Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika slavek

slavek

#3340103 Napisano: 30.04.2010 06:55:10 w Wkurza mnie...
fantazja23 napisał(a):

bruce napisał(a):

...że mi się tak smutno zaczął taki piękny dzień!...
emotka emotka

co się stało ?

Uśmiechnij się i głowa do góry !

emotka zawsze zawsze zawsze czas leczy rany, a za każdą doliną jest piekne słońce
Wyświetl w wątku >>
0 0

slavek

#3330878 Napisano: 27.04.2010 02:20:44 w Popraw sobie humor...
sharac napisał(a):

Men With Talent
http://www.youtube.com/watch?v=58-9Ae9cvDI

Prawdziwe show które potrafi wzruszyć do łez emotka

Genialne!!!

Kros wie jakie utwory zostały tam wykorzystane? Wyświetl w wątku >>
0 0

slavek

#3329011 Napisano: 27.04.2010 08:17:45 w Popraw sobie humor...
Ona i On - Dialog

ONA: Co tak siedzisz?

ON: Jak siedzę?

ONA: Taki znudzony. Dawniej się ze mną nie nudziłeś.

ON: Nie jestem znudzony. Czytam gazetę.

ONA: Dawniej w moim towarzystwie nie czytałeś gazety.

ON: Od czasu jak jesteśmy małżeństwem, stale jestem w twoim towarzystwie, a kiedyś przecież muszę przeczytać gazetę.

ONA: Już ci się nie podoba, że jesteśmy małżeństwem? Dawniej byłeś szczęśliwy z tego powodu.

ON: Zlituj się, wcale nie powiedziałem, że mi się nie podoba.

ONA: Dawniej nie miałeś zwyczaju zarzucać mi kłamstwa.

ON: Nie zarzucam ci kłamstwa. Czego ty chcesz ode mnie?

ONA: Nic nie chcę od ciebie. Chcę tylko, żeby mnie traktował jak dawniej.

ON: Dobrze, postaram się.

ONA: Dawniej nie musiałeś się starać.

ON: Moja droga, daj mi spokój.

ONA: Mogę ci dać spokój. Tylko ciekawa jestem, czy dawniej też byś się tak do mnie odezwał.

ON: (milczy)

ONA: Już nawet nie raczysz odpowiedzieć. Dawniej sprawiała Ci przyjemność każda rozmowa ze mną. Może nie? No, powiedz, nie?

ON: Tak.

ONA: Ach, więc przyznajesz się nareszcie!

ON: Do czego się przyznaję, na miłość boską?

ONA: Do czego? Żeś się zmienił w stosunku do mnie.

ON: O czym ty mówisz?

ONA: Na szczęście sam się przyznałeś, tylko dlaczego? Powiedz mi szczerze, dlaczego jesteś inny niż dawniej?

ON: Przestań się mnie czepiać. Czego ty chcesz ode mnie?

ONA: Tylko tego, żebyś był taki jak dawniej, (chwila ciszy) Ach, więc nie możesz już być dla mnie taki jak dawniej? Dobrze. Tylko żeby później nie było na mnie. Ty sam tego chciałeś.

ON: Czego chciałem? Co ty wygadujesz?

ONA: No sam przed chwilą powiedziałeś, że mnie już nie kochasz. Bardzo się cieszę, że sam zacząłeś tę rozmowę. Przynajmniej będę wiedziała. Już nie będę się łudzić, że kiedykolwiek będziesz znów taki jak dawniej.

ON: Słuchaj, gadasz takie głupstwa, że aż mnie trzęsie. Przestań bajdurzyć, bo mnie szlag trafi, i daj mi przeczytać gazetę, do wszystkich diabłów!

ONA: A kochasz mnie jeszcze? Tak jak dawniej? I jesteś dla mnie znów taki jak dawniej? I przepraszasz mnie za wszystko, coś powiedział bez zastanowienia? Biedny! Przykro ci, żeś doprowadził do tego, żebym pomyślała, że już nie jesteś taki jak dawniej... No, to dobrze. Już się nie gniewam. Co tak siedzisz?

ON: Jak siedzę?

ONA: Taki znudzony. Dawniej się ze mną nie nudziłeś. Wyświetl w wątku >>
0 0

slavek

#3325163 Napisano: 25.04.2010 09:01:54 w Popraw sobie humor...
Mój pierwszy demotywator (znaleziony przy okazji udział konkursie)

http://demotywato...4/Szanuj-swoja-flage Wyświetl w wątku >>
0 0

slavek

#3314375 Napisano: 22.04.2010 08:37:08 w PODZIĘKOWANIA
Dziękuję za komentarze pod moimi poradami z Zaradni.pl. A komu? Już zainteresowani będą wiedzieć!

