Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Cytrusek

Cytrusek

#7323587 Napisano: 26.12.2025 21:21:38 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
rufus napisał(a):

Cytrusek77 napisał(a):

loteryjny napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

Zadaję sobie po raz kolejny pytanie:
"czy to ze mną jest coś nie halo" ?? 
emotka

Szczęście nie dopisuje. Na dobrych kilkadziesiąt zgłoszeń w żabce wielkie 0 emotka  Pewnie trzeba wysyłać kilkaset dziennie.

Ja na ten temat mam swoją teorię spiskową, ale zachowam dla siebie, nie chcę robić kwasu na moim ulubionym forum

Moja teoria spiskowa jest taka, ze pani z zabki mysli ze jestem jakis pier***ty ze znow biore naraz kilkadziesiat puszek harnasia, dzien po dniu.. i powstaje wiele mysli.. Po co, dlaczego, a komu to "poczebne" emotka  

Myśli, ze jesteś alkoholikiem 🤣 i masz dużo kolegów. Dzisiaj sie czułam w żabce 😁 Wyświetl w wątku >>
1 rufus 0

Cytrusek

#7323578 Napisano: 26.12.2025 20:42:15 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
loteryjny napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

Zadaję sobie po raz kolejny pytanie:
"czy to ze mną jest coś nie halo" ?? 
emotka

Szczęście nie dopisuje. Na dobrych kilkadziesiąt zgłoszeń w żabce wielkie 0 emotka  Pewnie trzeba wysyłać kilkaset dziennie.

Ja na ten temat mam swoją teorię spiskową, ale zachowam dla siebie, nie chcę robić kwasu na moim ulubionym forum Wyświetl w wątku >>
0 0

Cytrusek

#7323566 Napisano: 26.12.2025 19:16:37 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Z tej Hard loterii to tylko mój mąż się cieszy, ja mam wielki dołek - 45 wielkich pudeł emotka
Ogólnie grudzień mega fatalny emotka Wyświetl w wątku >>

Cytrusek

#7323463 Napisano: 25.12.2025 20:22:26 w Żabka
szalcial napisał(a):

darog napisał(a):

szalcial napisał(a):

miikka napisał(a):

Czekajcie to jak z tą rezerwą z hard loterii, nie będą to wszystkie losowane nieodebrane czyli wszystkie te co ludzie kupują bez apki? Tak myslalm że to będzie wyglądać i liczyłam na rezerwę za ten ogrom losów emotka

Jak na moje dopiero zeskanowanie apki nadaje numer porządkowy, do którego jest przypisana wygrana lub jej brak. Nie widzę możliwości, aby była rezerwa z zakupów które ktoś robił bez użycia apki. Ale na pewno będzie trochę “zwykłych normików”, którzy są smakoaszami piwa a nie losów (🙈) i odruchowo skanują aplikację nie wiedząc nawet, że przysługuje im jakiś kod do loterii

Tyle że losy / KODY/ naliczają się dopiero PO zarejestrowaniu do loterii.
- więc świadome zaakceptowanie zgód, etc. 

A było z tym troche zachodu, my też po podpowiedziach na forum zrobiliśmy jak trzeba, zjechać na dół ekranu, wybrać promocje, wejśc w to i zaakceptować - dopiero potem pojawiły się kody.

No ale skoro, najpierw zrobiłem zakupy, a dopiero później zarejestrowałem się w loterii (te wszystkie zgody o których mówisz itp.) i losy dostałem, to oznacza, że gdzieś “w chmurze” były już do moich zakupów przypisane, mimo tego że w momencie zakupów nie byłem jeszcze formalnie uczestnikiem loterii

Dokładnie tak jest, nawet w regulaminie jest napisane, że można przed rejestracją kupić Wyświetl w wątku >>

Cytrusek

#7323444 Napisano: 25.12.2025 18:58:32 w Żabka
Justa-zosia napisał(a):

nami napisał(a):

bocin napisał(a):

Justa-zosia napisał(a):

Możecie wysyłać odpowiedzi na żywca?

