Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nelunia

nelunia

#6773165 Napisano: 01.04.2021 11:05:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
fiona25 napisał(a):

mountain napisał(a):

madllen napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

Myślicie, że te maile z Hochland (wpis na forum) to też prima aprilis?

Mam nadzieję, że tak, bo ja się na Hochland obraziłam i kolejny raz już tego nie wbijałam.. emotka  Cały marzec był okropny także proszę nie dobijajcie mnie takimi wpisami.. emotka

na bank żart, ja maila nie mam emotka ale serducho zabiło po przeczytaniu wpisów emotka

żart, żart , ani przez chwilkę nie miałam wątpliwości  emotka

Uwielbiam Was  emotka  dawno się nie nabrałam. Oczywiście sprawdziłam 2 mejle i... parsknęłam głośno śmiechem emotka Wyświetl w wątku >>

nelunia

#6772993 Napisano: 31.03.2021 12:39:38 w Paragony na trwające konkursy
2 paragony na konkurs "Co najbardziej lubisz robić wiosną?" zamienię na jakiś inny.

Paragony są kiepsko opisane, ale zrobiłam zdjęcia paragonu przy produkcie. Wyświetl w wątku >>
0 0

nelunia

#6772979 Napisano: 31.03.2021 11:50:46 w Żegnamy zmarłych

nelunia

#6772301 Napisano: 26.03.2021 20:39:48 w Udane wymiany - polecane nicki:)
filemon02c,
Bardzo miła osoba. Szybka transakcja, jeszcze raz dziękuję i polecam. Wyświetl w wątku >>
0 0

nelunia

#6772179 Napisano: 26.03.2021 12:37:45 w Informują
Informują z Konkurs "Odkrywaj z Dewar's" 18+

Rodzaj powiadomienia: Telefon
Dodatkowe informacje:
Flaszki emotka Wyświetl w wątku >>

nelunia

#6772084 Napisano: 25.03.2021 21:31:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
[quote=

zielonaszpilka napisał(a):

nataliii napisał(a):

nataliii napisał(a):

zielonaszpilka] Wg FAQ i tego, co oni piszą w mailach nie możesz. Wg regulaminu możesz. Decyzja należy do Ciebie, czy w razie czego będziesz z nimi walczyć emotka  Ja bym się trzymała zapisów regulaminowych i tego samego bym od nich oczekiwała. I wywalczyłabym swoje emotka

Spójrzcie na regulamin,  paragraf 2 ust. 9
Jest zmieniony!!! Dodali ...danego etapu konkursu. Tylko, że w II etapie nie było tego zapisu na bank. Mam go w pobranych.

Wyświetl w wątku >>
0 0

nelunia

#6771837 Napisano: 24.03.2021 18:49:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darog napisał(a):

czy Organizator powiadamia czasami o nagrodach w formie MMS

mam z nr +3350 z dzisiaj  "nie można wyświetlić tej wiadomości".

a to jedyny tel który używam tylko do konkursów- Orange mi odp że +3350 to identyfikator niemożliwego dostarczenia MMS

Może wyłącz wifi i jeszcze raz spróbuj kliknąć w wiadomość. Wyświetl w wątku >>
0 0

nelunia

#6771636 Napisano: 23.03.2021 17:25:47 w moje dzisiejsze wygrane :)
alicie2570 napisał(a):

3 skarpetki salatino 100 z muscle swieczka z glade ostatnio emotka

U mnie 4 skarpetki od Salatino, na szczęście przyznali do pary  emotka   Wyświetl w wątku >>

nelunia

#6771466 Napisano: 22.03.2021 22:12:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
FBemilia6 napisał(a):

nelunia napisał(a):

xpac napisał(a):

nelunia napisał(a):

FBemilia6 napisał(a):

asper01 napisał(a):

superloser napisał(a):

Persile byly po 24zl z groszami (proszeki i te kapsulki)
Silan by po 11zl z kawalkiem - tez rozne zapachy

I byly TU dyskusje i nawet Ktos pytal organizatora ... 
I bylo w Regulaminie DWA rozne, nie jak u Smolara min. 2 rozne produkty Unilever w ITM za min 15zl.

I tak z ciekawosci, maja tam rezerwe czy zostaja u nich te niewydane?

Nie mają... 

Regulamin był wałkowany- DWA RÓŻNE produkty za kwotę co najmniej 35 zł i takie produkty w tym czasie były  dostępne w Auchan, nawet idealnie pasowały do ceny, ale.....
w efekcie mądrzejsi od Regulaminu stracą nagrody, pozbawili szans innych a Agencji w to graj

to są te 2 różne produkty, które dawały 35 zł. emotka  
22,98 + 9,99 = 35.
Przeszukałam całą półkę, droższych produktów nie było, więc dobrałam kolejny, jak się później okazało niezgodnie z regulaminem.

Info od organizatora "Należy kupić dwa różne produkty czyli np. Persil i Silan za minimum 35zł.

Dla mnie temat jest wyczerpany. Zakup niezgodny z regulaminem i nagroda przepada. W moim Auchan nie było dostępnych produktów na konkurs, więc nie powinnam robić zakupów, choć przy produktach wisiały reklamówki z konkursem. 