Dopiero dziś zauważyłem. Dzieki! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

slavek

#3308593 Napisano: 20.04.2010 12:23:28 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
ja też dziś nic, ostatnio to szóstka w totka w zeszłą niedzielę, a od tego czasu susza emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

slavek

#3303943 Napisano: 18.04.2010 08:22:29 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

wkurza mnie brak poszanowania dla ortografii własnego kraju....

wkurza mnie, że to co napisał cb656 wkurza tak mało użytkowników klawiatur emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

slavek

#3301886 Napisano: 16.04.2010 09:22:32 w Dyskusje o wynikach konkursu
sambolera napisał(a):

spin napisał(a):

pytanie do osob, ktore juz wygraly laptopa/pufe na Wedlu, jak wysylaliscie kody? przez www czy z telefonu

dziwne te wyniki tam...siostry nie ma na liscie jeszcze
w poprzednim losowaniu tez sa luki w wynikach

widocznie ludziki nie dosłały opakowań emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

slavek

#3301104 Napisano: 16.04.2010 04:17:40 w Dyskusje o wynikach konkursu

slavek

#3297122 Napisano: 15.04.2010 08:56:52 w Dyskusje o wynikach konkursu
avatea napisał(a):

brunetka napisał(a):

kubatbg napisał(a):

http://www.goracz...ciezcy_II_edycja.pdf niezle poszedl im ten konkursik emotka

bez komentarza

e no fajny konkurs - ja raz trafiłam 10zł doładowania emotka emotka

Jutrosin to jest potęga, Jutrosin najlepszy jest, Jutrosin trzeba szanować, Jutrosin doładowany jest emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

slavek

#3295326 Napisano: 14.04.2010 12:30:43 w Wkurza mnie...
ja się w sprawie Wawelu nie odzywam, bo są zasadne głosy za ale i zasadne głosy przeciw i już sam nie wiem, ale z drugiej strony gdyby został pochowany na Powązkach, to każdy mógłby pójść pomodlić się nad grobem, a tak nie bardzo... Wyświetl w wątku >>
0 0

slavek

#3295181 Napisano: 14.04.2010 11:49:58 w Wkurza mnie...
emanuela24 napisał(a):

slavek napisał(a):

nice napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

mio napisał(a):

a w ogóle dajcie spokoj z tym Wawelem emotka co to święte miejsce jakieś?
moze jestem przewrazliwiona bo nigdy nie lubiłam Krakowa i Wawel mi tez lata i powiewa
emotka

http://www.krakow...i/katedra_na_wawelu/

tu możesz sobie poczytać - wg mnie PiS bardziej sobie tym zaszkodził niż pomógł
wg mnie to rozgrywka polityczna jak i całe pranie mózgu obywatelom - nagle wszyscy go kochali i uwielbiali uhu wszystko pod publikę
ja zwyczajnie fałszu nie trawie
i wkurza mnie to ot co
i kończę ten temat - zrobili cyrk z tego i tyle

mam dokładnie takie same odczucia jak emanuela

a ja nie, pasjonuję się polityką i widzę, że klimat jest autentycznie taki właśnie, że wszystkim odechciewa się kłótni

wiele z tych osób było w Moskwie na rozpoznawaniu ciał, to nie jest takie proste zobaczyć kogoś, kogo się znało, czy było członkiem rodziny, kto np. nie ma kończyn, czy połowy twarz, dlaczego wy, którzy wyczuwacie w tym fałsz ferujecie takie wyroki

od kilkunastu lat codziennie oglądam serwisy informacyjne, nie ma możliwości, by to wszystko było wyreżyserowane

oj slavek źle słuchałeś oj nie do końca
rodziny nie widzą połowy twarzy - sa robione zdjęcia i pokazywane w obecności psychologów i lekarzy ( zdjęcia ukazują znaki szczególne jeśli można to tak nazwać (?)- np. ubranie, obrączkę, pierścionek, sygnet itd i po tym ich rozpoznają )

i uwierz że w TV jest jak to pewna osoba się w tych dniach wypowiadała teatr często politycy kłócą sie na antenie a po programie wspólnie idą na kawę ( takie pranie mózgu oglądającym)
i teraz też te mózgi piorą i nawet dobrze im idzie emotka

Ilość wiadomości: 1909
Z nami od: 23.5.2006
Punkty karne: 0/5

Powrót do góry     wiem jaka jest procedura, ale oglądanie ciał też miało miejsce - pierwszego dnia 2 rodziny odmówiły, a dwie podjęły się tego zadania - oj źle słuchałaś, źle emotka

a co do prania mózgów to wiem, że tak jest, że na co dzień jest Sławek, a na wizji Pan Nitras itd., istotą demokracji są spory, różnice programowe i światopoglądowe, bronienie swoich racji, by przemawiać tym do mas, potencjalnych wyborców - ktoś to nazywa teatrem, ja to nazywam demokracją - inną sprawą jest poziom tych dyskusji

po tym co się stało wiele osób ma moralniaka, w tym media, że może były stronnicze, może wybiórczo pokazywali pewne fakty, może przejaskrawiały pewne fakty, na pewno coś się zmieni Wyświetl w wątku >>
0 0

