Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika slavek

slavek

slavek

#4583093 Napisano: 02.08.2011 11:09:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
puma941 napisał(a):

slavek, a po wybraniu produktów klikasz na zatwierdzam ?

tak i pokazuje, że nieprawidłowy zestaw produktów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

slavek

#4582907 Napisano: 02.08.2011 10:21:35 w Popraw sobie humor...

slavek

#4582430 Napisano: 02.08.2011 07:47:22 w Dyskusje o wynikach konkursu
zanosiło się na powtórkę z rozrywki

http://www.facebo...f_t=like&theater Wyświetl w wątku >>
0 0

slavek

#4581761 Napisano: 01.08.2011 08:00:45 w Dyskusje o wynikach konkursu
krynio napisał(a):

assal napisał(a):

Odnośnie Reginy.
Konkurs był źle zorganizowany, bo nie było produktów w sklepach.
Jak zmienią teraz regulamin, to dlaczego nie dodać miesiąca dla równych szans? emotka
I też niesprawiedliwe, że ktoś dodał zdjęcie 3 miesiące wcześniej, i miał czas na głosowanie, a ktoś inny znalazł produkt 2 dni przed zamknięciem konkursu.
Odpowiadali na pytania. Były 3 miesiące na zadawanie pytań emotka
Wiele osób się zdziwi, że do każdego zdjęcia potrzeba paragonu.
Ja tam widzę kilka niezłych jakościowo i pomysłowo zdjęć, ale czy wygrają?
Trzymam kciuki. Tam tylko wycieczki weekendowe, więc nie było się o co bić.
Też nie wiedziałam, że moderator będzie wrzucał zdjęcia do samej północy.
Można było mieć dobrą średnią mając 10 znajomych.
ps. Jestem ciekawa, co by niektórzy powiedzieli, jakby z actimela zaczęli usuwać zdjęcia nie na temat emotka
Takich tam pełno. I regulaminowo można emotka

Regulamin był jaki był. Wystarczyło dodać zdjęcie przed północą, zebrać 7 głosów po 7 pkt. i już. Sprawiedliwie by było wg mnie np. przez miesiąc dodawać zdjęcia i przez kolejny głosować.Ale było jak było.
Nigdzie w regulaminie nie ma natomiast, że do każdej foty trzeba paczkę chusteczek. Jest tylko, że uczestnik musi kupić co najmniej jedno opakowanie i tyle.

Wystarczyło zawrzeć w regulaminie klauzulę - średnią/ilość punktów mnoży się przez liczbę dni, w które można było oddawać głosy na dane zdjęcie.

I jeszcze jedno (tylko się nie obraźcie bo ja w dobrej wierze - tak na przyszłość):

Nie wiem po raz który czytam o jakichś kwasach przy konkursach klikanych i zawsze chodzi o to samo.

Czy nie lepiej po prostu dać sobie spokój? Sami jesteście się winni, gdyż nauczeni doświadczeniem po raz kolejny dajecie się robić cwaniakom.

Nie grałem, nie gram i nie będę grał wedle takich reguł, bo jak widać sami organizatorzy nie chcę albo nie radzą sobie z uzyskaniem sprawiedliwych wyników.

Wyświetl w wątku >>
0 0

slavek

#4579226 Napisano: 01.08.2011 07:05:46 w Popraw sobie humor...

slavek

#4579199 Napisano: 01.08.2011 06:45:52 w Popraw sobie humor...
kozuszka38 napisał(a):

Jestem w pracy i dzwoni telefon,odbieram a to moja mama.Nie należy do najmłodszych, ale uczy się obsługi komputera.Zapomniała sobie co trzeba zrobić ,żeby komputer wyłączyć.Wpadła na pomysł i napisała w google ,,zamknij,, - myślała ze tutaj znajdzie pomoc w wyłączeniu komputera....no i dzwoni oburzona,że jak to słowo wpisała to tam od jej wyskoczyło: ,,,zamknij jape'' ,,,zamknij morde'' emotka emotka emotka

to niech Twoja mama sprawdzi sobie co wyskoczy po wpisaniu zamknij i naciśnięciu szczęśliwy traf i niech to wykona na komputerze emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

slavek

#4575864 Napisano: 30.07.2011 06:09:14 w Allegro.pl - bez linków
eguleta napisał(a):

joasia4786 napisał(a):

masza napisał(a):

Potrzebuję porady/ na mojej aukcji kupiła towar osoba z Irlandii, i tam mam wysłać przesyłkę / i co teraz? Czy mogę się nie zgodzić ? Podejrzewam , ze opłata będzie dużo wyższa....
Nigdzie nie zaznaczałam , ze zgadzam się na wysyłkę za granicę...... emotka

a to nie jest tak, że trzeba zaznaczyć w aukcji, że zgadza się na wysyłkę za granicę?

jesli
zaznaczysz ze zgadzasz sie na wysyłke za granice to musisz to zrobic a jesli nie ma takiej informacji to mozesz odmowic ale lepiej jak napiszesz do allegro i zapytasz ich to bedzie najpewniejsze

masza jak już się dowiesz to napisz nam tu bo zainteresowała mnie ta kwestia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

slavek

slavek

#4571228 Napisano: 29.07.2011 06:58:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jak kupicie w sklepach ABC to jeszcze w ich konkursie możecie wziąć udział emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

slavek

#4571207 Napisano: 29.07.2011 06:47:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
A to jest tak, że jak wyślesz to od razu wiesz czy wgrałeś? Wyświetl w wątku >>
0 0

slavek

#4571170 Napisano: 29.07.2011 06:07:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Chciałem zagrać w konkursie Tymbarka, kupiłem dwa a na paragonie widnieje Soki 5%. Myślicie, że mogę zagrać?

