Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mellowfruit

mellowfruit

mellowfruit

#7340373 Napisano: 06.03.2026 12:11:25 w moje dzisiejsze wygrane :)
1/1 100 z Milki i 4/4 Sprite Żabka emotka Wyświetl w wątku >>

mellowfruit

#7340275 Napisano: 05.03.2026 23:16:16 w Albedo Marketing
gregory04 napisał(a):

Mnie nikt nie pobije, wysłałem 9 moim zdaniem nie najgorszych haseł, wygrałem okrągłe 0. Nie wydaje mi się żeby były aż tak beznadziejne żeby nawet nagroda ostatniego stopnia nie wpadła no ale cóż..

Twoje odpowiedzi wcale nie musiały być beznadziejne. Po prostu konkurencja jest bardzo duża i były (według agencji) lepsze, które zostały nagrodzone. Poza tym warto zawsze pamiętać, że ilu ludzi na świecie, tyle gustów i guścików emotka  Coś co może podobać się Tobie wcale nie musi podobać się komuś innemu (i odwrotnie). Niestety trzeba to przełknąć, też mi się czasem zdarza popłynąć z liczbą odpowiedzi na jakiś konkurs a potem wygrać wielkie zero. Wyświetl w wątku >>

mellowfruit

#7340180 Napisano: 05.03.2026 17:41:39 w Albedo Marketing
sergrazyna napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

harnas napisał(a):

mellowfruit napisał(a):

sergrazyna napisał(a):

harnas napisał(a):

Jakie macie opinie nt konkursu YumYum? Miałem kilka zgłoszeń, nagrodzili dwa z czego poziom jest diametralnie różny, a nagrody przeciwnie proporcjonalne do ich jakości ...

Moja opinia co do Albedo jest niezmienna - lubią dziadostwo i czat gpt emotka   To samo było w konkursie OB na tiktoku. Tutaj nie starałam się nawet minimalnie i 2/4

TO ciekawe, bo regularnie zdarza mi się wygrywać coś u Albedo i nie uważam, żeby moje odpowiedzi były "dziadostwem" emotka  A tym bardziej nie są pisane z chatem GPT. Weźcie na poprawkę, że to są duże agencje i prawdopodobnie często ludzie w komisjach się zmieniają, tym bardziej jeśli dotyczy to różnych produktów konkursowych

Czym wygrałaś u nich?

No jak to czym? Pewnie "dziadostwem" emotka
a tak serio to ostatnio co niektórzy ciągle piszą "wysłałam zgłoszenie z innym produktem/wysyłam szajs z czata/w ogóle się nie staram". Zazdroszczę geniuszu. Ja się staram, moje znajome się starają i wychodzi na to, że jesteśmy w jednej puli z "dziadostwem" . To chyba wszyscy laureaci tworzą karykaturalne twory na poziomie ameby.

Ja się staram, gdy widzę, że to ma sens np. u Avanti. W Albedo nie ma żadnego. Można się łudzić, że faktycznie wybierają najlepsze odpowiedzi, ale przy tym, co odwalili w tamtym konkursie na tik toku, jakoś mi się nie chce w to wierzyć.

No ale nie wrzucaj do jednego worka konkursu promocyjnego na specjalnie przygotowanej platformie z konkursem na TikToku. Od social mediów są często inne osoby i to zapewne one są odpowiedzialne za wybór laureatów. Pracowałam wiele lat w marketingu w różnych firmach i wiem jak to wygląda. Wyświetl w wątku >>

mellowfruit

#7340166 Napisano: 05.03.2026 17:03:28 w Albedo Marketing
sergrazyna napisał(a):

harnas napisał(a):

Jakie macie opinie nt konkursu YumYum? Miałem kilka zgłoszeń, nagrodzili dwa z czego poziom jest diametralnie różny, a nagrody przeciwnie proporcjonalne do ich jakości ...

Moja opinia co do Albedo jest niezmienna - lubią dziadostwo i czat gpt emotka   To samo było w konkursie OB na tiktoku. Tutaj nie starałam się nawet minimalnie i 2/4

TO ciekawe, bo regularnie zdarza mi się wygrywać coś u Albedo i nie uważam, żeby moje odpowiedzi były "dziadostwem" emotka  A tym bardziej nie są pisane z chatem GPT. Weźcie na poprawkę, że to są duże agencje i prawdopodobnie często ludzie w komisjach się zmieniają, tym bardziej jeśli dotyczy to różnych produktów konkursowych Wyświetl w wątku >>

mellowfruit

#7339748 Napisano: 04.03.2026 10:59:54 w moje dzisiejsze wygrane :)

mellowfruit

mellowfruit

#7339169 Napisano: 02.03.2026 16:36:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ktosiek1 napisał(a):

monisss napisał(a):

asiaaa85 napisał(a):

InkaR napisał(a):

asiaaa85 napisał(a):

Lavazza -do osób , które wysyłały zgłoszenie przez weekend ,dostaliście potwierdzenie na emaila ??

ja nie , pytacie w agencji czy doszło?

Ja poczekam do 19:00 i będę wysyłać przez email

ja też nie dostałam potw...

