Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika baxter

baxter

#6323630 Napisano: 20.02.2017 10:18:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gienek1 napisał(a):

baxter napisał(a):

gienek1 napisał(a):

Ktoś używał kartę z Wypasionej Loterii? Chciałem zapłacić za paliwo i nie dało rady. 

a zarejestrowales ja w necie? autoryzacja pinem byla?
ja ma karte ale jeszcze nie korzystalam z niej

Założyłem konto na Openbenefit- karta aktywna. Autoryzacja pinem.

to dziwne, po południu moze spróbuje swoja karte Wyświetl w wątku >>
0 0

baxter

#6323599 Napisano: 20.02.2017 09:09:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gienek1 napisał(a):

Ktoś używał kartę z Wypasionej Loterii? Chciałem zapłacić za paliwo i nie dało rady. 

a zarejestrowales ja w necie? autoryzacja pinem byla?
ja ma karte ale jeszcze nie korzystalam z niej Wyświetl w wątku >>
0 0

baxter

#6322359 Napisano: 15.02.2017 19:12:38 w Smolar
frodo napisał(a):

mahuska napisał(a):

Czy ma ktoś wygraną z Mili z dni 12,13,14 ?

Ja mam z 12-go.

a ja z 13.02 Wyświetl w wątku >>
0 0

baxter

#6322295 Napisano: 15.02.2017 16:48:55 w moje dzisiejsze wygrane :)
U mnie też toster a po cichu liczyłam na opiekacz emotka
Może ktoś jest chętny na wymianę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

baxter

#6315474 Napisano: 28.01.2017 23:41:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
olivia92 napisał(a):

jak podoba Wam się konkurs Auchan'owski? emotka   

Konkurs się podoba, tylko ciekawe czy wyniki też się spodobają emotka Wyświetl w wątku >>
2 brucee, mia 0

baxter

#6314243 Napisano: 25.01.2017 08:23:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pc174 napisał(a):

szaradzista1 napisał(a):

Czy z mleka wypasionego rozsylaja juz nagrody? Wygralem w polowie grudnia 77 zl, podalem dane i cisza, czy cos wiecie na ten temat? Czy zadaja paragonow i wycietego numeru, czy tylko przy duzych nagrodach. Jak to wyglada?

Nic nie wiadomo, trzeba czekać... Ja wygrałem na początku listopada i żadnego info. Czas na wysyłkę nagród mają do 24 marca...

Napewno do wyższych nagród chcieli od razu aby im odesłac pocztą wyciety kod z opakowania(nie pamietam czy paragon też). Do tych małych nie chcieli ale wedle regulaminu w każdej chwili moga poprosić, chociaż watpię  czyy by im się chciałp bo tych nagród bardzo duzo rozdali. Wyświetl w wątku >>
0 0

baxter

#6313928 Napisano: 24.01.2017 11:36:56 w SZUKAM....
sylzab2294 napisał(a):

monnikk napisał(a):

baxter napisał(a):

szukam info, czy czeka jeszcze kto na tableta od Gerarda? Bo moja koleżanka jeszcze nie dostała i się bardzo martwi emotka

ja też czekam

ja też emotka

Radzę Wam do nich napisać z zapytaniem. Okazałoo się, że koleżnce odpisali właśnie o braku załącznika nr i kazali dosłać i wyslą nagrodę. Może u Was też cos brakuje w odesłanych dokumentach? Wyświetl w wątku >>
0 0

baxter

#6313912 Napisano: 24.01.2017 11:14:07 w SZUKAM....
monnikk napisał(a):

baxter napisał(a):

szukam info, czy czeka jeszcze kto na tableta od Gerarda? Bo moja koleżanka jeszcze nie dostała i się bardzo martwi emotka

ja też czekam

Hej, a odesłałaś załącznik nr 2? Bo okazało się, że koleżanka nie odesłała i nagroda przepadła emotka
Wszyscy odsyłaliście tez załączniki nr 2  ? Czy  ktos nie odesłał razem z paragonem i jakoś udało mu sie uzyskac nagrodę? Wyświetl w wątku >>
0 0

baxter

#6313783 Napisano: 23.01.2017 19:56:54 w SZUKAM....
angelika1701m napisał(a):

baxter napisał(a):

dzisiaj dostałam ale odpisali mi że są jeszcze w trakcie wysyłania

dzięki, to optymistycze emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

baxter

#6312823 Napisano: 20.01.2017 13:08:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
angelika1701m napisał(a):

baxter napisał(a):

Koleżanka  czeka na tablet ale dziś do niej nie dotrze a jest ciekawa jakie kolory dostajecie?
Odpowie kto? emotka

ja z mężem wygrałam dwa, dzisiaj dojechał ten wygrany późnej emotka kolor biały

Dzieki, to by się ucieszyła z białego ale  widzę, że niektórzy dostaja też czarne, czyli jak sie zdarzy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

baxter

#6312822 Napisano: 20.01.2017 13:07:11 w Biedronka
defed napisał(a):

baxter napisał(a):Koleżanka  czeka na tablet ale dziś do niej nie dotrze a jest ciekawa jakie kolory dostajecie? 
Odpowie kto?  emotka

