Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
slavek
Postów 1726
Data rejestracji 23.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
https://www.refun...ros/10zlotychnastart
slavek
Postów 1726
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Genialne!!!
Kros wie jakie utwory zostały tam wykorzystane? Wyświetl w wątku >>
slavek
Postów 1726
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ONA: Co tak siedzisz?
ON: Jak siedzę?
ONA: Taki znudzony. Dawniej się ze mną nie nudziłeś.
ON: Nie jestem znudzony. Czytam gazetę.
ONA: Dawniej w moim towarzystwie nie czytałeś gazety.
ON: Od czasu jak jesteśmy małżeństwem, stale jestem w twoim towarzystwie, a kiedyś przecież muszę przeczytać gazetę.
ONA: Już ci się nie podoba, że jesteśmy małżeństwem? Dawniej byłeś szczęśliwy z tego powodu.
ON: Zlituj się, wcale nie powiedziałem, że mi się nie podoba.
ONA: Dawniej nie miałeś zwyczaju zarzucać mi kłamstwa.
ON: Nie zarzucam ci kłamstwa. Czego ty chcesz ode mnie?
ONA: Nic nie chcę od ciebie. Chcę tylko, żeby mnie traktował jak dawniej.
ON: Dobrze, postaram się.
ONA: Dawniej nie musiałeś się starać.
ON: Moja droga, daj mi spokój.
ONA: Mogę ci dać spokój. Tylko ciekawa jestem, czy dawniej też byś się tak do mnie odezwał.
ON: (milczy)
ONA: Już nawet nie raczysz odpowiedzieć. Dawniej sprawiała Ci przyjemność każda rozmowa ze mną. Może nie? No, powiedz, nie?
ON: Tak.
ONA: Ach, więc przyznajesz się nareszcie!
ON: Do czego się przyznaję, na miłość boską?
ONA: Do czego? Żeś się zmienił w stosunku do mnie.
ON: O czym ty mówisz?
ONA: Na szczęście sam się przyznałeś, tylko dlaczego? Powiedz mi szczerze, dlaczego jesteś inny niż dawniej?
ON: Przestań się mnie czepiać. Czego ty chcesz ode mnie?
ONA: Tylko tego, żebyś był taki jak dawniej, (chwila ciszy) Ach, więc nie możesz już być dla mnie taki jak dawniej? Dobrze. Tylko żeby później nie było na mnie. Ty sam tego chciałeś.
ON: Czego chciałem? Co ty wygadujesz?
ONA: No sam przed chwilą powiedziałeś, że mnie już nie kochasz. Bardzo się cieszę, że sam zacząłeś tę rozmowę. Przynajmniej będę wiedziała. Już nie będę się łudzić, że kiedykolwiek będziesz znów taki jak dawniej.
ON: Słuchaj, gadasz takie głupstwa, że aż mnie trzęsie. Przestań bajdurzyć, bo mnie szlag trafi, i daj mi przeczytać gazetę, do wszystkich diabłów!
ONA: A kochasz mnie jeszcze? Tak jak dawniej? I jesteś dla mnie znów taki jak dawniej? I przepraszasz mnie za wszystko, coś powiedział bez zastanowienia? Biedny! Przykro ci, żeś doprowadził do tego, żebym pomyślała, że już nie jesteś taki jak dawniej... No, to dobrze. Już się nie gniewam. Co tak siedzisz?
ON: Jak siedzę?
ONA: Taki znudzony. Dawniej się ze mną nie nudziłeś. Wyświetl w wątku >>
slavek
Postów 1726
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://demotywato...4/Szanuj-swoja-flage Wyświetl w wątku >>
slavek
Postów 1726
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dopiero dziś zauważyłem. Dzieki!
slavek
Postów 1726
Punkty karne 0
Konkursy dodane
slavek
Postów 1726
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wkurza mnie, że to co napisał cb656 wkurza tak mało użytkowników klawiatur
slavek
Postów 1726
Punkty karne 0
Konkursy dodane
widocznie ludziki nie dosłały opakowań
slavek
Postów 1726
Punkty karne 0
Konkursy dodane
slavek
Postów 1726
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jutrosin to jest potęga, Jutrosin najlepszy jest, Jutrosin trzeba szanować, Jutrosin doładowany jest
slavek
Postów 1726
Punkty karne 0
Konkursy dodane
slavek
Postów 1726
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ilość wiadomości: 1909
Z nami od: 23.5.2006
Punkty karne: 0/5
Powrót do góry wiem jaka jest procedura, ale oglądanie ciał też miało miejsce - pierwszego dnia 2 rodziny odmówiły, a dwie podjęły się tego zadania - oj źle słuchałaś, źle
a co do prania mózgów to wiem, że tak jest, że na co dzień jest Sławek, a na wizji Pan Nitras itd., istotą demokracji są spory, różnice programowe i światopoglądowe, bronienie swoich racji, by przemawiać tym do mas, potencjalnych wyborców - ktoś to nazywa teatrem, ja to nazywam demokracją - inną sprawą jest poziom tych dyskusji
po tym co się stało wiele osób ma moralniaka, w tym media, że może były stronnicze, może wybiórczo pokazywali pewne fakty, może przejaskrawiały pewne fakty, na pewno coś się zmieni Wyświetl w wątku >>
slavek
Postów 1726
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a ja nie, pasjonuję się polityką i widzę, że klimat jest autentycznie taki właśnie, że wszystkim odechciewa się kłótni
wiele z tych osób było w Moskwie na rozpoznawaniu ciał, to nie jest takie proste zobaczyć kogoś, kogo się znało, czy było członkiem rodziny, kto np. nie ma kończyn, czy połowy twarz, dlaczego wy, którzy wyczuwacie w tym fałsz ferujecie takie wyroki
od kilkunastu lat codziennie oglądam serwisy informacyjne, nie ma możliwości, by to wszystko było wyreżyserowane
Wyświetl w wątku >>
slavek
Postów 1726
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I ja i ja!!!
slavek
Postów 1726
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jakiś lotnik w telewizji fajnie powiedział, że ma nadzieję, że osoba, która popełniła błąd nie będzie miała narodowości. Wyświetl w wątku >>
slavek
Postów 1726
Punkty karne 0
Konkursy dodane
słyszałem, też o tym pomyślałem, każdy jest przecież człowiekiem...
slavek
Postów 1726
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Rzadko pisze coś w tym topie ale dziś zapalę
(*)(*)(*)
Wyświetl w wątku >>
slavek
Postów 1726
Punkty karne 0