Ja też nie

Ja w piątek pytałam ich mailowo czy mają moje zgłoszenie sprzed tygodnia, bo nie dostałam zwrotki. Odpisali, że mają, podali też godzinę zgłoszenia, wszystko się zgadza emotka Wyświetl w wątku >>

mellowfruit

#7339060 Napisano: 02.03.2026 12:11:48 w Czy informują/ informowali?
A z shottini była tylko lista, czy maile też już słali? Wyświetl w wątku >>
0 0

mellowfruit

#7339047 Napisano: 02.03.2026 11:40:59 w moje dzisiejsze wygrane :)
Roczny Netflix z Toffifee, dobrze rozpoczęty ten marzec! emotka Wyświetl w wątku >>

mellowfruit

#7339040 Napisano: 02.03.2026 11:19:44 w Avanti
Czy komus odpisali już może odnośnie tego mikrofonu i jego zaniżonej wartości? Wyświetl w wątku >>
0 0

mellowfruit

#7339038 Napisano: 02.03.2026 11:15:15 w moje dzisiejsze wygrane :)

mellowfruit

#7338963 Napisano: 01.03.2026 22:08:19 w Kupię...
Poszukuję bonów do Zalando. Odkupię taniej bądź wymienię na Eventim/Going/Żabka Wyświetl w wątku >>
1 alexmusic 0

mellowfruit

#7338523 Napisano: 27.02.2026 16:10:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
taak napisał(a):

banka-manka napisał(a):

taak napisał(a):

banka-manka napisał(a):

taak napisał(a):

banka-manka napisał(a):

mellowfruit napisał(a):

Wysłałam dziś zgłoszenie na Lavazza z WP - dostałam maila potwierdzającego. Jak wysyłałam wcześniej inne z mailem gmailowym, brak potwierdzenia. Ktoś miał też taką sytuację?

Zgłaszałam dziś rano na gmail i też nic nie dostałam, myślałam że nie ma zwrotek emotka

W regulaminie jest cały punkt na temat zwrotek… ja na gmailu też właśnie nie dostałam

Pisałaś już do nich w tej sprawie?

Jeszcze nie, bo tam w regulaminie coś było chyba o dwóch dniach roboczych a też wysyłałam dziś z rana. Nie wiem jak to teraz zrobić, bo konkurs do jutra i w sumie nie wiadomo czy zgłoszenie poszło

Też nie wiem co robić, niby potwierdzenie na stronie było, że zgłoszenie przyjęte.
Wysłać jeszcze raz na te same dane wydaje się bez sensu, bo to wygląda to na błąd gmail i będzie znów to samo.

Ewentualnie wysłać jeszcze raz podając tylko innego maila, ale nie wiem jak to mogłoby być potraktowane

Może to tylko problem gmaila i w rzeczywistości zgłoszenie dotarło, tylko zwrotka nie. Wyświetl w wątku >>
0 0

mellowfruit

#7338455 Napisano: 27.02.2026 13:34:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Wysłałam dziś zgłoszenie na Lavazza z WP - dostałam maila potwierdzającego. Jak wysyłałam wcześniej inne z mailem gmailowym, brak potwierdzenia. Ktoś miał też taką sytuację? Wyświetl w wątku >>
0 0

mellowfruit

#7338378 Napisano: 27.02.2026 11:14:46 w moje dzisiejsze wygrane :)

mellowfruit

#7337637 Napisano: 25.02.2026 10:09:43 w Żabka
koniczynka123 napisał(a):

termitek99 napisał(a):

StaryJunior napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

Chciałam zapłacić ponownie za zakupy e-bonem 200zł (z PINem) do żabki i już nie przechodzi, że niby dziś nim płaciłam a faktycznie to tydzień temu. Wydawało mi się, że można nim płacić wielokrotnie. Gdzie teraz pisać, do żabki czy organizatora? Ktoś też miał taki problem?

Kiedys byly jednorazowe, bylo to napisane na bonie

Na stronie Żabki można sprawdzić saldo i listę transakcji (tych kart Żabki z pinem właśnie): https://www.zabka.pl/karta-zabka/
Zobacz jakie masz saldo, bo może wydane wszystko

Dziękuję, sprawdziłam i tyle ile zostało- tyle jest. Z tego co widzę powyżej muszę być uparta i karta przejść musi  emotka

Ta karta podobno nie przechodzi, jak masz w płatności coś z butelek, za którą nalicza kaucję. Ile w tym prawdy jest - cholera wie, ale tak mi powiedziała Pani z żabki jak moja nie przeszła emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mellowfruit

#7337311 Napisano: 23.02.2026 15:07:16 w Czy informują/ informowali?
A Maoam już w ogóle za któryś z etapów informował? Wyświetl w wątku >>
1 darq1991 0

mellowfruit

#7336666 Napisano: 19.02.2026 13:08:08 w Paragony na trwające konkursy
Wymienię 3x Orbit na 1x Shottini Wyświetl w wątku >>
0 0

mellowfruit

#7336267 Napisano: 17.02.2026 17:02:50 w Paragony na trwające konkursy
Neboa + Kinder wymienię na Pantene
Neboa wymienię na ITM Wedel Wyświetl w wątku >>
0 0