Nie chcę potem kwasów i zarzutów, że gram bez paragonów itd. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

slavek

#4567577 Napisano: 27.07.2011 07:26:22 w Może nowa sonda?
gdzie są archiwalne wyniki ankiet? Wyświetl w wątku >>
0 0

slavek

#4558482 Napisano: 24.07.2011 07:51:43 w Dyskusje o wynikach konkursu
też nigdy nie wygrywam, choć gram od lat, ale to pewnie cisza przed burzą emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

slavek

#4557258 Napisano: 24.07.2011 11:35:18 w Popraw sobie humor...
dorota19791 napisał(a):

rodos napisał(a):

Prawo jest prawem a życzliwość życzliwością
Opowieść kierowcy TiR-a....

- Jadę z Opola do Częstochowy i widzę gościa łapiacego okazję. Zatrzymałem się, a on mówi, że bardzo potrzebuje podwózki i że nie ma grosza, i czy bym mu nie pomógł. Zabieram go, sadzam obok siebie zaczynamy luźną rozmowę. Od słowa do słowa i wychodzi, że gość właśnie wyszedł z pierdla, gdzie spędził parę lat za rozboje, napady itp. Zrobło się niesfojo, nawet zacząłem się nieco bać. Ale patrze, a tu jeszcze jeden koleś łapie stopa, wiec pomyślawszy, że tamten nic mi nie zrobi przy świadku, przesadziłem pasażera na tylną knapę a nowego zaprosiłem na miejse obo siebie. No i jedziemy, rozmawiamy, jest OK.
Po jakimś czasie koleś z boku (drugi wsiadający) wyciaga odznakę, blankiecik i mówi, że jest policjantem, a ja dostaję mandat 300zł i ileś tam punktów, bo tu i tu zrobiłem to i tamto. Tak mnie zaskoczył, że niewile myśląc przyjąłem mandat oczywiściw wkur..ny na maxa.
Chwilę później gliniarz każe się wysadzić. Nic nie odezwawszy się wysadziłem go tam, gdzie chciał i nadal wkur..ny pojechałem dalej. Po niedługimm czasie gostek z tylnej kanapy, dotychczas milczący, prosi abym go wysadział tam i tam. Kiedy wysiadał wyjął portwel i daje mi 3, słownie trzy stówy.
Ja na to
- Przecież umawialiśmy się, że podwiozę Pana za darmo, nie chcę tej forsy.
On odpowiada:
-Bierz Pan będzie na ten mandat.
Ja na to:
-Ale jak to? Przecież mówił Pan, że nie ma pieniędzy. Poza tym był to mandat dla mnie i przecież nic Panu do tego.
A on:
- Chciał Pan być uprzejmy... życzliwy... Podwozi Pan człowieka z dobrego serca, a ten cenzura mandat Panu wypisuje
..To mu zakosiłem portwel!

emotka emotka

o ludzie niezłe emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

slavek

#4556209 Napisano: 23.07.2011 08:32:53 w Żegnamy zmarłych
w tym wątku pisało mnóstwo osób o tym, że straciło matkę/siostrę/brata/babcie/dziadka/kogoś z bliskiej rodziny/znajomego i to jest naprawdę wielki ból dla duszy

a wy kłócicie się o jakąś wokalistkę

ze względu na ból tych, którzy stracili kogoś naprawdę bliskiego mam jeden komentarz, oto on:
emotka emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
[*] 0

slavek

#4553904 Napisano: 22.07.2011 08:02:33 w Dyskusje o wynikach konkursu
ziolko napisał(a):

sugerowałabym poczytać o konkursach na fb, typu FaceMisiek, Fejsbuk, FaceKubek i inne, gdzie za lubię to można było dostać gadżet - kubek, miśka lub co innego

https://www.faceb...jsie/184504268272423

http://allegro.pl....php?item=1728270407

tanio sprzedaliście swoje dane emotka

skąd wiadomo, że to ten profil jest sprzedawany?
Wyświetl w wątku >>
0 0

slavek

#4553877 Napisano: 22.07.2011 07:55:55 w Dyskusje o wynikach konkursu
evja napisał(a):

mia napisał(a):

evja napisał(a):

evja napisał(a):

Mam pytanie co do mailomani z gazety.pl

Normalnie co tydzień dostaję takie wiadomości:
Tym razem nie wygrałeś, ale Twoja prawidłowa odpowiedź bierze również udział w losowaniu nagrody miesiąca i nagrody głównej. Możesz zwiększyć swoją szansę na wygraną, odpowiadając na pytanie w przyszłym tygodniu.

A dziś taką:
Dziś odbyło się kolejne losowanie w Mailo-manii. Następna szansa na nagrodę tygodnia pojawi się już za kilka dni. Czekamy na prawidłowe odpowiedzi. Trzymamy kciuki, żeby było ich jak najwięcej i życzymy szczęścia w losowaniu.

Zmienili treść dla każdego czy jest szansa emotka ?

Jak ktoś dziś dostał maila, to proszę o sprawdzenie jego treści emotka

U mnie to samo, ale u góry jest jak byk: Mamy już laureata nagrody tygodnia! emotka

Dzięki, myślałam, że jak nie napisali, ze nie wygrałam to jest szansa ;d

wszyscy tak mamy, ale do grudnia to jeszcze zdążymy coś wygrać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

slavek

#4545559 Napisano: 20.07.2011 06:53:58 w Wkurza mnie...
agusia222 napisał(a):

wstrętny deszcz!!!!! emotka

zmokłem idąc do pracy więc się podłączam do pomstowania emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

slavek