U mnie same czarne - jesli pytasz o tablety od Dr Gerarda  emotka

Dzieki, to będzie zawiedziona bo liczy na biały emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

baxter

#6312818 Napisano: 20.01.2017 12:58:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Koleżanka  czeka na tablet ale dziś do niej nie dotrze a jest ciekawa jakie kolory dostajecie?
Odpowie kto? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

baxter

#6311615 Napisano: 17.01.2017 08:13:40 w SZUKAM....
mariolakal napisał(a):

Szukam konków, w których można wygrać jakiś tygodniowy wypad dla 2 osób płci żeńskiej /może być SPA/... Mam dług wdzięczności wobec koleżanki, która chce się "odnowić" i zabawić /w czerwcu br./  emotka

https://www.e-kon...cyjne-rewolucje.html emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

baxter

#6311051 Napisano: 15.01.2017 14:56:41 w Kupię...
Kupię nową krajalnicę do chleba, wędlin emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

baxter

baxter

#6309429 Napisano: 10.01.2017 12:22:54 w SZUKAM....
szukam kontaktu telefonicznego do JET od Gerarda w Bierze, ten co jest na ich stronie nie dziala emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

baxter

#6309317 Napisano: 09.01.2017 23:14:01 w SZUKAM....
aneciaa napisał(a):

zuzola napisał(a):

baxter napisał(a):

zuzola napisał(a):

kamis smaki 25 lecia,
czy ktoś pamieta od kiedy do kiedy trwał ten etap ze stojakami?

od 1 listopada 2016 r. do 31 grudnia 2016

o dziekuje bardzo emotka

Czy jak zgłaszałam w tym okresie dwa paragony to obydwa mam wysłać?myślałam ze ten kamis był podzielony na miesiące

trzeba odesłać wszystkie paragony, które zgłaszało sie na wygrany numer Wyświetl w wątku >>
0 0

baxter

#6309221 Napisano: 09.01.2017 18:26:18 w SZUKAM....
zuzola napisał(a):

kamis smaki 25 lecia,
czy ktoś pamieta od kiedy do kiedy trwał ten etap ze stojakami?

od 1 listopada 2016 r. do 31 grudnia 2016 Wyświetl w wątku >>
0 0

baxter

#6308387 Napisano: 06.01.2017 11:51:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asantesana napisał(a):

baxter napisał(a):

anirak napisał(a):

asantesana napisał(a):

O załączniku nr 2 też było w regulaminie, tylko w innym punkcie. A skoro jest w nim rubryka na hasło, co do którego przekazujesz prawa autorskie, to skąd pytanie czy trzeba? emotka

Rubryka na hasło to raptem jedna linijka, a moje zajmuje zdecydowanie więcej miejsca. A poza tym kto pyta nie błądzi emotka  A info o załączniku nr 2 najzwyczajniej w świecie przeoczyłam, zdarza się ...

Ja nie wygrałam nic u Gerarda ale koleżanka wygrał tablet i dzwoniła do organizatora to pani powiedziała, żeby zgodnie zregulaminiem odesłać a tam nic nie pisali o odesłaniu załącznika nr 2

baxter, nie grałaś, nie czytałaś regulaminu, a podważasz to co napisałam. Tak, pani dobrze powiedziała, że należy odesłać to co w regulaminie, a tam jest zapis: "W przypadku wygrania nagrody Uczestnik złoży Oświadczenie o treści zgodnej z Załącznikiem nr 2 do Regulaminu. Dr Gerard zastrzega możliwość dochodzenia odszkodowania, jeżeli powyższe oświadczenie okaże się nieprawdziwe." 

alez ja absolutnie nie powdwazam tylko przekazalam to co uslyszala kolezanka co jest potwierdzeniem tego, ze regulaminy nie sa jednoznacze i osoby, które udzielja informacji na infoliniach czy u organizatora rownież nie znjada dobrez regulaminu  i nie sa w stanie podac rzetelnych informacji Wyświetl w wątku >>
0 0

baxter

#6308361 Napisano: 06.01.2017 10:09:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anirak napisał(a):

asantesana napisał(a):

anirak napisał(a):

scrabble napisał(a):

anirak napisał(a):

Czy na tablety Gerarda wysyłaliście też załącznik nr 2? Bo w regulaminie mowa była tylko o załącznikach nr 1 i 3.  Będę wdzięczna za odpowiedź emotka

Trzeba było wysłać wszystkie, z tego co wiem.

Dzięki, ale zastanawiam się, czy treść hasła też tam trzeba wpisać?

O załączniku nr 2 też było w regulaminie, tylko w innym punkcie. A skoro jest w nim rubryka na hasło, co do którego przekazujesz prawa autorskie, to skąd pytanie czy trzeba? emotka

Rubryka na hasło to raptem jedna linijka, a moje zajmuje zdecydowanie więcej miejsca. A poza tym kto pyta nie błądzi emotka  A info o załączniku nr 2 najzwyczajniej w świecie przeoczyłam, zdarza się ...

Ja nie wygrałam nic u Gerarda ale koleżanka wygrał tablet i dzwoniła do organizatora to pani powiedziała, żeby zgodnie z regulaminiem odesłać a tam nic nie pisali o odesłaniu załącznika nr 2 Wyświetl w wątku >>
0 0