Przez długi czas były duże żele i kapsułki po 25,90 i Silan po 10,90, idealnie pasowało!

Coś się tak uparła, u mnie nie było. Gdyby były produkty w cenie jaką napisałaś to bym je kupiła. I nie odpisuje już, Ty wiesz swoje, ja swoje.  Wyświetl w wątku >>
0 0

nelunia

#6771462 Napisano: 22.03.2021 21:59:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
xpac napisał(a):

nelunia napisał(a):

FBemilia6 napisał(a):

asper01 napisał(a):

superloser napisał(a):

I bylo w Regulaminie DWA rozne, nie jak u Smolara min. 2 rozne produkty Unilever w ITM za min 15zl.

Nie mają... 

Regulamin był wałkowany- DWA RÓŻNE produkty za kwotę co najmniej 35 zł i takie produkty w tym czasie były  dostępne w Auchan, nawet idealnie pasowały do ceny, ale.....
w efekcie mądrzejsi od Regulaminu stracą nagrody, pozbawili szans innych a Agencji w to graj

to są te 2 różne produkty, które dawały 35 zł. emotka  
22,98 + 9,99 = 35.
Przeszukałam całą półkę, droższych produktów nie było, więc dobrałam kolejny, jak się później okazało niezgodnie z regulaminem.

Info od organizatora "Należy kupić dwa różne produkty czyli np. Persil i Silan za minimum 35zł.

Dla mnie temat jest wyczerpany. Zakup niezgodny z regulaminem i nagroda przepada. W moim Auchan nie było dostępnych produktów na konkurs, więc nie powinnam robić zakupów, choć przy produktach wisiały reklamówki z konkursem.  Wyświetl w wątku >>
0 0

nelunia

#6771453 Napisano: 22.03.2021 21:27:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
FBemilia6 napisał(a):

asper01 napisał(a):

superloser napisał(a):

Nie mają... 

to są te 2 różne produkty, które dawały 35 zł.emotka  
22,98 + 9,99 = 35.
Przeszukałam całą półkę, droższych produktów nie było, więc dobrałam kolejny, jak się później okazało niezgodnie z regulaminem. Wyświetl w wątku >>
0 0

nelunia

nelunia

#6768878 Napisano: 09.03.2021 20:54:17 w Gratulacje! Dla wygranych!
Gratulacje dla wszystkich, którzy dzisiaj przygarnęli tysiączki  emotka Wyświetl w wątku >>

nelunia

#6768330 Napisano: 06.03.2021 13:22:12 w Paragony na trwające konkursy
jokan napisał(a):

nelunia napisał(a):

Zamienię paragon Loreal (mam) na...czekam na propozycję 

w Lorealu nie trzeba zakupywać żadnego produktu....a na jaki to konkurs, ten o kobiecości?

Faktycznie, przeczytałem od deski do deski regulamin i nie potrzeba paragonu. Kolejny konkurs z błędnym informacjami podanymi przez  konkursowicza w poście konkursu  emotka Wyświetl w wątku >>
1 jokan 0

nelunia

#6767989 Napisano: 04.03.2021 19:57:22 w Paragony na trwające konkursy
nelunia napisał(a):

Kupię paragon Burn - dziś

albo pożyczę do jutra  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nelunia

#6767958 Napisano: 04.03.2021 18:12:43 w Paragony na trwające konkursy
Kupię paragon Burn - dziś Wyświetl w wątku >>
0 0

nelunia

#6767951 Napisano: 04.03.2021 17:51:16 w dziś mam urodzinki
mczarna napisał(a):

Dziś poczułam się jak Karwowski... emotka

No to wszystkiego najlepszego Pani inżynier emotka Wyświetl w wątku >>
1 mczarna 0

nelunia

#6767268 Napisano: 01.03.2021 16:31:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rufus napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Już wiem. Mogą być kapsułki.plus proszek jednej marki. Na paragonie może być i 10 produktów,byle 2 z nich daly sumę 35 zl

Czyli słowo kluczowe MINIMUM 2 produkty? Czy dosłownie muszą być dwa które dadzą te 35?  emotka
Rozumiem, że równie dobrze mogą to być kapsułki marki X, a płyn marki Y?
emotka

Wywaliłam ponad 80 zł na 2 paragony. Nie było w moim Auchan 2 artykułów marek  wymienionych w regulaminie, które dawałyby < 35 zł. Wszystko było w promocji i musiałam kupić 3 produkty, żeby przekroczyć kwotę.
Jestem wku*****a na maksa. Wyświetl w wątku >>
0 0

nelunia

#6765882 Napisano: 20.02.2021 18:43:20 w Kupię...
Kupię kamerkę Go Pro, nie za miliony  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nelunia

#6764437 Napisano: 11.02.2021 18:09:35 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
emotka Piniataemotka
Słodyczy mam ponad stan, więc upcham je w wielki dzban. W domu znajdzie się też stara parasolka,
stuknę - puknę będzie kinderowa demolka emotka
Aaaaa, już wiem czemu nie wygrałam...miało być o zabawie emotka Wyświetl w wątku >>
1 ReneK 0