Nie. Zamknęli konkurs przed regulaminową datą, a mam 4 kody w Żabce. emotka

jaja sobie robią, co to za amatorszczyzna

A jakzostawilam 6 kuponów na święta

Napisałam do nich o to, ale dzisiaj to chyba tylko elfy mogą mi odpowiedzieć 😂 Wyświetl w wątku >>
1 aerdna 0

Cytrusek

#7323437 Napisano: 25.12.2025 18:41:26 w Żabka
rufus napisał(a):

zordlord napisał(a):

rufus napisał(a):

zordlord napisał(a):

ja mam takie pytanie bo wiadomo jak ktoś nie bierze udziału w loterii hard to nie wykorzystuje losów, które dostaje po dołączeniu do niej,  to w sumie może mieć nagrodę, która później przepadnie jak nie dołączy do loterii?   Ogólnie pytam z ciekawości bo w regulaminie jest, że tylko niewykorzystane losy będą brać udział w losowaniu dodatkowym o nagrody te niewydane .

Tak. Z nieodebranych bedzie rezerwa.

dzięki, właśnie się zastanawiam czy nie zostawić sobie 1 losu by mieć szanse w tych rezerwowych ale jednak strach, że oddam tą główną nagrodę bo nic kompletnie mi nie siada na wiele losów emotka      Kupuje o różnych porach i nic.

Ale to calkowicie bez sensu.
Rezerwa idzie tez do nagrod ktore nie zostana trafione, bo nie zostala osiagnieta liczba porzadkowa. Tzn za malo bylo zakupionych browarow i nie bylo mozliwosci zeby ustrzelic te nagrode.
Wtedy tez idzie do rezerwy, sposrod wszystkich zgloszen SPUDŁOWANYCH.

Wg regulaminu rezerwa idzie tylko z tych niewydanych (o ile takie będą) i może trafić do osoby, która spudłowała. Trafione są usuwane z bazy Wyświetl w wątku >>
1 zordlord 0

Cytrusek

#7323423 Napisano: 25.12.2025 16:39:16 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Diana02 napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

Masz Ci los... pusty jak zwykle od samego początku 😭
Czy jest ktoś kto nie trafił nawet ani jednej osiemsetki w żabie??
Dramat...🤯

ja na grubo ponad 20 losów .... emotka

U mnie podobnie, wielkie zero wygranych Wyświetl w wątku >>
0 0

Cytrusek

#7323417 Napisano: 25.12.2025 15:29:49 w Żabka
aanneettaa napisał(a):

Cytrusek77 napisał(a):

holala napisał(a):

jakie zestaw wychodzi najtaniej do loterii hard w takiej zabce?

Tuborg 0,33 2,50 zł

A następnie jak już tuborg wykupiony? emotka

Carlsberg 0,33 2,99 Wyświetl w wątku >>
0 0

Cytrusek

#7323415 Napisano: 25.12.2025 15:22:46 w Żabka
holala napisał(a):

jakie zestaw wychodzi najtaniej do loterii hard w takiej zabce?

Tuborg 0,33 2,50 zł Wyświetl w wątku >>
1 holala 0

Cytrusek

#7323231 Napisano: 23.12.2025 22:18:38 w moje dzisiejsze wygrane :)
LadyInWhite napisał(a):

Dzienna z Blast😊
Nie wiem kto to wypije bo nie pije energetyków😆 Rozdam w pracy. Klikam sobie tam codziennie i właśnie się zastanawiałam co tam się wygrywa i czy w ogóle, a tu takie zaskoczenie🤩

U mnie dzisiaj to samo Wyświetl w wątku >>

Cytrusek

#7322669 Napisano: 21.12.2025 18:05:09 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
lusienka napisał(a):

Wszyscy mają  🫎set
 tylko nie ja 😭😭😭😭😭 emotka emotka

Ja też nie mam Wyświetl w wątku >>
0 0

Cytrusek

#7322297 Napisano: 19.12.2025 12:08:10 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Luiza12 napisał(a):

