Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika monkakk

monkakk

#6104386 Napisano: 31.10.2015 12:33:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Macie może kontakt bezpośrednio do Brand space? może warto zadzwonić/zapytać widzę kontakt na ich stronie do dwóch babeczek (ale od sprzedaży) i ogólny@. A to podejrzewam zaginie jak na ogólny napiszę, bo pewnie tylko abc ogarniają ... Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6104365 Napisano: 31.10.2015 11:41:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
banka-manka napisał(a):

monkakk napisał(a):

Mam pytanie wysłałam męża po zakupy kinder kanapek do ABC. Wrócił i na paragonach ma słodycze ;/   Ma ktoś takie doświadczenia ? Czy uwzględnią to w konkursie ABC? Objeździliśmy 4 inne w ogóle nie mają kinder kanapek i nie będą mieć 

Na konkurs 'Domowe pyszności' - na paragonie miałam 'śmietana LUKS' (a była to śmietana zott) - przy zgłoszeniu dawało się skan paragonu - wygrałam zgłoszeniem z tym paragonem. Więc przeszło. Najlepiej chyba napisać do organizatora - albo poprosić w sklepie o pieczątkę.
A przy tych słodyczach jest jeszcze jakiś nr?
U mnie pisze 'Baton Kinder' niezależnie jakie batony kupiłam.

Słodycze 3.00szt*   Mój pierwszy konkurs ABC i już mam dość, część sklepów ze strony ABC już nie ma ... w 4 nie było Kinder kanapek, w tym ostatnim były to na paragonie słodycze .... Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6104362 Napisano: 31.10.2015 11:34:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
grzesiots napisał(a):

monkakk napisał(a):

Mam pytanie wysłałam męża po zakupy kinder kanapek do ABC. Wrócił i na paragonach ma słodycze ;/   Ma ktoś takie doświadczenia ? Czy uwzględnią to w konkursie ABC? Objeździliśmy 4 inne w ogóle nie mają kinder kanapek i nie będą mieć 

U mnie na paragonie normalnie pisze mleczna kanapka kinder

5 ABC w którym byliśmy i nareszcie były kanapki, to słodycze wbite na paragonie ;/  i nie wiem czy jest sens brać udział ... ma ktoś może kontakt do organizatora? abo miał podobną sytuację? Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6104357 Napisano: 31.10.2015 11:25:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6103595 Napisano: 30.10.2015 09:59:20 w Wkurza mnie...
ORANGE Już od rana mnie nękają, firma MOBILI SP. Z O.O. organizująca jakiś konkurs w którym brałam udział współpracuje z orange więc moje dane pomaszerowały do nich... Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6099614 Napisano: 23.10.2015 11:17:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magisterek napisał(a):

monkakk napisał(a):

monia24 napisał(a):

xxmarzaxx napisał(a):

trampek. napisał(a):

Juz doczytalam, ze 7 dni a jeszcze mam pytanie bo tam piszę, że trzeba skan paragonu na luksus a moge zrobic zdjecie czy nie przejdzie?? robił ktoś tak, bo nie chce strac nagrody. I slecie przez strone tak i na @ przychodzi potwierdzenie?

no właśnie z tym potwierdzeniem jest problem ;-/ od wczoraj nie dotarło

Trzeba wysłać jeszcze raz, jak nie dotarło emotka  Teraz dociera i jest ok, w mailu trzeba kliknąć w link.

Można w końcu wysłać zdjęcie zamiast skanu?

Posłałem zdjęcie paragonu i jest ok!

Dzięki emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6099607 Napisano: 23.10.2015 11:12:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monia24 napisał(a):

xxmarzaxx napisał(a):

trampek. napisał(a):

Juz doczytalam, ze 7 dni a jeszcze mam pytanie bo tam piszę, że trzeba skan paragonu na luksus a moge zrobic zdjecie czy nie przejdzie?? robił ktoś tak, bo nie chce strac nagrody. I slecie przez strone tak i na @ przychodzi potwierdzenie?

no właśnie z tym potwierdzeniem jest problem ;-/ od wczoraj nie dotarło

Trzeba wysłać jeszcze raz, jak nie dotarło emotka  Teraz dociera i jest ok, w mailu trzeba kliknąć w link.

Można w końcu wysłać zdjęcie zamiast skanu? Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6099031 Napisano: 22.10.2015 13:39:18 w Ambasadorinnowacji - Philips
abodak napisał(a):

dostalam meila o testowaniu odkurzacza emotka

Czyli już po wszystkim emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6098909 Napisano: 22.10.2015 11:25:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ewka napisał(a):

assal napisał(a):

Przed sekundą przyszedł aparat.
Potwierdzenia nie było, a byłam pewna, że nagrodę stracę, bo 1/3 paragonu była zamazana. Kawą chlapnęłam emotka
Numer było widać u góry, ale jakby odrzucili, nie miałabym pretensji do nich. Najważniejsze, że jest  emotka

uff..  to jeszcze jest szansa ze i do mnie dotrze emotka

no to czekamy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6098858 Napisano: 22.10.2015 10:09:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Właśnie Kurier DPD przyniósł kufel z IV etapu Tyskie, a aparatu i pozytywnego potwierdzenia do tej pory nie ma ... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6098856 Napisano: 22.10.2015 10:05:41 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
DPD Kufel z IV etapu Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6098580 Napisano: 21.10.2015 20:34:19 w Paragony
Grzecznościowo udostępniam info
paragon luksus do sprzedania
info aniam7_8@o2.pl Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6098093 Napisano: 21.10.2015 13:40:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Kto jeszcze czeka na weryfikację z Tyskiego IV etapu -  aparat? Wysłałam paragon i cisza ... Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6098052 Napisano: 21.10.2015 13:11:34 w Biedronka
ilonaaa93 napisał(a):

poprostuanette napisał(a):

Czy ktos wygral 25.09;lub 24.09 lub 26.09  i nie ma jeszcze smsa?