slavek

#3295054 Napisano: 14.04.2010 11:15:55 w Wkurza mnie...
nice napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

mio napisał(a):

a w ogóle dajcie spokoj z tym Wawelem emotka co to święte miejsce jakieś?
moze jestem przewrazliwiona bo nigdy nie lubiłam Krakowa i Wawel mi tez lata i powiewa
emotka

http://www.krakow...i/katedra_na_wawelu/

tu możesz sobie poczytać - wg mnie PiS bardziej sobie tym zaszkodził niż pomógł
wg mnie to rozgrywka polityczna jak i całe pranie mózgu obywatelom - nagle wszyscy go kochali i uwielbiali uhu wszystko pod publikę
ja zwyczajnie fałszu nie trawie
i wkurza mnie to ot co
i kończę ten temat - zrobili cyrk z tego i tyle

mam dokładnie takie same odczucia jak emanuela

a ja nie, pasjonuję się polityką i widzę, że klimat jest autentycznie taki właśnie, że wszystkim odechciewa się kłótni

wiele z tych osób było w Moskwie na rozpoznawaniu ciał, to nie jest takie proste zobaczyć kogoś, kogo się znało, czy było członkiem rodziny, kto np. nie ma kończyn, czy połowy twarz, dlaczego wy, którzy wyczuwacie w tym fałsz ferujecie takie wyroki

od kilkunastu lat codziennie oglądam serwisy informacyjne, nie ma możliwości, by to wszystko było wyreżyserowane
Wyświetl w wątku >>
0 0

slavek

#3292075 Napisano: 13.04.2010 10:04:04 w Gratulacje! Dla wygranych!
dorota19791 napisał(a):

cobra176 napisał(a):

weronetka napisał(a):

malenka89 napisał(a):

weronetka napisał(a):

Emanuela GRATKI!!!!!! emotka emotka emotka emotka emotka

a czego gratulujemy? emotka

Wyjazdu do Cannes na festiwal emotka emotka

Super !! Gratuluję z całego serducha emotka

przylaczam sie:) emotka emotka emotka emotka emotka

I ja i ja!!! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

slavek

#3291382 Napisano: 13.04.2010 05:27:05 w Wkurza mnie...
Jak słyszę tych, którzy już oskarżają Rosjan to wolałbym, żeby całkowitą winę ponosił jakiś Polak.

Jakiś lotnik w telewizji fajnie powiedział, że ma nadzieję, że osoba, która popełniła błąd nie będzie miała narodowości. Wyświetl w wątku >>
0 0

slavek

#3289303 Napisano: 12.04.2010 08:38:57 w Żegnamy zmarłych
kubatbg napisał(a):

rozawaliła mnie audycja w radio zet dziaiaj ... sluchał ktos??

zawsze cieta i ostra monika olejnik .. ryczala jak przeprowadzala audycje z Joachim Brudziński który takze płakał ... emotka

słyszałem, też o tym pomyślałem, każdy jest przecież człowiekiem... emotka Wyświetl w wątku >>
[*] 0

slavek

#3285849 Napisano: 10.04.2010 09:17:15 w Żegnamy zmarłych
Jestem rozbity tą tragedią, mogę sie z nim nie zgadzać, mogę go nie lubić, ale nigdy nikomu nie życzę takiej tragedii

Rzadko pisze coś w tym topie ale dziś zapalę

(*)(*)(*)

Wyświetl w wątku >>
[*] 0

slavek

#3282514 Napisano: 09.04.2010 07:22:44 w Popraw sobie humor...
taaga20 napisał(a):

Pora na śniadanie emotka
http://www.youtub.../watch?v=-_UclCfX5Kk

o kurcze ale się uśmialiśmy emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

slavek

#3282398 Napisano: 09.04.2010 06:40:32 w Allegro.pl - bez linków
zapytaj może Allegro, ona ma swoje racje i Ty też, więc sytuacja trudna do rozstrzygnięcia Wyświetl w wątku >>
0 0

slavek

#3277885 Napisano: 07.04.2010 09:18:13 w Dyskusje o wynikach konkursu
czarnygreg napisał(a):

slavek napisał(a):

spin napisał(a):

czy ktos wie jak na wedlu robia z wynikami? bo losowanie mialo byc 05.04. i co po losowaniu ustalaja nazwiska np dzwoniac do ludzi a pozniej umieszczaja liste?

czarnygreg napisał(a):

jakiś czas temu czytałam w MDW ze do czyjegoś brata zadzwonili więc chyba dzwonią,

Tak, do mojego brata dzwonili. Telefonują po dane, a wyniki pojawiają się na stronie po ok. 3 tygodniach. Niestety nie mówią co się wygrało, dowiadujesz się dopiero, jak przyjeżdża kurier po kilkunastu dniach pd telefonu, ale zanim wyniki pojawią się na stronie.

a co wygrał? gratulacje

niestety, pufę
Wyświetl w wątku >>
0 0