordlord napisał(a):

ja mam takie pytanie bo wiadomo jak ktoś nie bierze udziału w loterii hard to nie wykorzystuje losów, które dostaje po dołączeniu do niej,  to w sumie może mieć nagrodę, która później przepadnie jak nie dołączy do loterii?   Ogólnie pytam z ciekawości bo w regulaminie jest, że tylko niewykorzystane losy będą brać udział w losowaniu dodatkowym o nagrody te niewydane .

Tak. Z nieodebranych bedzie rezerwa.

dzięki, właśnie się zastanawiam czy nie zostawić sobie 1 losu by mieć szanse w tych rezerwowych ale jednak strach, że oddam tą główną nagrodę bo nic kompletnie mi nie siada na wiele losów emotka      Kupuje o różnych porach i nic.

Ale to calkowicie bez sensu.
Rezerwa idzie tez do nagrod ktore nie zostana trafione, bo nie zostala osiagnieta liczba porzadkowa. Tzn za malo bylo zakupionych browarow i nie bylo mozliwosci zeby ustrzelic te nagrode.
Wtedy tez idzie do rezerwy, sposrod wszystkich zgloszen SPUDŁOWANYCH.

Wg regulaminu rezerwa idzie tylko z tych niewydanych (o ile takie będą) i może trafić do osoby, która spudłowała. Trafione są usuwane z bazy Wyświetl w wątku >>
1 zordlord 0