Ja pier...emotka  Los mejores nie wiem co Wy tam nagradzacie, ostatni raz sie dałam nabrać, człowiek jest na dnie, to jasne dobijcie i Wy. Świat konkursowy wyraźnie nie życzy sobie mojej obecności

Mam takie same odczucia emotka Wyświetl w wątku >>

Cytrusek

Cytrusek

#7322157 Napisano: 18.12.2025 18:30:29 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Ale kaszana z tą piwną w żabce, dość że nic nie wygrałam, to jeszcze męża wprowadzę w alkoholizm Wyświetl w wątku >>

Cytrusek

#7322022 Napisano: 18.12.2025 13:46:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
emi napisał(a):

Proszę o wyjaśnienie łopatologiczne loterii Hard.
Kupiłam piwa i co dalej .... . nie mam nigdzie żadnych losów

Wchodzisz w aplikację Zabki, zjeżdżasz w dół aż zobaczysz info o loterii. Klikasz i dalej, że bierzesz udział, potem potwierdzenie że pozwalasz Smolarkowi na wgląd w Twoje dane i potem wyskoczy strona z losami Wyświetl w wątku >>
1 emi 0

Cytrusek

#7321953 Napisano: 18.12.2025 11:02:01 w Żabka
snowflake napisał(a):

renatak0renatak0 napisał(a):

Szlag mnie trafi . Piwo pije sporadycznie .Dla mnie 4, piwa to zapas na pół roku .  Kupiłam wczoraj Somersby na loterię -brak kodu. Pomyslam ok moze cos ja zle zrobiłam . Kupiłam dzisiaj powtornie 4,piwa I znowu to samo , brak kodu  wrrrrr

a zarejestrowałaś się wcześniej do loterii? I te kody są na stronie loterii, nie jak zawsze w apce Żabki.

W regulaminie jest napisane, że zakupu można dokonać przed i po rejestracji do loterii Wyświetl w wątku >>

Cytrusek

#7321939 Napisano: 18.12.2025 10:32:47 w Żabka
renatak0renatak0 napisał(a):

Szlag mnie trafi . Piwo pije sporadycznie .Dla mnie 4, piwa to zapas na pół roku .  Kupiłam wczoraj Somersby na loterię -brak kodu. Pomyslam ok moze cos ja zle zrobiłam . Kupiłam dzisiaj powtornie 4,piwa I znowu to samo , brak kodu  wrrrrr

bo te losy są jak wejdziesz na stronę loterii w telefonie Wyświetl w wątku >>
0 0

Cytrusek

#7321887 Napisano: 18.12.2025 08:22:11 w Smolar
luko922 napisał(a):

Marzy mi się, żeby wygrać coś w loterii z bramkami, więc spróbuję z tymi piwami w przyszłym tygodniu, ale jak to działa? To są jakieś godziny konkretne wylosowane każdego dnia, w których lub po których pierwsza osoba wygrywa? Czy na przykład siódme, piętnaste, setne itd. zgłoszenie? emotka

To nie bramki, nagroda przypisana do zakupu Wyświetl w wątku >>
1 luko922 0

Cytrusek

#7321874 Napisano: 18.12.2025 07:47:40 w Żabka
samdej napisał(a):

Cytrusek77 napisał(a):

U mnie dalej nie ma kodu na Hard, od wczoraj, piwa dobre kupione emotka

Ale jakiego kodu? Tam nie ma kodów tylko pojawiają się losy na podstronie rejestracyjnej.

ale u mnie jest napisane, narazie  nic tu nie ma, a zakup był ok Wyświetl w wątku >>
0 0

Cytrusek

#7321863 Napisano: 18.12.2025 07:20:35 w Żabka
U mnie dalej nie ma kodu na Hard, od wczoraj, piwa dobre kupione emotka Wyświetl w wątku >>
0 0