Ja nie mam z 24.09.

Ja grałam ostatniego dnia i jeszcze smsa nie mam Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6098051 Napisano: 21.10.2015 13:10:37 w Biedronka
alea napisał(a):

kalka napisał(a):

joan napisał(a):

kalka napisał(a):

Łeee, to Akon też się wycwanił emotka Widocznie za mało zarabiają na  organizacji konków i  muszą czymś nadrobić  emotka   i tak oto rezerwa pomału wychodzi z użytku      

Wybaczam im brak rezerwy - ze względu na ilość nagród emotka

Otóż to emotka   Mam wrażenie, że każdy kto tu zagrał, to wygrał emotka

Jesteś w błędzie , ja posłałam 1 dnia konkursu i brak wygranej emotka

Wiem że koleżanka wysłała 4 zgłoszenia i 4 pudła

A z innej beczki co z weryfikacją Tyskiego z Iv etapu kufel dawno już dostała @ a na aparat ciągle brak potwierdzenia że wszystko ok .... Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6097310 Napisano: 20.10.2015 17:47:52 w Biedronka
ultrixx napisał(a):

Akon łaskawy, bo ja za te wszystkie szaumy, szwarckopy, henkle nagród bym nie dała.

Dokładnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6097270 Napisano: 20.10.2015 17:29:47 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
dlaczego Rossmann nie dał nam rowerka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6094663 Napisano: 15.10.2015 20:43:51 w Biedronka
magisterek napisał(a):

anula81 napisał(a):

mundek2004 napisał(a):

lusienka napisał(a):

xxmarzaxx napisał(a):

magisterek napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

niiika napisał(a):

czy były juz wyniki unicef z biedronki ??

Mają czas do 16.10. Nikt się nie chwalił wygraną.

Jeszcze nie informowali, aczkolwiek ja nie czekam nawet bo praca małej zginęła na poczcie i nie dotarła przez miesiąc do organizatora ani do mnie nie wróciła. Kazali mi reklamować przesyłkę tylko co mi z reklamacji emotka

składasz reklamacje i piszesz ze przesyłka zaginęła i zaznaczasz zwrot pieniędzy na konto, piszesz ze przesyłka była warta 100zł i masz zwrot za zaginiecie 100zł na konto. max do 110zł lub 120zł poczta oddaje za zaginiecie listu. zawsze cos

Nooo....dołożysz i będzie na tabletemotka

Art. 58. 1. Z tytułu niewykonania lub nienależytego wykonania powszechnej usługi pocztowej przysługuje odszkodowanie:

1) za utratę przesyłki poleconej - w wysokości żądanej przez nadawcę, nie wyższej jednak niż pięćdziesięciokrotność opłaty pobranej przez
operatora publicznego za traktowanie przesyłki jako przesyłki poleconej;

a więc przy przesyłce poleconej możesz dochodzić odszkodowania nawet do 275 zł, powodzenia

dokłądnie, nie odpuszczaj składaj reklamacje, ja ostatnio dostałam 190zł rzecz w liście była warta  mniej dużo mniej

Dzięki chyba faktycznie kupie ten tablet jak dobrze pójdzie bo okazuje się, że 2 przesyłki zaginęły... znalazłem drugie potwierdzenie i też TRÓJKĄT BERMUDZKI - przesyłka widmo! Na poczcie potwierdzili, że na 99% zaginęła, bo by już dawno wróciła do mnie.

5,50 x 50 = 275 razy 2 emotka i Tablet z UNICEFU dziecko MA!

czytam Was i mówię a sprawdzę moje potwierdzenie nadania i co......
2015-09-15  przesyłka nadana i dalej cisza ....
cz to nie za duży zbieg okoliczności ?  Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6094539 Napisano: 15.10.2015 17:05:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cc_investigator napisał(a):

Dzisiaj dostałam tego smsa na telefon na który na 100% grałam tylko w kauflandzie z bonami i to nie ostatnio, a już dawno temu, zanim wszedł numer systemowy...

Ja też grałam w Kauflandzie ... Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6094531 Napisano: 15.10.2015 16:56:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
victorious napisał(a):

monkakk napisał(a):

Monika11 napisał(a):

termitek99 napisał(a):

Wszyscy w rodzinie otrzymali dzis smsa z numeru 71958:WAZNE! Bedziemy dzwonic w sprawie Odblokowania Nagrody. Organizator RMSspzoo. Masz 1 dzien promocji 0zl. Potem 1,23zl/dzien. Regulamin subskrypcji m-klub.net
Co to jest? Nikt się tam nie zapisywal.

spam , też mam na telefonach

Czy faktycznie pobierało Wam kasę z telefonu? Też dziś to dostałam. Ktoś wspominał że może Makro za tym stoi - ja nigdy nie brałam udziału w ich konkursach to pewnie nie to. Znalazłam z necie jakieś porady żeby wysłać sms o treści START BLOKADA lub STOP ale nie chcę całkowicie zablokować sobie dochodzących do mnie smsów premium. Poradźcie ...

Numer telefonu jest w bazie, zapewne z innego konkursu. Albo legalnie albo nie do końca. Pieniędzy z konta telefonu nie ubywa, bo tu chodzi o to, żeby dopiero rozpocząć subskrypcję. Stąd SMS i telefony oraz kuszenie nagrodami. Komenda STOP jest zbędna, bo nie można zakończyć czegoś, co się jeszcze nie zaczęło. Najlepsza rada ignorować, a numer 22 292 42 69 zablokować.

Dzięki za radę Wyświetl w wątku >>
0 0